Psalmi 139 tarkoittaa jaetta jaeittain

0
2842
Psalmi 139 tarkoittaa jaetta jaeittain

Tänään käyisimme läpi psalmin 139 kirja, jae merkitys jae. Tämä Psalmin kirja Kuten monet muutkin, on kirjoittanut kuningas David, Israelin hallitsija, mies Jumalan sydämen jälkeen ja suurin kuningas, joka on koskaan kaunistanut maata. Psalmi osoittaa Jumalan tuntemuksen ihmisestä.

Tämä psalmi 139 voidaan tehdä ylistyslauluna Jumalalle siitä, että hän on kaikkitietävä. Ihmisinä on erittäin helppo langeta syntiin, tämä Psalmi osoittaa meille, että Hän loi meidät ja tietää, mitä pystymme tekemään, hän tietää heikkoutemme. Tätä Psalmin kirjaa voidaan käyttää ilmaisemaan Jumalan suuruutta, läheisyyttä. Jumalan kanssa, kuinka hän on luonut meidät ihmeellisesti ja pelottavasti. Tätä psalmia voidaan rukoilla, kun pelkäämme, kun emme tiedä seuraavaa toimintatapaa. Lisäksi tämä psalmi osoittaa Jumalan täydellisen tuntemuksen ihmisestä.

Havaittuaan tosiasian, että psalmi 139 on enimmäkseen vetoomus Jumalaan pelastaakseen meitä moitteilta tai häpeältä, on tärkeää, että teemme analyysi jokaisesta tästä upeasta kirjoituksesta ymmärtääksemme paremmin:

Psalmi 139 tarkoittaa jaetta jaeittain

Jae 1-2 Herra, sinä olet etsinyt minua ja tuntenut minut. Tiedät, että olen istunut ja ylistyseni, ymmärrät ajatukseni kaukaa.

Näitä jakeita voidaan käyttää tunnustamaan Jumalan läsnäolo elämässäsi, sillä Jumala tietää kaiken, Hän tietää meidän sisään- ja ulosmenevän. Näitä kahta jaetta voidaan käyttää osoittamaan Jumalaa kaiken tietävänä Jumalana.

Jae 3-4: "Sinä valitsit polkuni ja makuuni ja tunnet kaikki tieni. Sillä kielelläni ei ole sanaakaan, mutta katso, Herra, sinä tiedät sen kokonaan.

Näitä jakeita voidaan käyttää ylistämään Jumalaa, osoittamaan silti kuinka paljon nautit Jumalan läsnäolosta elämässäsi, kuinka varma olet, että Jumala on kanssasi ja lähellä sinua, tietää syvimmät salaisuutesi jo ennen kuin sanot ne. Näitä jakeita voidaan käyttää rukoilemaan, kun näyttää siltä, ​​että asiat hajoavat sinulle.

Jae 5-6 Sinä olet lyönyt minua taakse ja eteen ja pannut käteni minua kohtaan. Tällainen tieto on minulle liian upeaa; se on korkea, en voi saavuttaa sitä.

Hedge tarkoittaa suojaestettä, näitä jakeita voidaan käyttää osoittamaan, että luotat Häneen nähdäksesi meidät jokaisen elämän vaiheen ja jokaisen vaikean tilanteen aikana ja vaarassa. Myös osoittaaksesi Jumalalle, että luotamme Häneen hänen suunnitelmissaan, jotka Hänellä on sinua varten, ja tiedät, että Jumala on asettanut kätensä päällesi, kukaan ei voi häiritä sinua, koska sinulla on hänet suojelijana ja vartijana.

Jae 7-9 Minne minä menen sinun hengestäsi? tai minne minä pakenen sinun läsnäolostasi ?. Jos nousen taivaaseen, sinä olet siellä. Jos teen sänkyni helvetissä, katso, sinä olet siellä. Jos otan aamun siipi ja asun meren ääreisimmissä osissa;

Jumala on kaikkialla läsnä oleva Jumala, hän on kaikkialla. Nämä jakeet voidaan myös viitata luojaamme ja tunnustaa, että Jumalan suvereenius on vertaansa vailla. Näitä kahta jaetta voidaan käyttää mielesi rauhoittamiseen siitä, että tiedät Jumalan olevan kaikkialla ja tarkkailee sinua koko ajan sen jälkeen, kun Hän on läsnä kaikkialla. Joskus näyttää siltä, ​​että Hän ei katso, sen pitäisi estää sinua etsimästä Hänen kasvojaan.

Jae 10-12 Silloin sinun kätesi johtaa minua, ja oikea käsi pitää minut. Jos sanon: varmasti pimeys peittää minut; jopa yön on oltava kevyttä minusta. Niin, pimeys ei piilota sinulta; mutta yö loistaa päivällä: pimeys ja valo ovat samanlaiset sinulle.

Nämä jakeet voidaan antaa ylistyslauluksi Jumalalle osoittamaan, että uskot ja voit olla varma Jumalan rakkauskäten jatkuvasta läsnäolosta sinua kohtaan riippumatta siitä missä olet, mitä teet ja tilanteesta, jossa olet. jälkimmäinen jae osoittaa, että Jumalan läsnäolo yksin sinun kanssasi valaisee valoa joko päivällä tai yöllä. Se osoittaa sinun uskovan, että Jumala on aina kanssasi ja saa aina valonsa loistamaan sinulle aivan kuten hän teki israelilaisten hyväksi erämaassa.

Jae 13-15: Sillä sinulla on ohjat, olet peittänyt minut äitini kohdussa. Minä ylistän sinua; sillä minä olen peloissani ja ihmeellisesti tehty: sinun tekosi ovat ihmeellisiä; ja että sieluni tietää oikein. Aineistani ei ollut piilotettu sinulta, kun minut tehtiin salaa ja utelias tehtiin maan alimmassa osassa.

Näitä jakeita voidaan rukoilla Jumalalta hänen hyvistä teoistaan ​​luodessaan sinua, jotka oikeuttavat suositun raamatunjakeen "ennen kuin minä muodostin sinut, tunsin sinut". Tämä on tapa kutsua meidät takaisin, että Jumala on aina ollut olemassa ennen muodostumistamme ja sen jälkeen, kun olemme muodostuneet. äitimme kohdussa. Hän ei vain luonut meitä, hän loi meidät samankaltaisuuteensa,

Kuviota 14a voidaan käyttää siunaamaan Jumalaa, ylistämään häntä, osoittamaan, että Jumala on ihmeellinen tavallaan, Hän on hyvä taiteilija, joka on luonut taitavasti äitisi kohdusta ja jolla on silti pääsy Häneen.

Jae 16-18 Silmäsi näkivät aineeni, mutta olivat kuitenkin epätäydellisiä; ja sinun kirjaasi kirjoitettiin kaikki jäseneni, jotka olivat jatkossakin muodissa, kun niitä vielä ei ollut. Kuinka arvokkaita ovat myös ajatuksesi minulle, Jumala! kuinka suuri on niiden summa !. Jos minun pitäisi lukea heidät, he ovat enemmän kuin hiekka: kun herään, olen edelleen kanssasi.

Jumalalla on suunnitelmia kaikille, Hänen suunnitelmansa on antaa jokaiselle odotettu loppu, valoisa tulevaisuus. Tämä osoittaa, kuinka Jumala todella välittää meistä, kun hän on aina käskenyt heittää kaikki huolemme Häneen. Nämä jakeet voidaan rukoilla Jumalalle keinona kertoa Jumalalle, että tiedämme, että Hän ajattelee meistä hyvin, Hän palvoo meitä, Hän välittää meistä, Hänen rakkautensa meitä kohtaan on mittaamaton, Jumalan rakkaus meitä kohtaan on todellista. Hän on aina rakastanut meitä jo ennen kuin tapasimme hänet.

Jae 19-22 Totisesti, tapat jumalattomat, Jumala: Poistu siis minusta, veriset miehet. Sillä he puhuvat sinua vastaan ​​jumalattomasti, ja vihollisesi ottavat sinun nimesi turhaan. Enkö minä vihaa niitä, Herra, jotka sinua vihaavat? enkö minä ole murehtinut sinua vastaan ​​nousevista? Vihaan heitä täydellä vihalla: lasken heidät, viholliseni.

Näitä jakeita voidaan rukoilla toimimaan pahoja vastaan, sääntöjä vastaan, jos pimeys työskentelee ja puhuu Jumalaa vastaan, niitä, jotka halveksittavat Herraa sydämessään ja joilla ei ole Hänen pyydyksiä. Ne, jotka vastustavat teitä, murskaa pahuutta sinua kohtaan. Näitä jakeita voidaan käyttää huutamaan Jumalaa vihaamaan vihollisiamme ja taistelemaan taisteluissamme.

Jae 23-24: Etsi minua, Jumala, ja tiedä sydämeni: kokeile minua ja tiedä ajatuksiani :: Ja katso, onko minussa jumalattomia tapoja, ja johda minua iankaikkiseen tielle.

Näitä jakeita voidaan rukoilla pyytääkseen Jumalalta surullista ja pyhää sydäntä. Tällä tavoin me sitoudumme Jumalaan pyytämällä Häntä johtamaan meitä suuntaan, tapa kertoa Jumalalle, mitä me haluamme hänen tekevän meille, kuinka haluamme Hänen asioidensa ja Hänen kätensä koskettavan elämäämme. Myös kertoa Jumalalle näyttää meille valon tie ja ikuinen elämä.

Milloin tarvitsemme psalmin 139

Voit lukea tämän psalmin milloin

  • Aina kun haluat viitata Herran nimeen, rakastaa Häntä, siunata Häntä siitä, kuka hän on ja mahtavista asioista, jotka Hän on tehnyt.
  • Aina sinun täytyy rukoilla kaikella nöyryydellä
  • Kun tarvitset Jumalaa seisomaan ja taistelemaan puolestasi haasteiden läpi ja kun vastustajasi ovat sinua vastaan
  • Kun tarvitset apua ymmärtääksesi Jumalan tapoja sinulle

PSALMS 139 Rukoilijat

  • Herra jumala, siunatan sinua, että otit aikaa luodaksesi minut
  • Herra Jumala, rakastan sinua, että käytit aikaa luodaksesi minut oman kuvasi, kuvasi jälkeen.
  • Isä, siunaan teitä, koska tiedän, että olen pelottavasti ja ihmeellisesti tehty.
  • Isä auttaa minua luottamaan sinuun aina ja uskovat sinun saavan asiat aina toimimaan minulle hyvin
  • Herra auta minua rakentamaan vahva usko sinuun.

Mainokset
Edellinen artikkeliPSALM 136 Viestin jae jae
Seuraava artikkeliPSALM 19 Merkitys jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän