Psalmi 18 tarkoittaa toisin sanoen

0
2993
Psalmi 18 tarkoittaa toisin sanoen

Tutkimme psalmin 18 kirjaa, joka tarkoittaa jae jaeittain. Kuten monet muut Psalmien, Psalmi 18 on myös kirjoittanut kuningas Daavid, Herran palvelija. Hän puhui Herralle tämän laulun sanat sinä päivänä, kun Herra vapautti hänet kaikkien vihollistensa ja Saulin käden kautta. Se on kuninkaallinen kiitospäivälaulu, joka harjoittaa Jumalan vapautusta Daavidista kaikesta vihollisia. Psalmi sisältää ilmoituksen Daavidin rakkaudesta ja luottamuksesta Herraan (jakeet 1–3), kertomuksen hänen vapautuksestaan ​​Herran toimesta (jakeet 4–19), selityksen Daavidin pelastuksen syystä (jakeet 20–24), kuvaus Jumalan näyttelystä, joka osoittaa ominaisuuksia niille, jotka luottavat Häneen (jakeet 25-30), tarkempi kuvaus Daavidin voitosta (jakeet 31-45) ja lopullinen kiitosana Jumalan pelastuksesta (jakeet 46-50).

Psalmi 18 on henkilökohtainen kiitospäivän psalmi, jolla on myös kuninkaalliset piirteet. Sen runous ja teema muistuttavat muita muinaisia ​​todistuksia Jumalan suurista historiallisista vapautuksista.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Psalmi 18 tarkoittaa toisin sanoen

Psalmit 18: 1 ja 2 Rakastan sinua, Herra, voimani. Herra on minun kallioni ja linnoitukseni ja vapahtajani; Jumalani, voimani, johon luotan; minun soljeni ja pelastuksen sarveni, ja korkean tornini. "

Tämä on luvun ensimmäinen jae, ja siinä kuvaillaan kuinka Daavid ilmoitti rakastavansa Jumalaa ja kuinka hänen sananvalintansa tarkoituksena oli ilmaista erittäin voimakas omistautuminen. Jumala oli hänen vahvuus Sekä puolustavasti että loukkaavasti, Herraa tarvittiin kaikki Daavidin elämän kovissa taisteluissa, ja Karitsan arvokas vuodatettu veri ostaa hänen pelastuksensa.

Psalmi 18: 3 "Minä huudan Herraa, jota on syytä kiittää: niin minä pelastun vihollisistani. "

Ideana on, että hän kutsuisi jatkuvasti Herraa. Kaikissa vaikeuksien ja vaaratilanteiden aikana hän meni hänen luokseen ja pyysi apua kiitostaan ​​ja luottaa siihen, että hän vapauttaisi hänet kaikista vihollisistaan.

Psalmit 18: 4 ja 5 "Kuoleman surut ympäröivät minua, ja jumalattomien miesten tulvat saivat minut pelkäämään, helvetin surut ympäröivät minua: kuoleman ansa esti minua. "

Daavid kertoo tilanteestaan ​​ennen kuin Herra tuli pelastamaan. Daavid oli vihollistensa kuoleman vaarassa, kunnes Herra pelasti hänet ja hänen pelkonsa muuttuivat iloksi.

Psalmi 18: 6 "Ahdistuksessani minä huusin Herraa ja huusin Jumalaani: hän kuuli minun ääneni temppelistä, ja huutoni tuli hänen edessään, hänen korviinsa."

Ahdistuksen aika on rukouksen aika, joka vie meidät hänen armonsa valtaistuimelle. Ja suuri etuoikeus on, että meillä on sellainen valtaistuin, jolle tulee armo ja armo, joka auttaa meitä hädän aikana. Toisin sanoen meidän on huudettava Jumalan puoleen. Hän kuulee rukouksemme ja vastaa niihin. Jumalan korvat on aina viritetty kansansa tarpeisiin.

Psalmi 18: 7 "Sitten maa ravisi ja vapisi; myös kukkuloiden perustukset liikkuivat ja ravistelivat, koska hän vihastui. "

Monta kertaa Raamatussa Jumala ravisti maata. Kerran oli maanjäristys, kun Mooses tuli alas vuorelta ja näki israelilaisten palvovan kultaista vasikkaa. Kun Jeesus kuoli ristillä, maa järisi. Maa on Jumalan ja sen täyteys. Hän voi ravistaa sitä, jos haluaa. Kun Jumalan viha tulee hänen kasvoilleen aikakauden lopussa, maa järisee kuin koskaan ennen. Maa järisee niin, että se tuntuu ympäri maailmaa. On parasta olla vihaamatta Jumalaa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Psalmi 18: 8 "Hänen sieraimistaan ​​nousi savu, ja tuli suustaan ​​syönyt: se sytytti hiilet."

Tiedämme, että Jumalan viha on asia, jota emme halua kohdata. Jos Jumala on syttyvä tuli, ja Sana sanoo olevansa, olisi luonnollista, että Hänen vihansa lähtee suustaan ​​kuin tuli.

Psalmi 18: 9 "Hän kumarsi myös taivaat ja tuli alas, ja pimeys oli hänen jalkojensa alla."

Saadakseen vihaa ja kostaa jumalattomille ihmisille, hän kumarsi taivaat ja hänen kirkkautensa ilmestyi ”. Se on hänen voimansa ja hänen kostoisen kätensä kunnia. Käyttämällä israelilaista esimerkkinä Jumala näytti itsensä israelilaisille tulessa yöllä ja pilvessä päivällä. Hän laskeutui ja hänen läsnäolonsa oli armoistuimen yläpuolella. Ihmisistä huolimatta tämä pilvi oli pimeää, koska he eivät voineet nähdä Jumalaa. Kaikki se on Hänen jalkojensa alla, ei vain pimeys.

Psalmi 18: 10 "Ja hän ratsasti kerubin päällä ja lensi: niin, hän lensi tuulen siivillä. "

Tämä on vain Daavidin selitys siitä, kuinka Jumala voi liikkua ilmassa ja kerubien, toisin sanoen enkeleiden, joita kutsutaan myös Jumalan vaunuiksi, päälle. Hän liikkuu maan läpi, hän ei tarvinnut lentokonetta kantamaan Häntä, hän vain nousi pilvelle.

Psalmit 18: 11 ja 12 "Hän teki pimeydestä salaisen paikan; hänen ympärillään oleva paviljonkinsa olivat tummat vedet ja paksut taivaan pilvet. "Hänen edessään olevalla kirkkaudella hänen paksut pilvensä kulkivat, rakeet ja kivihiilet."

Esitys edessä olevassa jakeessa on erityisen oikea; kuin paksut raskaat pilvet, joissa Jehovaa edustaa itseään käärettävänä ja jossa hän makaa piilossa salaisessa paikassa ja valoisassa läsnäolossaan, paksu pilvinsä kulki tai hajoaa; mistä tuli rakeakivi sekoitettuna tulenhiileihin tai salamaan pilvistä. Jeesus avasi tien taivaaseen sinulle ja minulle. Jonain päivänä Isää ympäröivien pilvien pimeys poistuu ja näemme Hänen sellaisena kuin hän on. Silloin Jumalan salaisuus paljastuu meille taivaassa.

Psalmi 18: 13 "Myös Herra ukkeli taivaassa, ja Korkein antoi äänensä; rakeita [kiviä] ja tulihiiltä. "

Ukkonen esiintyy usein pyhissä kirjoituksissa Jumalan äänenä. Katso upea kuvaus psalmissa 29: 1-11, ja seurasi sitten rakeisuutta ja tulenhiilejä. Entinen jae mainitsi salaman ja sen vaikutukset; tämä antaa meille raportin ukosta ja siihen liittyvästä rakeisuuden ja tulen myrskystä.

Psalmi 18: 14 Niin, hän lähetti nuolensa ja hajotti ne; ja hän ampui salamoita ja järkytti heitä. "

Uskon, että jälkimmäinen lauseke on esimerkki edellisestä. Hän lähetti nuolensa - eli ampui salaman; sillä salamat ovat Herran nuolia, ja siksak-salamoissa näkyy jotain aivan kuin nuolenpää, joka vaivasi, kauhistutti ja ahdisti heitä.

Psalmi 18: 15 "Sitten vesien kanavat näkyivät, ja maailman perustukset löydettiin nuhtelusi, Herra, sieraimesi hengityksen räjähdyksen kautta."

Tämä jae osoittaa, kuinka voimakas Jumalan hengitys on. Hänen hengityksensä vain räjähtää voimakkaissa maanjäristyksissä, jotka kaatavat maan ja tekevät sen alaosat näkyviksi.

Psalmi 18: 16 "Hän lähetti ylhäältä, hän otti minut, hän veti minut monista vesistä"

Kaikki nämä jumalallisen väliintulon ilmenemismuodot olivat ylhäältä tai taivaasta ja kaikki tulivat Jumalalta. "Hän otti minut" Hän tarttui minuun; hän pelasti minut: "Hän veti minut monista vesistä": Vedet ilmaisevat usein onnettomuutta ja ongelmia. Tarkoitus on, että Jumala oli pelastanut hänet monista ongelmista ja vaaroista, jotka ympäröivät häntä. Ikään kuin hän olisi pudonnut mereen ja olisi vaarassa kadota.

Psalmi 18: 17 “Hän vapautti minut voimakkaasta vihollisestani ja niiltä, ​​jotka minua vihasivat, sillä he olivat liian vahvoja minulle. "

Tässä jakeessa voimme nähdä, että vihollisella, jolla oli enemmän valtaa ja joka todennäköisesti voitti psalmistin, hän myönsi vihollisensa olevan vallassa itseään korkeampi ja hän myönsi myös, että hän velkaa säilyttämisen, ei rohkeudelleen ja taitolleen sodassa, mutta Jumala.

Psalmi 18: 18 "He estivät minut onnettomuuteni päivänä, mutta Herra oli minun oleskeluni."

Ajatuksena on, että hänen vihollisensa tulivat hänen eteensä tai pysäyttivät hänen tiensä. He olivat hänen polullaan valmiina tuhoamaan hänet. ”Onnettomuuteni päivänä”: Päivänä, johon nyt katson taaksepäin erityistä koettelemustani. ”Mutta Herra oli minun oleskeluni” Toisin sanoen Herra tuki minua ja estä minua putoamasta. Jumala paitsi tappoi Daavidin vihollisen, myös Hän tekee saman meille.

Psalmit 18: 19 ja 20 "Hän toi minut myös suureen paikkaan; hän vapautti minut, koska hän iloitsi minusta. Herra palkitsi minut vanhurskauteni mukaan; minun käteni puhtauden mukaan hän on maksanut minulle korvauksen. "

Jumala pelasti Davidin kaikista vihollisistaan, koska hän oli ihminen oman sydämensä jälkeen, jossa hän ilahdutti. Ei mistään ansioista ja arvokkuuksista hänessä, vaan hänen hyväntahtoisuudestaan ​​ja iloistaan ​​ja toi hänet taivaaseen, Kristuksen loistavan vapauden paikkaan. Hän palkitsi myös vanhurskautensa. Kuten olemme toistuvasti sanoneet, vanhurskaus on oikeassa asemassa Jumalan kanssa.

Psalmi 18: 21 "Sillä minä olen pitänyt Herran teitä, enkä ole jumalattomasti luopunut Jumalastani."

Tämä jae puhuu laeista, jotka Jumala on antanut käyttäytymistämme säännellä. Niin monet ihmiset tuntevat nykypäivänä, että kaikki heidän on tehtävä kastettua ja he menevät taivaaseen. Poistuminen Jumalasta, kun hän on pelastanut sinut, aiheuttaisi sen, että Jumala kutsuisi sinua jumalattomaksi. Kaste hautaa vanhan synnin miehen ja elää uuden puhtaan elämän Kristuksessa Jeesuksessa.

Psalmi 18: 22 "Sillä kaikki hänen tuomionsa olivat ennen minua, enkä luopunut minusta hänen asetuksistaan."

David lausuu, että meidän pitäisi elää myös. Hän sanoo: Jumala, en ole unohtanut lakiasi. Pidän sitä mielessäni ja teen sen. Joosua 1: 8 “Tämä lain kirja ei poistu sinun suustasi; mutta sinun on mietiskeltävä sitä päivin ja öin, jotta voit tarkkailla tekemistäsi kaiken sen mukaan, mikä siinä on kirjoitettu: sillä silloin sinä teet tietäsi kukoistavaksi ja sitten menestyt. "

Lue Raamattu ja tunne Jumalan tahto ja tee sitten Jumalan tahto.

Psalmi 18: 23 "Olin myös oikeassa hänen edessään, ja pidätin itseni vääryydestäni."

Jakeessa kerrotaan, että David piti Davidia tekemästä syntiä. Kiusausta tulee kaikille. Emme saa alistua kiusaukselle. Meidän on pysyttävä vahvoina itsessämme. Taistelu tapahtuu syntisten asioiden välillä, joita liha haluaa tehdä, ja hengen, joka haluaa seurata Jumalaa. Anna henkesi hallita lihaasi.

Psalmi 18: 24 "Sentähden Herra on maksanut minulle korvauksen minun vanhurskauteni ja käteni puhtauden mukaan hänen näkemässään. "

Mukaan käteni puhtaus hänen näönsä. Tämä lause, "hänen näkemyksessään", lisätään tähän osoittamaan, että Kristuksen vanhurskaus oli puhdas, puhdas ja tahraton Jumalan silmissä. Siksi ne, jotka ovat siihen pukeutuneet, ovat pyhiä ja syyttämättömiä ja korjaamattomia Hänen silmissään.

Huomaa tässä, jonka näkemyksessä oli tärkeää olla oikeassa. Daavid ei todennäköisesti näyttänyt olevan vanhurskas ihmisten silmissä. Lopeta murehtiminen siitä, mitä muut ajattelevat, ja aloita miellyttää Jumalaa.

Psalmi 18: 25 "Armollisten kanssa näytät itsesi armollisina; pystyssä olevan miehen kanssa näytät itsesi pystyssä. "

Tuo yleinen lausunto on, että Jumala käsittelee ihmisiä heidän luonteensa mukaisesti. Tai, että hän mukauttaa ilmentävän suhteensa ihmisten käyttäytymiseen. Ja osoittaa armoa häntä seuraaville.

Psalmi 18: 26 " Puhtaalla näytät itsesi puhtaana; ja veljesi kanssa näytät itsesi armoilijana. "

Tämä jae kertoo meille, että ajatuksissaan, motiiveissaan ja käytöksessään puhtaat ovat. He huomaavat, että heidän on kohdattava Jumalaa, joka on aina puhdasta. Kuka rakastaa puhtautta ja joka seuraa sitä asianmukaisilla palkinnoilla, missä sitä löydetään.

Psalmi 18: 27 "Sillä sinä pelastat ahdistetun kansan, mutta tahdon kaataa korkean ulkonäön."

Kuten Jumalan kansa yleensä kärsii synnistä ja heidän sydämensä turmeltumisesta. Ja saatanan ja hänen kiusaustensa, moitteiden ja vainojen kanssa. Mutta Jumala omalla ajallaan pelastaa heidät heistä, ellei täällä, mutta jäljempänä.

"Mutta tahdon alistaa korkea ulkonäkö." Ylpeät ylimieliset ihmiset kokevat olevansa omavaraisia. He eivät tunne tarvitsevansa Vapahtajaa.

Psalmi 18:28 ” Sillä sytytät minun kynttiläni: Herra, minun Jumalani, valaisee minun pimeyteni. "

Herra, minun Jumalani, valaisee pimeyteni tai saa valon loistamaan pimeydessäni. Toisin sanoen tuo minut pimeydestä valoon. Joko vastoinkäymisistä vaurauteen tai kävelystä pimeydessä naamiseen hänen kasvojensa valossa.

Psalmi 18: 29 "Sillä sinun kauttasi olen juoksutut joukon läpi ja jumalani kautta olen hypännyt muurin yli."

Tässä jakeessa ajatuksena on, että psalmisti oli toimitettu, pystyi skaalaamaan vihollisen seinät eli ylittämään ne ja varmistamaan voiton Jumalan kautta. Yleinen ajatus on, että kaikki hänen voitot oli jäljitettävä Jumalalle.

 Psalmi 18: 30 “Mitä tulee Jumalaan, hänen tiensä on täydellinen: Herran sana on koeteltu: hän on salamurhaaja kaikille niille, jotka luottavat häneen. "

Emme ehkä aina ymmärrä, mitä Jumala tekee tällä hetkellä elämässämme, mutta voimme olla varmoja, että se on oikea asia. Jumala on täydellinen. Hän ei tee virheitä. Minkä ongelman kanssa tällä hetkellä kohtaammekin; voimme luottaa siihen, että Jumalamme pystyy käsittelemään sitä. Meidän tehtävämme ei ole kyseenalaistaa, vaan luottaa Häneen. Uskon saaminen on yksi asia, mutta luottamus ylittää uskon.

Psalmi 18: 31 "Kuka on Jumala, paitsi Herra? Ja kuka on kallio, paitsi meidän Jumalamme

Aikojen alusta aina ikuisuuteen asti yritämme silti ymmärtää, kuka Jumala on. Henki on yksi. Tuon yhden hengen persoonallisuuksia on kolme. Tiedämme, että Jeesus oli ja on Kalliot. Hän on kallio, jolle meidän on rakennettava talomme. Hän oli kallio erämaassa, jonka Mooses iski vetää vettä. Hän ei ollut vain kallio, vaan myös vesi, joka virtaa siitä kalliosta. Jumala on kaikki hyvää ja ihanaa. Hän on kaiken kaikkiaan. Ilman Häntä en voi tehdä mitään. Hänen kanssaan voin tehdä kaiken.

Psalmi 18: 32 "Jumala on se, joka ympäröi minut voimalla ja tekee tietäni täydelliseksi."

Tämä kohta osoittaa, että Jumala on meidän vahvuutemme ja voimamme, ja hän poisti kaikki esteet ja esteet tieltämme ja teki siitä selkeän ja helpon.

Psalmi 18: 33 "Hän tekee jalkani kuin takajalat ja asettaa minut korkeuksilleni."

Hän tekee jalkani kuin takaosa. Takana on naaraspeura, joka on huomattava laivastonsa tai nopeuden suhteen. Tässä tarkoitetaan, että Jumala oli tehnyt hänestä valppaana tai aktiivisena antaen hänelle mahdollisuuden jäljittää lentävää vihollista tai paeta nopeasti kulkevasta vihollisesta. Ja asetti minut korkeille paikoilleni, vahvoihin ja linnoitettuihin paikkoihin, missä hän oli turvassa vihollisiltaan.

Psalmi 18: 34 "Hän opettaa käteni sotaan niin, että teräsjousi rikkoutuu minun käsivarteni kautta."

Jotkut ihmiset loukkaantuvat siitä, että olemme sotilaita taistelussa Herran puolesta. Kun David meni taisteluun, se oli sota, jota hän taisteli Jumalan siunauksella. Jumalan Pyhä Henki opettaa kristitylle tapana voittaa sota, jossa olemme. Aseemme eivät ole lihaisia. Kristittyjen ase on kaksiteräinen miekka, joka on Jumalan Sana.

Psalmit 18: 35 ja 36 "Sinä olet antanut minulle myös pelastuksesi kilven, ja oikea kätesi on pitänyt minua kiinni, ja lempeytesi on tehnyt minut suureksi. Sinä olet laajentanut askeleeni allani, niin että jalkani eivät liukastuneet. "

"Oikea kätesi on pitänyt minua kiinni": Säilytti meidät putoamasta niihin pauloihin ja pahantekoihin, jotka viholliset suunnittelivat, ja pelkäsin, että minun tulisi pudota. "Että jalkani eivät liukastuneet", tässä ajatus on: "Sinä olet tehnyt tilaa jaloilleni niin, että minulla on ollut mahdollisuus kävellä ilman esteitä. Tiedämme, että polku vanhurskauteen on kapea ja suora, joten se ei tarkoita, että Jumala olisi laajentanut polkua. Se tarkoittaa vain, että Jumala varmisti jalkamme tiellä.

Psalmit 18: 37 ja 38 "Olen jahdannut vihollisiani ja ohittanut heidät: enkä kääntynyt uudestaan, ennen kuin he olivat tuhoutuneet." "Olen haavoittanut heitä, etteivät he pystyneet nousemaan: he ovat pudonneet jalkojeni alle."

Tämä jae viittaa siihen, että David ei vain ohittanut heitä, vaan hänellä oli tarpeeksi voimaa jatkaakseen heitä. Tiedämme, että Jumala oli Davidin kanssa taistelussa. Tämä on kuin voiton itku vihollisesta.

Tämän jakeen kirjaimellinen merkitys on, että David voitti vihollisensa. Tämän tarkasteleminen hengellisestä näkökulmasta merkitsisi: kestää paholaista, ja hän pakenee sinulta.

Psalmi 18:39, "Sillä olet sitonut minut voimalla taisteluun: sinä alistat minun allani ne, jotka nousivat minua vastaan."

Se Daavidin luonnollinen vahvuus, rohkeus ja rohkeus olivat Herralta. Ja niin on uskovilla vallan, rakkauden ja terveen mielen Henki. ”Sinä olet alistanut minun allani ne, jotka nousivat minua vastaan”: Kuten psalmista osoittaa voimansa, niin hän osoittaa menestyksensä Herralle. Kuka samoin vaimentaa kansansa ja kaikkien muiden vihollistensa synnit. Ja kuka tekee myös vihollisista jalkineen.

Psalmi 18:40, "Sinä olet antanut minulle myös vihollisteni kaulan; että voisin tuhota heidät, jotka vihaavat minua. "

Tässä jakeessa voimme huomata, että Daavid antaa nopeasti Jumalan tunnustuksen vihollistensa asettamisesta käteensä. Hän ei vain laittanut heitä Daavidin käteen, vaan pani heidän kaulansa Daavidin käteen.

Psalmi 18: 41 "He huusivat, mutta ei ollut ketään, joka pelastaisi heitä Herran tykö, mutta hän ei vastannut heille."

Näillä ihmisillä oli mahdollisuus antautua jumalalle, mutta he eivät saaneet. Nyt on liian myöhäistä, että he huutavat Häneen. Kun Jeesus tulee pilviin uskoville, on liian myöhäistä niille, jotka hylkäsivät Hänet kokonaan. Meidän on hyväksyttävä Jeesus Vapahtajaksemme, koska uskomme.

Psalmi 18: 42 "Sitten löin heidät pieninä kuin pöly tuulen edessä: heitin heidät kuin lika kaduilla. "

Vihollistemme tappio on kuin Daavidin vihollisten tappio, jos palvelemme edelleen Herraa, vihollisemme tuhoutuvat.

Psalmit 18: 43 ja 44 "Sinä olet vapauttanut minut ihmisten pyrkimyksistä; ja sinä olet tehnyt minusta pakanain pään; kansa, jota en tunne, palvelee minua. "Kun kuulevat minusta, he tottelevat minua: muukalaiset alistuvat minulle."

Tämä jae puhuu Jumalan armoista Daavidille ja siitä, kuinka pakanat hyväksyivät hänet, ihmisiä, joita hän ei koskaan tuntenut, joiden kanssa hänellä ei ollut tuttavaa eikä sukulaisuuksia. He noudattavat hänen tahtonsa heti, kun ymmärtävät, ja alistuivat Daavidille, koska se oli Jumalan armo hänen työelämässään.

Psalmi 18: 45 "Thän muukalaisten häviää ja pelkää heidän läheisyydestään. "

Tässä jakeessa ajatuksena on, että kaikki hänen vihollisensa katoavat, ja pelkäävät torneistaan ​​ja piilossa olevista paikoistaan ​​tai kallioista ja vuorista, joihin he ottavat itsensä suojaan.

Psalmi 18: 46 "Herra elää; ja siunattu olkoon minun kallioni, ja korottakoon minun autuuteni Jumala. "

Elämä on Jehovan olennainen ominaisuus. Hän on elävä Jumala toisin kuin pakanain kuolleet epäjumalit. Meidän ei pitäisi koskaan lakata kiittämästä Herraa Jeesusta Kristusta siitä, mitä Hän on tehnyt meille. Meidän pitäisi korottaa hänen nimeään ikuisesti. Pelastukseni Jumala on Jeesus, hän on minun kalloni, Herra, ja meidän pelastajamme elää tarkoittaa jatkuvaa elämää. Hän on alfa ja omega, alku ja loppu. Emme ole kuin ne, jotka palvovat epäjumalia. Palvelemme elävää Jumalaa.

Psalmi 18:47, "Jumala on kosto minulle ja alistaa ihmiset minun allani."

Herra hallitsee kaikkia ihmisiä. Hän on Luojamme ja hänellä on ehdoton määräysvalta luomukseensa. Meidän ei tarvitse olla huolissaan vihollisistamme, koska hän kostaa minua tai minua. Kosto kuuluu vain Jumalalle, ja hän maksaa sen kansalleen ja puolesta. Jumala on kostajamme.

Psalmi 18: 48 "Hän vapauttaa minut vihollisistani: niin, sinä nostat minut korkeammalle kuin ne, jotka nousevat minua vastaan. Sinä olet pelastanut minut väkivaltaisen miehen edessä."

David voitti kaikki vihollisensa. Saulia ei säästetty tässä. Jumala poisti Saulin ja teki Daavidin kuninkaaksi. Yksi asia, jonka näemme tässä, on se, että Saul luuli voittaneensa Daavidin, mutta Daavid nousi jälleen. Juuri teko, jonka David ajatteli poistavan Daavidin, oli Davidin suurin voittaja.

Psalmi 18: 49 "Siksi minä kiitän sinua, Herra, pakanain keskuudessa, ja ylistän sinun nimeäsi."

Ideana on, että hän ilmoittaisi julkisesti ne siunaukset, jotka hän oli saanut; Tai hän juhlistaa Jumalan kiitosta vieraiden tai pakanallisten maiden keskuudessa sen seurauksena, mitä Jumala oli tehnyt hänelle.

Psalmi 18: 50 ”Suuri vapautus antaa hänet kuninkaallensa; ja osoittaa armoa voidellulle, Daavidille ja hänen siemenelleen ikuisesti. "

Tämä on tämän luvun viimeinen jae, ja se kertoo meille, kuinka Daavidille annettiin suuri pelastus vihollisistaan. Tämä puhuu kristityistä, kun se puhuu hänen siemenestään. Meitä vapautetaan vihollisistamme. Hänen armonsa ja armonsa ovat toivomme.

Milloin tarvitsen tämän psalmin 18?

Saatat miettiä milloin tarvitset juuri tätä psalmia, ja voit tarkistaa alla joitain tilanteita, joissa sinun pitäisi käyttää psalmia 18

  • Kun kuoleman ja masennuksen narut takertuivat minua
  • Kun hämmennyksen pila kohtasi minua.
  • Kun itsetuhoisuuden koettelemat hävittivät minut.                         

rukoukset

  • Opettakaa minua nöyräksi ja laskemaan silmäni matalaksi ylimielisenä.
  • Jumalani muuttaa pimeyteni valoksi.
  • Herra, veti minut pois epätoivon syvistä vesistä.
  • Herra, ole minun kivini, turvallinen paikkani ja vapauttajani.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 16 tarkoittaa jae jaeittain
Seuraava artikkeliPsalmi 21 tarkoittaa jaetta jaeittain
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän