Rikosrukoukset vaikeuksissa oleville pariskunnille

0
2498
Rikosrukoukset vaikeuksissa oleville pariskunnille

Tänään tarkastelemme väliaikaisia ​​rukouksia vaikeuksissa oleville pariskunnille. Avioliitto on perheen alku, ja se on elinikäinen sitoutuminen. Se tarjoaa myös mahdollisuuden kasvaa epäitsekkyydessä palvellessasi perhettäsi. Avioliitto on enemmän kuin fyysistä liittoa; se on myös henkinen ja emotionaalinen unioni. Tämä liitto heijastaa Jumalan ja Hänen kirkonsa välistä liittoa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Tämä saattaa tulla yllätyksenä joillekin, mutta kyllä, jopa kristityt avioliitot kamppailevat. Jos olet kristitty ja olet koskaan tuntenut pettyneisyyttä, turhautumista tai jopa vihaista puolisollesi, et ole yksin. Et ehkä tiedä mitä tehdä tai mihin kääntyä. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on se, että kristittyjen parien on normaalia taistella. Lisäksi ne, jotka lupaavat ”kunnes kuolema tekevät meistä osaksi”, voivat saada sen kaiken hajoamaan.

Kristityt eivät ole täydellisiä, eikä heistä tule yhtäkkiä suhteiden asiantuntijoita seuraten Kristusta. Joten jos olet vaikeassa avioliitossa, sinun ei tarvitse luopua tai tuntea olosi yksin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on miettiä joitain syitä, miksi avioliitto voi vaikeutua. Tässä on muutama asia, joka voi tuhota kodin. Kommunikaatiohaasteet, haavoittuvuuden puute, ylpeys, anteeksiantamaton, investointien puute, puolisosi odottaminen muuttuvan.

Avioliittoasi ei tuomita, koska satut toisiasi, sinulla on vaikeuksia kommunikoida tai sinulla on erimielisyyksiä tärkeistä asioista. Pari on kokenut ja ratkaissut ongelmia yksin, aloittaen Aadamista ja Eevasta ja jatkaen tähän päivään. Mitä enemmän kokemusta ja kypsyyttä pari kehittyy avioliitossa, sitä enemmän menestystä saavutetaan ongelmien hallinnassa ja ratkaisemisessa. Pyhän Hengen kautta Jumala asuu kahden kristittyn avioliitossa ja antaa heille kyvyn hallita suhteita terveellisesti ja tuottavasti menestyksekkäästi

Siitä huolimatta on pala hyviä uutisia; Jumala on luvannut parantaa hänen avioliittomme. Ehkä kärsit rikki kodeista; tämä saattaa olla vain ihme, että sinun täytyy tehdä kodistasi mukavuusvyöhyke. Olen koonnut sinulle tänään joitain tehokkaita esirukouksia vaikeuksissa oleville pariskunnille. Nämä rukousrukoukset antavat avioliittoasi olla hedelmällistä kaikilla alueilla. Kun osallistut näihin rukouksiin tänään, näen Jumalan läsnäolon peittävän avioliittoasi ja näen kaikki pimeyden teokset, jotka vaikuttavat kielteisesti avioliittoosi tuhottuina Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kannustan sinua rukoilemaan näitä rukouksia koko sydämestäsi tänään. Aviosi on toimittava Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

 • Herra Jeesus, rukoilen, että sinut kirkastetaan avioliittoani. Missä tahansa huomaankin, niin hyvissä kuin huonoissakin aikoina, autan minua pohtimaan hahmosi. Uskossa odotan muutosta ja paranemista avioliittoissani.
 • Herra, rukoilen rauhanne puolesta, että hallitsisitte rikkaasti avioliittoani ja kotini. Sanoit sanassasi, että antamasi rauha kulkee kaiken ymmärryksen. Saan tuon rauhan heti. Päätin antaa Kristuksen rauhan levätä sydämessäni. Koska Kristuksen rauha lepää sydämessäni, se ulottuu avioliittooni.
 • Herra, näytä meille kuinka seurata esimerkkiäsi ja sivuuttaa itsekkyytemme ja ylpeytemme ja palvella nöyrästi toisiamme, olla yksi henki ja yksi mieli ja arvostaa toisiamme ja tarkkailla toisten etuja
 • Siunaa avioliittoamme, Jumala, rauhalla ja onnellisuudella, ja tee rakkautemme hedelmälliseksi kunniallesi ja iloillemme täällä ja iankaikkisuudessa.
 • Herra Jeesus, pyydämme vahvempaa yhtenäisyyssidettä avioliitto-sopimuksissamme, emme anna minkään tulla meidän välillämme.
 • Isä, anna meille voimaa harjoittaa elämämme alueita, joista meillä puuttuu. Anna meille keskittyminen ja sitkeys juosta.
 • Jeesuksen nimessä nuhtelen kaikkia ajatuksia vihasta, pahoinpitelystä ja ylpeydestä toisiaan kohtaan. Vastustan kaikkia kodin riitoja, tilanteita ja väitteitä tänään,
 • Herra, opeta ja opasta meitä, että etsimme sinua aina ensin kaikessa, mitä teemme. Olkoon rakkautemme täynnä aitoa kiintymystä ja kunnioittakaamme toisiamme kaikkina aikoina.
 • Herra, anna avioliittooni sattuneiden ahdistuksen kyyneleet muuttua ilon kyyneleiksi. Ja rukoilen, että sinua kiitetään kotitaloudessani raivoavien myrskyjen aikana.
 • Jokainen paha käsi ja kieli, jotka on nostettu vaikeuttamaan rauhaa ja perhettäni, halvaantuvat ja kuolevat Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, etsi ja tuhoa pahaa voimaa ja heidän perhettäni vastaan ​​palkatut aseet Jeesuksen nimessä.
 • Rakastava Herra, asetan sen perheellesi koetteleman vihan ja katkeruuden jalkoihisi ja rukoilen, että armossasi paljastat kaiken, mikä aiheuttaa sydämessämme olevaa katkeraa myrkkyä pintaan, ja vapautan perheeni vapaaksi siitä rukoilen.
 • Mutta Herra, haluan, että perheeni vapautuisi kaikesta sydämessämme olevasta saastumisesta, jotta vihan juuret katoavat sisällämme. Pyydän sinua tutkimaan ja juurruttamaan kaiken, mikä ei ole miellyttävää sinun silmissäsi.
 • Kiitos herra. Sillä perhettäni luottaa siihen, että poistat kaiken vihan ja täytä meidät täydellisellä rauhallasi, sillä olet luvannut pitää kaikki täydellisessä rauhassa, jonka mieli pysyy sinuun.
 • Rakas Jumala, pyydän teitä parantamaan vahingot, jotka ovat syntyneet kumppanini ja minä olemme käyneet läpi suhteissamme pitkällä kamppailulla. Siunaa meitä molempia viisaudella ottaa tieto siitä, mitä olemme tehneet väärin, ja käyttää sitä parantamaan asioita.
 • Herra, anna rakkauden riittää suhteestamme. Anna sen täyttää elämämme joka nurkka, parantaen välistä kuilua. Auta kumppanini ja minua rakastamaan toisiamme, koska Kristus rakastaa kirkkoa, kun rakastat ihmislapsiasi: ehdoitta ja kunnioittavasti.
 • Taivaallinen Isä, loista valoa perheelleni. Anna meille voimaa selviytyä kaikista nyt käsiteltävistä vaikeuksista ja suojaa meitä kaikilta tulevaisuuden mahdollisilta ongelmilta.
 • Herra, tuokaa meidät yhteen niin kuin meidän on tarkoitus olla. Voisiko rakkaus, joka sitoo meitä, vain vahvistumaan, kun täytämme kohtalon, jonka olet asettanut meille.
 • Antakaa perheelleni anteeksi tekemämme synnit. Annetaanko myös anteeksi toisillemme, Herra, koska se on joskus vaikeaa.
 • Kiitos, Herra, vastatuista rukouksista, rukoillemme Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän