Psalmi 3 Rukous apua varten

0
2973
Psalmi 3 Rukous apua varten

Psalmi 3 on Raamatun kolmas psalmi. Se on rukous apua ylhäältä, se on myös a kiitospäivän rukous Jumalalle, joka vastasi vaivanneen sielun rukoukseen. Psalmi 3 on omistettu Daavidille, erityisesti kun hän pakeni pojastansa Absalomista. Hänen alaistensa hylkäämä, Shimein pilkottama, David, jota hän on etsinyt kruununsa ja elämänsä puolesta, häntä väärentämättömän poikansa, kääntyy Jumalaansa, tekee rukouksensa ja tunnustaa uskonsa

Todettuaan tosiasian, että psalmi 3 on kutsun, valituksen, luottamuksen, vetoomuksen ja ylistyksen psalmi. on tärkeää, että annamme yksityiskohtaisen tutkimuksen tai tutkimuksen psalm 3 merkityksestä jakeittain, jotta ymmärrämme siitä enemmän

Psalmi 3 tarkoittaa toisin sanoen

Verse 1: Oi Herra, kuinka monet ovat minun jalkani! Moni nousee minusta vastaan

Tämä on 3. luvun ensimmäinen jae ja se oli osoitettu herralle, se osoittaa kuinka Daavidin viholliset lisääntyivät häntä vastaan ​​tehdyssä salaliitossa.Ja Israelin ihmisten sydän oli häntä vastaan ​​kuin möly leijona valmis nielemään, hävittää hänet tuhota hänen elämänsä.

Verse 2: Monet sanovat minusta, Jumalalle ei ole mitään apua jumalassa

 Tässä jakeessa kerrotaan vihollisten moitteista, kuinka vihollinen hylkäsi psalmistin ja teki saaliin; hänet hylättiin kokonaan eikä hänellä ole mitään voimaa puolustaa itseään, hänellä ei ole toivoa paeta ongelmistaan ​​ja että Jumala ei aio puuttua ja pelastaa häntä ei tässä maailmassa eikä tulevassa maailmassa.

Verse 3: MUTTA SINÄ, Herra, KUNNOSSA TAIVA, MINUN KORKEUKSENI JA PÄÄN NÖÖNTÄMINEN.

 Tässä jakeessa psalmista ilmaisi täällä luottamuksensa siihen, että Herra oli todella kuullut hänen huutonsa ja vastannut rukoukseensa pyhiltä kukkuloilta. Kilven käyttö tässä jakeessa; oli luonnollista puhua Jumalasta kansansa "kilpänä" tai "suojelijana", joka vaarojen ja vaikeuksien aikana hän nousee päähänsä ylöspäin ja heidät palautetaan entiseen arvokkuuteensa.

Verse 3: Rukoilin ääneen Herraa, ja hän vastasi minusta pyhästä mäestään

  Tämä jae puhuu siitä, kun psalmistit olivat alttiina suurelle varalle, ja siksi hän ilmaisi sielunsa syvän ahdistuksen sanoin, kun hänen vihollisensa olivat niin lisääntyneet häntä kohtaan tekemällä vetoomuksensa luottavaisesti hänelle. Jumala, hänen rukouslämmittimensä, eli hän kuulee huutosi, kun kutsut hänet pois hänen maallisesta ja taivaallisesta pyhäkköstään, jossa hän on jokainen läsnä oleva vastaamaan pyhien rukouksiin, jotka ohjaavat häntä, ja siitä lähtien hän kuulee, siunaa ja vastaa tuskaamme.

VAKASTAN ja nukun; Herätän uudelleen, sillä Herra ylläpitää minua

Verse 5:  Tämä jae selittää rohkeuden, joka psalmistisella oli tietäessään, että hänellä on Jumala suojelijakseensa, ja voi mennä hiljaa ja varmasti sänkyyn pelkäämättä tulen väkivaltaa, miekan reunaa ja jumalattomien muotoilua. Vaikka inhimillisesti puhuen, on syytä pelätä, että sinut olisi voinut saada nukkumaan kuoleman unen ja murskatuksi, mutta Jumala seisoi kilpana ja suojasi häntä ja hänen elämänsä on edelleen hänessä turvassa.

Verse 6: En pidä kauhistuttamasta kymmentätuhatta ihmistä, jotka ovat asettaneet heidät vastaan ​​ympäriinsä

David oli rohkea mies nuoruudestaan ​​asti; hänen sitoutuminen Goliathiin ja sotilaalliset hyökkäykset osoittavat sen. Ja nyt häntä vastaan ​​nousee nyt useita tuhansia, vaikka voima ja lukumäärät eivät ole mitään Jumalan läsnäoloa vastaan, psalmistti sanoo nyt, ettei hän pelkää, jos joukko vihollisia nousee kapinaan häntä vastaan. Se, joka on tehnyt Jumalan turvapaikkansa, ei varmasti ole syytä pelätä.

Verse 7: Nouse, Herra! TOIMITTAA MINUN, Jumalani! JOS SULJETTAT KAIKKI VAIKUTUKSET KIRKASSA, RATKAISUT PAKASTEN TEETH

Tässä jakeessa hän tiesi, että Jumala oli ryhtynyt taisteluun, mutta tiesi, että hänen jatkuva suojansa riippui hänen jatkuvista rukouksistaan. Psalmista puhui luottavaisesti Jumalan väliintuloon, koska häntä ympäröi edelleen lukuisia vihollisia ja hän tietää varmasti olevansa voittaja.

Psalmista kehotti häntä luottavaisesti tekemään sen, koska hän oli aseistanut vihollisensa menneisyyteen ja hän toivoi tekevänsä niin uudelleen.

Verse 8: TOIMITTAMINEN LOPPUSSA Herralle; Sinun puhaltaminen on ihmisten.

Tämä viimeinen jae osoittaa Jumalan pelastavan voiman. Pelkästään Jumala pelastaa; ne, jotka pelastuvat synnin voimasta ja syyllisyydestä, ovat hänen kansaansa. Hänen armonsa pelasti heidät; ja hänen siunaamallaan jatkuvasti heidän päällään, he pelastavat edelleen. Hän on suihkulähde, josta meidän apumme ja pelastuksemme tulevat, ts. Se koskee pelkästään Jumalaa pelastamiseksi. Psalmistilla ei ollut mitään odotusta pelastaa itseään, jos hänet pelastettiin, hän tunsi olevansa Jumalan yksin. Hänen armonsa pelasti hänet, ja hänen siunauksensa on jatkuvasti heidän päällään.

        Milloin tarvitsen tämän psalmin?

Saatat miettiä milloin tarvitset juuri tätä psalmia. Voit tarkistaa alla joitain tilanteita, joissa sinun tulisi käyttää psalmia 3

  1. Kun elämä hajoaa
  2. Kun pelkäät, että viholliset saattavat häpeää sinut
  3. Kun on niin paljon vastustajia, jotka etsivät kaatumistasi
  4. Kun tarvitset Jumalan suojelua
  5. Kun olet Jumalan kestävyys ja vapautus

       PSALM 3 Rukoilijat:

Jos olet jossakin yllä tai useammassa luetelluista tilanteista, nämä voimakkaat psalmi 3 -rukoukset ovat sinua varten:

  1. rukoile Jumalan suojelua ja vapautusta
  2. Rukoile Jumalan armoa, anteeksiantoa, viisautta ja ymmärrystä vihollisen ansoja vastaan
  3. Rukoile Jumalan voimaa ja kestävyyttä voittaaksesi kaikki vastustukset ja takaiskut
  4. Herra, älä hylkää minua, äläkä anna minun olla vihollisteni saalis.
  5. Herra kuule minun itku ja taistele taisteluni puolestani

6). Isä auttaa minua niiltä, ​​jotka ovat minua kohtaan Jeesuksen nimessä liian vahvoja.

7). Voi Herra, ole nykyinen apuni ja taistele tänään taisteluissani Jeesuksen nimessä.

8). Voi Herra, auta minua ja vapauta minut tämän maailman mahtavien käsivarresta Jeesuksen nimessä.

9). Voi Herra, petä kaikkia niitä, jotka sanovat minusta, ettei minusta ole mitään apua Jeesuksen nimessä.

10). Voi Herra, lähetä minulle apua pyhäkköltä ja vahvista minua Siionista Jeesuksen nimessä.

11). Voi lordi, minulla ei ole ketään täällä maan päällä, joka auttaisi minua. Auta minua ongelmien lähellä on lähellä. Pelasta minut, jotta viholliseni eivät saisi itkemään Jeesuksen nimessä.

12). Voi Herra, älä viivytä auttamassa minua, lähetä minulle apua nopeasti ja hiljaa ne, jotka pilkkaavat minua Jeesuksen nimessä.

13). Voi luoja! Älä piilota kasvojasi minulta tällä yrittämisjaksolla. Ole armollinen minun Jumalalleni, nouse ja puolusta minua Jeesuksen nimessä.

14). Voi Herra, näytä minulle rakastava ystävällisyytesi, nosta minulle apulaisia ​​elämäni aikana Jeesuksen nimessä.

15). Voi Herra, lykätty toivo tekee sydämen sairaudeksi. Herra lähettää minulle apua ennen kuin on liian myöhäistä minulle Jeesuksen nimessä.

16). Voi luoja! Ota kiinni kilvestä ja puskurista ja seiso minun avukseni Jeesuksen nimessä.

17). Voi Herra, auta minua ja käytä minua auttamaan muita Jeesuksen nimessä.

18). Voi lordi, taistele niitä vastaan, jotka taistelevat kohtaloni auttajia vastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä.

19). Voi lordi, sinun nimesi kunnian vuoksi auta minua tässä asiassa (mainitse se) Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, tänään julistan, että minusta ei koskaan puuttu apua Jeesuksen nimessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 68 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 4 Rukous apua varten
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän