PSALM 39 Merkitys jae jae

0
2577
PSALM 39 Merkitys jae jae

Tänään käymme läpi Psalmin 39 kirjan, joka tarkoittaa jaetta jakeelta. Nämä psalmit, kuten kaikki muutkin psalmit, on kirjoittanut kuningas Daavid, Israelin hallitsija, mies Jumalan sydämen jälkeen ja suurin kuningas, joka on koskaan kaunistanut maata. Tätä psalmia voidaan käyttää pyytämään Jumalan viisautta ja pyytämään sitä anteeksiantoa.

Psalmia 39 voidaan käyttää myös vetoomukseen Jumalalle osoittamaan armoa ja auttamaan meitä työskentelemään hänen vanhurskaasti. Ihmisinä on erittäin helppo joutua syntiin, joten tätä psalmia voidaan käyttää, kun ihminen on emotionaalisessa mielentilassa ja kamppailee saadakseen Jumalan pelastus. Tämä Psalmin kirja voi toimia keinona vartioida kieltään ja myös kurintaa itseään joutumasta kaikenlaisiin kiusauksiin.

Havaittuaan, että psalmi 39 voi toimia keinona kurittaa ja tallettaa meitä ja tehdä siitä Jumalalle tapa pyytää Jumalan totaalista tekemistä meille. On tarkoituksenmukaista analysoida jokaista tätä suurta pyhää kirjoitusta paremman ymmärryksen saamiseksi.

PSALM 39 Merkitys jae jae

Jae1 ja sanoin, että otan huomion tiensä suhteen, etten synti ole kieleni kanssa: pidän suuani suitsella, kun jumalattomat ovat edessäni: olin tyhmä hiljaisuudesta, piti rauhaa, jopa hyvästä; ja murheeni sekoitettiin.

Täällä hän näki hiljaisuuden tärkeyden. Kaikella on aikaa, koska on aikaa istuttaa ja korjata, on aikaa puhua eikä puhua. Siten nämä kaksi jaetta voidaan antaa, kun täytyy olla hiljaa, vähemmän sanomme, että jumalattomat syyttävät meitä ja syyttävät häntä epäoikeudenmukaisesti. Voimme meditoida hiljaisuudessa. Täällä Daavid oli tietoinen siitä, ettei hän tehnyt syntiä kielellä, joka voi sylkeä sanat odottaessani Herraa. Tässä jakeessa voimme kerjätä neuvoa meitä siitä, mitä tehdä korruption, kärsivällisyyden välillä, jota pyydämme.

Jae 3 - Sydämeni oli kuuma sisälläni, kun löysin tulen polttoa: puhuin sitten kielelläni, Herra, tiedä minulle loppuni ja päiväni mitta, mikä se on: jotta tiedän kuinka hauras Minä olen.

Kun pohditaan tilannetta, jakeita voidaan käyttää huutamaan kiihottumistamme Jumalalle, jakeita voidaan rukoilla etsimään Jumalan viisautta. Asennosta riippumatta ihmisen täytyy tulla Jumalan eteen kaikella nöyryydellä. Voidaan rukoilla pyytää Jumalalta apua tuntemaan suunnitelmat, jotka Jumala on asettanut meille yksilöksi.

Jae 4-6Lord, tee minut tietämään loppuni ja päiväni mitta, mikä se on: jotta voisin tietää, kuinka heikko olen. Katso, sinä olet tehnyt päiväni minun käsityönä, ja minun ikäni ei ole kuin mikään edessäsi: totisesti jokainen ihminen parhaimmassa tilassaan on kokonaan turhamaisuus. Totisesti, jokainen henkilö kävelee turhaan osoituksena: varmasti he turhistuvat turhaan: hän kuulee rikkautta eikä tiedä kuka niitä kerää.

Daavid tiesi paikkansa Jumalan edessä, hän vertasi itseään jopa käden leveydelle. Hän tiesi, että vain Jumala voi osoittaa hänelle armoa ja auttaa häntä löytämässään tilanteessa. Tällä tavoin voimme rukoilla näitä jakeita Jumalalle auttamaan meitä nöyrällä sydämellä, pyydämme Jumalalta mitä haluamme, voimme antaa kaikki asiat Jumalan käsiin, koska elämä on lyhyt eikä se ole hänen tahtonsa vaan vain Jumala voi osoittaa armoa meille. Niin hauraita kuin olemme, meillä ei ole omaa voimaa, vain Jumala voi auttaa meitä.

Jae 7-8 Ja nyt, Herra, mitä minun odottaa? Toivon olevan sinussa. Pelasta minut kaikista rikoksistani: älä tee minua tyhmille.

Näitä jakeita voidaan käyttää tunnustamaan Jumalalle, kuinka luotat häneen, kuinka otat hänet luottamukseksi, kuinka uskot häneen näkemään sinut kaikissa tilanteissa. Kun käydään läpi tilanteen, voit rukoilla näitä jakeita uudistaaksesi toiveesi Häneen. Voimme pyytää Jumalalta apua käyttämällä näitä jakeita, joiden tiedät, että Hän on sinulle. Laita jokainen odotuksesi ja toivosi Jumalalle. Jälkimmäistä jaetta voidaan käyttää anteeksiannon ja armahtamisen jokaiselle syntillesi. Myös rukous, jota voidaan rukoilla, jotta viholliset eivät riemuitse pudotustasi, mutta Jumalan tulisi nostaa sinut ylös kaikkiin pyrkimyksiisi.

Jae 9-11 Olin tyhmä, en avannut suuani; koska teit sen. Poista aivohalvaus minusta: Minun kätesi isku kuluttaa minut. Kun nuhtelee oikean ihmisen vääryyttä, annat hänen kauneutensa kuluttaa kuin koi. Totisesti, jokainen on turhamaisuus.

Näitä jakeita voidaan käyttää tukemaan uskoamme ja auttamaan meitä kävelemään Jumalan kanssa, kun olemme väliaikaisella matkalla tänne maan päälle. Päivittäisessä toiminnassamme voimme muistaa nämä jakeet jatkuvina muistutuksina siitä, että matkamme täällä maan päällä on kuin lehti, joka elää aamulla ja säkä yöllä. Näitä jakeita käyttämällä voimme kaata myös sydämemme halut Jumalamme, meidän pitäisi uskoa, että Jumala taistelee aina taisteluissa meidän puolestamme, meidän pitäisi olla täysin riippuvaisia ​​Hänestä eikä jatkaa puhetta turhia sanoja. Näitä jakeita voidaan rukoilla myös silloin, kun tarvitsemme Jumalaa vapauttamaan meidät vaivoistamme.

Jae 12-13 Kuulkaa rukoukseni, Herra, ja kuuntele minun huutani; Älä pidä rauhastasi kyyneleissäni; sillä minä olen muukalainen kanssasi ja asukas, niinkuin kaikki isäni olivat.: Säästä minua, jotta voisin palauttaa voiman ennen kuin menen tänne, enkä enää ole.

Nämä jakeet voidaan tehdä nöyränä rukouksena palautetun suosiota ja voiman palauttamista varten. 

                 Milloin tarvitsen tätä psalmia

Tätä psalmin 39 kirjaa voidaan rukoilla, kun:

 • Kun sielusi on mukava ja myllerryksessä
 • Kun tarvitset Jumalan viisautta ja suosiota
 • Kun haluat Jumalan taistelevan puolestasi
 • Kun pyydät Jumalalta anteeksiantoa
 • Kun tarvitset toivoa, voimaa palauttaa
 • Kun tarvitset kieltäsi kiemurtelemaan kiduttajien edessä.    

PSALMS 39 Rukoilijat

 • Herra Jumala, rukoilen, että autat minua kurottamaan kieltäni ja auttamaan minua ymmärtämään, että hiljaisuutesi ei ole kieltämistä
 • Herra jumala, auta minua muistamaan aina, että sinä ja sinä yksin voit taistella taisteluissani ja voittaa taisteluni.
 • Herra auta minua olemaan ylpeä, auta minua viitaamaan sinuun aina
 • Herra auta minua ymmärtämään tarkoituksesi minua kohtaan ja tietämään, että olet aina valmis minuun
 • Herra antaa anteeksi vääryyteni ja autta minua olemaan aina riippuvainen sinusta, Jumala.

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 25 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 46 tarkoittaa jaetta jaeittain
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän