Psalmi 70 tarkoittaa jae jaeittain

0
2549
Psalmi 70 tarkoittaa jae jaeittain

Tutkitaan Psalmin 70 kirjaa, joka merkitsee jaetta jakeeseen nykyään. David pyytää yksinkertaisesti vapautusta itselleen ja kostoa vihollisilleen. Joten voimme myös käyttää tätä psalmia etsimään Jumalan kasvoja vapauttamiseksi ja vanhurskauttamiseksi.

Jos tutkimme huolellisesti psalmin 1 jakeita 5–70, Daavid rukoili jumalattomien nopeasta tuhoamisesta ja jumalisten säilyttämisestä. Tämä psalmi on melkein sama kuin viisi viimeistä jaetta (Psalmit 40). Täällä ollessamme voimme nähdä köyhyydessä ja ahdistuksessa olevan Jeesuksen Kristuksen. Näemme myös hänen julistavan oikeudenmukaista ja pelottavaa rangaistusta juutalaisille, pakanallisille ja antikristillisille vihollisilleen; ja anoa ystäviensä iloa ja onnea Isänsä kunniaksi. Soveltakaamme nämä asiat ongelmallisiin olosuhteisiimme ja palautakaamme ne uskollisella tavalla mieleemme. Kiireellisten koettelemusten tulisi aina herättää palavat rukoukset.

Psalmin 70 kirja on kyse rukous vapautuksesta vihollisilta. Tutkittuamme vähän tästä psalmista tutkitaan jakeita peräkkäin.

 Merkitys psalmi 70 jae jae

Verse 1: Jumala, vapauta minut; kiirehdi minua auttamaan, Herra

Lause, "kiire", on otettu seuraavasta lauseesta (Psalmit 40:13). Se on: "Ole tyytyväinen, Herra" tai "Jehova". Kiirehdi auttamaan minua, Herra (katso huomautus psalmista 22:19). Näemme Daavidin kiireellisessä tilassa rukouksensa kanssa. Monta kertaa meistä tuntuu, että Jumala ei ole kuullut rukoustamme, koska meille ei vastata heti.

Jakeet 2: "Olkoon häpeällisiä ja hämmentyneitä, jotka etsivät sieluani: käännetään heitä taaksepäin ja sekoitetaan, jotka haluavat satuttaa minua." Psalmissa 40:14 se lisätään, "yhdessä" (katso psalmin 40:14 huomautus). Daavidille vakuutettiin, että mitä enemmän he raivosivat, sitä lähempänä he olivat tuhoamassa, ja hän oli lähempänä vapautustaan. "Se, joka etsii sieluani": Tai "elämä". (Psalmi 40:14) se lisätään, "Tuhota se"; sillä se oli heidän etsimisensä loppu. "Anna heidän kääntyä taaksepäin": (ks. huomautus psalmista 40:14). David pyytää Herraa saattamaan häpeään ihmiset, jotka yrittävät tuhota hänet. Tämä on kuin David sanoisi, en voi näyttää heille, mutta sinä näytät ne minulle. Herra, tee heille häpeä itsestään, koska he hyökkäävät johonkin sinun.

Verse 3: Olkoon heidät käännetty takaisin palkinnon tähden, joka sanoo: Aha, aha.

Psalmissa 40:15 se on, "Olkoon heidän autio"; Tämä koskee heidän maataan ja talojaan (ks. muistiinpanot Psalmi 40:15). Tällä tavalla meitä opetetaan olemaan pilkkaamassa toisia heidän kurjuudessaan, ettei sama putoa kaulamme. "Siinä lukee": Psalmissa 40:15 se lisätään, "minulle,"; ei kansalleen, vaan hänelle itselleen. "Aha, aha": Iloitsee hänen onnettomuudestaan ​​ja ahdingostaan. Heidän palkkio tuomiopäivänä on ikuinen rangaistus. Paholaisen seuraajat käyttävät ilmausta (aha, aha). Tämä vain osoittaa kuka he ovat.

Verse 4: Iloitkoon ja iloitkoot sinussa kaikki, jotka etsivät sinua, ja sanokoon jatkuvasti, jotka rakastavat sinun pelastustasi, jatkuvasti: Jumala olkoon suurennettu. "

Psalmin 70 neljännessä jakeessa kuningas David pyysi Jumalaa niiltä, ​​jotka etsivät häntä. Kuningas David rukoili, että Jumala auttaisi niitä, jotka etsivät häntä, voidakseen iloita ja olla iloisia Herrassa. Jumalan ylistyslaulun ei myöskään pitäisi pysyä heidän huuliltaan.

Ne, jotka etsivät Jumalaa, löytävät Hänet. Se ilmestyy ennen, ja se on toistuva. Niillä, jotka ovat nähneet Herran, on paljon iloa. Heidät lunastetaan, ja heidän pitäisi sanoa niin. Herran ylistys ei saisi koskaan lakata lunastetun huulilta. Jumalaa pitäisi suurentaa, ei vain huulillamme, vaan elämillä, joita elämme myös.

Jae 5: "Mutta minä olen köyhä ja tarvitseva: kiirehdi minua, Jumala: sinä olet minun apuni ja vapauttajani; Oi Herra, älä viivy. "

Viides jae ilmaisi tavallisen miehen tuskan. Vaikka kuningas David oli aikanaan varakas hallitsija, hän kuitenkin laskee kaiken rikkautensa ja rikkautensa milloin tahansa, kun hän on Herran edessä. Hän tunnusti, että hän oli köyhä ja tarvitseva, ja tarvitsi apua Herralta.

Kuningas David sanoi, että Jumala on hänen apunsa ja vapauttajansa, ja hän odottaa Herraa täydelliseltä vapautukselta. Samoin voimme itkeä myös apua, joka on nykyinen apumme, etenkin tarpeiden hetkellä, ja hän auttaisi meitä.

Huomaa, että "minun" edellä 5. jakeessa. Tämä osoittaa, että pelastus, vapauttaminen ja tässä asiassa kaikki Jumalan lahjat ovat yksilölle. Se on päätös, joka meidän on tehtävä yksi kerrallaan ja jota tarvitsemme ja haluamme Jumalaa elämässämme.

Milloin me käytämme tätä psalmia

  1. Kun tuntemme levottomuutta sydämessämme ja kaikki toivo näyttää kadottuneelta, kuten ei ole mitään ulospääsyä, aivan kuten jakeessa, jota huomaamme, että Daavid käski Jumalaa kiirehtimään vapauttamaan hänet, mikä tarkoittaa, että hän on turhautunut eikä hänellä ole enää toivoa.
  2. Kun tarpeesi ovat kiireellisiä ja tarvitset, ja tuntuu siltä, ​​ettei kukaan muu ole joutunut avustamaan
  3. Aina kun luulet vihollisen olevan kaatumisen jälkeen ylevältä paikalta
  4. Kun olet hämmentynyt eikä ketään ympärilläsi auttaa tai lohduttaa sinua

rukoukset

  1. Voi Jumala tänään kiirehtii vapauttamaan ja vapauttamaan minut kaikesta, joka huolestuttaa elämääni Jeesuksen nimessä
  2. Voi lordi, nouse tässä kuussa kiirehti auttamaan minua Jeesuksen nimessä.
  3. Jokainen voimani etsivä sieluni jälkeen, sinä olet valehtelija, turhaudu tänään Jeesuksen nimessä.
  4. Jeesuksen nimessä lopetan kaiken pahan halun ja aion satuttaa minua ja häiritä minua; et voi menestyä Jeesuksen nimessä.
  5. Isä, anna tässä kuussa äkillinen ihme, joka vaientaa kaikki pilkkaajat ja kääntyy loukkausani tulokseksi Jeesuksen nimeen.
  6. Voi Herra, Jumalani, kun etsin, annat minulle iloa ja iloa kaikkina elämäni päivinä Jeesuksen nimessä.

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPSALM 19 Merkitys jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 71 tarkoittaa jaetta jaeittain
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän