Psalmi 150 Merkitsee jae jae

0
2870
Psalmi 150 Merkitsee jae jae

Tänään opiskelemme psalmia 150, mikä tarkoittaa jaetta jaeittain. Psalmi 150 on 150: nnen ja viimeinen psalmi Psalmien kirja, joka tunnetaan yleensä englanniksi ensimmäisessä jakeessaan, King James -versiossa, "Ylistäkää Herraa". Ylistäkää Jumalaa pyhäkössä ”. Psalmien kirja on hepreankielisen Raamatun kolmas osa ja kristillisen vanhan testamentin kirja. Latinalaisessa muodossa se tunnetaan nimellä "Laudate Dominum in sanctis eius". Tässä nimetään yhdeksän tyyppisiä soittimia, joita käytetään Jumalan ylistämiseen. Vaikka joidenkin näiden instrumenttien tarkkaa käännöstä ei tunneta, joitain tunnistettuja instrumentteja ovat shofar, lyyra, harppu, rumpu, urut, huilu, symbaali ja trumpetti. Havaitaan, että kaikkia inhimillisiä kykyjä käytetään musiikin tuottamiseen näistä instrumenteista: ”Hengitystä käytetään trumpetin puhaltamiseen; sormia käytetään lyömään psalterin ja harpun kieliä; koko kättä käytetään lyömällä timbreliä; jalat liikkuvat tanssissa ”.

Kutsu kehua jumalaa ylistämään soittimilla psalmistti kehottaa seurakuntaa ylistämään Jumalaa musiikilla ja tanssilla, nimittäen yhdeksän tyyppisiä soittimia käytettäväksi Jumalan ylistämisessä. Tämä on enemmän kuin kutsu jokaista uskovaa, se on mandaatti, jonka Jumala tarvitsee jokaisen ihmisen ymmärtämiseksi, että Jumala vaatii arvostuksen hedelmäämme joka minuutti, tila ja asema, joten tämä on Jumalan tahto, joka meidän on kiinni.

Psalmi 150 tarkoittaa jae

Verse 1:  Ylistäkää Herraa. Ylistys Jumalalle hänen pyhäkkönsä: ylistä häntä hänen voimansa lujuudessa.

Tässä jakeessa kuvataan, mitä ihmisen tulisi tehdä Jumalalle aina, missä ja miten hänen tulisi aina tehdä Jumalalle, ilmaisemalla, että ihmisen ei pitäisi vain tehdä sitä, vaan missä psalmista mukaan tulisi niin kysyä. Mitä meidän pitäisi tehdä, eli osoittaa ja julistaa Jumalan hyvyyttä ihmiskunnalle, koska tämän on oltava se, mitä taivaallinen isäntä tekee aina Jumalalle, jokaisen uskovan on ylistettävä Jumalaa kaikissa tilanteissa. Kuinka ylistys tulisi tarjota Jumalalle, kuten Psalmin merkityksessä mainitaan, ylistyksen ja kiitollisuuden tulisi olla hänen pyhäkkössään, joka on sydämemme, koska sydämemme on kehon, sielun ja hengen keskipisteet ja ruumiillistuma, tietolähde, jonka fyysinen ja hengellinen aistit prosessoivat tämän ihmisen kokoonpanon eli ihmisen muodostaman vuorovaikutuksen aikana, ja miksi Jeesus lausunnossaan totesi, että Jumalaa palvovien on palvottava totuudessa ja hengessä, sydämemme on ihmisen ja Jumalan välinen vuorovaikutuksen korkein alue. Kuinka ilmaista tässä lausunnossa ”ylistäkää häntä voimansa taivaassa”, kiitosta taivaassa, hänen vahvuutensa ja linnoituksensa, mikä merkitsee sitä, että kiitospäivän tulisi tarjota tarjoamalla ymmärrys Jumalan lukemattomasta siunauksesta, joka ilmenee elämässämme.

Verse 2:  Ylistä häntä mahtavista teoista: kiitä häntä hänen erinomaisen suuruutensa mukaan.

Tämä kuvaa sitä ihmeellistä toimintaa, joka ilmenee ennen, nyt ja ikuisesti, joka ilmaisee Jumalan voimaa, voimaa, majesteettisuutta ja mahtavuutta, Jumalan uskollisuutta kautta aikojen, jopa jokapäiväisessä elämässä, Jumalan kunniaa ja ilmentymistä kaikessa, mitä hän on antanut. päivittäin tapahtuvat jatkuvat muutokset.

Verse 3: Ylistä häntä trumpetin äänellä: ylistä häntä psalterilla ja harpulla.

Tämä pyhien kirjoitusten jae, jossa kiinnitetään huomiota instrumentin käyttöön, joka tuottaa ääntä kehua varten, valaisee ja antaa meille tunteen, että jokaisella ääniä tuottavalla instrumentilla on salaperäinen viestintä ja kunnia, joka voi tuottaa hengen ja vahvistaa kehon kaikkia osia ylistää Jumalaa ja ilmaista myös ihmeelliset suhteet Jumalasta ihmiskunnan kanssa, se auttaa uskovaa antamaan koko olemukselleen kunnioittaa Jumalaa fyysisen toiminnan tai toimintojen ulkopuolella.

Jakeet 4 ja 5: Ylistä häntä timantilla ja tanssi: ylistä häntä kielisoittimilla ja urkuilla. Ylistys häntä ääneen symbaalien kohdalla: ylistä häntä korkeasti kuulostavien symbaalien kohdalla.

Tämä jae ei pelkästään selitä käyttövälineitä ylistettäessä Jumalaa, vaan sisällytti syvästi lahjojen käytön. Jumala antoi jokaiselle ihmiselle tiedon, ymmärrystä, viisautta ja paljon luovuutta, joka vaatii näiden välineiden toiminnassa, kuitenkin hengelliset vaikutukset tunnetaan parhaiten Jumalalta, eikä fyysistä vaikutusta voida unohtaa, instrumentin herätysmiesmieli epäedullisessa tilassa ja dilemmassa, saati Jumala, joka tietää miksi hän antaa ihmiselle inspiraation suunnitella ja keksiä nämä instrumentit, nämä soittimet ovela pelaajan ponnistelu on pakottanut ihmisen muuttamaan sydämensä tilaa tietoisesti ja tiedostamatta. Tanssimiseen liittyy kehon dynaaminen ja jatkuva liike sekä psykologinen sitoutuminen, joka voi kehon liikkua mielen hallinnassa. Jos kaikki sisälsi ruumiin, sielun ja hengen täydellisen sitoutumisen ylistämään Jumalaa, se voi auttaa meitä tekemään Jumalasta onnellisen meitä kohtaan.

Verse 6:  Ylistäkää kaikkea, mikä hengittää, Herraa. Ylistäkää Herraa.

Jakeessa kuvataan tämän psalmin koko merkitys, sana: Anna kaikkien sielujen [ylistää Jumalaa] "," Anna jokaisen hengenvetoon [ylistää Jumalaa], se tarkoittaa jokaisen hengenvetoon, jonka ihminen ottaa, hänen on ylistettävä Jumalaa, kaikkea mitä ihmisen on tehtävä " ole ylistys, Jumala ei vain odota kiitosta suustamme, vaan vaatii kokonaisuutta, mikä tarkoittaa, että kaiken, mitä teemme ja omistamme, on oltava kiitoksen väline ja kanava Jumalalle, jokainen valinta, päätös, kyky, älykkyys, kyvyt, jotka Jumala haluaa, että ne kertovat ylistyksestä ja kunniasta hänelle, joten Jumala ei ole luonut ketään ihmistä elämään itselleen, vaan Jumalaa ja miellyttävää Jumalaa kaikilla aloilla. Se ei ole vain psalmi, vaan elämä, jota meidän on elettävä.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Muutaman kerran psalmi voi palvella tarkoitusta sinulle. Jokainen päivä on sopivin käyttää tätä psalmia, ja joka kerta kun sinusta tuntuu, että Jumala ansaitsee syvän kiitoksesi.

Milloin elämässäsi tapahtuu paljon ja tiedät mitä tehdä.

Kun haluat enemmän Hänen läsnäolostaan ​​hiljaisella ajallasi

Kun haluat, et ole syytä kiittää, sinusta tuntuu kuin laulaisit kiitosta hänelle

PSALM 150 RUKOUS

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä voimakkaat psalmi 150 -rukoukset ovat sinulle:

 • Herra, arvostan rakkautesi ja suunnittelusi elämääni; ota kiitos sydämestäni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, minulla ei ehkä ole mitään syytä kehua, mutta elämäni ja kaiken, mikä ympäröi minut, upeasta teostani annan kaiken kiittää sinua,
 • Herra, Jeesus, koska haluan kehua sinua, anna kaiken minun sisälläni ja ulkopuolella olla herkkä kiitoksellesi ja auttaa minua kiittämään sinua kauniissa majesteettisuutesi yhteydessä.
 • Isä Jeesuksen nimessä, minä julistan, että hallitset taivaan ja maan yläpuolella, kukaan ei voi verrata suuruutesi.
 • Isäni ja Jumalani kiitän nimesi niin kauan kuin elän ja siellä on hengitys nenäniini Jeesuksen nimessä.
 • Jehova, minä kiitän sinua, koska olet kunniakas Jumala ja armollinen Isä.
 • Isä, kiitän nimeäsi, koska olet Jumala, joka vaientaa kaikki viholliseni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, kiitän nimeäsi luomuksesi ihmeistä, jotka olet luonut ihmiskunnan eduksi Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, kiitän sinua, että loit minut kuvasi ja samankaltaisuutesi Jeesuksen nimeen.
 • Isä, kiitän armosta olla elossa ja laulaa kiitokset tänään Jeesuksen nimessä.
 • Rakas Herra, anna minulle uusia todistuksia, joita voin tarjota enemmän kiitospäivästä nimellesi Jeesuksen nimessä olevien pyhien keskellä.
 • Rakas Herra, nostan nimesi korkeammalle kuin kaikkien muiden nimien, kaiken taivaassa ja maan päällä Jeesuksen nimessä.
 • Voi herra, minä kersun sinun hyvyydestäsi ja suuresta ystävällisyydestäsi koko päivän ja kiitän sinua siitä, että olet minun Jumalani Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, kiitän sinua elämäni taisteluista Jeesuksen nimessä
 • Voi herra, kiitän sinua, keskellä koettelemustani olet todellakin syy miksi olen onnellinen
 • Voi Herra, minä suurennan sinun nimeäsi ja tunnustan sinun suuruutesi Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, minä liittyen veljien seurakuntaan kiittääkseen sinua siitä, että olet tehnyt suuria asioita elämässäni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, kiitän nimesi tänään, koska vain elävät voivat ylistää nimeäsi, kuolleet eivät voi kehua sinua
 • Voi Herra, kiitän sinua tänään siitä, että olet hyvä ja armoni kestää ikuisesti Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 90 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 6 Jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän