Tehokkaat rukoukset työn suojaamiseksi

1
3301
Tehokkaat rukoukset työn suojaamiseksi

Psalmi 32:7: Sinä olet piilopaikani; sinä suojaat minua vaikeuksilta; sinun tulee kääntää minua pelastuslauluilla. Selah

Aiomme tuoda esiin joitain voimakkaita rukouksia suojaamiseksi työssä ja rukoilemme, että Jumala kuuntelee ääniämme ja antaa vastauksen rukouksiin. Oletko kuullut työvaarasta? Työvaarat ovat tyyppisiä vaaroja, jotka työntekijät kohtaavat työpaikalla. Esimerkiksi on lähetetty ja julkaistu, että varsin monet terveydenhuollon työntekijät ovat menettäneet henkensä yrittäessään pelastaa muita romaanista Covid-19. Tämä on täydellinen esimerkki työvaarasta.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Työpaikallamme on usein edessään paljon vaarallisia kohtauksia, jotka ovat hengenvaarallisia, vaikka se on velvollisuutemme eikä voi välttää siitä. Meidän on suoritettava velvollisuutemme huolellisesti, joten työn välttäminen sen vaarojen vuoksi ei ole meille vaihtoehto. Kun jatkamme työtämme itsellemme ja väestöllemme hyödyksi, meidän on sanottava joitain erityisiä rukouksia suojautuakseen työuhkilta.

Yksi pyhien kirjoitusten merkittävistä ihmisistä, joka kuoli aktiivisessa tehtävässä, oli yksi kuningas Daavidin, Uzza-nimisen, taloudenhoitajista. Herran enkeli löi hänet kuoliaaksi koskettamalla liitonarkkia. Tietämisen arvoinen on, että Uzza ei ollut ainoa palvelija, joka seurasi kuningas Daavidia ja liitonarkkia tuolloin, miksi vain hän kuoli kohtaamisen aikana?

Meidän on ymmärrettävä, että jokainen päivä on täynnä pahaa. Voimme kuitenkin lunastaa joka päivä lampaan verellä. Ei ihme, Raamattu kehotti meitä rukoilemaan aina ilman vuodenaikaa. Tätä silmällä pitäen on aiheellista, että rukoilemme aina suojelua varten, etenkin työpaikallamme. Muista, että pyhät kirjoitukset paljastivat meille, ettei kukaan saa mitään, ellei se ole annettu ylhäältä. Suojamme tulee taivaalta, siltä, ​​joka suojeli Isrealin lapsia Egyptin maassa.

Ennen kuin lähdet töihin joka aamu, etsi aikaa sanoa seuraavat voimakkaat rukoukset suojaksi työssä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

 • Taivaallinen Isä, rukoilen sinun laimentamattomasta suojelustasi, kun aion lähteä työpaikalleni tänä aamuna, rukoilen, että suojasi kätesi ovat päälleni. Herra, sinä olet kallioni ja turvani, nykyinen apuni tarvetta. Pyydän, että silmäsi ovat aina minua kohti Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että rakkautesi ja uskollisuutenne varjostaa elämäni, kun aloitan matkalla töihin tänään. Vastustan niitä vihollisen suunnitelmia ja aikatauluja, jotka aiheuttavat minulle tänään anteeksi, tuskaa tai kuoleman Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, hyvyytesi ja armosi seuraavat minua edelleen koko elämäni päivän. Isä, kun valmistaudun lähtemään tänään, anna hyvyytesi ja armosi kulkea edelleen kanssani. Herra, haluan sinun olevan minun silmäni, ja sinä käsket minun askeleeni. Sinä johdat ja opastat minua Jeesuksen nimessä.
 • Raamattu sanoo, että Jumalan silmät ovat aina vanhurskaiden edessä, ja Hänen korvansa ovat edelleen tarkkaavaisia ​​rukouksiinsa. Isä, rukoilen, että silmäsi ovat minua kohtaan tänään, vaikka valmistautuisin menemään töihin, pyydän, että suojasi kädet eivät lakkaa toimimasta elämässäni Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallisen isä, haen suojaa käsiisi siipien alla, tulen jokaiseen vihollisen suunnitelmaan tekemään minulle työuhan uhri Jeesuksen nimessä. En kieltäydy kärsimästä mitään pahoja olosuhteita Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että oikea käsi ohjaisi minua vahvuudeksi ja henkesi sytyttää sisäisen ihmiseni, että työskentelen jatkuvasti hengesi ja voimasi ilmapiirillä Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että voimasi ja loistosi kulkevat kanssani matkoillani tänään maailman läpi. Rukoilen, että henkesi auttaa minua ottamaan kaiken henkisen panssarini jäljittääkseni kaikki pahat asiat, jotka saattavat haluta tulla tänne tänään.
 • Isä lordi, pyydän, että voimasi menee eteenpäin ja pyhittää työpaikani Kristuksen arvokkaalla veressä. Puhun auktoriteettina siitä, että valta tuhoaa kaiken, mitä vihollinen on suunnitellut tai suunnitellut aiheuttavan minulle tuskaa tai pahoillani töissä tänään Jeesuksen nimessä.
 • Jehova, uskon elämäni kykysi käsiisi, kuten tänään asetin. Rukoilen, että henkesi syrjäyttää minut ja vapauttaa minut kaikista pahoista asioista, joiden on tänään määrä tapahtua. Pyydän, että annat enkelillesi vastuun minusta, että he opastavat minua kaikilla tavoillani tänään Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, peitän itseni Jeesuksen verellä. Peitän työpöytäni Jeesuksen verellä. Minulle ei toimiteta tänään syyttävää tiedostoa. Tuhoan vihollisen suunnitelman saada minut mukaan työpaikallani. Rukoilen, että heittäisit hämmennystä minua koskevasta vihollisen leireistä ja hävität jokaisen minua vastaan ​​tuomittavan kielen Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, minun sota-aseeni ei ole lihallinen, vaan hengellinen. Käytän teidän voimanne ja voimanne ottaakseni täyden Jumalan panssarin, joka ajaa pahaa pois minusta Jeesuksen nimessä. Luotan toivoihini ja luotan sinuun voitosta vihollisesta, joka haluaa tuomita minut ja kuoleman, ja mitätöin heidän suunnitelmansa Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, rukoilen sekä henkistä että fyysistä suojelemista nykyisessä työssäni. Päätän, että työni on turvattu Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että opastat suunani sanallasi ja viisaudellasi, ja ilmoitat minulle, milloin puhua oikeaan aikaan ollakseni aivan oikein. Opit minulle viisaudellasi parhaan vastauksen jokaisessa keskusteluissani työpaikallani Jeesuksen nimessä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän