Psalmi 8 Viestin jae jae

1
2593
Psalmi 8 Viestin jae jae

 Tänään opiskelemme psalmia 8, viesti jakeesta jakeen. Psalmi on Psalmin kirja, tunnetaan yleensä englanniksi sen ensimmäisestä jakeesta, kuningas Jaakobin versiossa: ”Oi Herra, meidän Herramme, kuinka erinomainen nimesi on koko maassa!

Psalmi 8 kuvaa Jumalan kirkkauden ja suuruuden ihailua, jota meidän kaikkien on tarkoitus ajatella korkeasti ja kunniallisesti. Se alkaa ja päättyy samalla tunnustuksella Jumalan nimen transsendenttiseen ylivoimaan. Se kuvaa Jumalan rakkautta ihmiskunnalle.

Psalmi 8 tarkoittaa jae jae

Verse 1: Herra, Herramme, kuinka hyvä on nimesi koko maassa! Kuka on asettanut sinun kunniasi taivaan yläpuolelle?

Jae kuvaa Jumalan nimen transsendenttisen ylivallan tunnustamista. Ehdotetaan todisteeksi siitä, että Jumalan nimi on erinomainen kaikkialla maassa ja taivaassa, kuinka Jumala suunnitteli maan ja asetti sen taivaaseen, jota on vaikea selittää mahdolliseksi ja selittämätöntä mittaa, jolla ei ole tieteellistä näyttöä, Jumalan käyttämän viisauden kykyä Koko maailmankaikkeuden luominen, auringon noususta auringonlaskuun, luonnossa tapahtuvaan tasapainoon, kasvien ja eläinten uusiutumiseen, kuuden päivän käsittämättömään työhön, lopulta Hän tekee ihmisestä teostensa valvoja. Verraton rakkaus, vaikka ihminen epäonnistui häntä tottelemattomuudella, Hän ei koskaan lakkaa rakastamasta meitä, ja uhraa jopa ainoan poikansa kuollakseen ihmiskunnan synneistä ja teki meistä perillisensä.

Verse 2: Out of babes suuhun ja imettämistä’Sinä olet määrännyt voimasi vihollisesi takia, että voisit silti vihollista ja kostoa.

Jae kuvaa voimaa, joka vapauttaa ihmiskunnan lähteet heti vauvojen muodostumisesta kohdussa syntymäajankohtaan saakka, kunnes siirtymävaiheeseen sisältyy Hengen yliluonnollinen uuttaminen ihmisen ruumiista, iankaikkisen elämän jälkeen. Vaikka Jumala on luonut lukemattoman määrän luomuksia, erilaisia ​​luomuksia, jotka ovat vaarallisia ja muodikkaita vahvuudella ja voimalla, Hän antaa ihmiselle voiman hallita, ruokkii heitä, hallitsee ja päättää heidän kohtalonsa. Jopa kaatuvia enkeleitä, jotka olivat muodin mukaisia ​​voimalla ja voimalla, jotka menettivät asemansa taivaassa, jopa isäntänsä, saatanan, ihmiskunnan vihollisten kanssa, Hän antaa voimansa ihmisten käyttöön voittaakseen paholaisen uhraamalla (Jeesuksen Kristuksen evankeliumi), kaikki ihmiset jotka uskovat hänen syntymään, kuolemaansa ja ylösnousemukseensa pelastukseksi.

Verse 3: Kun katson taivaitasi, sormesi, kuusi ja tähdesi työ, jonka olet määrännyt;

Jae toisti Jumalan ihmeellisiä tekoja, kuinka hän sai aurinkoa ja kuuta tarjoamaan jatkuvia palveluita ihmisen kestävyydelle ja selviytymiselle, hän määräsi niiden olevan ihmiselle vaaleita päivällä ja yöllä, kasveja ja eläimiä ruokaa varten, jatkuvaa vaihtoa ilmaa kasvista eläimiin ja päinvastoin, vettä päivittäiseen käyttöön ihmiskunnalle, taivaan lintuja ja meren kaloja ravinnoksi, jalokiviä luonnonvaroihin ja monia muita hänen rakkautensa vuoksi.

Jae 4: Mikä on ihminen, että olet tietoinen hänestä? ja ihmisen poika, vierailetko hänessä?

Jae kuvaa rakkautta ihmiseen, saaden hänet hallitsemaan olentoja tässä alemmassa maailmassa, ja asettaa siten hänet, mutta vähän alempana kuin enkelit. Kysymyksiä, joilla mitataan Jumalan rakkautta ihmiskunnalle, esittämällä kysymys ihmisen arvosta, ihmisten arvon laadusta ja uskottavuudesta Jumalan edessä, Jumalan tarjoamisesta, hoidosta ja uhrauksista todistaakseen hänen laimentamattoman rakkautensa jo kauan sitten. Luomisen jälkeen Jumala asetti ihmisen Eedenin puutarhaan, Jumalan lepopaikkaan nauttimaan kaikesta runsaasti, ihminen tekee väärän valinnan saatanan petoksella ja karkotti kauniista paikasta, ihmisen, joka loi vertaansa vailla loistolla, luotu Jumalan kuva iankaikkisella elämällä.

Jae 5-8: Sillä sinä olet tehnyt hänestä vähän alempi kuin enkelit, ja kruunatit hänet kirkkaudella ja kunnialla.Sinä panit hänet hallitsemaan käsiäsi; sinä olet laittanut kaiken hänen jalkojensa alle: kaikki lampaat ja härät, niin, ja peltojen pedot; Ilmalinnut ja meren kalat, ja kaikki, jotka kulkevat merien polkujen kautta.

Jae koski Kristusta ja lunastustoimiamme; nöyryytyksensä, kun hänet tehtiin hieman matalammaksi kuin enkelit, ja korotuksessaan, kun hänet kruunattiin kirkkaudella ja kunnialla. Kun tarkkailemme Jumalan kirkkautta luonnon valtakunnassa ja huolenpidossa, meidät pitäisi johtaa siihen ja sen kautta hänen kunniansa miettimiseen armon valtakunnassa. Että siinä luonteessa hän korotetaan olemaan kaikkien Herra. Isä Jumala korotti hänet, koska hän oli nöyrtynyt, kruunannut hänet kirkkaudella ja kunnialla, kirkkaudella, joka hänellä oli ennen maailmaa, hänet asetettiin paitsi kirkon päämieheksi, mutta hän ohjasi kaiken kirkkoon, ja antoi kaiken hänen käsiinsä, uskosi hänelle huolenpidon valtakunnan hallinnon yhdessä armon valtakunnan kanssa ja alistamisen sille. Kaikki olennot asetetaan hänen jalkojensa alle; ja jopa lihansa päivinä hän antoi joitain näytteitä heidän vallastaan, kuten käskellessään tuulia ja meriä, ja nimitti kalan maksamaan veronsa.

Verse 9: Oi Herra meidän Herramme, kuinka erinomainen on nimesi koko maassa!

Jae toistetaan tunnustamaan Jumalan hallitsevuus, jota kunnioitetaan Lunastajan läsnäololla, ja sitä evankeliumi valaisee edelleen, ja hänen viisautensa ja voimansa hallitsevat sitä! Laulaessamme tätä ja rukoillen sitä, vaikka emme kuitenkaan saa unohtaa tunnustaa sopivilla kiintymyksillä Jumalan yhteisiä suosioita ihmiskunnalle, etenkin ala-arvoisten olentojen palvelukykyisyydessä meille, mutta meidän on kuitenkin erityisesti asetettava itsellemme kunnia antaa Herramme Jeesus tunnustamalla olevansa Herra, alistuen hänelle meidän Herramme ja odottamalla, kunnes näemme kaiken hänen allaan ja kaikki hänen vihollisensa tekivät hänen jalkaansa.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tämän psalmin 8 merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

 1. Kun tunnet olevani kiitollinen siitä, mitä Jumala on tehnyt sinulle, se on enemmän kuin ihme
 2. Kun sydämesi polttaa Jumalan kiitosta.
 3. Kun haluat arvostaa Jumalaa hänen rakkaudestaan ​​elämäsi aikana.
 4. Kun sinulle tapahtuu jotain ihmeellistä.
 5. Jos luotat Jumalaan tietyistä asioista ja kun henkesi on matala tai tunnet olosi tyhjäksi.

 

Psalmi 8 rukoukset:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, niin nämä psalmi 8 -rukoukset ovat sinulle:

 • Herra Jeesus, tunnustan elämäsi mahtavia ihmeitäsi ja kaiken, mitä olet tehnyt minulle pelastaaksesi paholaisen vankeudesta, ota kiitokset Jeesuksen nimessäni. Aamen.
 • Herra Jeesus, kiitos, että annoit minut voimallasi ja että annoit minulle vapauden synnistä
 • Herra Jeesus Kristus, tunnustan sinun tekemäsi työ Golgatan ristillä, kiitos Jeesukselle pelastuksestani maksetusta hinnasta.
 • Herra Jeesus Kristus, kiitos loputtomasta rakkaudesta ja armosta, joka riittää palvelemaan tarpeitasi, siunattu olkoon sinun pyhä nimi. Aamen.
 • Isä Jeesuksen nimessä, minä julistan, että hallitset taivaan ja maan yläpuolella, kukaan ei voi verrata suuruutesi.
 • Isäni ja Jumalani kiitän nimesi niin kauan kuin elän ja siellä on hengitys nenäniini Jeesuksen nimessä.
 • Jehova, minä kiitän sinua, koska olet kunniakas Jumala ja armollinen Isä.
 • Isä, kiitän nimeäsi, koska olet Jumala, joka vaientaa kaikki viholliseni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, kiitän nimeäsi luomuksesi ihmeistä, jotka olet luonut ihmiskunnan eduksi Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, kiitän sinua, että loit minut kuvasi ja samankaltaisuutesi Jeesuksen nimeen.
 • Isä, kiitän armosta olla elossa ja laulaa kiitokset tänään Jeesuksen nimessä.
 • Rakas Herra, anna minulle uusia todistuksia, joita voin tarjota enemmän kiitospäivästä nimellesi Jeesuksen nimessä olevien pyhien keskellä.
 • Rakas Herra, nostan nimesi korkeammalle kuin kaikkien muiden nimien, kaiken taivaassa ja maan päällä Jeesuksen nimessä.
 • Voi herra, minä kersun sinun hyvyydestäsi ja suuresta ystävällisyydestäsi koko päivän ja kiitän sinua siitä, että olet minun Jumalani Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, kiitän sinua elämäni taisteluista Jeesuksen nimessä
 • Voi herra, kiitän sinua, keskellä koettelemustani olet todellakin syy miksi olen onnellinen
 • Voi Herra, minä suurennan sinun nimeäsi ja tunnustan sinun suuruutesi Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, minä liittyen veljien seurakuntaan kiittääkseen sinua siitä, että olet tehnyt suuria asioita elämässäni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, kiitän nimesi tänään, koska vain elävät voivat ylistää nimeäsi, kuolleet eivät voi kehua sinua
 • Voi Herra, kiitän sinua tänään siitä, että olet hyvä ja armoni kestää ikuisesti Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 6 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 25 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän