Rukous emotionaalisen paranemisen ystävälle

0
2591
rukous ystävän emotionaalisesta paranemisesta

15.Mooseksen kirja 26:XNUMX King James Version (KJV)

26 Ja sanoi: Jos kuuntelet ahkerasti Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja teet sen, mikä on oikein hänen silmissään, ja kuulet hänen käskynsä ja pidät kaikki hänen säädöksensä, en minä laita mitään näistä taudeista sinut, jonka minä olen vienyt egyptiläisille; sillä minä olen Herra, joka sinut parantaa.

Jokapäiväisessä elämässämme kohtaamme usein ihmisiä, jotka ovat murtuneita, kaatuneita tai masentuneita. Nämä ihmiset ovat joutuneet kärsimään jonkinlaisista emotionaalisista ongelmista, jotka ovat johtaneet heihin masennustilaan. Meidän on vain kiinnitettävä huomiota ihmisten käyttäytymiseen; sitten voimme kertoa, mitä he käyvät läpi, ja löytää tapa auttaa heitä poistamaan ongelmistaan. Tässä artikkelissa käsittelemme rukousta ystävän emotionaalisesta parantamisesta. Olisi kiinnostavaa tietää, että monet itsemurhan tehneet ihmiset eivät olisi tehneet niin, jos joku rukoilisi heidän puolestaan.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mies, joka kärsii emotionaalisesta traumasta, toivoo maailman loppuvan juuri sillä hetkellä, kun trauma alkoi, ja he menettävät toivonsa itse elämään ja alkavat etsiä kulkua tuolle maailmalle. Tuolloin heille kuolema on ainoa vaihtoehto, joka voi löytää ratkaisun kaikkiin heidän ongelmiinsa.

Emotionaalinen kipu tai trauma voi johtua valtavasta pettymys, pettäminen ja menetykset, joita ihminen on kokenut. Melko monet raamatulliset henkilöt kokivat myös tämän tyyppisen vaivan. Niiden merkittävien raamatullisten henkilöiden joukossa, jotka kohtasivat tällaisen traumaattisen tilanteen, oli iso israalilainen kuningas ja psalmistinen Daavid.

Kuningas David ilmaisee useimmiten psalmissaan yksinäisyytensä, tuskansa ja tuskansa. Toisen Samuel 2: n jakeen 15 kirja loppuun selitti, kuinka Absalom vei valtakunnan Daavidilta. David lankesi masennukseen ei siksi, että vihollisensa valtasivat valtakunnan, vaan koska poikansa otti sen. Petoskipu kiersi kuningas Davidin raskaasti, että hän melkein menetti itsensä siihen. Emotionaalinen kipu ei ole vain sairaus, joka tulee vain yön yli, mutta se on jotain, jonka aiheuttaa tapahtuma.

Sillä välin, kaikki eivät ole riittävän vahvoja voittamaan trauman itsestään, kun pysymme heidän ympärillään lohduttamassa heitä ystävällisillä inspiraatiosanoilla, meidän on myös nostettava heidän rukousaltarinsa. Toivomme sanat voivat vain nostaa niitä hiukan, mutta vain Jumala voi aiheuttaa heille syyn pysyä hengissä.

Sinun on luettava tämä rukousartikkeli, koska ystäväsi tarvitsee vain yhden tai kaksi rukousta siitä saadakseen hänet pois tunteellisesta kivusta.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

RUKOUKSENSA

 • Herra Jeesus, kiitän sinua armoista, jonka olet antanut minulle löytääksesi emotionaalisen demonin, jonka kanssa ystäväni on taistellut jo jonkin aikaa. Kiitän teitä, koska olette pitäneet hänet niin pitkällä voimallanne ja ette antaneet hänen emotionaalisen haavan valtaa, Herra anna sinun nimesi korottaa Jeesuksen nimessä.
 • Herra, rukoilen, että annat armoillanne voiton hänelle hänen emotionaalisesta traumastaan. Älä anna hänen hätää. Rukoilen, että sinulla on ystävyyssuhde hänen kanssaan, että hän näkee ystävänsä Kristuksessa Jeesuksessa.
 • Herra, sinä olet suuri parantaja, pyydän, että otat hänen kivut pois etkä enää muista niitä Jeesuksen nimessä.
 • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että kannat itsellesi kaiken heikkouden ja otat huomioon kaikki sairauksemme. Päätän, että hänen tunnekipunsa paranee Jeesuksen nimessä.
 • Puhun mukavuuden ja parannusten sanaa hänen tuskalleen ja tuskalleen. Päätän, että heidät viedään pois Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallisessa isässä, tunnekipu voi johtaa masennukseen, joka voi saada ihmisen yrittämään itsensä. Isä Herra, pyydän, että otat ystäväni kaikista hänen kipuistaan, Kaikkivaltiaan Jumalan parantamisvoiman pitäisi levätä hänessä Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että opetat hänet heittämään kaiken taakkansa sinulle. Opit häntä laittamaan kaikki toiveensa ja luottamaan yksin sinuun. Saatat hänet poistamaan kaikki pettymykset ja pettämisen, jonka hän on kokenut, ja siirryt elämän mukana.
 • Herra Jeesus, pyydän, että annat hänelle armon elämän valoisammalle puolelle, jotta hän voi antaa elämälle uuden mahdollisuuden eikä koskaan luopua elämästään.
 • Isä lordi, rukoilen, että ystäväni löytäisi rauhan vaikeina aikoina, aina kun pettymysten ja petosten kipu ja kärsimys häntä vähentävät, pyydän, että lennät häntä vahvuutena, jotta hän löytää sisäisen rauhan tunteen Jeesuksen nimi.
 • Rukoilen, että armahtaessasi yhdistät hänet miehiin ja naisiin, jotka lievittävät hänen kärsimyksiään. Armon kautta liitätte hänet ihmisten kanssa, jotka nostavat hänen henkensä Jeesuksen nimessä.
 • Raamattu sanoo, että lähetit sanasi ja parannat heidän sairauksiaan. Herra tänään, rukoilen, että lähetät sanat parantamaan emotionaalisesti ystäväni Jeesuksen nimessä.
 • Herra jumala, pyydän, että armon kautta teet itsestäsi inspiraation, rohkaisun ja motivaation lähteen. Pyydän teitä luomaan kestävän suhteen, joka vahvistaa hänen uskoaan sinuun.
 • Isä Herra, rukoilen, että annat hänelle tarvitsemansa voiman, annat hänelle parannuksen siellä missä sitä vaaditaan, ja puhut hänelle milloin ja missä hänen täytyy kuulla sinut. Rukoilen, että henkesi ei poistu hänestä, ja jatkat olemista hänen kanssaan tällä hetkellä ja ikuisesti.
 • Isä, rukoilen, että opetat hänet hyväksymään asioita, joita hän ei voi muuttaa Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, ennen kuin muodostat hänet, tunnit hänet ja loit hänet tiettyyn tarkoitukseen, isä taivaassa, pyydän, että annat hänelle armon hänen olemassaolonsa tavoitteen toteuttamiseksi. Poista kaikki kipu, jonka emotionaalinen haava on hänelle aiheuttanut, ja anna hänelle armo, jotta hän voi katsoa arven yli Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallinen Isä, rukoilen, että opetat hänet aina pelastamaan tyytyväisyytensä, opetat hänelle kuinka olla tyytyväinen pieniin asioihin, kunnes tuot suuremman ja paremman.
 • Isä lordi, et koskaan aloita projektia ja anna sen tehdä puoliksi, pyydän sinua suorittamaan hänen parannusprosessinsa ja teet hänestä kokonaisen uudelleen Jeesuksen nimessä.
 • Rukoilen, että saat hänen polullaan jokaisen karkean laastarin sileäksi ja poistat kaikki esteet hänen tieltään. Rukoilen, että rakkautesi ja rauhanne valo valaisee hänen elämänsä pimeyden, ja te juurrutte hänen elämässään kaikki kivut, syyt, tuska ja katkeruus Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että annat hänelle tarvittavaa viisautta hänelle tehdäkseen oikean valinnan, kuten hän tänään asetti. Anna hänelle ymmärryksesi, kun sanot EI, anna hänelle henkisen valppauden armo tunnistaa, kun sanot KYLLÄ.
 • Kiitos, Herra, vastaamistasi rukouksiin, kiitos, koska olet vastannut hänen rukouksiinsa. Kiitos, koska tämä ystäväni emotionaalisen parantamisen rukous ei mene ilman vastauksia, kiitos, Herra, anna nimesi korottaa Jeesuksen nimessä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

 

 

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän