Rukoukset unelmasaasteita vastaan

1
3885
Rukoukset unelmasaasteita vastaan

Tänään tutkimme voimia, jotka saastuttavat miehen unelman, ja rukoilemme sellaista unelmasaasteita vastaan. Ensinnäkin, meidän on tiedettävä, että unelma ei ole niiden tapahtumien jakso, jotka unessa nähdään, vaan ne ovat niitä tavoitteita ja toiveita, jotka odottavat manifestaatiota.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Kukaan ihminen ei tule vahingossa suuriksi, Jumala on päättänyt sen ja sellaisen ihmisen on täytynyt nähdä jonkinlainen ilmoitus siitä, kuinka suuri hän tulee olemaan. Jumalalla on suuri suunnitelma jokaiselle meistä, mutta paholaisella on myös omat suunnitelmansa.

Vaikka näet jonkun, joka menee hyvin yhdessä elämän vaiheessa, mutta muuttuu yhtäkkiä. Tiedän varmasti, että meidän kaikkien on oltava kokenut jotain sellaista. Opiskelija, joka on menestynyt niin hyvin yliopistoissa ja ihmisissä, näkee hänen olevan jo menestynein ikäisensä joukossa, mutta yhtäkkiä kehittää poikkeavaa käyttäytymistä ja alkaa muodostaa haittaa yhteisössä.

Etkö ole nähnyt lapsia, joilla on suuria näkymiä, ja aina kun häneltä kysytään, mistä he haluavat tulla lähitulevaisuudessa, heidän vastauksensa paljastaa, että heillä on suuri suunnitelma tulevaisuuteen. Silmänräpäyksessä siitä lapsesta tai henkilöstä tulee kuitenkin vain sosiaalinen onnettomuus. Nämä ovat demonit, jotka saastuttavat miehen unelma.

On syytä tietää, että paholainen ei koskaan haasta ketään, joka on ei-yhteisö, paholaisella ei ole liiketoimintaa minkään ihmisen kanssa, joka ei mitenkään vastaa mitään. Paholaisella on ongelmia vain ihmisiin, joilla on suuri näkymä, ihmisiin, joiden unelmat ja toiveet ovat riittävän suuria vaikuttamaan positiivisesti koko maailmaan.

Yksi tällaisista Raamatun vastaavista tapauksista on Joseph, Jaakobin poika. Joseph oli unelmoija, Jumala on osoittanut hänelle kuinka suuri hän on unelmansa kautta. Hän kertoi unelmasta perheelleen, ja sisarusten keskuudessa käydään taistelu häntä vastaan. Paholainen tiesi varsin hyvin, että Jumala valmisteli Joosefia tulemaan vapahtajaksi Egyptin ja Isrealin kansalle lähitulevaisuudessa, paholainen tiesi, että Joosefin unelma tarkoitti, että hänestä tulee suuri ja erittäin menestyvä, joten paholainen ryhtyi saastuttamaan Joosefin unta .

Kun paholainen haluaa saastuttaa miehen unelman, hän käyttää tuttuja ihmisiä yrittämään vetää sinut alas. Josephille paholainen käytti sisaruksiaan yrittääkseen saavuttaa tavoitteensa pitämällä heidät myymään Josephin orjuuteen.

Samanlainen asia tapahtui Kristukselle Jeesukselle, paholainen tiesi, että XNUMX.Mooseksen kirjan kaatumisen jälkeen Jumala ei ollut liian tyytyväinen ihmisen uuteen tilaan. Hän tiesi, että oli Jumalan unelma, että jonain päivänä ihminen palautetaan sen kirkkauden alueeseen, jonka Jumala on toteuttanut ihmisille. Joten, kun Kristus Jeesus tuli, paholainen tiesi, että tämä oli keino Jumalalle toteuttaa unelmansa, joten hän yritti saada hänet tapetuksi vielä lapsena.

Samoin elämämme kristittyinä meillä kaikilla on unelmia ja pyrkimyksiä elämäämme ja tulevaisuuteemme, mutta näyttää siltä, ​​että olemme unohtaneet unen tai unelma on vähentynyt. Monet ihmiset ovat menettäneet Jumalan tarkoituksen elämässään yksinkertaisesti siksi, että paholainen saastaisi unelmansa. Ei ihme, tutkija sanoi, että maan rikkain maa on hautausmaa, koska sadat miljoonat ihmiset kuolevat täyttämättä Jumalan tarkoitusta elämässään.

Aina kun sinusta tuntuu, että koet laiminlyöntiä unelman toteuttamisessa, sinun on oltava henkisesti valppaana tuntemaan, että paholainen on töissä, olemme laatineet luettelon rukouksista, jotka sinun pitäisi sanoa unen pilaantumista vastaan.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUS

 • Isä Herra, kiitän teitä armosta, joka kutsui minut monista sitoutumaan käsiini tähän suureen tehtävään, Herra, sanon, että annatte teille nimen ylennettyä Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, vastustan kaikkia valtoja ja ruhtinaskuntia, jotka saattavat haluta estää minua suorittamasta tehtävääni ja elämäsi tarkoitusta, tuhoin tällaiset voimat Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, Raamattu sanoo, että vanhurskaiden odotuksia ei saa lyhentää. Herra, jokainen odotuksistani, toiveistani ja unelmistani saa voiman tulla esiin Jeesuksen nimessä.
 • Herra, tuhoan tulen avulla kaikki voimat, jotka haluavat saastuttaa unelmani hölynpölyllä, kaikki voimat, jotka haluavat saada minut menettämään keskittymisen unelmaani, tuhoan sellaiset voimat Jeesuksen nimessä.
 • Herra nousee ja anna sinun vihollisesi hajautua, kaikki voimat ja päämiehet, jotka saattavat haluta saastuttaa unelmani ja toiveeni, tuhoan heitä Kaikkivaltiaan Jumalan kuluttavalla tulella Jeesuksen nimessä.
 • Herra, sanoo, että olen merkkien ja ihmeiden puolesta, Herra, en kieltäydy olemasta pilkan kohteena Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, ymmärrän, että ihmiselle ei ole hyötyä siitä, että hän epäonnistuu olemassaolonsa tarkoituksessa. Rukoilen, että autat minua saavuttamaan kaikki unelmani, jotka olet ottanut elämääni Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen voima, demoni tai järjestelmä, joka saattaa haluta saastuttaa mieleni kohti elämäni tavoitteiden saavuttamista, tulen heitä vastaan ​​lampaan verellä Jeesuksen nimessä.
 • Pyhien kirjoitusten mukaan julista jotain ja se toteutetaan, saan voiman ilmaista unelmani Jeesuksen nimessä.
 • Saan hengellisen armon aloittaakseni toimia toimistossa, joka oikeutetusti kuuluu minulle Jeesuksen nimessä.
 • Saan vallan jokaisesta voimasta, joka aiheuttaa viivästyksen menestysajassa, saan hallitsemani jokaisesta hengestä, joka pidentää menestyksen aikaa Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, kieltäydy kokemasta heikkoutta, saan armon olla unelmasta ennen kuin unelmani ja toiveeni toteutuvat Jeesuksen nimessä.

Aamen

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

 

 

 

Mainokset

1 KOMMENTTI

 1. Olen juuri rukoillut rukouksia unelmasaasteita vastaan ​​toivoen muutosta elämässäni.Jos mielestäni on saastuttajia, mutta tämän rukouksen jälkeen ja sellaisen jatkamiseksi aion pysyä yllä. Kiitos Jumalan mies.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän