Psalmi 4 Rukous apua varten

1
3055
Psalmi 4 Rukous apua varten

Tänään tarkastelemme psalmia 4, rukous apua varten. Tämä on erittäin voimakas kuningas Daavidin psalmi. Näissä psalmissa Daavid pyytää Herraa apua hätätilanteissa. Se on psalmi, joka opettaa meitä luottamaan Herraan elämämme pimeinä ja levottomina aikoina. Se on myös psalmi, joka kutsuu ihmisiä katumukseen luottamuksesta valheisiin ja turhuuteen. Niin kauan kuin luotamme Herraan, voitamme aina elämän koettelemukset.

Apurukouksen sitouttaminen psalmin 4 käyttämiseen on erittäin tehokas tapa saada taivaat mukaan pelastukseen. Jokainen rukous, jota tukee pyhien kirjoitusten hengellinen ymmärtäminen, tuottaa aina tuloksia. Siksi ennen kuin ryhdymme rukouksiin apua psalmin 4 käyttämisessä, tarkastelemme ensin psalmin 4 jakeen merkitystä jaeittain.

Psalmi 4 tarkoittaa toisin sanoen

Verse 1:    VASTAA MINUT KUN Kutsun, Oi oikeani jumala! Sinä olet antanut huoneen, kun minulla oli levitys. Ole miellyttävä minulle ja kuule rukoilijani

Tämä on tämän luvun ensimmäinen jae, ja voimme päätellä, ettei kukaan ole oikeutettu odottamaan, että Jumala kuulee hänet, jos hän ei soita. On joukkoja, jotka odottavat Jumalan siunauksia yhtä varmasti kuin ikään kuin olisivat rukoilleet heidän puolestaan ​​kiihkeimmin; ja silti sellaiset ihmiset rukoilevat eivät ollenkaan.

Kun David oli hätätilanteessa, painostettu tai suljettu eikä tiennyt kuinka paeta, Jumala oli puuttunut asiaan ja antanut hänelle huoneen, jotta hän tunsi olleensa vapaa. Nyt hän rukoilee taas samaa armoa. Hänen mielestään Jumala, joka oli tehnyt sen entisissä vaikeuksissa, voisi tehdä sen uudelleen, ja hän pyytää häntä toistamaan armonsa. Rukous osoittaa luottamuksen Jumalan voimaan ja osoittaa, että rukouksissamme on oikein palauttaa entiset tapaukset toiveeksi, että Jumala kuulee jälleen rukouksemme.

Verse 2:  Oi miehet, kuinka pitkään minun kunnioitukseni supersuoni tulee? Kuinka kauan rakastat VAINS-sanoja ja etsit valheiden jälkeen?

Yllä oleva ongelma on, että he ovat ihmisten poikia, voiman ja auktoriteetin, arvokkuuden ja kunnian miehiä, ja jotka olivat korkeilla paikoilla ja ylpeilivät titteleistään ja loistostaan. Nämä olisivat maailmallisia miehiä, joiden ajatukset pysyvät tässä asiassa maailman. Tämä todellakin on nykypäivän maailman tila. 2 Tim. 3: 2-4 kuvaa näitä ihmisiä tarkalleen. Heillä ei ole aikaa Jumalalle, ja heidän näkymänsä ovat kaikki turhia, ja joiden lupaukset ovat tyhjät!

Ennen kuin henkilö, mies tai nainen, vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen heidän Vapahtajakseen ja tulee Jumalan poikaksi, he tekevät kaikenlaisia ​​asioita, jotka häpeävät Jumalaa. Tämä voi tarkoittaa paljon asioita. He ovat valehtelija, tai ehkä he etsivät vääriä jumalia. Se voi olla jopa molemmat. ”Rakasta turhamaisuutta”, tarkoittaa vain rakkautta tätä maailmaa ja kaikkia siinä olevia asioita.

Verse 3: Mutta tiedä, että Herra asettelee jumalan itselleen; Herra kuulee, kun kutsun häntä.

Tämä on osoitettu niille, joita hän on edellisessä jakeessa kutsunut ”ihmisten poikiksi”. eli hänen vihollisensa. Tämä osoittaa heille, että heidän vastustamisensa hänen kanssaan on turhaa, koska Jumala oli päättänyt asettaa hänet erilleen omaan palvelukseensa, ja kuulisi sen vuoksi hänen rukouksensa helpotusta ja suojelua varten.

Verse 4: OLE KIRJALLINEN, MUTTA SINUT EI; YHTEYDÄ KYTKETTÄVÄT SIVUIDEN kanssa, ja ole hiljaa.

Tämä jae on, että olette vihaisia, ja jos luulette olevanne vihaisia; älä anna vihasi kantaa sinua kapinointiin sekä Jumalaa että kuningasta vastaan. Mieti aihetta syvällisesti ennen kuin yrität toimia. Tässä tilassa oleminen ei ole tekosyy antautua tunneille ja synnille, vihan ja synnin ei tarvitse olla käsi kädessä.

Kommunikoida omalla sydämelläsi tarkoittaa ajatella sydämessäsi Jumalaa. Joskus sängyssämme on ainoa hiljainen aika, jonka voimme ajatella sydämessämme Jumalasta. 

Verse 5: TARJOA OIKEA TYÖTÄMINEN JA Luottamus Herraan.

Vanhurskauden uhraukset, jotka tekevät erityistä työtä olla tekemättä syntiä, koska vanhurskaus miellyttää Jumalaa. Todellinen vanhurskautemme, kuten aiemmin keskustelimme, ei ole riittävän hyvä, mutta saamme vanhurskautemme Jeesukselta Kristukselta. Hän otti syntimme ja saimme hänen vanhurskautensa. Luottamus on uskon ulkopuolella. Se lepää Jeesuksessa tietäen, että Hän pelasti sinut. Luottamus on sydämessäsi tietämistä, että kaikki on hyvin. Emme voi luottaa ihmiseen. Luottamuksemme on oltava Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Luottakaa Herraan koko sydämestäsi, ja hän palkitsee teidät

Verse 6: SANAA ON PALJON ”, VOIMME NÄKÄVÄT JOITA HYVIN! NOSTA LASKEMISEN VALO MEILLE, Herra.

Täällä oleva psalmisti on väliintulijana niille, jotka etsivät Jumalaa Hänen hyvyydestään lepäämään heidän päällään. Kaikki, jotka odottavat Herraa hädän aikana, eivät tule pettymään. 

Verse 7: LÖYDÄT LISÄÄ RATKAA SYDÄNNÄNNÄNNÄN, JOKA NE ON, JOS VIINI JA VIINI YHTEEN.

Tämä jae puhuu siitä, kuinka Kristus on antanut sielullemme sen, mitä halusi ja toivoi. Löydämme nyt onnellisuutta, jota maalliset asiat eivät voineet tuottaa. Meillä on omatunto rauha ja ilo Pyhässä Hengessä, meillä on tällä hetkellä sanoin sanomaton tyytyväisyys todistuksiin rakkaudestasi sielulleni; enemmän kuin maallisilla ihmisillä on runsaan sadon aikana.

Verse 8:  RAUDOSSA, MAINAN KUMPPANTUA JA NUKKAA; SINULLE, Lordi, SAA MINEN Asumaan TURVALLISUUDESSA

Tämä on psalmin 4 viimeinen jae, ja siinä painotetaan sitä, kuinka suurin osa miehistä makaa päivittäin nukkumaan, sillä ilman lepoa elämää ei voida säilyttää; mutta harvat makaavat rauhassa! rauha omien omatuntojensa kanssa ja rauha Jumalan kanssa, sillä meillä ei ole voimaa puolustaa itseämme, ja silti olimme vakuuttuneita siitä, että olemme turvassa, sillä luotamme hänen kokonaan Herraan. Daavidilla oli sitten kaksi suurta siunausta, lepo nukkuminen ja luottamus Herraan 

 Milloin minun on käytettävä tätä psalkkia 4?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

 • Kun tarvitset apua vaikeuksissa
 • Kun tarvitset rauhaa hillitäksesi elämääsi
 • Kun tarvitset Jumalan suojelua
 • Kun olet ahdistuksessa ja sinun on tehtävä parannus tavoistasi

PSALM 4 Rukoilijat:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä voimakkaat psalmi 4 -rukoukset ovat sinulle:

 • Pyydä anteeksi tapoja, joilla olet vastannut syntisesti vihassasi.
 • Ole armollinen minulle ja kuule rukoukseni ahdistuksen aikana
 • Herra kun luotan sinuun, kunniani ei muutu häpeäksi
 • Nosta kasvojesi valo meille, Herra! ”
 • Nosta kasvosi valo meille ja lisää iloa sydämeemme
 • Isä auttaa minua niiltä, ​​jotka ovat minua kohtaan Jeesuksen nimessä liian vahvoja.
 • Voi Herra, ole nykyinen apuni ja taistele tänään taisteluissani Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, auta minua ja vapauta minut tämän maailman mahtavien käsivarresta Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, petä kaikkia niitä, jotka sanovat minusta, ettei minusta ole mitään apua Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, lähetä minulle apua pyhäkköltä ja vahvista minua Siionista Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, minulla ei ole ketään täällä maan päällä, joka auttaisi minua. Auta minua vaikeuksissa on lähellä. Pelasta minut, jotta viholliseni eivät saisi itkemään Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, älä viivytä auttamassa minua, lähetä minulle apua nopeasti ja hiljaa ne, jotka pilkkaavat minua Jeesuksen nimessä.
 • Voi luoja! Älä piilota kasvojasi minulta tällä yrittämisjaksolla. Ole armollinen minun Jumalalleni, nouse ja puolusta minua Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, näytä minulle rakastava ystävällisyytesi, nosta minulle apulaisia ​​elämäni aikana Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, lykätty toivo tekee sydämen sairaudeksi. Herra lähettää minulle apua ennen kuin on liian myöhäistä minulle Jeesuksen nimessä.
 • Voi luoja! Ota kiinni kilvestä ja puskurista ja seiso minun avukseni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, auta minua ja käytä minua auttamaan muita Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, taistele niitä vastaan, jotka taistelevat kohtaloni auttajia vastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, sinun nimesi kunnian vuoksi auta minua tässä asiassa (mainitse se) Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, tänään julistan, että minusta ei koskaan puuttu apua Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 3 Rukous apua varten
Seuraava artikkeliPsalmi 86 Jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

 1. Auta minua rukoilemaan kaikkien lasten puolesta sitä, että Jumala antaa heille oikeat ja jumalalliset ohjeet ja että he tietävät ja palvelevat Jumalaa, koska he ovat seuraavaa sukupolvea, joka kunnioittaa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimeä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän