Rukous parannukseen Raamatun jakeilla

2
3411
Rukous parannukseen Raamatun jakeilla

Kristillisessä elämässämme jälkeen Pelastus ja Lunastus, parannus on epäilemättä yksi eniten käytettyjä sanoja. Koska mitään tapaa ei ole, syntinen voidaan muuttaa ilman parannusta. Sana parannus tarkoittaa kääntämistä tai muuttamista tietyistä tapaista tai tyyleistä, joita käytetään. Huomion arvoista on, että jos ei olisi syntiä, parannusta ei tarvita. Ja ihminen ei voi tehdä parannusta, ellei hän ole nähnyt ja tunnustanut tekemiään pahoja asioita. Miehen, jolla on murtunut ja surullinen sydän, kuluu parannuksen osa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Samaan aikaan Hesekielin kirja 18--23, Onko minulla mitään iloa jumalattomien kuolemasta, julistaa Herra JUMALA, en sen sijaan, että hänen pitäisi kääntyä tienään ja elää? Jumala ilmoitti, ettei hänellä ole mitään iloa syntisen kuolemasta. Tämä tarkoittaa, että Jumalalla ei ole iloa nähdä syntisen kuolevan, mutta hänellä on enemmän iloa, kun syntinen kääntyy.

Ei ihme, Jeesus kertoi tuhlaajapojan tarinan. Vertaus tuhlaajapojasta kuvaa, kuinka Jumala ilahduttaa syntistä, joka paransi pahoista tavoistaan. Muistakaa, että tuhlaajapoika meni perintönsä jälkeen ja vietti kaiken ylenpalttisesti murtautumisen yhteydessä, hän muisti rikkaan isänsä. Hän matkusti kotiinsa isänsä luo, mutta ei lapsen luona, mutta haki armonsa tullakseen yhdeksi hänen orjistaan. Jeesus kertoi kuinka isä juhlii tuhlaajapojan paluuta ja jopa palautti hänet lailliseen asemaansa pojana eikä orjana. Tämä kuva selittää, että taivas iloitsee kadonneen lampaan paluusta.

Lisäksi Jeesus kertoi myös tarinan paimenesta, joka jätti karjalaunansa etsimään kadonneita lampaita. Kaikki nämä tarinat saavat meidät näkemään, kuinka paljon Jumala arvostaa parannusta. Ihmisen alkuperäinen malli on syntinen, ja pyritään tietoiseen pyrkimykseen pyhän hengen avulla voittaa synti ja nähdä se kauhistuttavana.

Jotkut ihmiset haluavat tehdä parannuksen, mutta heillä ei ole aavistustakaan, miten se tehdään, huoli vähemmän, tämä artikkeli on sinulle. Korostamme jotakin parannuksen rukousta Raamatun jakeilla. Sinun aikasi pelastukseksi on juuri tullut, muista, ensimmäinen askel on tunnustaa syntisi Jumalalle, muista Raamattu sanoo, että joka kätkee syntinsä, se ei menesty, mutta se, joka tunnustaa heidät, löytää armon.

Kun olet tunnustanut syntisi, tee tietoinen päätös olla tekemättä niitä uudelleen, se on ensimmäinen askel kohti parannusta. Tehtyään päätöksen olla palamatta sotkuihisi, sinun on omaksuttava uusi kulttuuri ja elämäntapa, joka löytyy Kristuksesta Jeesuksesta.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

Annan minun viedä sinut läpi parannuksen rukouksen Raamatun jakeilla.

Herra Jeesus, olen pahoillani kaikista pahoista tekoistani. En ole koskaan tuntenut tätä syyllisyyttä vasta. Olen oppinut sinusta ja kuinka paljon sinä inhotat pahoja asioita, joita minä tein. Olin niin peloissani, että voin kuolla rangaistuksena pahoille tekoilleni. Sain kuitenkin vahvuuden sanastasi, joka sanoo, että et iloitse syntisen kuolemasta, vaan olet onnellinen, kun he tekevät parannuksen. Tämän vuoksi pyydän teitä luomaan minussa puhtaan sydämen ja uusimaan oikean hengen minussa. Anna minulle pyhä henkesi ja voimasi, joka auttaa minua pysymään poissa synnistä Jeesuksen nimessä.

Jaakobin kirje 4: 8 Lähestykää Jumalaa, ja Hän lähestyy teitä. Puhdista kätesi, syntiset; ja puhdista sydämesi, sinä kaksimielinen.

Isä Herra, olen kuunnellut vihollisen kovaa ääntä ja käänsin kuurot henkesi puoleen. Olen pahoillani kaikesta mitä olen tehnyt. Sallin, että perkele pettää itseni, ja maailman asiat veivät minut mukaan. Kadotin katsaukseni ristiin, kun uppoutun epäpuhtauksien myrkyllisyyteen. Synti on voittanut minut, ja jokaisen mittapuun mukaan olen tuomittu. Sydämeni on niin katkera, että pelkään, etten saisi anteeksi, mutta tämä on minun vetoomukseni, Kristus on kuollut. Hän on vuodattanut verta Golgatan ristille minun tähteni, tämän vuoksi, olenko minä seissani ilmoittaessani pysyvästä eläkkeestäni synnin ja vääryyden työvoimassa. Tunnustan syntini sinun edessäsi, Herra, koska minä olen tehnyt sinulle vain syntiä ja tehnyt suurta pahaa sinun silmiesi edessä. Herra, pyydän, että annat minulle anteeksi ja palaat takaisin palatsiisi Jeesuksen nimessä.

Apostolien teot 3 vs. 19 Paranna sitten, ja käänny Jumalan puoleen, jotta syntisi pyyhittyvät, että Herralta tulevat virvoitusajat.

Isä Herra, mikään ei ole niin tuskallista kuin minä, kun tiedän, että syntini vahingoittaa sinua pahasti. Kun muistan hinnan, jonka maksoit Golgatan ristillä, en voi vastustaa kipua ja ahdistusta sydämessäni pettymyksestä sinuun sen jälkeen, kun olet investoinut minuun niin paljon luottamusta, että sait jopa antaa sinun antaa henkesi minulle. Ja kyllä, tiedän, että rakkautesi meihin ei tunne rajoja, olen ymmärtänyt virheeni ja olen suuresti tuskissa niiden tekemisestä. Rukoilen, että peset Kristuksen verellä, ja minä olen puhdas, pese minut ja olen valkoisempi kuin lumi. Rukoilen, että saisit minut kuolemaan syntiin ja elämään vanhurskauteen.

Joel 2-13 Tee siis sydämesi, älä vaatteesi; Palaa Herran, sinun Jumalasi, luo, sillä hän on armollinen ja armollinen, hitaasti vihainen ja hyvin ystävällinen; Ja Hän perutaan tekemästä vahinkoa.

Herra Jumala, kiitän sinua armoista, jonka olet antanut meille aina löytääksemme takaisin luoksesi, kun teemme syntiä. Kiitos, koska synti ei estä meitä palaamasta sinuun.

Isä Herra, en voi salata tosiasiaa, että olen syntinen, joka tarvitsee apua, ja tunnustan syntini tänään edessäsi, että voin löytää myötätunnon sinun edessäsi. Sinä olet ennallistamisen Jumala. Pyydän, että palautat minut. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että se, joka kätkee syntinsä, ei menesty, mutta se, joka tunnustaa heidät, löytää armon. Etsin vain sinun armoasi, kun sieluni on uppoutunut parannukseen, pyydän, että armahdat minua ja osoitat minulle ystävällisyyttä Jeesuksen nimessä.

Sananlaskut 28: 13 Se, joka peittää syntinsä, ei menesty, mutta joka tunnustaa ja hylkää ne, sillä on armoa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos siitä, että autat minun kaltaisiasi kristittyjä, jotka ovat ruokkineet maidosta aivan liian kauan.

    Minun on haluttava alkaa ruokkia kiinteistä aineista, kun jatkan oppimista.

    Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän