ÄIDEN-TYTÖN SUHTEEN Rukoilijat

1
3439
ÄIDEN-TYTÖN SUHTEEN Rukoilijat

Äiti-tytär-suhde on välttämätön, koska äiti on syntymästään lähtien vastuussa huolehtimisesta, ruoanlaitosta ja yleensä tyttärensä hoitamisesta naiseuteen. Äidin yksinkertainen määritelmä on sellainen, joka voi osoittaa ehdotonta rakkautta antamalla täyden tukensa tai ollakseen omaishoitaja, mikä puolestaan ​​auttaa tyttäjäänsä etenemään ja kehittymään koko elämänsä ajan naiseudeksi. Äiti-tytär-suhde on välttämätöntä Jumalan sanan mukaan, koska äiti auttaa heidän tyttärensä kävelemään totuudessa. ”Minulla ei ole tätä suurempaa iloa kuulla lapsistani kävelemässä totuudessa” (3 Joh. 1: 4).

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Äidin rukous on siis puhua viisauden ja ystävällisyyden sanoja tyttäreilleen (Sananlaskut 31:26). Rukoileminen tyttäressäsi saa heidät kunnioittamaan ja kunnioittamaan sinua heidän äitinsä. Lapsia käsketään kunnioittamaan vanhempia / huoltajiaan, jotta he voivat elää nähdäkseen pitkiä päiviä (5. Moos. 16:XNUMX). Kyky ymmärtää äidin rukouksen tarkoitus tyttärensä puolesta antaa sinulle mahdollisuuden rukoilla jatkuvasti ja tehokkaasti kristillisellä kävelylläsi.

Äidin rukous tyttärensä puolesta auttaa, koska lapset ovat aina uhattuna maallisista nautinnoista, vihollisesta ja lihasta. Siksi tietoisuuden siitä, että tyttäresi on hyökkäyksen kohteena, tulisi kannustaa jatkuvaan rukoukseen. Äidin rukous tyttärensä puolesta auttaa, koska kukaan ei voi rukoilla tyttäreni puolesta niin hyvin kuin pystyt. Tämä johtuu siitä, että tunnet tytärsi läheisesti, ja äiti voi havaita heidän heikkoutensa, kamppailunsa ja loukkaantumisensa. Tietäminen, miksi sinun pitäisi rukoilla lastensa puolesta, ja myös äiti-tytär-suhteen tärkeys antaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvemmän suhteen Jumalaan. Rukoileminen lastenne ja perheesi puolesta auttaa sinua aina saavuttamaan korkeamman itsekurin tason rukoillessasi muiden puolesta, vaikka he eivät olisi perheenjäseniä. Äiti-tytär-suhde voi kuitenkin muuttua epäterveelliseksi, etenkin kun tytär on saavuttanut murrosiän.

Epäterveellisten äiti-tytär-suhteiden suhteen luulen, että ennen näiden asioiden käsittelemistä pitäisi löytää aika istua ja vain kommunikoida tyttären kanssa, yrittää nähdä elämä uudelleen hänen näkökulmastaan, jotta pääset läpi hänen kanssaan. Monet äidit ovat niin kovia tyttärensä suhteen, ja tämä kovuus vie heidät kauemmaksi tyttäreistään. Vain rakkaudesta syntynyt korjaus voi päästä sydämeen. Rukoilen jokaista äitiä, joka lukee tämän artikkelin, että saat Jumalan viisauden käsitellä tyttäriäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Alla on kuitenkin voimakas rukous sinulle, jos sinulla on kireä äiti-tytär-suhde.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

 1. Isä, siunatkoon nimeäsi. Kiitos upeasta tytärstäni. Rukoilen, että kävelisit hänen kanssaan aina. Olkoon hänen silmänsä aina kiinnitetty valtakuntanne asioihin. Varo hänen sydäntään, oi jumala, ettei hän seuraisi sitä häiritsevästi.
 2. Rakas Jumala, tiedät kaiken ja osaat tehdä kaiken, rukoilen Herraa, että annat minulle ja tyttärelleni anteeksiantavan sydämen.
 3. Rukoilen Herraa, että uusiat henkesi meissä ja luot meissä uuden sydämen, joka antaa helposti anteeksi.
 4. Rakas Jeesus, auta tyttäriäni ja tiedän, että olemme kaikki syntyneet syntisinä ja erotettuina Jumalasta pahan sydämemme takia. Auta varhaisessa iässä tytäräni kuitenkin ymmärtämään elämää muuttavaa käsitettä, joten hänen ei tarvitse elää syntisenä tuomion alla.
 5. Olet rakkauden Jumala. Rukoilen, että laitat ehdottoman rakkauden tyttäreni ja minun välilleni, jotta voisimme rakastaa toisiamme syvästi
 6. Herra, rukoilen, että annat minulle viisauden pystyäkseni tukemaan ja ohjaamaan tyttäriäsi sinun tielläsi.
 7. Rakas Jumala, rukoilen sinun sanasi piiloutua aidosti hänen sydämeensä. Olkoon se lamppu hänen jalkoihinsa ja valo hänen polulleen. Saako hän elää jokaisen tunnustuksen perusteella, joka tulee hänen suuhunsa. Anna sanasi koskaan poistua hänen huulensa. Ohjaa häntä elämään tahtosi mukaan. Hän ei asu synnissä! Jeesuksen nimessä. 1. Kor. 15:33
 8. Rakas Herra, olet rauhan ruhtinas, anna henkesi palauttaa järjestys tyttäreni ja minun kireisiin suhteisiin.
 9. Opeta tyttäreni, että hänellä on mahdollisuus hyväksyä uusi, kaunis identiteetti, jota kutsutaan hyväksi, ei siksi, että hän on tehnyt, vaan koska hän on turvassa siinä, jonka sanot olevansa arvokas, ihana, tunnettu ja suojattu.
 10. Rakas Jumala, rukoilen, että parannat meille toisillemme aiheutuneita loukkauksia ja palautat rakkauden a äitiettä tytär pitäisi tuntea toisensa.
 11. Herra, tulen teidän edessäni ja pyydän anteeksiantoa ja parantamista suhteissani tyttäreni. Herra, paranna sydämemme ja auta meitä ymmärtämään taistelun ja väittelyn sijaan. Auta meitä rakastamaan toisiamme ja seuraamaan polkua, jonka olet asettanut meille.
 12. Jumala, rukoilen, että otat tyttäreni takaisin luokseni. Ole hyvä ja anna suhteemme parantua ja kokonaisuutena. Lopeta tämä rikkoutunut suhde ja aloita uusi alku niin, että meidän välillämme on rauhaa ja rakkautta.
 13. Herra, ota pois satutus meiltä molemmilta ja anna tyttäreni haluavan minua taas äitinsä. Tuo hänet takaisin ja tee perheeni entistä vahvemmaksi ja kokonaiseksi.
 14. Herra, rukoilen sinun henkesi kautta, paranna särkynyt sydämemme ja poista hänen vihansa minusta ja hänen mielessään olevat ongelmat Jeesuksen nimessä
 15. Herra, rukoilen, tyttäreni lohduttaa kyvyssäsi, Jumala, rukoilen sinua tavoittamaan hänet, pitämään hänet ja pelastamaan hänet (2. Sam. 22: 17-18).
 16. Herra, rukoilen, että annat hänen luottaa sinuun, vaikka vaikeita aikoja tulee, ja hän ei tiedä mitä tehdä, auta häntä pitämään silmänsä sinussa (2.Aikakirja 20:12).
 17. Rakas Jumala, rukoilen sinua antamaan tyttäreni pitää itsensä kurissa ja älä anna täydellistä ilmapäästöä ihmisille ja tilanteille, jotka häntä vihaavat (Sananlaskut 29:11). Anna hänen kävellä Jeesuksen nimessä hänelle osoittamasi arvoinen turvassa.
 18. Herra, rukoilen henkistä, fyysistä ja tunnepuolustustasi tyttäreni puolesta. Auta häntä tietämään, että olet hänen turvapaikkansa ja vahvuutensa vaikeuksissa.
 19. Oi Herra, suojaa hänen mieltään pahoilta keskusteluilta ja anna hänelle havainnollisuuden henki. Isä, auta häntä kuulemaan äänesi selvästi ja että hän ei kuule mitään muuta kuin totuutta.
 20. Herra auta häntä ymmärtämään, että turvallisuutta voi löytää vain sinussa ja kukaan muu. Kiitos siis Isä rakkaudesta, voimasta ja suojasta tyttäreni kohtaan Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

 

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän