Psalmi 103 tarkoittaa jae jaeittain

1
3092
Psalmi 103 tarkoittaa jae jaeittain

Käymme läpi psalmin 103 kirjan, joka tarkoittaa jakeen jaetta. Tämä Raamatun kirjoitus on kuningas Daavidin psalmi, kuten monet muutkin Psalmien kirjat. Psalmi 103 on ylistyslaulu Jumalalle, joka palvoo Häntä osoittamalla ansaitsematonta armoa. Kuningas Daavid tiesi Jumalan armon tärkeyden, kuinka hän osoittaa armoa ansaitseville ja niille, jotka eivät ansaitse sitä. Tämä psalmi on ylistyslaulu, ja se osoittaa syitä siunata ja kunnioittaa Jumalaa.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Lisäksi tämä psalmi 103 on tarkoitettu erityisesti Jumalan ylistämiseen hänen kestävistä armoistaan, Jumalan hyvyydestä ja sellaisesta, joka ei koskaan epäonnistu osoittamalla ihmiselle ystävällisyyttään. Jumala on siunannut meitä ja osoittanut meille loputtomia armoja monissa seurauksissa, ja ainoa tapa, jolla voimme osoittaa kiitollisuutta, on kunnioittaa Häntä kiitoksellamme.

Koska olemme selittäneet hyödyllisyyden ja kun pyhien kirjoitusten kohtaa voidaan käyttää rukoilemaan, on tarkoituksenmukaista, että paljastamme jokaisen tämän pyhien kirjoitusten ymmärtämisen parantamiseksi:

Psalmi 103 tarkoittaa jae jaeittain

  Jakeet 1-2 Siunaa Herraa, sieluni: ja kaikki, mikä minussa on, siunaa hänen pyhää nimeään. Siunaa Herraa, oi sieluni, älä unohda kaikkia hänen etujaan.

Näitä jakeita voidaan rukoilla siunaamaan Jumalaa kaikista hänen eduistaan. Kuningas David ymmärsi Jumalan siunaamisen tärkeyden, joten teki sen koko sydämestään. Siksi lausunto siunaa Herraa, sieluni ja kaikkea, mikä on sisälläni. Nämä jakeet voidaan laulaa ylistyslauluna Jumalalle keinona osoittaa Jumalalle, ettet ota mitään hänen siunauksistaan ​​elämässäsi itsestäänselvyytenä. Jumalan ylistämisen ei pitäisi olla pelkästään ulkoista palvontaa, vaan se tulisi tehdä koko sydämestä. Kiitosta antaessamme emme myöskään saa unohtaa kiittää Häntä kaikista niistä eduista, joista nautimme.

Jakeet 3-4: Joka antaa anteeksi kaikki vääryyksesi; joka parantaa kaikki sinun sairautesi; Kuka lunastaa elämäsi tuhoon; joka kruunaa sinua rakkaudella ja hellällä armolla;

Näitä jakeita voidaan rukoilla siunattaessa Jumalaa hänen hyödyistään. Ymmärrämme, että teemme paljon syntiä, mutta Jumala on aina ollut kiltti antamaan meille anteeksi. Tämä on tarpeeksi syytä ylistää häntä. Toinen suuri etu, josta nautimme, on Jumalan parantuminen. Hän antaa meille paranemista, sekä fyysisiä että henkisiä parannuksia. Hän parantaa meidät jokaisesta heikkoutestamme ja säästää myös tuholta. Nämä kaksi jaetta voidaan rukoilla kiittämään Jumalaa siitä, että hän on antanut meille anteeksi jokaisen syntimme ja pelastanut meidät tuhoista myös sielumme lunastamiseksi.

Jakeet 5-6: Kuka tyydyttää suusi hyvillä; niin että nuoruutesi uudistuu kuin kotkan: Herra toteuttaa vanhurskauden ja tuomion kaikille sorretuille..

Nämä kaksi jaetta voidaan tehdä, kun ylistät Jumalaa siitä, että hän on aina tyydyttänyt meitä ja antanut hyvien asioiden tapahtua jatkuvasti meille. Voimme kiittää myös Jumalaa siitä, että hän on aina uusiutunut voimamme ja taistellut aina taisteluistamme ja seisonut sortuneiden puolesta. Hän antaa voiman voimattomalle ja vahvistaa vanhurskaita. Jumala on suuri ja mahtava.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Jakeet 7-10 Hän ilmoitti tiensä Moosekselle, tekonsa israelilaisille. Herra on armollinen ja armollinen, vihainen hitaasti ja laupias. Hän ei aina chide: eikä pidä vihaa ikuisesti. Hän ei ole kohdellut meitä syntiemme jälkeen; eivätkä palkitse meitä omamme mukaan pahat.

Nämä jakeet voidaan antaa ylistyslauluksi Jumalalle, koska hän ei piilottanut hyviä aikomuksiaan meitä kohtaan, vaikka tottelemme häntä toisinaan. Jumala on täynnä armoa ja myötätuntoa ihmiskuntaa kohtaan. Hän suuttuu, mutta hitaasti ja sen jälkeen osoittaa armoa ja rakkautta runsaasti. Tämän on tarkoitus osoittaa, että Jumala on todella armollinen Jumala. Hän on hyvä, kiltti ja rakastava. Jumala ei taistele kanssamme, ettei se käsittele meitä syntiemme mukaan, vaan osoittaa meille ansaitsematonta suosiota. Hän antaa armonsa peittää tuomionsa meitä kohtaan. Hän ei suutu meihin kovin kauan. Hän antaa meille myös tilaa muuttua. Voimme siunata Herran nimeä näiden jakeiden avulla, koska Hän on armollinen, rakastava ja ennen kaikkea armelias.

Jakeet 11-13; Sillä koska taivas on korkealla maan yläpuolella, niin suuri on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät. Sikäli kuin itä on lännestä, onko hän tähän mennessä poistanut rikkomuksemme meiltä? Kuten isä sääli lapsiaan, niin Herra säätelee niitäkin pelkää häntä.

Nämä jakeet osoittavat meille kuinka runsas Jumalan armo on. Taivaan ja maan välistä etäisyyttä käytetään ilmaisemaan, kuinka Jumalan armottomuus meitä kohtaan on. Jumala rakastaa meitä niin ehdoitta. Hän osoittaa myötätuntoa lapsilleen. Tapa, jolla hyvä isä hoitaa lapsiaan, on se, kuinka Jumala välittää myös meistä.

Jakeet 14-16: Sillä hän tuntee meidän kehyksemme; hän muistaa, että olemme pölyä. Ihmisellä hänen päivät ovat kuin ruoho: kuin pellon kukka, joten hän kukoistaa. Sillä tuuli kulkee sen yli ja se on poissa, eikä sen paikka tunne sitä enää.

Jumala tuntee meidät, hän loi meidät, loi meidät ja tuntee heikkoutemme ja vahvuutemme. Nämä jakeet kuvaavat ihmisen luomuksia. Kuinka ihminen kukoistaa päivällä ja kuihtuu yöllä.

Jakeet 17-19: Mutta Herran armo on ikuisesta ikuisuuteen niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät, ja hänen vanhurskautensa lasten lapsille; Sellaisille, jotka pitävät hänen liitonsa, ja niille, jotka muistavat hänen käskynsä tehdä ne. Herra on valmistanut valtaistuimensa taivaassa; ja hänen valtakuntansa hallitsee kaikkia.

Nämä jakeet selittivät, että Herran armo on ikuisesta ikuiseen. Se on loputon. Niille, jotka pelkäävät Herraa, näytetään Jumalan salaisuudet; he saavat Jumalan siunauksia ja suosiota sukupolvelta toiselle. Jumala on liittoa pitävä Jumala, Hänen lupauksensa ovat ikuisia, ja Hänen armonsa osoitetaan antamatta ehtoja. Jumala hallitsee kaikkea sekä taivaassa että maan päällä. Hän on vakiinnuttanut itsensä taivaaseen ja hallitsee kaikkea. Tämä osoittaa Jumalan suuruuden ja ylistämisen Hänelle siitä, että hän on suuri Jumala

Jakeet 20-22 Siunatkoon Herraa, hänen enkelinsä, jotka ovat voimakkaita, jotka teette hänen käskynsä, kuulemalla hänen sanansa äänen: Siunatkaa Herraa, kaikki hänen sotajoukkonsa; te hänen palveluksensa, jotka teette mielihyvänsä: Siunaa Herraa, kaikki hänen tekonsa kaikkialla hänen hallitsemispaikassaan: Siunaa Herraa, sieluni.

Nämä jakeet osoittavat eron Jumalan ja Hänen enkeliensä välillä. Enkelit tiesivät myös, kuinka tärkeää on palvoa Korkeinta Olentoa ja totella Hänen sanojaan. Täällä kuningas Daavid kehotti kaikkea, mitä Jumala on luonut tunnustamaan Jumalan kiittämään häntä, sillä Hän on hyvä ja hänen armonsa kesti ikuisesti. Jumalan kaiken työn tulisi siunata ikuisesti Hänen pyhää nimeään, koska Hän on mahtava, oikeudenmukainen, uskollinen ja täynnä armoa.

      MIKSI tarvitsen tätä psalmia

  • Aina kun haluat ylistää Jumalaa
  • Aina kun haluat osoittaa Jumalalle, että olet kiitollinen kaikista hänen eduistaan, joista nautit
  • Aina kun haluat siunata Herran nimeä
  • Aina kun haluat Jumalan taistelevan puolestasi
  • Aina sinun on muistutettava itsellesi, että Jumala on aina kanssasi.

       PSALMS 103 Rukoilijat

  • Herra, Jumala, siunaan sinua kaikesta rakastamastasi, mitä olet minulle osoittanut
  • Jumala, kiitos, että annoit minun nauttia eduistasi
  • Jumala, jumalani, rakastan pyhää nimeäsi aina taisteluideni torjumiseksi
  • Jumala auttaa minua silti, että minulla on syitä kehua pyhää nimeäsi päivittäin.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 71 tarkoittaa jaetta jaeittain
Seuraava artikkeliPsalmi 7 tarkoittaa jae jaeittain
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

  1. Vau tämä opetus, psalmi 103 siunaa todella sieluni, kiitos Jumalan mies, tästä voimakkaasta opetuksesta. Aamen…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän