Rukoukset himokkaita ajatuksia vastaan

4
3241
Rukoukset himokkaita ajatuksia vastaan

Matthew 5: 28

28 Mutta sanon teille, että kuka tahansa, joka tarkastelee naista himokkaasti, on jo syyllistynyt aviorikokseen hänen kanssaan sydämessään.

Tänään rukoilemme himokkaita ajatuksia vastaan. Eri ihmiset ympäri maailmaa ovat nousseet raiskaajien valitettavasti levinneeksi ympäri maailmaa. Vain muutama päivä sitten rumat uutiset kyllästivät tiedotusvälineitä Beninin yliopistosta Nigeriassa Länsi-Afrikasta. Opiskelija tunnistetaan vain Miss Uwa Omozuwaksi. Hänet raiskattiin kirkon alttarilla, jossa olimme käyneet lukemassa, ja hänen hyökkääjänsä surmasivat hänet hirvittävästi. Hän oli vain 22-vuotias nainen, joka haluaa tulla paremmaksi elämässä. Jotkut demoniset nuoret miehet kuolivat kuitenkin tämän unelman himokkailla ajatuksilla.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Sinun on mietittävä, miksi aloitimme rukouksen himokkaita ajatuksia vastaan ​​22-vuotiaan naisen raiskaaman ja murhatun uutisen seurauksena, koska sillä on yhteys tähän aiheeseen. Yksi suurimmista syistä, miksi miehet raiskaavat naisia ​​tai miksi naiset raiskaavat miehiä, sydämessä olevien himokas ajatusten takia. Saatana on taitava paskiainen, hän tietää parhaimman tavan manipuloida ihmisten sydäntä ja saada heidät petoksi muille.

Kun viihdytämme himokkaita ajatuksia sydämessämme, se estää hengen ajattelua, Jumalan henki ei löydä ilmaisua kauttamme. Toinen suuri katastrofi, jonka himon ajatukset aiheuttavat, on se, että se tekee Jumalan läsnäolon kaukana ihmisestä. Samaan aikaan, kun Jumalan läsnäolo on kaukana ihmisestä, toinen läsnäolo varjostaa ihmisen elämää.

Kuningas David viihdytti himokasta ajatusta sydämessään ollessaan talonsa klivillä katsomassa palvelijansa Uriahin vaimoa kun hän kylpee. Kuninkaalla Daavidilla ei ollut hallintaa hänen himoistaan. Tunne on voittanut hengellisen tietoisuutensa pysyäkseen pyhänä. Hän meni sisään Bathsheban kanssa ja raskautti epäpyhää hedelmää. Jumala eksyttää mitä tahansa epäpyhää, ja siksi, kun ihminen kärsii himollisista ajatuksista sydämessään, Jumalan henki on aina kaukana sieltä, koska pyhien kirjoitusten mukaan Jumalan kasvot ovat liian pyhät nähdäkseen synnin.

Himoiset ajatukset johtavat ihmisen tekemään syntiä Jumalaa vastaan ​​tekemällä kaikenlaisia ​​kauhistuttavia asioita. Myös himokkaat ajatukset edeltävät seksuaalista moraalittomuutta. Tarvitset henkistä puhdistusta rukouksien kautta, kun aloitat kansojen himoisten ajatusten ajamisen. Olemme laatineet luettelon rukouksista himokkaita ajatuksia vastaan ​​auttaaksesi sinua pääsemään ulos sen kahleista.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

  • Herra Jumala, rukoilen, että armelisit pyhittämään sydämeni. Rukoilen, että otat koko olemukseni haltuun, että jokainen, jota viihdyn sydämessäni, olisi jumalallinen. Vastustan jokaista henkeä ja voimaa, joka saattaa haluta saastuttaa ajatukseni moraalittomuuksilla, rukoilen, että ne alistetaan Jeesuksen nimessä. Taivaallisen isä, rukoilen hengellisestä vahvuudestasi, joka saa minut aina tietoisuuteen siitä, että paholainen varjostaa ajatuksiani. Rukoilen, että annat minulle henkisen valppauden, joka sytyttää aina henki-ihmiseni olemaan tietoinen sydämeni läpi menevistä ajatuksista, rukoilen, että annat minulle tämän voiman Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, tulen tänä päivänä edessäsi, että ohjaat sydämeni ja otat haltuuni ajatukseni. Rukoilen, että mieleni ohjataan hengellisellä ahkeruudella, jotta en joutuisi kiusaukseen. Herra Jumala, rukoilen, että autat minua voittamaan tämän vihollisen, joka on päättänyt pilata ja saastuttaa kaikki ajatukset, jotka käyvät läpi sydämeni. Herra Jeesus, tunnistan olevani heikko ja siksi etsin sinun voimiasi vastustamaan sydämessäni olevia himokkaita ajatuksia. Herra Jeesus, rukoilen, että lennät minulle henkesi Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, tunnustan voittoni Jeesuksen nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että he voittivat hänet karitsan verellä ja todistuksensa sanoilla. Herra, todistan, että olen vapaa himokkaiden ajatusten orjuudesta Jeesuksen nimessä. Vastustan kaikkia voimia ja ruhtinaskuntia, jotka saattavat haluta tuoda sydämeni haluja. Peitän sydämeni karitsan verellä ja pyhitän jokaisen ajatukseni kallisarvoisella voimallasi Jeesuksen nimessä.
  • Kiellän Jeesuksen nimessä kaiken voiman ja henkisen demonin, joka saattaa haluta tuhota jumalallisen temppelin himokkaisilla ajatuksilla ja moraalittomuuden tunneilla. Tuhoan tällaiset voimat lampaan verellä. Herra, en kieltäydy kärsimästä himokkaita ajatuksia Jeesuksen nimessä. Herra Jeesus, tunnustan synnit sinun edessäsi, jotta muutat minua. Raamattu sanoo, että Herran uhrit ovat särkynyt henki ja surullinen sydän, särkynyt ja surullinen Jumala ei tule halveksimaan. Herra, olen pahoillani sellaisista ajatuksista, joita olen viirannut sydämessäni, Herra Jeesus, anna minulle anteeksi syntini ja vääryyteni. Herra, rukoilen, että luot minussa puhtaan sydämen, sydämen, joka pidättäytyy kaikista himokkaista, ja rukoilen, että luot itsellesi sydämesi Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, annan ruumiini ja henkeni sinun paremmuudellesi. Rukoilen, että opastat ja vaalit minua. Rukoilen, että päätät sydämeni läpi menevät ajatukset ja tunteet. Herra Jeesus, rukoilen, että henkesi hallitsee koko olemukseni ja sinusta tulee ohjaaja. Tästä lähtien lakkaan paholaisen hallitsemisesta, ilmoitan, että elämäni ja koko olemukseni kuuluu nyt Jeesukselle ja Hän ohjaa ja opastaa minua oikeassa osassa Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, rukoilen jokaisen miehen ja naisen puolesta, jotka taistelevat salaisesti tätä himokas ajatusten demonia vastaan, rukoilen, että pelastat heidät siitä Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että annat heille armon ja voiman vastustaa Jeesuksen nimeä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

  1. Nämä rukouskohdat ovat todella tehneet minusta hienoa, aloitin kolmen päivän paaston ja rukoukset, mutta minulta puuttui mitä rukoilla. Olen iloinen, että tapasin tämän ja käytän sitä edelleen. Jumala siunatkoon Pst Ikechukwua

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän