Rukoukset kateutta ja kateutta vastaan

0
3448
Rukoukset kateutta ja kateutta vastaan

Tämänpäiväisessä artikkelissa rukoilemme kateutta ja kateutta vastaan. Kateus ja kateus ovat paholaisten kahta henkeä. Aivan kuten valon lapset esittävät hengen hedelmiä, niin myös pimeyden lapset ilmentävät lahjojaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokainen, joka kateilee tai kadehtii muita, on demonisesti omistettu. Toisinaan se voi olla merkkejä pahasta manipuloinnista kristityn elämässä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Yksi mustasukkaisuuden ja kateuden lukuisista haitoista on, että se estää niitä, jotka ovat sen hallussa, olemasta siirtymättä eteenpäin elämässä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että heitä ajaa aina toisen henkilön aika ja saavutukset. Sillä välin jokaisen ihmisen kohtalo on erilainen, joten myös meidän ilmentymisaikamme ei ole koskaan sama. Henkilö, joka on kateellinen toisen ihmisen menestyksestä tai lahjasta, turhautuu lopulta yrittäessään olla samanlainen kuin kadehdittava henkilö, ja kun on ilmeistä, ettei hänestä koskaan tule kyseisen henkilön kaltaista, syntyy viha ja viha.

Tässä vaiheessa se ei ole enää normaalia, koska viha ja viha voivat saada yksilön tekemään jotain todella pahaa toiselle henkilölle. Kateus ja kateus eivät ole sellaisia, joita pitäisi ottaa kevyesti. Toinen mustasukkaisuuden vaarallinen vaikutus on, että se estää yksilöä löytämästä ilmausta Jumalan tarkoituksesta elämässään, koska hän on kiireinen seuraamaan muiden elämää. Tällaisella yksilöllä ei ole aikaa pyrkiä unelmiinsa ja saavuttaa elämänsä tavoitteet.

Vaikka tällainen henkilö saattaa ajatella kateutta ja kateutta katoaa yksinkertaisesti, kun he ovat saavuttaneet kaiken, mitä kadehdittava henkilö on saavuttanut, vasta silloin he huomaavat, että henki on kyltymätön. Vaikka he omistavat koko maailman, he edelleen kateuttavat jotakuta, joka kamppailee edelleen pienellä. Kateuden ja kateuden henki on huono henki, joka on otettava erittäin vakavasti.

Kateus sai Kainin tappamaan Abelin, ja se sai aikaan Jumalan kirouksen Kainille ja koko hänen siemenelleen. Kateuden ja kateuden vuoksi Josephin veli myi hänet orjuuteen. He olivat kateellisia, koska heidän isänsä rakasti Joosefia paremmin kuin muut heistä, he kadehtivat häntä, koska jos hänen unelmansa suuruudesta, katkeruudesta, vihasta ja vihasta saisi heidät myymään hänet orjuuteen. Tarinansa loppu muuttui surulliseksi, koska he kumartuivat lopulta tietämättä, että se oli heidän veljensä Joseph.

Voit nähdä mustasukkaisuuden ja kateuden hengen rajoittavan Jumalan ilmenemismuotoja ihmisen elämässä. Jos Jaakob kadehtii Esaua, koska Esau menestyi ensimmäisenä huolimatta siitä, että Jaakob varasteli isänsä siunauksia Esaulta. On mahdollista, että Jaakob saattaa olla liian kiireinen seuraamaan Esaun elämää, joten hän unohtaa, että hänen omassa elämässään on ongelma, joka tarvitsee Jumalan kohtaamisen.

Jumala inhoaa mustasukkaisuutta, koska kun olemme kateellisia muiden ihmisten siunauksesta tai lahjasta, se on kuin sanoisimme Jumalalle, että Hän ei ole tehnyt mitään hyvää meille. Sillä välin olisimme menettäneet keskittymisemme lukuisiin asioihin, joilla Jumala on siunannut meitä, kun olemme kiireisiä etsimään pienen asian varjoa, jonka olemme vielä saaneet.

Aina kun koet tyyppisen tunteen, joka merkitsee kateutta ja kateutta, on parasta hyökätä siihen rukouksella ennen kuin se laajenee isommaksi demoniksi. Alla on voimakkaita rukouksia kateutta ja kateutta vastaan.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

Herra Jumala, tulen tänään sinun eteeni kertomaan sinulle tuskasta, jota olen nyt toisinaan hoitanut. Minusta tuntuu erittäin katkeralta, kun näen muiden menestyvän enemmän kuin minä, kadehdin kun muut nauravat. Ja tiedän selvästi, että tämä on ristiriidassa sanasi kanssa Roomalaiskirjeen 12:15 kirjassa, jonka mukaan meidän tulisi iloita iloitsevien kanssa. Mustasukkaisuuteni sydämessäni palaa niin paljon, että yhtäkkiä kehitän vihaa ketään menestyvää kohtaan. Isä, rukoilen, että autat minua poistamaan mustasukkaisuuden ja kateuden sydämen Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, saarnasit, että meidän pitäisi rakastaa toisiamme, aivan kuten taivaallinen isämme on rakastanut meitä. Ymmärsit, että rakkaus on parannus kaikille maailman sairauksille. Isä, pyydän, että kateuden ja kateuden sijasta sinä luot minussa rakastavan sydämen Jeesuksen nimessä.

Isä taivaassa, on kirjoitettu, että jokainen puu, jota isäni ei istuttanut, on juurtunut. Herra Jumala, tiedän, ettet ole koskaan istuttanut minussa kateutta ja kateutta, vihollinen teki. Annan sinulle täyden pääsyn elämääni ja olemukseesi, että tuhoat paholaisen teot elämässäni Jeesuksen nimessä.

Isä lordi, rukoilen, että annat minulle kiitollisuuden sydämen, joka saa minut pelastamaan tyytyväisyyteni. Herra Jeesus, rukoilen, että annat minulle armon olla tyytyväinen hyviin asioihin, jotka olet tehnyt minulle, ja toivon suurempiin asioihin, jotka silti teet. Herra, pyydän anteeksi kateutta ja kateutta, koska se näyttää siltä, ​​että et ole tehnyt minulle mitään hyvää. Herra, etsin anteeksi antoa, Herra antaa minulle anteeksi arvokkaalla verellä, jonka vuodat Golgatan ristille, pese synnini Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, rukoilen, että annat minulle armon löytää ilmaus sinun kauttasi Jeesuksen nimessä. Tiedän, että minulla on parhaat lahjat sinulta, tiedän, että minulla on parhaat siunaukset sinulta, Herra Jeesus. Anna minulle armo olla toivomasta, että olen joku muu, tiedän, että olen paras versio itsestäni, anna minulle armo olla aina ylpeä tästä Jeesuksen nimessä.

Olen vastaan ​​jokaisen katkeruuden ja vihan hengen, jota koen aina, kun näen jonkun edistyvän, tuhoan sellaiset henget Jeesuksen nimessä. Tästä eteenpäin aion näyttää kaikkia hengen hedelmiä Jeesuksen nimessä.

Amen.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

 

 

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän