Psalmi 13 Jae jae

0
2708
Psalmi 13 Jae jae

Tämän päivän tutkimuksessa psalmeja, tarkastelemme psalmiin 13 viestiä jae jaeittain. Hyvin lyhyt psalmi muutamalla säkeellä. Psalmi 13, jakeen sanoma jae sisältää sen, mikä vaikuttaa olevan valitus Jumalalta. Kirjailija tuntee kuin Jumala olisi kaukana hänestä; kuten Jumala on unohtanut hänet. Hän on vaikeuksissa ja epämukavuudessa ja haluaa Jumalan auttavan häntä ja antamaan hänelle voiton kaiken lopussa.

Psalmi 13 on meille erittäin tarpeellinen, etenkin kun olemme samanlaisessa tilanteessa kuin psalmistin. Sen sijaan, että paniikkiin tai menettää uskoa, voimme mennä psalmin vahvuuteen ja kaata sydämemme Jumalalle.

PSALM 13 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Jae 1: Kuinka kauan unohdat minut, herra? Ikuisesti? Kuinka kauan piilotat kasvosi minulta ?.

Tämä on selkeä osoitus hylkäämisen tunteesta. Psalmista näytti odottaneen ja toivovansa Jumalan läsnäoloa ja puuttumista asiaan. Se on melkein kuin hän olisi odottanut ja odottanut, mutta Jumala ei ollut missään näkyvissä. Hän tunsi olevansa hylätty, hylätty ja hylätty. Tämä on varmasti pahimpia tunteita erityisesti meille uskoviksi. Ajatus siitä, että Jumala on piilottanut kasvonsa meiltä tai kääntänyt meille selkänsä, vain pahentaa tilannetta ja sietämätöntä meille. Itse asiassa voimme melkein antaa periksi, jos Jumala ei heti tule auttamaan. Juuri näin psalmista tunsi kirjoittaessaan tämän. Hän oli kuitenkin tarpeeksi viisas tulemaan silti Jumalan luo ja vuodattamaan sydämensä eikä menettämään uskoaan. Juuri tämän meidän pitäisi tehdä myös silloin, kun olemme vaikeissa tilanteissa ja tunnemme, että Jumala on unohtanut meidät.

Meidän on myös pantava merkille, että Jumala ei todellakaan unohda meitä. Hän sanoi sanallaan, ettei koskaan jätä meitä eikä hylkää meitä. Hän jopa sanoo olevansa aina läsnä oleva apumme tarpeiden aikana. Hän on kanssamme jopa myrskyisimmissä myrskyissä ja osaa tuoda meidät pois siitä riippumatta kuinka kauan se on kestänyt. Joskus tuntuu unohdetulta, koska emme näe asioita Jumalan näkökulmasta ja mielemme ei pysty selittämään tilanteita, joissa olemme. Mutta kun alkaa tuntua tältä, aivan kuten psalmista, viisas asia on mennä Jumala rukouksessa.

 

Jae 2: Kuinka kauan minun pitää neuvoa sielussani, tunteessani surua sydämessäni päivittäin? Kuinka kauan minun viholliseni ylennetään yli minun?

Hän edelleen valittaa ja vuodattaa sydäntään Jumalalle täällä. Hänen sydämessään on paljon kipua: se on täynnä surua ja surua. Hänen vihollisillaan näyttää olevan ylivalta häntä kohtaan. Ne näyttävät voittaneen taistelun hänen elämästään ja rauhasta. Vielä pahempaa, että näin on ollut jo pitkään, ja se kuluttaa häntä jo. Hän kysyy kuinka kauan? Monta kertaa olemme joutuneet vastaaviin tilanteisiin, joissa meidän on pitänyt kysyä Jumalalta kuinka kauan. Kuinka kauan ennen läpimurtani olen? Kuinka kauan ennen minulla on lapseni? Kuinka kauan viholliseni pilkkaavat minua? Yksi asia, joka meidän on tiedettävä, on se, että Jumala kuuntelee, kun pyydämme, ja hän on aina valmis vastaamaan meille.

Jae 3: Mieti ja kuule minua, Herra, minun Jumalani: valaise silmäni, etten nukkuisi kuoleman unta.

Hän pyytää jälleen Jumalaa katsomaan häntä, poistamaan pimeyden elämässään, jotta hän ei alkaisi pudota. Hänen elämänsä ongelmat ovat tuottaneet pimeyden hedelmiä, kuten sekaannusta, kipua ja kyyneleitä. Se on päässyt pisteeseen, jossa hänestä tulee väsymys ja hän on vähemmän tietoinen ympärillään tapahtuvasta hengellisestä toiminnasta; tila, jota hän kutsuu kuoleman uneksi. Siksi mitä nopeammin Herra tulee hänen apuunsa, sitä helpompaa hänen on olla luopumatta hengellisen kuoleman tilasta.

 

Jae 4: Vähiten minun vihollinen sanoo, että olen voittanut häntä; ja ne, jotka minua vaivaavat, iloitsevat, kun olen muuttunut.

Tämä olisi varmasti tulos, jos hän nukkuu kuoleman unen. Jos hän joutuu hengellisen uupumuksen, tajuttomuuden tai kuoleman tilaan. Se antaa viholliselle etusijan ja on ehdottomasti hyvä aika iskeä. Tämä ei todellakaan olisi hyvä todistus uskovan suussa, ja Jumala tekee aina mitä tahansa hänen nimensä suojelemiseksi. Psalmista tiesi tämän ja piti siksi Jumalaa. Jos Jumala ei halunnut vihollistensa pilkkaavan häntä lastensa elämässä, hänen pitäisi tulla heidän apuunsa.

 

Jae 5: Mutta olen luottanut sinun armoihisi; sydämeni iloitsee pelastuksestasi.

Todellakin, yksi helpoimmista tavoista tulla ulos kaikista vaikeista tilanteista ja tuntea olonsa mukavaksi on luottaa Jumalaan. Se säästää stressiä yrittäessäsi selvittää, miten ja milloin Jumala vastaa sinulle. Voimme aivan kuin psalmista luottaa Jumalan myötätuntoon ja hänen kykyyn myötätuntoa vikojamme ja valituksiamme. Hänellä ei ole mitään meitä vastaan ​​ja hän on aina valmis näkemään meidät turvallisina ja rauhallisina, minkä vuoksi meidän on luotettava häneen täysin. Meidän tulisi myös iloita ja olla kiitollisia jo ennen kuin alamme kokea hänen apua elämässämme. Tämä johtuu siitä, että hän antaa meille voiton aikaisemmin kuin luulemme.

Jae 6: Minä laulan Herralle, koska hän on suhtautunut minuun runsaasti. Kuinka se, joka valitti unohtumisesta, alkaa ylistää Jumalaa siitä, että hän oli hänelle hyvä? Totisesti, hän juhlii sitä, minkä tiesi tulevan hänen lopputulokskseen. Hän tiesi varmasti, että Jumala auttaa häntä ja palauttaa hänen rauhansa, ja niin hän alkoi ylistää häntä siitä.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tarvitset tämän psalmin, kun olet jokaisessa seuraavista tilanteista:

 • Kun sinusta tuntuu, että Jumala on ollut kaukana sinusta ja et voi enää tuntea hänen läsnäoloaan.
 • Kun tunnet surua ja sydämesi tuntuu painolta elämän haasteiden takia.
 • Kun alat tuntea henkistä väsymystä ja tajuttomuutta.
 • Kun sinusta tuntuu, että vihollisesi alkavat hallita sinua.

Psalmi 13 rukoukset.

 • Isä, pyydän, että tarkastellaan minua armossasi, muistat minut ja älä ole kaukana minusta Jeesuksen nimessä.
 • Sanasi mukaan valaise silmäni, jotta en nukuta kuoleman unta Jeesuksen nimessä.
 • Isä vahvistaa minua ja herättää minut tietoiseksi kaikesta, mitä tapahtuu ympärilläni.
 • Taivaallinen isä ei anna vihollisideni vallata elämääni. Pelasta minut ja kerro heille, että olet Jumala elämäni aikana.
 • Voi Herra, sinä olet aina läsnä oleva apuni tarvittaessa, tapa minua herrani tarpeideni kohdalla Jeesuksen nimessä.
 • Isä auttaa minua niiltä, ​​jotka ovat minua kohtaan Jeesuksen nimessä liian vahvoja.
 • Voi Herra, ole nykyinen apuni ja taistele tänään taisteluissani Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, auta minua ja vapauta minut tämän maailman mahtavien käsivarresta Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, petä kaikkia niitä, jotka sanovat minusta, ettei minusta ole mitään apua Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, lähetä minulle apua pyhäkköltä ja vahvista minua Siionista Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, minulla ei ole ketään täällä maan päällä, joka auttaisi minua. Auta minua ongelmien lähellä on lähellä. Pelasta minut, jotta viholliseni eivät saisi itkemään Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, älä viivytä auttamassa minua, lähetä minulle apua nopeasti ja hiljaa ne, jotka pilkkaavat minua Jeesuksen nimessä.
 • Voi luoja! Älä piilota kasvojasi minulta tällä yrittämisjaksolla. Ole armollinen minun Jumalalleni, nouse ja puolusta minua Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, näytä minulle rakastava ystävällisyytesi, nosta minulle apulaisia ​​elämäni aikana Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, lykätty toivo tekee sydämen sairaudeksi. Herra lähettää minulle apua ennen kuin on liian myöhäistä minulle Jeesuksen nimessä.
 • Voi luoja! Ota kiinni kilvestä ja puskurista ja seiso minun avukseni Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, auta minua ja käytä minua auttamaan muita Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, taistele niitä vastaan, jotka taistelevat kohtaloni auttajia vastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä.
 • Voi lordi, sinun nimesi kunnian vuoksi auta minua tässä asiassa (mainitse se) Jeesuksen nimessä.
 • Voi Herra, tänään julistan, että minusta ei koskaan puuttu apua Jeesuksen nimessä.

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 1 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliRukouskohdat psalmista 25
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän