Psalmi 1 Merkitsee jae jae

0
3226
Psalmi 1 Merkitsee jae jae

Tänään tarkastelemme psalmin 1 kirjaa, joka tarkoittaa jae jae. Tämä on Viisaus Psalmi David. Davidin ensimmäinen psalmi luokitellaan ”viisauden” psalmiksi. Samoin kuin Sananlaskujen kirjassa, nämä psalmit keskittyvät viisauden arvoon ja viisaan, jumalallisen elämisen asettamiseen jumalattoman elämän sijaan. Psalmi 1 erottaa selvästi vanhurskaat ja jumalattomat. Raamatun viisauskirjallisuus jakaa ihmiskunnan näihin kahteen absoluuttiseen luokkaan eikä tunnista kolmatta. Toinen teema tässä viisauden psalmissa koskee ihmisten nykyistä omaisuutta ja lopullisia kohtaloja. Psalmin 1 ensimmäinen ja viimeinen sana antaa meille nämä vaihtoehdot. Siunattu on vanhurskas henkilö, joka nauttii Jumalan laista; jumalattomat sitä vastoin menehtyvät. Voimme nähdä ”siunauksen” ja ”kirouksen” prosessin jo tässä elämässä

Luku alkaa "Siunattu on mies". Tämä ensimmäinen psalmi on eräänlainen johdanto muihin psalmeihin. Ideat ja tiedot ovat hyvin yleisiä ja perustietoja, mutta ne koskevat kahta aihetta, joita esiintyy jatkuvasti kaikkialla psalmeissa. Se julistaa siunauksen ja kirouksen, että voimme kulkea oikealle tielle, joka johtaa iloa ja välttää sitä, mikä varmasti päätyy kurjuuteen ja pilaan.

Ihmisen hengellinen elämä esitetään negatiivisesti ja positiivisesti, sisäisesti ja ulkoisesti, kuva- ja kirjaimellisesti. Ennen kaikkea se tiivistää kaiken, mitä muissa psalmeissa on noudatettava, ja tässä psalmin rakenteessa se ei seuraa valitusta tai kiitosta. Sen kuvio on oikeastaan ​​aika ainutlaatuinen. Sen rakenne perustuu moniin vastakohtiin jumalallisen ja jumalattoman välillä. Tutkiessamme näitä psalmin 1 kirjoja, sen merkitystä jakeen jakeessa tänään, rukoilen, että silmäsi avautuvat näkemään viisauden seuraamalla vanhurskauden polkua Jeesuksessa Kristuksessa nimessä Amen.

     Merkitys Psalmi 1 jae jaeittain

Jae 1 BLESSEITTY on mies, joka kävelee, kun se ei ole pajuisen eikä neuvoa syntisten tapaan.

Tämä on esipuhe tai johdanto psalmista koko kirjaan, ja siinä kuvataan siunattua miestä, jota kutsutaan myös ”onnelliseksi mieheksi” ja jumalattomaksi.

Siunattu ihminen, hänen tilansa on onnellinen tai toivottava, meille kerrotaan, mitä hän ei tee. Hänellä ei ole kiinnostusta ympäröidä itseään jumalattoman ihmisen kaltaisista, huutaa

Paha ihminen on niitä, jotka etsivät riippumattomuutta Jumalasta, niitä, joilla on vain inhimillinen tai maallinen näkökulma elämään.

Jae 2 MITÄ HÄNEN RATKAISU ON Lordi LAKSASSA, JA HENKILÖLLE HÄN MEDITOI PÄIVÄN JA YÖN

Psalmin 1 toinen jae selittää, kuinka siunattu ihminen löytää mielihyvän ja onnen, sen sijaan että löytäisi ne yhteiskunnasta ja kokoaisi jumalattomat, hän löytää sen Jumalan totuudesta ja laista, mutta yrittää ymmärtää sen merkityksen; hänellä on ilo pohtia sitä, asua ja tutustua siihen paremmin, jotta sen totuudet vaikuttavat enemmän hänen sydämeensä.

Jae 3 Hänellä on vedenvirroista istutettu puu, joka hedelmöittää vuodenaikanaan, ja sen lehtiä ei ole millään tavalla.

Kolmas jae puhuu Jumalan tahdosta siunattua ihmistä kohtaan. Huomaa, että puu on istutettu, se ei istuttanut itseään. Se antautui kokonaan ja täysin, ja tekemällä niin se sijoitettiin suotuisaan kohtaan, joka tuotti hyviä hedelmiä. Ne, jotka tekevät Jumalan tahdon, tuottavat varmasti vanhurskauden hedelmiä. Kaiken kaikkiaan hän voi menestyä, koska sen siunaus ei riipu lajistaan

 Jae 4  TAPAUTTAVAT EI OLE NIIIN MUTTAKAS KAIKKI, JOKA TUULI AJAA.

Neljännessä jakeessa verrataan jumalattomia viljan siementen ulkoiseen peittämiseen, jolla ei ole arvoa ja jota tuulen sirot kontrolloivat maanpinnan ulkopuolelta, he eivät rakasta Herraa tai ilahduttavat yhteisymmärrykseen Hänen kanssa, tai halu olla Hänen kaltainen. heidän tavoillaan ei ole mitään positiivista eikä he ole Jumalasta.

 Jae 5 Siksi paju ei seiso tuomioistuimen päätöksessä, eikä synnintekijöitä OIKEUDEN YHTEYDESSÄ.

Jakeessa 5 selitetään edelleen tuomio, joka kohdistuu jumalattomiin Kun heitä tuomitaan, heidät tuomitaan. Heillä ei ole mitään vedota heidän puolestaan, eivätkä he voi kestää tuomiota, ajan koettelemusta, eikä heillä ole sijaa Jumalan kansan seurakunnissa, ja heidät erotetaan seurakunnasta, jonka nimet on kirjoitettu elämän kirjaan.

Jae 6  Lordi on tietoinen vanhurskaiden tavasta, mutta pajujen tappio kuolee

Psalmin 1 viimeisessä jakeessa kuvataan, kuinka Herra ymmärtää täysin hänen ystävänsä luonteen ja pystyy tunnistamaan heidän ja muiden välillä, tavan tai tavan, jolla jumalattoman elämän on taipumus pilata. Ja tuomion päivänä heidät tuomitaan iankaikkiseen tulen ja rangaistuksen kohteeksi. Jumalattomat menehtyvät Herran edessä

Milloin minun on käytettävä tätä psalkkia 1?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

  1. Kun sinusta tuntuu, että sinulta puuttuu Jumalan siunaus
  2. Kun sinusta tuntuu kadonnut
  3. Se on psalmi, jonka avulla voit ajaa jumalattoman työskentelyn neuvoja etenemistäsi vastaan
  4. Kun sinusta tuntuu, että et ole hedelmällinen ja tuottava tietyillä alueilla
  5. Se on psalmi ajaa pois kaikki jumalattomuuden jäljet ​​ja jumalattomien toimet elämäsi ympäri.

PSALM 1 Rukoilijat:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, niin nämä voimakkaat psalmien 1 rukoukset ovat sinulle:

  1. Herra taivaallinen Isä, avaan sydämeni laajasti saadaksenne siunauksesi elämästäni ja kun saan kaikki tarvikkeet, asiat parantuvat.
  2. Herra Jeesus antoi hengellisestä elämästäni tulla hedelmällistä, tuloksellista ja tuottavaa Jeesuksen nimessä.
  3. Herra Jeesus poistaa kaikki jumalattomuuden jäljet ​​minusta ja antaa armon toimia sanasi valossa.
  4. Herra Jeesus auttaa minua tuntemaan vanhurskauden tie, jotta ei hukkaan.

5). Voi Herra, antakaa minulle pyhän henkesi voimalla elää pyhää elämää, jotta voin edustaa Kristusta maan päällä Jeesuksen nimessä.

6). Voi Herra, auta minua kävelemään kanssasi pyhyydessä, jotta täytän kohtaloni ja olemassaoloni tarkoituksen Jeesuksen nimessä.

7). Voi vanhurskauden herra, tässä maailmassa, joka on täynnä väkivaltaa, itsekkyyttä, murhia ja muita pahoja tekoja, opettakaa minulle pyhyyden polkua ja kaiverta minua elämään Kristuksen tapaan sanoissa, ajatuksissa ja tekoissa Jeesuksen nimessä.

8). Voi Herra, opeta minulle sanaasi ja tee siitä helppo soveltaa elämääni, jotta näen hyvyyden kaikkina elämäni päivinä Jeesuksen nimessä.

9). Voi Herra, anna minulle nöyryyden henki, jotta voin kävellä kanssasi pyhyyden Jeesuksen nimessä.

10). Voi Herra, kaivaa minua pitämään käskysi ottamaan vääryys kaukana minusta Jeesuksessa
nimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 22 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 13 Jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän