Psalmi 25 Merkitsee jae jae

0
2683
Psalmi 25 Merkitsee jae jae

Tänään tutkimme Psalmi 25 -kirjaa, jae merkitsee jaetta. Nämä psalmi, kuten monet muutkin psalmit, on kirjoittanut kuningas Daavid, Israelin hallitsija ja suurin kuningas, joka on koskaan armonnut maan. Psalmi 25 on Kaikkivaltiaan Jumalan vetoomuksen laulu näyttääkseen meille armo ja myötätunto missä me sitä eniten tarvitsemme.

Myös psalmi 25 vetoaa Jumalaan pelastamaan meidät ihmisten moitteilta. Tässä nykyisessä maailmassa, jossa elämme, varsin monet ihmiset odottavat kärsivällisesti kaatumistamme etenkin kristittyinä, jotta he voisivat pilkata meitä ja puhua pahoin palvelemastamme Jumalasta. Kuningas David, kuten monet meistä, pitävät näitä ihmisiä odottamassa häntä häpeään, Psalmi 25 on kirjoitettu vetoamaan Jumalaan pelastamaan hänet vihollisensa suunnitelmilta. Joten myös meitä, jotka kutsumme Jumalan nimeä päivällä ja yöllä, ja me, jotka olemme kieltäytyneet vaarantamasta uskoamme, Psalmin 25 tulisi olla meidän hymni päivällä ja yöllä muistuttaaksemme Jumalaa aina muistamaan lupauksensa häneen uskoviin kohtaan.

Havaittuaan tosiasian, että psalmi 25 on enimmäkseen vetoomus Jumalaan pelastaa meidät moitti tai häpeä on tärkeää, että teemme analyysin jokaisesta tästä upeasta kirjoituksesta ymmärtääksesi paremmin.

Psalmi 25 tarkoittaa jaetta jaeelle

Jae 1 ja 2 sinulle, Herra, kohotan sieluni. Oi Jumalani, luotan sinuun; Älä anna minun hävetä; Älä anna vihollisteni voittaa minua

Tässä psalmin 25 ensimmäisessä ja toisessa jakeessa puhutaan elämämme täydellisestä antautumisesta Jumalalle ja heitetään kaikki huolemme häneen uskomme kirjoittajana ja viimeistelijänä. Ensimmäiset kaksi jaetta vetoavat myös siihen, että Jumalan ei pidä pettää odotuksiamme. Muistakaa, että pyhien kirjoitusten mukaan vanhurskaiden odotuksia ei saa lyhentää. Nämä jakeet etsivät myös Jumalan voittoa vihollisesta.

Jae 3 ja 4 Kukaan sinua odottava ei todellakaan häpeä; Olkoon häpeässä niitä, jotka käsittelevät petollisesti ilman syytä. Näytä minulle tietäsi, Herra; Opeta minulle polkusi.

Psalmin 25 jakeet kolme ja neljä puhuvat myös vetoomuksista Kaikkivaltiaalle Jumalalle. Näissä jakeissa kuningas David pyytää Jumalaa olemaan häpeämättä häntä ja pyysi Jumalaa saattamaan häpeään ne, jotka tekevät petollisia. Myös näissä jakeissa voimme pyytää tuntemaan Jumalan tien.

Jae 5 ja 6 johdata minua totuudessasi ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala; Sinulla odotan koko päivän. Muista, Herra, lempeä armosi ja rakkaudelliset huomaavaisuutesi, sillä ne ovat vanhasta.

Psalmin 25 jakeet viisi ja kuusi osoittivat miehen hakevan Jumalan neuvoja kaikesta, mitä hän tekee. Jae viisi päivää johtaa minut totuuteen ja opettaa minua; tämä selittää, että ihmisenä emme tiedä mitään itsestämme, paitsi Jumala opettaa ja näyttää meille tietä, voimme kävellä pimeydessä.

Jae 7 ja 8 Älä muista nuoruuteni syntejä eikä rikkomuksiani; Muista minut armosi mukaan, Herrasi tähden, Herra.

Tämän psalmin jakeet 7 ja 8 pyytävät Jumalalta anteeksiantoa erityisesti syntien puolesta, jotka hän on tehnyt nuoruuden päivinä. Täällä olevien nuorten päivät eivät tällä välin ole nuoria yksin, se voi tarkoittaa myös vanhoja kauheita aikojamme ennen kuin otimme Kristuksen vastaan ​​Herrana ja pelastajana. Useimmat meistä ovat tehneet kauheita asioita ollessamme vielä maailmassa. Joten tämä jae pyytää Jumalan armoa elämäämme ja etsii hänen anteeksiantoaan jokaisesta pahasta, jonka olemme tehneet.

Jae 8 ja 9 Herra on hyvä ja oikeamielinen; Siksi Hän opettaa syntisiä tavalla. Nöyrä Hän ohjaa oikeudenmukaisuutta ja nöyrä opettaa tietään.

Nämä kaksi jaetta tunnustavat tosiasian, että Jumala on oikeudenmukainen ja pystyssä teoissaan. Jumala ymmärtää, että syntinen on kuin taapero, joka ei tiedä mitään, joten Jumala itse opettaa syntiselle osan vanhurskaudesta. Ihmisen luonnolliseen tilaan on ominaista pahuus, mutta Jumalan henki auttaa opettamaan syntiselle Jumalan tien.

Jae 10 ja 11 Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät liittonsa ja todistuksensa. Nimesi tähden, Herra, anteeksi vääryyteni, sillä se on suuri.

Jumala on korkein olento, hän ei koskaan paranna sanoissaan. Nämä kaksi jaetta tunnustivat tosiasian, että Jumalan tie on armo ja totuus ja Jumala pitää aina liitonsa. Pohjimmiltaan, jos Jumala on luvannut jotain, hän varmasti toteuttaa sen. Jakeen jälkimmäinen osa pyytää edelleen Jumalaa antamaan anteeksi kaikki vääryydet, jotka saattavat estää Jumalan lupauksia tulemasta täyttymään.

Jae 12 ja 13 Kuka on ihminen, joka pelkää Herraa? Hän opettaa valitsemallaan tavalla. Hän itse asuu vauraudessa, ja hänen jälkeläisensä perivät maan.

Muista pyhien kirjoitusten mukaan Herran pelko on viisauden alku. Tässä jakeessa korostettiin, että ihminen, joka pelkää Herraa, Jumala opettaa hänelle tiensä. Tämä mies ei tule ulos Jumalan tahdosta koko elämänsä ajan. Tämäntyyppinen henkilö täyttää aina tarkoituksensa riippumatta siitä, kuinka vaikeaa se näytti, koska Jumala ohjaa askeleensa matkalla.

Jakeet 14 ja 15 Herran salaisuus on niissä, jotka pelkäävät Häntä, ja Hän näyttää heille liitonsa. Minun silmäni ovat aina Herraa kohti, sillä hän karkottaa jalkani verkosta.

Herran salaisuus on heidän kanssaan, jotka pelkäävät Herraa. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti, että D ei piilota mitään mieheltä, joka pelkää ja tottelee häntä. Käytännön esimerkki on isä Abraham, Abraham totteli Jumalaa, koska hän pelkäsi Jumalaa. Ja Raamattu kertoi, että Jumala sanoi, etten tee mitään sanomatta ystäväni Abrahamille. Mikään ei saa kiinni tällaista henkilöä tietämättään, mikään ei yllättä tällaista ihmistä. Jumala ilmoittaa tuolle henkilölle kirjaimellisesti syvät asiat ja lisää salaisuuksia.

Jae 16 ja 17 Käänny itsesi puoleeni ja armahda minua, sillä minä olen autio ja ahdistettu. Sydämeni ongelmat ovat laajentuneet; Tuo minut pois ahdistuksistani!

Jakeet 16 ja 17 pyytävät Jumalalta armoa hädästä. Sanotaan, että käännä itsesi minuun ja armahda minua. Se, jolle Jumala näyttää, löytää varmasti armon.

Jae 18 ja 19 Katso kurjuuteni ja tuskaani ja anna anteeksi kaikki syntini. Ajattele vihollisiani, sillä heitä on paljon, ja he vihaavat minua julmalla vihalla.

Kun sinulla ei ole minnekään kääntyä, se on paras aika palata Jumalan luo rukouksissa. Nämä psalmin jakeet pyytävät Jumalaa katsomaan häntä ja näkemään kaikki hänen ahdistuksensa, antamaan syntinsä anteeksi ja pelastamaan hänet. Muista, että Israelin lapset olivat vuosien ajan Egyptissä, kunnes huusivat Jumalaa, jolloin apua tuli.

Jae 20 ja 21 Pidä sieluni ja vapauta minut; Älä anna minun hävetä, sillä luotan Sinuun. Antakaa nuhteettomuuden ja suoruuden säilyttää minut, sillä minä odotan sinua.

Tämä psalmin 25 viimeinen jae kehottaa Jumalaa pelastamaan sielunsa. Tämä jae toistaa sen tosiasian, että hän luottaa Herraan ja häntä ei saa johtaa häpeään.

Jae 22 Lunasta Israel, oi Jumala, kaikista heidän vaikeuksistaan!

Daavid päätti psalmin pyytämällä Jumalaa lunastamaan Israelin entiseen kirkkauteensa.

Milloin tarvitsen tämän psalmin?

Saatat miettiä milloin tarvitset juuri tätä psalmia. Voit tarkistaa alla joitain tilanteita, joissa sinun tulisi käyttää psalmia 25

  • Aina kun olet huolissasi tulevaisuudesta
  • Kun pelkäät, että sinut saatetaan häpeää
  • Kun on niin paljon vastustajia, jotka etsivät kaatumistasi
  • Kun haluat ilmoituksen Jumalalta tietyistä asioista
  • Kun tarvitset armoa
  • Aina kun haluat puhua rukouksen lunastusta varten

Psalmi 25 rukoukset

  • Herra Jumala, rukoilen, että armoillasi opetat minulle, mikä tie kulkee elämässä Jeesuksen nimessä.
  • Herra, sanasi sanoo, että Herran salaisuus on niillä, jotka häntä pelkäävät, pyydän, että alatte paljastaa minulle salaisia ​​asioita Jeesuksen nimessä.
  • Rukoilen syntieni ja vääryysteni anteeksiantoa, Herra antaa minulle anteeksi Jeesuksen nimessä.
  • Vanhurskas Isä, pyydän, että pelastat minut ja et minut häpeisi Jeesuksen nimessä.

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 8 Viestin jae jae
Seuraava artikkeliPSALM 39 Merkitys jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän