PSALM 19 Merkitys jae jae

1
2956
PSALM 19 Merkitys jae jae

Tänään opiskelemme psalmia 19, merkitys jae jae. Psalmi 19 on 19. psalmi Psalmien kirja, joka tunnetaan ensimmäisestä jakeestaan, kuningas Jaakobin versiossa: "Taivaat julistavat Jumalan kirkkautta; ja taivaankappale, joka osoittaa hänen käsityöpsalmiaan, ottaa huomioon Jumalan kirkkauden luomisessa ja pohtii ”Herran lain luonnetta ja käyttöä.

Psalmi 19 jakautuu luonnollisesti kolmeen osaan: Jumalan ilmoittaminen luomisessa (jakeet 1-6), Jumalan ilmoitus laissa (jakeet 7-11) ja ihmisen vastaus usko (jakeet 12-14). Kuuden ensimmäisen jakeen tarkoitus on, että taivaalliset ruumiit ovat objektiivisia todisteita voimakkaan, luovan Jumalan olemassaolosta.

PSALM 19 Merkitsee jae jae

Psalmi 19: 1 ”TAIVAT julistavat Jumalan kirkkauden, ja yritys väittää hänen käsityötään.

Tämä psalmi on ensimmäinen jae ja se tuo esiin ne kaksi aluetta, joissa Jumala on päättänyt paljastaa itsensä: ”taivaat” viittaavat siihen, mikä ilmestyy taivaassa; 'Taivaanpinta' tarkoittaa Jumalan luomisen laajuutta. Koko maailmankaikkeus todistaa Luojasta ja osoittaa loistavasti ”Jumalan kunniaa”. Ajatuksena on, että Jumala oli tehnyt nuo taivaan omin käsin, ja että taivas, jota näin koristi aurinko, kuu ja tähdet, osoitti viisautta ja taitoa, jolla se tehtiin.

Psalmi 19: 2 "PÄIVÄ YLÄPUOLELLE KUMPPANUUS JA YÖ YÖPITÄÄN YÖIN ILMOITTAA TIETOA"

Tämä jae antaa meille ymmärryksen päivän ja yön jatkuvasta ja jatkuvasta peräkkäisestä jatkosta. Joka julistaa Jumalan kunniaa ja osoittaa, että hänellä on ääretön tieto ja viisaus. Ja se tuo ihmisille uuden tiedon liittymisen, aurinko päivänvalolle ja kuu ja tähdet valolle yöllä, jotka jatkuvasti ja peräkkäin julistavat Jumalan kunniaa ja viisautta. Yksi suurimmista asioista, jonka Jumala teki ihmiskunnalle, oli illan ja aamun perustaminen päiväksi. Ilta tehtiin lepoon ja aamu töihin. Jae puhuu päivästä ja yöstä liu'uttamalla toiseen.

Psalmi 19: 3 “ EI ole puhetta eikä kieltä, missä ääni ei kuulu

Maailmassa on erilaisia ​​kansakuntia, joilla on eri kielet, joten yksi kansakunta ei voi keskustella toisen kanssa tai ymmärtää toista. Mutta taivaat puhuvat kielellä, joka on universaali ja ymmärrettävä heille kaikille. 

Psalmit 19: 4 ”Heidän linjansa on kadonnut koko maan läpi, sanojensa keskellä maailman loppupuolelle. Heihin HATH asetti pöydän aurinkoa varten. "

Taivaat ja taivas vievät sanomansa Jumalan kirkkaudesta kaikkialla maassa. Apostoli Paavali lainasi tätä toteamusta Roomalaiskirjeen 10:18. Tekemällä niin hän huomautti, että luonteen välittämä viesti Jumalasta edelsi evankeliumin sanomaa ja teki pakanoista ja juutalaisista anteeksiantamattomia.

Psalmi 19: 5 "MIKÄ ON SAMMO, JOTKA TULEE POISSA KAMERASTA, JA VOITTAA VOITTAAN MIEHEKSI JUOKSEMAAN. "

Sana "Ja iloitsee vahvana miehenä juoksemaan kilpailua": jossa hän osoittaa valmiutensa, nopeutensa ja voimansa. Ja tämä tarkoittaa auringon nopeutta juoksun aikana ja sen väsymättömyyttä jatkuvassa liikkeessä. Vaikka sitä on käytetty siellä niin monta tuhatta vuotta, silti jokainen aamu nousee samalla iloisella tavalla, jatkaa tietään eikä ole koskaan väsynyt. Kaikki mikä saattaa osoittaa meille, että meidän on oltava nopeita juoksemaan edestakaisin ja pyytämään voimaa kurssin suorittamiseen. Missä Kristusta, vanhurskauden Poikaa, pidetään niin loistavalla tavalla.

Psalmi 19: 6 "Hänen menemisensä on taivaan päässä, ja hänen virtansa sen loppupuolelle, eikä mikään ole piilossa sen lämmöstä"

Tämä jae selittää auringon; Idästä, missä se nousee länteen, missä se asettuu. Joka loisti hyvin maineikkaalla tavalla, ja Kristuksesta tuli, mikä aurinko on maan päällä, maailman valo. Ja sen kuumuudelta ei ole mitään piilotettua, vaikka asiat voivat piiloutua sen valolta, mutta eivät sen lämmöltä, vaan aurinko, joka paistaa maan päällä, paistaa sen jokaiselle tuumalle joskus tai toisella.

Psalmit 19: 7 "Herran laki on täydellinen, muuttaen sielun, Herran todistus on varmasti viisasta viisautta"

Herran laki on täydellinen. Mikä tahansa Jumalasta lähtevä on täydellinen lajissaan. Hänen lakinsa, erityisesti elämänsääntö kansalleen. Laki itsessään on pyhä ja se auttaa kääntämään sielun, palauttamaan sielun, kuten ruoka nälkäisille, kuin lohdutus murheellisille ja ahdistuneille.

Herran todistus on todistus Jumalan ja ihmisen välillä, eikä se johda harhaan eikä petä ketään, joka luottaa siihen ja seuraa sitä, mutta tuo hänet onnelliseksi. Laki muuttaa sielun, koska tutkimalla lakia me kaikki tiedämme, että olemme syyllisiä syntiin ja ansaitsemme kuoleman. Meidän on tehtävä parannus synnistämme ja huutaa Vapahtajaa. Emme ymmärtäisi tarvitsevamme Vapahtajaa, ellei meille ilmoitettaisi, että olemme syntisiä.

Psalmi 19: 8 "Herran tila on oikeassa, hymyilee sydämestä, Herran käskyt ovat puhtaat, valaisevat silmiä"

Sana tässä renderoiduiksi tarkoittaa oikein mandaatteja, kenelle tahansa annettuja sääntöjä häntä ohjaamaan. Se viittaa Jumalan lakeihin, joita pidetään nimetyinä tai jumalallisen auktoriteetin seurauksena. armon lupaukset.

Herran käsky on puhdas ja siinä ei ole pienintäkään erehdystä. Se on "puhdasta": ilman vähäisintä virheseosta. Se valaisee mieltä ja ilmaisee täysin Jumalan tahdon ja ihmisen velvollisuuden.

Psalmi 19: 9 "Herran pelko on puhdasta, joka kestää ikuisesti, Herran tuomio on totta ja oikeamielinen kaikki"

Jumalan sana on tarkoitettu, joka opettaa ihmisiä pelkäämään Herraa. Se antaa täydellisen kuvan Jumalan palvonnasta. Se opettaa palvonnan asiaa ja tapaa kunnioituksen ja jumalallisen pelon kautta kuin evankeliumi tekee. Ja tämä on puhdasta ja sen opit suoraan Kristuksen vereen. Joka puhdistaa kaikesta synnistä ja Kristuksen vanhurskaudesta,

Herran tuomiot ovat totta ja kaiken kaikkiaan vanhurskaita ”:” Herran tuomiot ”ovat samat kuin” Jumalan sanalla ”, ja nämä näyttävät suunnitellavan sitä sanan osaa, joka sisältää Jumalan tuomitsemis- ja hallintasäännöt. hänen kansansa. Tai hänen talossaan olevat Kristuksen lait, määräykset ja toimitukset, joita hänen kansansa tulisi noudattaa, ja antaa heille iloista tottelevaisuutta.

Psalmi 19:10 “ENEMMÄN HALUAISIA ON KUIN KULTA, JO, KUIN PALJON Hieno kultaista makeutta kuin myös hunaja ja mehiläinen"

Suurin rikkaus, jonka tämä maailma on koskaan tuntenut, ei ole hopea ja kulta, vaan ikuinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa. Jumalan ja hänen sanojen tuntemus tuo suurta vaurautta. Hienoin lausunto, jonka kristitty voi koskaan toivoa kuulevansa, on (hyvin teidän hyvä ja uskollinen palvelijasi), kun seisomme vanhurskaan tuomarin (Jeesuksen) edessä tuomiopäivänä.

Psalmi 19: 11 "Palvelija on varoittanut heitä enemmän ja pitämällä heitä on suuri palkinto. "

Raamatun kautta huomaamme, että Jumalan lain noudattaminen tuo suurta hyötyä tai siunauksia, kun niitä noudatetaan asianmukaisesti. Tällä on kuitenkin toinenkin puoli. Meitä varoitetaan yhä uudelleen, että Jumalan lakien noudattamatta jättäminen tuo Jumalan kirouksen. 

Psalmi 19: 12 "Kuka voi havaita hänen virheensä? CLEANSE SINÄ MINÄ piilotetut viat"

Tässä jakeessa sana ”puhdista minut” tarkoittaa, että meidät voidaan puhdistaa sekä vanhurskautuksella että syntiäni anteeksiantamisella Poikasi veren kautta, joka on oikeaan aikaan vuodatettava minun puolestani. Ja pyhittämällä Pyhän Henkesi kautta, toimimalla sanasi mukaisesti. Sydämeni ja elämäni uusimiseen.

Psalmi 19: 13 "PIDÄ TAKAISIN PALVELIMESI EDELLEEN OLETTAVISTA SYNTEISTÄ, ÄLÄ KOSKO HÄNEN YLIMÄÄRÄT MINUA! SINUN OLEN SYÖTÖMÄTÖTÖMÄTÖTÄ JA VOIMATON SUURESSA SIIRTYMISESSÄ. "

Yllä olevassa jakeessa voidaan todeta, että puhutaan Herran seuraajista. Itse asiassa he ovat tehneet Jeesuksesta heidän Herransa ja Vapahtajan. Ylivoimainen tässä nimenomaisessa kirjoituksessa tarkoittaa ylpeää tai ylimielistä. Ylpeys tulee ennen laskua. Olen huomannut, että joillakin meistä kristittyistä, jotka ovat kävelleet Herran kanssa pitkään ja toimineet Hengen lahjojen avulla, on taipumus tuntea olevansa uuden kristittyn yläpuolella. Meidän on oltava erittäin varovaisia ​​tämän asenteen suhteen. Se on varmasti ylpeyttä ja ylimielisyyttä, ja Jumala ei salli tätä.

Psalmi 19: 14 "OLE SUODAN, SUORI, VAHVUUKSEN JA VAPAAJAN, SUKUPUOLEN SITÄ JA SYTYTEEN MEDITOINTI, HYVÄKSYTÄN NÄKÖISSÄ"

Tämä on viimeinen jae, jonka voimme nähdä, että rukous puhuu puolestaan ​​todella vanhurskaan miehen rukouksena. Tätä miestä voidaan melkein kutsua täydelliseksi mieheksi, jonka koko elämä oli elänyt täydellisessä sopusoinnussa sen kanssa.

Se puhuu puhumistamme sanoista, joiden on oltava sopusoinnussa ajattelumme ja sydämemme vapaaehtoisen meditaation kanssa Jumalan hyväksymän kuvan muodostamiseksi.

Milloin tarvitsen tämän psalmin?

Saatat miettiä milloin tarvitset juuri tätä psalmia. Voit tarkistaa alla joitain tilanteita, joissa sinun tulisi käyttää psalmia 19

 • Kun tunnet vihollisen hallitsevan sinua.
 • Kun Jumalan kunnia ei ole enää elämässäsi
 • Kun et enää pidä Jumalan käskyjä
 • Kun äänesi ei kuulu

psalmi 19 rukousta

 • Me annamme sinulle kuninkaamme ja Lunastavan Herramme. Pyydämme teitä tekemään elämässämme Jeesuksen Kristuksen nimessä
 • Olkoon teille hyväksyttävä suuni ja sydämeni meditaation sanat, Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra antaa minulle armon pitää sinun käskysi ja laita se sydämelleni, jotta ei mene sinut vastaan.
 • . Hajotan kaiken elämäni pahan vallan Jeesuksen nimessä.
 • Muuten orjuudesta vapauteen Jeesuksen nimessä
 • Herra, auta minua olemaan halukas palvelemaan muita sen sijaan, että haluaisin käyttää auktoriteettia.
 • Herra, avaa ymmärrykseni pyhistä kirjoituksista.
 • Herra, auta minua elämään joka päivä tunnustamalla, että tulee päivä, jolloin arvioit salaisia ​​elämiä ja sisimpiä ajatuksia.
 • Herra, anna minun olla halukas olemaan savi käsissäsi, valmiina muovaamaan niin kuin haluat.
 • Herra, herättäkää minut kaikenlaisesta henkisestä unesta ja auttakaa minua asettamaan valon haarniska.
 • Herra, anna minulle voitto kaikesta lihallisuudesta ja auta minua olemaan tahtosi keskellä.
 • Vastustan kaikkea elämässäni, joka aiheuttaa muiden kompastuvan Jeesuksen nimessä.
 • Herra, auta minua jättämään lapselliset asiat ja asettamaan kypsyysaste.
 • Herra, anna minulle mahdollisuus seistä lujasti kaikkia paholaisen suunnitelmia ja tekniikoita vastaan

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 139 tarkoittaa jaetta jaeittain
Seuraava artikkeliPsalmi 70 tarkoittaa jae jaeittain
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän