Psalmi 46 tarkoittaa jaetta jaeittain

0
2980
Psalmi 46 tarkoittaa jaetta jaeittain

Tänään tutkimme psalmi 46: n merkitystä jakeesta toiseen. Sanotaan, että Jumala on meidän turvani ja vahvuus, hyvin läsnä oleva apu vaikeuksissa. Tosiasia on, että vaikeita aikoja on, mutta Jumala lupaa olla turvassa. Kun rakennukset murenevat ja maailmaa ravistetaan. Jumala ei ole meitä epäonnistunut. Hän on luvannut olla kanssamme tragedian keskellä. Joskus ajattelemme, että kun olemme vaikeissa olosuhteissa, Jumala on hylännyt meidät, mutta näin ei ole. Kun tutkimme näitä psalmeja tänään, silmämme avataan jumalten todellisuudelle auttaa elämissämme.

    Psalmi 46 tarkoittaa jaetta jaeittain

Psalmi 46: 1 "JUMALA ON PAKEAMME JA VAHVUUTTA, ERITTÄIN NYKYINEN HELPOSSA ONGELMASSA."

Tämä on luvun ensimmäinen jae, siinä puhutaan Jumalan voimasta, toisin sanoen Kristus, joka on Jumala, on "turvapaikka" sieluille, joille turvaa ajaa. Toiset saattavat ylpeillä suurista armeijoistaan ​​ja sodankäynnistä, mutta Herra on voimamme ja apumme, jos olemme kristittyjä. Tässä maailmassa tai tämän maailman asioissa ei ole turvallisuutta. Jumala yksin voi auttaa meitä.

Psalmi 46: 2 “SENTEN EIVÄT PELKÄ, ETTÄ MAA POISTETTAVAT, JA AJATTAVAT MÄÄRÄN JÄLKEEN NÄYTETTÄVÄT Vuoret; "

Kun maa muuttuu ja kun vuoret liikkuvat, ravista. Nämä ovat runollisia illuusioita maanjäristyksistä. Koska ihmiset pitävät maata ja vuoria vakauden symboleina, kun he tanssivat yleensä suurta kauhua. Mutta kun vakaimmasta tulee epävakaa, ei pitäisi olla pelkoa Jumalan ylittävän vakauden takia. Näet, että tämä maa, jossa asut, on hyvin epävakaa. En pelkää, koska katson ylös ja iloitsen siitä, että lunastukseni lähestyy. Tämän päivän maailman ihmiset pelkäävät, kuten seuraava Raamattu kertoo meille.

Psalmi 46: 3 "NÄIN NIIDEN VEDET RAJOITTAVAT JA ONNETTAVUUSSA, SINUN KALASTUKSET TÄRKISTÄVÄT TÄMÄN PYYNTÖÄ. "

Vaikka sen vedet karjuvat ”: Tämä on esimerkki voimakkaasti nousevista ja mahdollisesti tuhoisista vesistöistä. Ne eivät tuhoa Jumalan suojaavia linnoituksia. Tiedämme, että myös tämä voi tapahtua ja tapahtuu Jumalan vihan aikana. Ottakaa yllä olevassa jakeessa hetki ja mieti näitä asioita. Pelko ei ole kristityllä. Meillä on toivoa, ja maailma ei. Tiedämme, että kun kaikki tämä alkaa, tapahtuu maanjäristys, jota meillä tuntuu koko maapallolla. Tietenkin, kaikki tämä maanjäristys aiheuttaa myös vesien turpoamisen. Mikä upea aika olla muualla kuin tällä maapallolla.

Psalmi 46:4 ” ON JOKI, JOIDEN SUORITTAMISEKSI ON ILOITTAVA JUMALAN KAUPUNKI, KORKEINEN PÖYDÄN PYHÄ PAIKKA; "

On joki, joka tuo suuren rauhan kristitylle. Se on Jumalan Hengen joki. Tämä puhuu joesta, joka tuo täydellisen rauhan Jumalan kirkkoon. Tämä on se vesi, josta Jeesus puhui kaivon naiselle. Tämä Jumalan kaupunki on Jumalan asuinpaikka. Jokainen tosi kristitty on Jumalan Pyhän Hengen asuinpaikka.

 

Psalmi 46: 5 "JUMALA ON HÄNEN VÄLILLÄ, EIVÄT SAA LIIKKUVA, GID AITAA AIKAA JA AIKAAN AIKAISESTI."

Hän on tässä jakeessa Herran Jeesuksen Kristuksen kirkko. Jumala asuu kristittyssä, joten häntä ei voida siirtää. Hyvin varhain tarkoittaisi päivän purkautumista. Maailma saattaa pudota hänen ympärillään, mutta kirkko ei putoa. Tässä mielessä kirkko ei ole rakennus, vaan kristityt.

Psalmi 46: 6 "KUMMAT raivoivat, valtakunnat liikkuivat, hän käänsi äänensä, maa suli."

Pakolaiset raivosivat. Kansakunnat olivat raivoissaan pahoinpitelyssä, he kokoontuivat Herran kaupunkia vastaan ​​kuin saalistaan ​​saalistavat susit. Valtakunnat liikkuivat, Hän lausui äänensä, maa sulanut. Minkään muun välineen kuin sanan avulla sulattaisiin kaikki sydämet rakkauteen Jeesukseen ja lopetetaan ikuisesti kaikki ihmisten vainot, sodat ja kapinat!

Psalmi 46: 7 ”SEN HENKILÖIDEN Herra on kanssamme, Jaakobin jumala on pakolainen.

Tämä jae kertoo meille Jumalasta, joka ilmestyi Jaakobille hädässään ja pelasti hänet kaikista vaikeuksistaan, ilmestyi myös meille jälkeläisillemme ja on meille osoittanut laajasti, ettei hän ole unohtanut liittoaan. Hän on aina kansansa puolella, siksi heillä ei ole mitään pelättävää kaikilta ihmisjoukkoilta ja armeijoilta.

Psalmi 46: 8 "Tule, seuraa Herran töitä, mitä epätoivoja hän vihaa maalla."

Desolations ”: Tämä sana ei vain karakterisoi Jumalan menneisyyttä, vaan sitä käytetään myös Herran eri päivinä. Tiedämme täydellisen tuhoamisen, jonka Jumala on tuonut Sodomaan ja Gomorraan. Tämä on juuri tällaista tuhoa, mutta vielä laajempaa. Tämä jae koskee ajankohtaa, jolloin Jumalan viha kaadetaan maan päälle, ja kaikki muut tuhot, jotka siihen liittyvät. Ylistys Jumalalle, että emme ole osa tuhoamista, mutta katsomme tuhoa.

Psalmi 46: 9 “Hän tekee sotia sytyttääkseen maapallon loppuun, hän murtaa jousen ja katkaisee keihään HÄNTÄSSÄ, PALAA KARIOTIN TULESSA. "

Sota, josta olemme lukeneet, on sota, joka loppuu kaikki sotat. Jeesus on rauhan kuningas. Hän tuo rauhan maailmalle. Näimme edellisessä jakeessa; kuinka suuri Jumalan ääni on. Hän puhuu, ja rauha tulee. Aseita ei enää ole. Jumala tuhoaa heidät kaikki. Tulee rauhan aika, jota maailma ei ole koskaan tiennyt.

Psalmi 46: 10 "OLLA VÄLITTÖMÖN JA TEE, ETTÄ OLEN JUMALA, MINÄ LAAJENNETTUAN KANAVIEN KESKEN, YLÖSSÄN MAASSA. "

Tämä ei ole pyyntö, vaan komento. Ei ole kysymys siitä, että tämä on Jumala. Joskus Jumala ei halua meidän auttavan Häntä. Hän haluaa meidän olevan paikallaan. ja tiedä, että Hän on Jumala. Jeesus hallitsee raudan sauvalla tuhannen vuoden ajan tässä maassa. Me palvelemme Jeesusta hänen auttajanaan pakanaissa.

Psalmi 46: 11 "HOSTELIEN HERRA ON MEIDÄN, JAKOBIN JUMALA ON PAKOLAMME. "

Tämä on luvun viimeinen jae, se kertoo meille kuinka kristittyjen koko maailman tulisi huutaa kiitosta tästä tosiasiasta. Hän on turvakoti, piilopaikka. Jaakobin Jumala on Herra. Herra on nyt kanssamme ja on edelleen kanssamme koko iankaikkisuuden.

Milloin tarvitsen tämän psalmin?

Saatat miettiä milloin tarvitset juuri tätä psalmia. Voit tarkistaa alla joitain tilanteita, joissa sinun tulisi käyttää psalmia 46

  • Kun olet hämmentynyt elämästä, et edes tiedä mitä tehdä.
  • Kun tarvitset Kaikkivaltiaan Jumalan jumalallista apua.
  • Tätä psalmia tarvitaan, kun sinusta tuntuu, että asiat eivät toimi sinulle niin kuin heidän pitäisi.
  • Kun tarvitset Jumalan rohkeutta ja voimaa.

Rukouspisteet

  • Herra, sinä olet apua tarpeessa, nouse ja autta minua Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, pyydän, ettei armo sekoittuisi elämän haasteista Jeesuksen nimessä.
  • Päätän rauhan kaikissa elämäni tilanteissa Jeesuksen nimessä.
  • Voimasi herrani puolesta pyydän, että laskekaa jokainen minun edessäni oleva vuori Jeesuksen nimessä.
  • Herra, etsin turvapaikkaasi, älä minua valloiteta Jeesuksen nimessä.

Mainokset
Edellinen artikkeliPSALM 39 Merkitys jae jae
Seuraava artikkeliPSALM 107 Viestin jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän