Kiitospäivän rukoukset paranemisesta

5
27892
Kiitospäivän rukoukset paranemisesta

Tänään aloitamme kiitollisia rukouksia paranemisesta. Oletko koskaan parantunut sairauksista, heikkouksista tai heikkouksista? tiedät varmasti kuinka kiittää. Monta kertaa syy siihen, miksi jotkut ihmiset eivät koskaan koe läpimurtoja on, että he eivät tiedä kuinka kiittää siitä, mitä he ovat saaneet ja joita he eivät ole vielä saaneet.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

kiitospäivä aika on aika kerätä perheitä yhdessä kiittämään Jumalaa suurista asioista, jotka Hän on tehnyt. Uskovana meidän on opittava kiittämään Jumalaa. Muistakaa Raamattu, jonka mukaan meidän pitäisi olla huolestuneita mistään, mutta kaikessa rukousten anomuksen ja kiitospäivän kautta meidän tulisi tehdä pyynnöstämme tiedoksi Jumalalle.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Jopa rukoillessamme ja emme ole vielä vastaanottaneet, meidän on silti yritettävä kiittää Jumalaa. Kiitospäivä siirtää Jumalaa myötätuntoon Häntä kohtaamaan apuamme. Paraneminen on jotain, josta monet meistä rukoilevat. Meitä on niin paljon, että olemme parantuneet eri sairauksista ja heikkouksista. Jos olet parantunut yhdestä tai toisesta taudista, sinun on yritettävä kiittää Jumalaa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Kiitospäivärukous elämästä

Herra Jumala, katsoin ympärilleni ja huomaan, että armoni takia seison edelleen. Jos se jätettäisiin vihollisteni tahdolle, minua olisi kauan unohdettu, kiitän teitä, koska olette olleet minun Goshenini suojelija, olette olleet kilpeni ja salakaverini. Herra, arvostan majesteettisuuttasi siitä ihanasta elämänlahjasta, jonka olet lahjoittanut minulle, kiitän sinua, koska et ole antanut vihollisteni laulaa voittokappaletta elämästäni, arvostan sinua, koska sinä olet Jumala. Arvostan sinua, koska olet pitänyt lupauksesi lupauksessa, sanasi mukaan minua ei tule pahaksi tai asuinpaikkaani ei tule mitään vaaraa. Arvostan sinua, koska olet pitänyt lupauksesi, Herra, minä sanon sinun antavan sinun nimesi korotettuna Jeesuksen nimessä.

Kiitospäivärukous syövän paranemisesta

Herra Jeesus, kiitän sinua, koska olet suuri parantaja. Kun minulla diagnosoitiin ensin syöpä, olin menettänyt toivon, kun kiusaan kipu ja uupumus erilaisista kemoterapioista luulin loppuni tulevan. Mutta arvostan sinua ystävällisyydestäsi. Vaikka näyttää aina siltä, ​​ettet tule minun avuksi ennen kuin teit. Kiitän teitä, koska olet pannut paholaisen häpeään Heth-haasteistani. Iloitsen sinua, koska olet saanut aikaan, kun se näytti olevan ei, arvostan sinua, koska otit pois kaikki reaktiot ja evakuoit kaiken kipuni tuosta tulisesta vaivasta.

Kiitän teitä parannusten yliluonnollisista käsistä, jotka annoitte minulle, Herra, minä ylennän pyhän nimenne.

Kiitospäivärukoukset malarian parantumisesta

Vain ne, jotka ovat menettäneet henkensä tälle Afrikan suurimmalle miesten tappajalle, voivat tietää, mitä se tarvitsee selviytyäkseen. Herra, kiitän sinua siitä, että olet nähnyt minut läpi kauhean sairauteni Malarian kanssa. Herra, kiitän sinua, koska et antanut minun laskea yhteen tapauksia siitä, kuka ihminen kuoli Malarian seurauksena. Kiitän sinua, Herra, siitä, että olet helpottanut olemistani ja toipumassa.

Sanasi sanoo, että olet ottanut itsellesi kaikki heikkoudet ja parantanut kaikki sairauksemme. Kiitän teitä, koska olette tehneet tämän sanan selvyyden elämääni. Arvostan terveystilannetta nyt, kiitän kaikesta rakastavasta ystävällisyydestäni, anna sinun nimesi korottaa.

Kiitospäivärukko munuaisongelman paranemisesta

Herra Jeesus, arvostan sinua tästä rakastavasta ystävällisyydestä. Miehet eivät todellakaan voi ymmärtää kuinka paljon tarkoitan sinulle, mutta arvostan sitä, ettet koskaan jättänyt minua suurien tarpeiden hetkellä. Pelko munuaissairauden kanssa elämisestä on enemmän kiusallista ja tappaa nopeammin kuin itse tauti. Herra, kiitän teitä, koska sinulla on voimaa kauhean heikkouden hetkellä.

Kiitos siitä, että annoit minulle voimaa koskaan menettää toivoa, vaikka elpymisprosessini näytti hitaalta, kiitos siitä, että annit voimasi koskaan menettää uskoasi sinuun. Joo, koska tiedän, että kun vihdoin nousee apuuni, se ei ole mikään ihme. Kiitos, lordi, että annoit minulle armon näytteillä hahmoa samalla kun odotan sinua. Herra Jeesus, kiitän teitä siitä, että autatte lääkäreitä ja sairaanhoitajia, jotka hoitivat minua, arvostan teitä siitä, ettet jättänyt minua, kun tarvitsin sinua eniten. Herra, arvostan pyhää nimeäsi.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Kiitospäivän rukous hyvästä terveydestä

Kauhean sairauden hetkellä, jolloin arvostamme todella rakkaudellista huomaavaisuuttasi hyvästä terveydestä, jonka olet antanut meille. Herra, kiitämme sinua, koska et antanut uskomme koetella kauhealla sairaudella. Kiitos, että hoidat kaikki terveystarpeemme ja annat meille terveellisen terveyden.

Herra Jeesus, kiitämme sinua siitä, että rakastit meitä niin paljon, ettet antanut kenenkään perheeni ja ystävieni joutua hoitamattoman taudin tai vaivan uhriksi. Herra, kiitän sinua Goshenin suojelijasta, kiitän sinua siitä, että olet Jumala elämässämme, Herra anna sinun pyhän nimesi korottua Jeesuksen nimessä.

Kiitospäivärukous odotetusta paranemisesta

Herra Jumala, sanasi sanoo, että meidän ei tarvitse huolehtia mistään; mutta kaikessa meidän tulisi esittää pyyntö sinulle tiedoksi rukouksen, rukousten ja kiitospäivän kautta. Herra, kiitän sinua, koska sinä parannat parantumistani. Kiitän sinua, koska olet auttanut terveystilannettani alusta alkaen ja kiitän sinua, koska et koskaan jätä työsi tekemättä, kiitän sinua ennakoiden täydellistä paranemista. Ymmärrän, että meitä ei voida tuomita jostakin, mistä olemme kiittäneet, ja siksi kiitän teitä parantumisesta, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.

Kiitän teitä, koska kaikki tuskani on kadonnut, kuume on parantunut ja kaikki vammaisuuteni on poistettu. Herra, minä suurennan sinun nimeäsi, kiität nimeäsi ikuisesti ja iankaikkisesti.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

5-HUOMAUTUKSET

  1. Olen parantunut, olen ikuisesti kiitollinen Herralle siitä, mitä hän on tehnyt hyväkseni ja kaikesta, millä hän on siunannut minua koko elämäni aikana. Kiitos Jeesus

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.