Psalmi 32 Jae jae

0
15671
Psalmi 32 Jae jae

Tänään tarkastelemme psalmia 32 viestin jae jaeittain ja kuinka se soveltuu elämäämme. Yksi suurimmista lahjoista, jotka on annettu ihmiselle saataville puutarhassa kaatumisen jälkeen, on anteeksiannon lahja kautta Kristuksen verta. Tätä psalmisti pyrkii selittämään psalmissa 32. Raamatun hajautettujen lukuisten kohtien joukossa psalmi 32 on sellainen, joka kutsuu ihmistä, joka on siunattu seurauksena. syntiensä anteeksianto. Se selittää edut, joita syntyy, kun tehdään oikeus Jumalan kanssa.

Psalmissa 32 sanonta jakeittain on profeetallinen psalmi, joka kosketti vanhurskauden elämää uskon kautta, jonka piti tulla Kristuksen kuoleman kautta. Se paljastaa lukijoille, mitä tarkoittaa se, että Jumala tahallaan ei ota vastuuta synneistään. Vanhurskaus, joka syntyy vain omaksumalla Jumalan vanhurskaus ja luottamalla häneen. Siksi on erittäin tärkeää, että ymmärrämme tämän psalmin yksilöinä ja kansakuntina ja käytämme sitä elämässämme.

PSALM 32 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Verse 1: Siunattu on se, jonka synti on annettu anteeksi, jonka synti on peitetty.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Tämä jae kuvaa sitä, mitä todella siunataan ihmisenä. Siunattu tarkoittaa olla onnellinen, onnekas kadehdittava. Psalmista kertoo meille, että mies voi olla kaikki nämä, kun hänen väärintekonsa annetaan anteeksi. Synti on aina ollut kompastuskivi Jumalan ja ihmisen välillä. Se on menettänyt ihmiseltä kaiken hyvyyden ja perinnön, jonka hän voi saada Jumalaan. Saa hänet aina tuntemaan itsensä kelvottomaksi päästäksesi Jumalan läsnäoloon. Mutta kaikki tämä voi antaa tien onnelliseen ja siunattuun elämään, kun Jumala kumoaa syntinsä. Huomaa, siinä sanotaan, että siunattu on mies, jonka synnit ovat peitetyt, ei se, joka peittää syntinsä. Se tarkoittaa siis sitä, että kiellät itsesi siunatuksi, kun peität syntisi.

Verse 2: Siunattu on se mies, jolle Herra ei syyllistä vääryyttä ja jonka hengessä ei ole mitään syytä.

Tämä jae menee pidemmälle sen selvittämiseksi, kuinka onnekas on ihminen, jonka syntejä Jumala ei ota huomioon. Ihmisen luonne on sellainen, että se sallii hänen tehdä jatkuvasti väärin. Hänen sydämensä on jatkuvasti täynnä petosta ja pahuutta. Siksi on siunaus, kun Jumala päättää olla ottamatta huomioon toistuvia vääryyksiä. Tämä auttaa meitä ymmärtämään Jumalan ehdottoman rakkauden meitä kohtaan ja sen pojan kuoleman merkityksen, jonka kuolema otti meiltä lopullisesti pois syntisyyn.

Verse 3: Kun jatkoin hiljaisuutta, luuni vahingoittuvat rynnässäni koko päivän.

Täällä psalmisti kuvaa kipua peittääksemme synnimme ja tunnustamatta sitä Jumalalle. Jumala rakastaa meitä ehdoitta eikä pidä mitään meitä vastaan, mutta kiellämme itsemme kyvyn vastaanottaa rakkaus, kun kieltäydymme tunnustamasta väärinkäytöksiämme. Olemme täynnä syyllisyyttä ja riittämättömyyttä aina, kun näin tapahtuu, kun taas Jumala odottaa jatkuvasti, että tulemme avoimesti hänen luokseen. Hän sanoo, että jos teemme niin, hän on valmis antamaan anteeksi ja puhdistamaan meidät. Minä tunnustin tekooni, joka sai psalmistin riemuamaan kyyneliin koko päivän. Ainoa tapa välttää sellaista elämässämme on tunnustaa syntimme.

Verse 4: Sillä päivää ja yötä sinun käsi oli raskas minua kohtaan: kosteeni muuttuu kesäkuivuudeksi.

Psalmista tuntee täällä, että Jumalan käsi oli raskas häntä kohtaan ehkä vihassa hänen syntinsä vuoksi. Hän tuntee, että Jumala rankaisee häntä, ja tuntee sen tyhjentävän. Näin me tunnemme, kun meillä on paljastamattomia syntejä. Uskomme, että Jumala on meitä vastaan ​​ja katsomme jokaisen elämämme vaikeuden hänelle olettaen, että hän rankaisee meitä. No, Jumalan rakkaus meitä kohtaan on ehdoton eikä hän rankaise meitä jokaisesta. Pikemminkin se on meille paljastamattomia syntejämme. Siksi ensimmäinen asia, jonka Jumala odottaa meidän tekevän väärin, on tulla hänen luokseen anteeksi. Paljon tapahtuu, kun avaudumme hänelle ja annamme hänen tarttua elämään jälleen.

Jae 5: Tunnustin synnini sinulle, ja syyllisyyttäni en ole salannut. Sanoin, että tunnustan rikkomukseni Herralle, ja sinä annoit anteeksi syntini syyllisyyden.

Tämän meidän odotetaan tekevän Jumalan lapsina. Tunnustamaan aina syntimme Herralle, jotta hän voi antaa meille anteeksi. Tämä oli käännekohta psalmista. Hän oli tajunnut, että synnin jatkuva peittäminen tuo hänelle enemmän kipua, joten hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tunnustaa kaikki. Meille ei ole häpeä, kun menemme avoimesti Jumalan luokseen tunnustamaan syntimme. Päinvastoin, on häpeällistä, kun emme tunnusta sitä hänelle ja anna vastustajamme hyödyntää meitä. Jumala on valmis antamaan meille anteeksi, jos menemme hänen luokseen nöyryydessä.

Jae 6: Sillä tämä jokainen, joka jumalallisesti rukoilee sinua, aikana, jolloin sinut löydetään. Totisesti, suurten vesien tulvissa, ne eivät tule lähelle häntä.

Tämä on jälleen vahvistus siitä, kuinka tärkeää on mennä Jumalan luo anteeksi. Psalmistia kehottaa kaikkia rukoilemaan samoin aikoina. Hän jopa meni pidemmälle sanoen, että kun suuri tulva tulee, se ei varjoa heitä. Tulvat voivat olla ahdistuksen tai kivun muodossa tai muunlaisina levottomuuksina. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, kun paljastamme syntimme Jumalan edessä.

Verse 7: Sinä olet piilopaikani; sinä suojaat minua vaikeuksilta; sinun tulee kertoa minulle pelastuksen kappaleista.

Tässä on suuri etu, kun peitän viat ja otan vastaan ​​Jumalan vanhurskauden. Voimme sanoa psalmistain tavoin luottavaisin mielin, että Jumala on piilopaikkamme, joka kykenee suojelemaan meitä kaikelta pahalta. Hän on kaikkien hänen vanhurskaasti eläviensä vartija ja varjo. Hän vapauttaa meidät aina kaikista vaaroista sekä niistä, joista olemme tietoisia että joita emme ole.

Verse 8: Minä opastan sinua ja opetan sinun kuljettamallesi: opastan sinua silmälläni. Tämä on myös se, mitä Jumala aikoo tehdä meille, jos olemme valmiita hylkäämään vikamme ja luottamaan häneen. Hän sanoo opettavan meille tien, opastamalla ja neuvomalla meitä silmällä. Yksi parhaista asioista, mitä ihmiselle voi tapahtua, on Jumalan ohjaaminen koko elämänmatkan ajan. Sellainen mies ei koskaan kaipaa askeleitaan riippumatta siitä. Hän tietää alun lopusta ja voi kertoa, milloin teemme oikeat tai väärät käännökset.

Jae 9: Älä ole kuin hevonen tai muuli, joilla ei ole ymmärrystä: kenen suu pitää pitää kiinni ja suitsella, etteivät he tule lähelle sinua.

Jos Jumala haluaa opettaa meitä, meidän on oltava halukkaita antamaan hänen tehdä se. Meidän ei pitäisi aina pakottaa häntä pakottamaan meitä tekemään tarjouksensa. Meidän on valittava olemaan kuin hevonen, jota on hallittava suilla ennen kuin se tottelee. Voimme myös nähdä tästä psalmista, että Jumala vaatii osallistumistamme, jotta voimme nähdä hänen parhaansa elämässämme. Vaikka hän on valmistautunut meille parhaiten, hän ei pakota meitä saamaan sitä, meidän on oltava halukkaita saamaan se.

Verse 10: Monet jumalattomista kärsivät. Mutta joka luottaa Herraan, armo saa hänen ympärilleen.

Täällä näemme jälleen, mitä luottaminen herraan voi tehdä meille. Psalmista sanoo, että meidät ympäröi Jumalan armo. Toisin sanoen, jos luotamme Jumalan kykyyn estää meitä tekemästä syntiä ja teemme hänelle avoimesti aina, kun teemme väärin, hän tulee aina ylittämään vääryytemme.

Verse 11: Ole iloinen Herrassa ja iloitse sinä, vanhurskas; ja huuta ilosta kaikkia, jotka olette oikein sydämessäsi.

 Meitä pyydetään iloitsemaan, Jumala on tehnyt heidät vanhurskaiksi. Kaikki, jotka ovat tunnustaneet virheensä ja joille Jumala ei ota huomioon syntiä. Paljon etuja on nyt meidän, joten meidän on vain oikein iloita. Tämä on kuitenkin päinvastoin, kun päätämme olla ottamatta huomioon Jumalan rakkautta meitä kohtaan tunnustamalla vikamme hänelle ja antamalla hänen tehdä meidät oikeiksi hänen kanssaan.

 

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

 • Kun tunnet harjoituksen omien virheesi takia ja tarvitset Jumalan armoa.
 • Kun tunnet kelvottomuuden ja haluat tunnustaa virheesi Jumalalle.
 • Kun olet huolestuttavassa tilanteessa ja haluat Jumalan myöntävän turvallisuudellesi ja vapautuksellesi.
 • Kun tarvitset Jumalaa ohjaamaan ja ohjaamaan sinua missä tahansa elämäsi vaiheessa.
 • Kun haluat Jumalan auttavan sinua luottamaan hänen kykynsä elää vanhurskaa elämää.

PSALM 32 Rukoilijat:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, niin nämä psalmi 32 -rukoukset ovat sinulle:

 • Herra, tunnustan virheeni sinulle (voit mainita ne) ja pyydän, että annat minulle anteeksi täysin Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallinen Isä, päätän luottaa kykysi pitää minut moitteettomana, ja otan vastaan ​​vanhurskautesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, anna minulle rohkeutta tulla aina luoksesi, kun teen väärin, eikä peittää heitä sinulta, mikä tuo sinulle haittaa Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyydän, että kun soitan sinulle, vastaat minulle ja pelastat minut kaikesta pahasta Jeesuksen nimessä.
 • Herra I niin kuin opetat, opastat ja opetat minua jokaisella askeleella, kun olen käynyt läpi elämän Jeesuksen nimessä.
 • Isä, aivan kuten sanasi kaasu sanoi, anna armosi ympäröidä minua aina Jeesuksen nimessä.
 • Isä, kiitän sinua ja iloitsen nimestäsi. Huudan ilosta, koska olet tehnyt minut oikeassa itsessäsi. Ota kaikki kunnia Jeesuksen nimessä.

 

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeliPsalmi 24 tarkoittaa jaetta jaeittain
Seuraava artikkeliPsalmi 37 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.