Psalmi 86 Jae jae

0
2911
Psalmi 86 Jae jae

Jatkamalla psalmien tutkimistamme selitämme tänään psalmin 86 sanan jakeen jaeittain. 17 jakeen psalmi, psalmi 86, jakeen sanoma jae on vetoomus apua tarvittaessa. Se sisältää säilyttämisrukouksia, armo, vapautus, voima ja Jumalan hyvyys. Psalmista vietti sanansa keskellä aikaa tunnustaa Jumalan suuruuden ja hyvyyden, samalla kun hän vetoaa niihin, jotka etsivät hänen sieluaan.

Psalmi 86 viestin jae säkeestä on elintärkeä psalmi jokaiselle uskovalle, etenkin kun käymme läpi elämän haasteet. Se auttaa meitä tunnustamaan Jumalan siitä, kuinka hän on aina auttanut ja pelastanut meitä. Se auttaa meitä myös toimimaan Jumalan edessä saadaksemme apua vaikeuksissa.

Psalmi merkitsee eri tavalla.

Jae 1: Kummuta korvasi, Herra, kuule minua; sillä minä olen köyhä ja tarvitseva.

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon tässä jakeessa, on psalmista. Hän kuvaa nöyryyden ja täydellisen antautumisen tilaa Jumalan edessä, kertoen hänelle, että hän on avuton ilman häntä. Hän kehottaa Jumalaa kuuntelemaan vetoomustaan, koska hänellä on suuria tarpeita. Hän tiesi tien Jumalan sydämeen, tiesi, että Jumala ei unohda särkynyttä ja murtunutta sydäntä. Tätä meidän pitäisi myös tehdä sekä silloin, kun tarvitsemme että ei. Meidän tulisi aina mennä murtuneeksi Jumalan edessä, antamatta hänelle kuinka köyhä ja avuton ilman häntä.

Jae 2: Säilytä sieluni; sillä minä olen pyhä: sinä minun Jumalani, pelasta palvelijasi, joka luottaa sinuun.

 Psalmistit näyttävät olevan vaikeuksissa niiden ihmisten käsissä, jotka haluavat ottaa hänen elämänsä. Hän on kuitenkin vain tekemisissään eikä ole tehnyt niitä väärin. Siksi hän tulee puhtaalla sydämellä Jumalaan, jonka hän luottaa pelastavan hänet heidän käsistään. Tämä on säilyttämisrukous, jota voimme pitää kiinni samanlaisissa tilanteissa.

Jae 3: Ole armollinen minulle, Herra, sillä minä itken sinuun päivittäin.

Yksi tärkeimmistä asioista, joita tarvitsemme Jumalalta, on hänen armonsa; hänen rakastava ystävällisyytensä, myötätuntonsa ja kykynsä unohtaa heikkoutemme. Tämä oli psalmeja, joita se päivittäin vetoaa, ja sen pitäisi olla myös meidän. Sillä jos Jumala vetää armonsa meiltä, ​​emme kestä sekuntia.

Jae 4: Iloitse palvelijasi sielu: sillä sinulle, Herra, nostan sieluni.

Tämä on pyyntö Jumalalle keventää ja ilahduttaa hänen sieluaan. On ilmeistä, että hänen elämänsä ongelmat ja tarpeet ovat kuluneet siihen pisteeseen, että hän on menettänyt ilonsa. Nyt hän nostaa sielunsa Jumalan luo ilon ja ilon palauttamiseksi.

Jae 5: Sillä sinä, herra, olet hyvä ja anteeksiantava, runsaasti rakkautta kaikille, jotka sinua kutsuvat.

Jumala on hyvä ja myötätuntoinen; aina valmis unohtamaan vikamme ja puutteemme. Hänen rakkautensa pakottaa hänet myös pitämään meidät turvassa vihollisilta ja varmistamaan, että mielemme ovat oikeassa tilassa. Tämän hän tekisi aina niin kauan kuin me jatkuvasti kehotamme häntä.

Jae 6 ja 7: Kuulkaa, Herra, rukoukselleni; ja osallistu pyyntöjeni ääneen. Vaimoni päivänä kutsun sinua ja sinä vastaat minulle.

Näemme psalmista täällä jälleen kutsuvan Jumalaa kuuntelemaan hänen avunpyyntönsä. Hän tulee kuitenkin tällä kertaa eri nuottiin. Hän vahvistaa uskovansa Jumalan kykyyn kuulla ja vastata hänelle ongelman sanassa. Hän käskee Jumalaa kuuntelemaan häntä, koska hän tietää, että milloin tahansa hän huutaa Jumalaa ongelmien keskellä, hän varmasti vastaisi hänelle. Tällaisen luottamuksen meidän pitäisi olla uskovina. Jos luotamme Jumalan auttavan meitä, meidän on ensin luotettava siihen, että hän pystyy vastaamaan meille.

Jae 8 ja 9: Jumalaten joukossa ei ole ketään sinun kaltaistasi, Herra; eikä sinun teoissasi ole mitään tekoja. Kaikki kansakunnat, jotka sinä olet tehnyt, tulevat palvomaan sinua edessäsi, Herra; ja kiittää nimeäsi.

Tämä ei ole vain ylistyslaulu viitaten Jumalaan, se on myös tapa tunnistaa Jumalan valta kaikille ihmisille, myös vihollisillemme. Jumala hallitsee kaikkia ihmisiä ja kaikkia kansoja, kukaan ei voi verrata häntä tai hänen tekojaan. Tästä syystä heidän on kirkastettava häntä. Tämä opettaa meille, että ennen kuin voimme nähdä Jumalan toimivan elämässämme, meidän on ensin uskottava, että hänellä on valta tehdä kaikki asiat.

Jae 10: Sillä olet suuri ja teet ihmeitä: sinä olet Jumala yksin.

Varmasti!!! Pelkästään Jumala on suuri ja hän yksin voi tehdä niin suuria ihmeitä. Hänen suuruutensa on se, joka varmistaa, että meitä palvellaan kaikista vaikeuksistamme. Siksi meidän on tunnustettava hänet siitä.

Verse 11: Opeta minulle tiesi, Herra; Minä vaellan totuudessa: yhdistä sydämeni pelkäämään nimeäsi.

Tämä on toinen rakkauden ja antautumisen ilmaisu. Psalmista pyrkii tuntemaan Jumalan, pelkäämään häntä ja kulkemaan hänen teitään. Todella Jumala rakastaa meitä ehdoitta, mutta sydämemme alistua hänen teilleen myös pakottaa hänet toimimaan puolestamme. Haluamme saada Jumalan apua ei saisi olla syy haluamme kävellä hänen teitään. Sen pitäisi pikemminkin rakkautemme vuoksi häntä kohtaan vaeltaa hänen totuudessaan ja tehdä hänen tahtonsa.

Jae 12 ja 13: Minä kiitän sinua, herrani Herra, koko sydämestäni; ja minä kiitän sinun nimeäsi iankaikkisesti. Sillä suuri on armoni minua kohtaan. Ja sinä pelastit sieluni alhaisimmasta helvetistä.

Psalmista alkaa taas ylistää Jumalaa. Tällä kertaa hän ylistää häntä armonsa ja vapautuksensa puolesta. Muoto muistuttaa häntä siitä, mikä hänellä on aikaisemmin, antaen hänelle tilaa tehdä entistäkin enemmän. Hän ansaitsee kiitoksen siitä!

Jae 14: Oi Jumala, ylpeät nousevat minua vastaan, ja väkivaltaisten miesten seurakunnat ovat etsineet sieluani eivätkä ole asettaneet sinua heidän edessään.

Muistettuaan aikaisemmat tekonsa hän alkaa nyt vedota vapautukseen vihollisiltaan; ne, jotka etsivät hänen henkensä ottaakseen sen. Miehet, jotka eivät tunnustaneet, että Jumala oli tullut häntä vastaan, yrittivät todistaa voimansa. Samassa vien, miehet nostavat meitä vastaan ​​tuhoamaan meidät. Mutta yksi asia on varma, Jumala todistaa aina silloin olevansa suurempi.

Jae 15: Mutta sinä, Herra, olet Jumala, joka on täynnä myötätuntoa, armollinen, pitkä kärsimys ja runsas armossa ja totuudessa.

Psalmista käytti samoja periaatteita kuin aiemmin; tunnustamalla Jumalan kyky saada hänet toimimaan puolestamme. Hän pyytää apua, mutta samalla tunnustaa kykynsä auttaa häntä. Jumala on täynnä rakkautta, armoa ja myötätuntoa meitä kohtaan, ja sen tunnustaminen pakottaa hänet toimimaan puolestamme.

Jae 16 ja 17: Kääntykää minun tyköni ja armahda minua: anna voima palvelijallesi ja pelasta kättäsi poika. Näytä hyvä merkki; että ne, jotka minua vihaavat, näkisivät sen ja häpeisivät. Koska sinä, Herra, pidät minua ja lohdutit minua.

Kaksi viimeistä jaetta ovat täydellinen osoitus psalmista halusta vapautua hänen nykyisistä vaikeuksistaan. Hän pyytää Jumalalta armoa, voimaa ja hyvyyden osoittamista. Hän kutsuu Jumalaa auttamaan häntä, jotta ne, jotka häntä vihasivat, näkisivät, että Jumala rakastaa häntä, auttaa häntä ja on hänelle hyvä.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Kuten aikaisemmin on sanottu, tämä psalmi on erittäin tärkeä meille uskoville. Tässä on muutama tilanne, jossa meidän on käytettävä niitä:

 • Kun tarvitsemme ja tarvitsemme Jumalan väliintulon.
 • Kun elämäämme on hyökkäys ja tarvitsemme Jumalan suojelun.
 • Kun tarvitsemme Jumalan armon elämäämme.
 • Kun meidän täytyy palvoa ja ylistää Jumalaa hänen suuruudestaan ​​ja hyvyydestään.
 • Kun tarvitsemme Jumalan voimaa ja pelastusta.
 • Kun tarvitsemme Jumalan apua ja lohdutusta varsinkin osoittaaksemme vihollisillemme, että hän on meidän puolellamme.

Psalmi 86 rukoukset.

Sinun pitäisi rukoilla seuraavia rukouksia tämän psalmin lukemisen jälkeen:

 • Herra, pyydän teitä kiinnittämään huomiota kyyneleihini ja huolehtimaan tarpeistani Jeesuksen nimessä.
 • Isä sanasi mukaan, ole armollinen minulle ja säilytä sieluni Jeesuksen nimessä.
 • Isä, anna voimaa palvelijallesi ja pelasta Jeesuksen nimessä tekemäsi käsityösi poika.
 • Herra, pelasta minut niiden ihmisten käsistä, jotka etsivät elämääni Jeesuksen nimessä.
 • Herra, kiitän teitä, koska olette armollinen ja täynnä myötätuntoa, armahtavainen, minkä vuoksi olen vakuuttunut siitä, että pelastat ja säilytät minut Jeesuksen nimessä.
 • Olkoon armon mahtava käsi puolustaa minua kaikissa pyrkimyksissäni
 • Julistan, etten koskaan menetä elämässä Jeesuksen nimessä.
 • Julistan, että tämä kuukausi suosii minua kaikilla puolilla Jeesuksen nimessä
 • Vakuutan, että tästä lähtien minä ylistän kaiken, mitä teen Jeesuksen nimessä.
 • Vakuutan, että kohtalo auttajani löytävät minut nyt Jeesuksen nimessä
 • Julistan, ettei minulta enää koskaan tule enää rahaa Jeesuksen nimessä
 • Julistan, että minulla on vakaa mieli Jeesuksen nimessä.
 • Olen isäni Jumalan suosittu lapsi, siksi en epäonnistu elämässä Jeesuksen nimessä.
 • Suurempi on se, joka on minussa kuin se, joka on maailmassa, siksi olen voittaja elämässä
 • Vakuutan, että olen elämässä aina oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan
 • Mikään ase, joka on muotoiltu läpimurtoani vastaan, ei saa koskaan menestyä
 • Hiljennän aina vihollisen kielen, joka puhuu menestystäni vastaan
 • Vakuutan, että olen kaiken kaikkiaan onnistunut
 • Julistan, että ideat, joita tarvitsen hallitakseni maailmaa, sijoittavat minut nyt Jeesuksen nimessä.
 • Olen siunattu ja siunaus sukupolvelleni Jeesuksen nimessä

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 4 Rukous apua varten
Seuraava artikkeliPsalmi 90 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän