Psalmi 6 Jae jae

0
2495
Psalmi 6 Jae jae

Tänään tarkastelemme psalmia 6, viesti jakeesta jakeen. Tämä on kuudes psalmi Psalmien kirjasta. Psalmi antaa kirjoittajansa kuninkaaksi Davidina (Neginothin pääministerille Sheminithille, Daavidin psalmi.) Psalmin 6 uskotaan olevan kirjoitettu kun kuningas David kohtasi valtakunnassaan erilaisia ​​haasteita ja oli myös sairas. Näiden psalmien kirjoittamisen tarkoituksena oli, että se olisi kaikille sairaudesta tai ahdistuksesta kärsiville. Se on tarkoitettu myös niille, jotka kärsivät vihollisten sorto.

Psalmi 6 on kirjoitettu antamaan meille ymmärrys hänen kohtaamiensa haasteiden tilasta, jonka tämän hätätilanteen aiheuttavat suhteelliset ongelmat. Mutta on epäselvää, onko hän viaton. Hän kuitenkin sanoo, että hänet palautetaan takaisin ja että hänen vastustajansa ovat hämmentyneitä. Vaikeudet vaikuttavat ensisijaisesti psykologisilta, mutta ne ilmenevät myös kehon kautta. Se on yhtä paljon ruumiin kuin psalmistin sielu huutaa Jumalalle. Sitä kosketaan myös hänen henkisessä olemuksessaan, joka kohtaa Jumalan hylkäämisen. Jumalan puuttuessa syntyy psalmistin lopullinen toivo, joka ilmaisi itseluottamushuudon kolmella viimeisellä jakeella. Ne paljastavat täydellisen riippuvuuden Jumalasta avun kanssa ja tunnustavat heikkoutemme Jumalan edessä, koska ihmisellä ei ole vanhurskaa, ja vanhurskautemme syntyy aktivoitumaan Jumalan vanhurskauden kautta, johon meillä on oikeus, uskon kautta Kristukseen Jeesukseen, Raamattu paljasti, että Jeesukselle tehtiin meille synti, että pystymme kantamaan uskon kautta tulevan vanhurskauden. Joten synnin tunnustaminen, synnistämme maksetun hinnan tunnustaminen ja vetoaminen Jumalan armoon antaa meille Jumalalle valtuudet pelastaa meidät jokaisesta sielumme haasteesta ja vihollisista.

Psalmi 6 Merkitsee jae jae

Verse 1: Oi Herra, älä nuhtele minua vihassasi, äläkä kurista minua kuumassa tykäyksessäsi.

Jakeessa kuvataan sydämen, joka on todella nöyryytetty nöyryyttävien huolenaiheiden alaisuudessa, murtuneen ja murtuneen hengen kieli suurissa ahdistuksissa, joka lähetetään tarkoituksella herättämään omatuntoa ja ryöstämään korruptiota. Ne kasaavat vihaa, jotka eivät itke, kun Jumala sitoo heidät; mutta armoihin valmistautuvat ne, jotka Jumalan nuhtelun alla kylvävät kyyneleitä, kuten Daavid täällä tekee.

Tämä edellyttää, että tunnustamme heikkoutemme Jumalan edessä paitsi haasteiden aikoina tai kun Jumala noudattaa kurinalaisuutta saadakseen meidät periksi. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan ilman syntiä, ettei rangaistusta tule olemaan, mutta se, mitä Jumala odotti yksilöllisestä elämästä, on alistuminen Hänelle, joten meidän on nojauduttava Jumalaan aina armoon elämän haasteiden ratkaisemiseksi. Joskus vaikeissa tilanteissa Jumala aikoo kiinnittää huomiomme Häneen ja nähdä tarvitsevamme saada enemmän hänen voimastaan, jota tarvitaan sielumme vihollisten voittamiseksi, mutta samalla meidän on tunnustettava Jumalan riittävyys.

Jakeet 2 ja 3: Armahda minua, Herra; sillä minä olen heikko: Herra, paranna minua; sillä minun luuni ovat pahoinpideltyjä.3 Minun sieluni on myös kipeä. Mutta sinä, Herra, kuinka kauan?

Jae kiinnittää huomiota tarpeeseen rukoilla Jumalaa, koska meillä ei ole omaa voimaa, pyhien kirjoitusten mukaan kukaan ei voi voittaa voimaa. Daavidin lausunto tässä jakeessa puhui hänen heikkoutensa ja selitti, mitä hän on siirtänyt Jumalalle. Useimmat uskovat olettavat, että koska Jumala tietää kaiken, heidän ei tarvitse ilmoittaa Jumalalle, mitä me käymme läpi, ja huutaa Jumalan armoa. silloin kun se on sopivinta, ei silloin, kun olemme yksin käyttäneet energiaa ratkaistaksemme haasteet, Jumalan ei pitäisi olla viimeinen toivomme, vaan se on ensimmäinen valinta, johon meidän on kutsuttava vastaamaan haasteihimme. Jumala on armollinen ja hän on aina valmis vastaamaan rukoukseemme aina, mutta vaatii myös kärsivällisyyden uhraamista, kun etsimme hänen kasvonsa ratkaisulle, jonka ei pidä myöskään kärsiä kärsivällisyyden sijasta.

Verse 4: Palaa, Herra, vapauta sieluni: oi pelasta minut armosi tähden.

Tässä jakeessa korostetaan enemmän Daavidin nälkää Jumalan voimasta, muistutetaan meitä viisaudesta, joka sanoo: Jos heikotte vastoinkäymispäivänä, vahvuutesi on pieni, vahvuutemme vaikeassa tilanteessa määrää sen, kuinka paastoamalla pystymme voittamaan Haasteita, vallitseva voima on se vahvuus, jonka olemme vetäneet Jumalalta, Jeesus sanoi olevan iloinen, koska olen voittanut maailman. Tarvitsemme enemmän kuin fyysistä voimaa, jos epäonnistumme voiman sijasta; annamme enemmän voimaa kohdella meitä haluamallasi tavalla.

Jakeet 5-7:  Sillä kuolemassa ei ole sinulle muistamista: kuka kiittää sinua? Olen kyllästynyt voihkani; koko yön saa sängyni uimaan; Vetän sohvaani kyyneleilläni. Minun silmäni kuluu surun takia; se vahaa vanhanaikaiseksi kaikkien vihollisideni takia.

Jae kuvaa Daavidin tuskaa ja tuskaa, muistutti Jumalaa hänen tahdostaan ​​ihmiskuntaa kohtaan. Syynä on kiinnittää huomiota hänen liittoonsa ja lupaukseensa, koska yksi Jumalan ominaisuuksista on loputon uskollinen, joka ei voi muuttua mihinkään suuntaan uskottomuudesta huolimatta, samoin kuin ystävällisyys ja rakkaus, joka kestää ikuisesti, paljastamalla siten Jumalan sanan mikä riittää tekemään meistä kokonaisia ​​ja vastaamaan tarpeisiimme. Jae kiinnittää huomiomme siihen, kuinka Jumala arvosti kansansa ylistystä.

Jakeet 8-10: Poistu minusta, kaikki vääryyden työntekijät; sillä Herra on kuullut itkemiseni. Herra on kuullut minun rukoukseni; Herra ottaa vastaan ​​rukoukseni. Olkoon kaikki minun viholliseni häpeä ja kipeä tuska: antakaa heidän palaa takaisin ja häpeä äkillisesti.

Mikä äkillinen muutos on täällä parempaan suuntaan! Hän, joka valitti ja itki ja luopui kaikesta kadonneesta (jakeet 6, 7), näyttää tässä ja puhuu erittäin miellyttävästi. Kun hän on ilmoittanut pyyntönsä Jumalalle ja toimittanut asiansa hänelle, hän on hyvin varma, että asia on hyvä ja hänen surunsa muuttuu iloksi. Uskon ydin ei perustu siihen rukouksen määrään, jota voimme rukoilla vaikeissa olosuhteissa, vaan sitoutumisesta luottamukseen ja rakkauteen, jota meillä on häntä kohtaan, riippumatta toiveistamme ja odotuksiltamme Jumalalta.

Laulaessamme tätä ja rukoillen siitä, meidän on annettava kunniaa Jumalalle, koska Jumala on valmis kuulemaan rukouksen, meidän on omistava hyvyytensä meille kuuleessamme rukouksiamme ja rohkaistava itseämme odottamaan häntä ja luottamaan häneen. suurimmat salmi ja vaikeudet.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

  1. Kun sinusta tuntuu, että olet menettänyt terveellisyytesi ja tarvitset Jumalan armoa.
  2. Kun tunnet menettävän luottamuksesi Jumalaan ja tarvitset voimaa kestämään vaikeita aikoja.
  3. Kun kärsit demonista sortoa ja tarvitset vapautusta
  4. Kun olet sairas ja tarvitset Jumalan parantamista.

Psalmi 6 rukoukset:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä voimakkaat psalmi 6 -rukoukset ovat sinulle:

1). Herra Jeesus, tunnustan heikkouteni aiemmin, katkaisen sinun kirkkautesi, Herra niin pahoillani, että olen pettänyt sinut, anteeksi ja pyhitä minut Jeesuksen nimessä. Aamen.

2). Herra Jeesus, olen heikko ja tarvitsen sinun vahvuuksiasi. Ole hyvä, Herra, täytä minut vahvuuksillasi ja tee minusta vahvempi kuin koskaan ennen

3). Herra Jeesus Kristus, tunnustan sinun tekemäsi työ Golgatan ristillä, anna veressäsi parantaa minun sairautesi, ja Herra raidesi kautta olen parantunut, kiitos, Jeesus.

4) Herra Jeesus Kristus, kiitos loputtomasta rakkaudestanne minun ja armoni puolesta, jotka riittävät palvelemaan minun tarpeitasi, siunattu olkoon pyhä nimesi. Aamen.

5). Voi armon Jumala! Armahda minua tänään ja anna armoni ryöstää minut niiltä, ​​jotka etsivät kuolemaani Jeesuksen nimessä.

6). Voi Herra, armoasi hiljentämällä jokainen saatanalainen ääni, joka puhuu minua vastaan ​​tuhotakseni elämäni Jeesuksen nimessä.

7). Voi luoja! Käytä kaikkea ympärilläni suosimaan minua Jeesuksen nimessä Amen.

8) Voi lordi! Haen kasvosi, kun lapsi etsii vanhempien kasvoja. Näytä minulle suosikkisi kaikilla elämäni alueilla Jeesuksen nimessä.

9). Voi lordi, pyydän sinua hädässäni tänään. Kuule minua ja armahda minua Jeesuksen nimessä.

10). Herra, anna sydämeni olla täynnä iloa, kun vastaat rukouksiini armoni mukaan Jeesuksen nimessä.

11). Voi Herra, vakuutan, että hyvyys ja armoni eivät koskaan poistu minusta Jeesuksen nimessä.

12). Voi lordi, puhu tähän elämäni kysymykseen (mainitse asia) ennen kuin minusta tulee naurama vihollisteni edessä. Armokaa minua ennen kuin viholliseni näkevät turhautumiseni merkit Jeesuksen nimessä.

13). Voi lordi, tarvitsen apua tällä hetkellä. Auta minua tässä asiassa, ennen kuin on liian myöhäistä Jeesuksen nimessä.

14). Voi Herra, sinä olet Jumala, joka nostaa köyhiä pölystä, tarvitsevat lantamäeltä, osoita minulle armon Herraasi ja puhu tähän tilanteeseen Jeesuksen nimessä

15). Voi Herra, kun palvelan sinua jatkuvasti, anna armoni aina syrjäyttää tuomio elämässäni Jeesuksen nimessä.

16). Voi armon Jumala, nouse ja puolusta minua kaikilta Jeesuksen nimessä olevilta vihollisen vääriä syytöksiltä.

17). Voi Herra, elämäni haasteet ovat ylivoimaisia, ne ovat niin vahvoja, että voin käsitellä osoittaa minulle armoasi ja auttaa minua Jeesuksen nimessä.

18). Voi Herra, armahda minua tänään. Älä anna vihollisteni laittaa minua kuoppaan Jeesuksen nimessä.

19). Jeesus Kristus, Daavidin poika, armahda minua ja taistele elämäni taisteluissa Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, armahda minua ja kerää minulle auttajia tällä elämäni aikana Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 150 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 8 Viestin jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän