Psalm100 tarkoittaa jae jaeittain

1
3003
Psalm100 tarkoittaa jae jaeittain

Tänään tutkimme psalmin 100 merkitystä jae jaeittain. Psalmi 100 tunnetaan psalmina kiittäminenja ylistyksen kehotus Jumalalle. Tätä ylistyslaulua olisi pidettävä ennusteena, ja sitä tulisi käyttää jopa rukouksena tulevana ajankohtana, jolloin kaikki ihmiset tietävät, että Herra on Jumala ja että hänestä tulee hänen palvontaansa ja laiduntensa lampaita. Meitä rohkaistaan ​​palvomaan jumalaa palvelemaan sitä iloisesti. Jos, kun hän kulki kuin vaeltavat lampaat, hän on tuonut meidät jälleen taittoonsa, meillä on todellakin runsaasti syytä siunata hänen nimeään.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Ylistys ja sen motiivit ovat välttämättömiä. Meidän on opittava ylistämään Jumalaa sellaisena kuin hän on, eikä vain sen vuoksi, mitä hän on tehnyt. Tietävät sen; harkitse ja käytä sitä, niin olet läheisempi ja tasaisempi palvonnassasi. Vanhan ja Uuden testamentin pyhiin kirjoituksiin sisältyvä armo-liitto, jossa on niin monia rikkaita lupauksia, vahvistaa jokaisen heikon uskovan uskoa, tekee Jumalan ylistyksestä ja kansansa ilosta niin varman. Se, kuinka surullista niin henkemme on ehkä, kun katsomme itseämme, silti meillä on syytä ylistää Herraa, kun katsomme hänen hyvyyttään ja armoa. Ja siihen, mitä hän on sananaan sanonut mukavuutemme vuoksi.

Psalmi 100 opettaa meille kuinka ja miksi palvoa Jumalaa. Jotkut uskovat, että tämä psalmi oli johtopäätös kuudesta psalmista, joita käytettiin jumalanpalvelussa lähestyessä temppeliä, ja siksi he laulaivat, kun vihdoin seurakunta tuli oikeaan temppeliin. Toisinaan se liitti myös kiitoslahjoituksen. Palvojat sanoivat, laulavat tai laulavat tätä psalmia osana kiitostaan.

Psalmi 100 tarkoittaa jaetta jaeittain

Psalmi 100: 1 "TEE Iloista melua Herralle kaikilla mailla."

Tämä on luvun ensimmäinen jae, ja se puhuu palvonnastamme herralle. Palvonnalle oli ominaista heidän Jumalaansa ylistävän iloinen innostus ja elävyys, ”iloinen kohina”. Palvonnan ei tulisi koskaan olla passiivista

Tämä psalmi on kehotus kehua. Tämä kutsu on kaikille kansakunnille. Jumala kuulee niiden kiitosta, jotka kutsuvat häntä samalla säännöllisyydellä. Olemme kaikki hänen lapsensa, ja Hän kuulee kiitoksemme. Pyhissä kirjoituksissa kerrotaan, että Hän asuu kaikkien kansalaistensa ylistyksissä.

Psalmi 100: 2 "PALVELE HERRAA ILON! TULE HENKIN LÄHTEEKSI LAULUUN ”

Tämä on toinen jae, ja se käskee palvelemaan Herraa onnella, ei pelolla, orjuuden hengessä, vaan Hengen uutuudessa. Hengellisellä ilolla ja sielun vapaudella. Me palvelemme helposti, mielellään ja iloisesti Herraa näyttämättä pahalta tai vaaralliselta ja itsekkäältä. Iloitsee hänestä ja nauttii palvelustaan, iloitse hänestä ilman, että hänellä on mitään luottamusta lihaan.

”Tule hänen läsnäolonsa eteen laulaen”: Armonsa valtaistuimelle kiitollisuutena saadusta armosta sekä pyytää muita. Jos emme todellakaan nauti Jumalan palvelemisesta, emme ole oikeassa Jumalan kanssa. Sen pitäisi olla iloinen asia käydä kirkossa ja olla yhteydessä Jumalaan. Yksi asioista, jonka uskon kääntäneen maailman kristinuskoon, on se, että emme näytä heille palvonnan iloa. Meidän pitäisi jopa mennä kirkkoon ylistämällä Jumalaa. Jos olemme aidosti Kristuksen morsian.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Psalmi 100: 3 "TIETÄ, ETTÄ Herra on Jumala! Hän on tehnyt meidät, ja me olemme hänen, me olemme hänen ihmisiä, ja lammas ja lampaat hänen luonnostaan. "

Raamatun jake käskee meitä tunnustamaan kaikin mahdollisin tavoin, sekä julkisesti että yksityisesti, että itse olemassa oleva ja iankaikkinen Jehova on Elohim, Jumala, joka teki hänen kuvansa ihmisen, on liitossa ihmisen kanssa. Mielessämme ei pitäisi koskaan olla kysyttävää siitä, kuka Jumala on tai miksi me palvomme Häntä. Olemme Hänen luomuksensa ja olemme hänen olemassaolomme velkaa Hänelle. Psalmi 23. antaa meille täydellisen esimerkin loistavasta palvelusta, jonka suuri paimen on tehnyt lampailleen.

Psalmi 100: 4 "TULOS PALOIHIN KIITOKSEN ANTAMISESSA JA OIKEUKSIENSA YLISTYKSELLÄ, OLEN KIITOS hänelle ja siunaa hänen nimeään. "

Portit ja pihat olivat temppelin portit ja pihat, jotka pyhien jalat seisovat iloisesti. Viisauden portit, joissa hänen seuraajansa seuraavat ja odottavat. Portit hänen taloonsa, kirkkoon, menee kiitollisena; evankeliumille ja evankeliumin mahdollisuuksille ja toimituksille. Juutalainen kansa meni porttiin matkalla temppeliin ja meni Hänen tuomioistuimiinsa kiitosta huulillaan. Tämä menee paljon pidemmälle kuin nyt uskoville. Meidän ei pitäisi koskaan mennä kirkon urheiluun ja löytää vikaa kaikille ja kaikelle. Ole iloinen sydän valmis palvomaan Häntä, joka pelasti meidät. Näytä kiitos uhralla kiitosta, joka virtaa huuliltasi kiitollisesta sydämestä.

Psalmi 100: 5 "Sillä Herra on hyvä, hänen armollisuutensa on ikuinen ja hänen totuutensa on kestävä kaikille sukupolville. "

Tämä on viimeinen jae, ja se kertoo meille kuinka hyvä on meidän Jumalamme. Jumala on lähde ja täydellinen esimerkki hyvyydestä, armosta, totuudesta. Sana ”armo” liittyy väistämättä lunastukseen Kristuksessa. Hänen armonsa pelastaa syntiset. Lause ”Hänen totuutensa kestää kaikille sukupolville” kuvaa syntyneitä ja kuolevia sukupolvia, jotka seuraavat yksi toisensa jälkeen, kun taas Jumalan uskollisuus pysyy jatkuvana. Hänen totuutensa ei koskaan lopu. Jeesus tarjosi pelastuksen kaikille sukupolville yhdellä itsensä uhrauksella ristillä. Hän on hyvä. Hän on aina hyvä. Ei ole mitään hyvää paitsi Herraa.

Milloin tarvitset psalmia 100?

 • Voit käyttää psalmia 100, kun haluat kiittää Jumalaa hänen armostaan
 • Kun haluat suurentaa Jumalaa siitä, että olet niin kiltti sinulle
 • Kun haluat iloita Israelin Pyhän edessä
 • Kun haluat ylistää Herran nimeä.

Rukouskohdat psalmista 100

 • Herra Jumala, rukoilen, että saan aina syyn ylistää pyhää nimeäsi Jeesuksen nimessä.
 • Pyhien kirjoitusten mukaan armoni kestää ikuisesti, ja pyydän, että armoni puhuu aina elämäni aikana Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, pyydän, että annat minulle armon palvella sinua loppuun asti Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, kieltäydyn kävelemästä pois taitostasi; Pyydän, että annat minulle armon, ettei minusta tule kadonneita lampaita Jeesuksen nimessä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset

1 KOMMENTTI

 1. Hei pastori,
  Satusin juuri löytämään rukouksesi verkossa ja mielestäni ne ovat uskomattomia! Kiitos, että annoit meille oppaan rukoilemiseen. Jatka upeaa palvelustehtävääsi ja kiitos vielä kerran.
  Äiti-soturi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän