Psalmi 41 Jae jae

0
2861
Psalmi 41 Jae jae

Tänään selitämme psalmin 41 viestin jae jaeittain. On useita psalmeja pyhissä kirjoituksissa, jotka sisältävät toisiinsa kietoutuneita erilaisia ​​teemoja. Psalmi 41 jakeen jae on yksi sellaisista psalmeista. Se puhuu hyvän käytöksen siunauksista, pettämisen pahoinpitelyistä, armosta vetoomuksesta ja kiitosta Jumalalle. Psalmissa psalmi 41 paljastaa kuinka ihminen voi olla myötätuntoinen puutteellisille ja kuitenkin kohdella väärin vastineeksi. Tämä koskee niin monia uskovia, jotka ovat hajallaan kaikkialle. Teemme niin paljon hoitaaksemme oikeutetusti myötätuntonsa köyhille, mutta päivän lopussa petamme vastineeksi.

PSALM 41 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Verse 1: Autuas se, joka pitää köyhiä: Herra vapauttaa hänet vaikeuksissa.

Tämä on yksi Jumalan antaman hyvän käytöksen eduista. Kyky tuntea tarpeitaan ja antaa vastauksena heidän tarpeisiinsa tekee miehestä onnelliseksi ja kadehdittavan. Vielä enemmän, sellainen voidaan varmistaa, että Jumala vapauttaa hänet vaikeina aikoina.

Jae 2: Herra säilyttää hänet ja pitää heidät hengissä; ja hänet siunataan maan päällä. Etkä anna häntä vihollistensa tahdolle.

Jumala varmistaa myös, että sellainen mies pysyy hengissä ja siunattu runsaasti. Tämän täytyy olla, koska niin kauan kuin sellainen ihminen on elossa, hän tulee olemaan myötätuntoinen köyhille ja auttaa vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Vaikka hänen vihollisensa tulevat hänen puolestaan, Jumala varmistaa, ettei häntä anneta heidän käsiinsä. Psalmista käyttää tätä rohkaistakseen meitä pitämään tätä elämäntapana.

Verse 3: Herra vahvistaa häntä häpeävälle sängylle: sinä panet kaikki hänen sänkynsä hänen sairauteensa.

Silti Jumala antaa heille parannuksen kaikista sairauksistaan ​​hyötyjen antamiseksi. Hän muistaa uhrauksensa ja pitää hänet vahvana palauttaen terveytensä sairauden aikana.

Verse 4: Sanoin, että herra ole minulle armollinen: paranna sieluni; sillä minä olen syntiä sinua vastaan.

Täällä psalmista alkaa anoa armoa häntä koskevista syytöksistä. Hän ymmärsi, että vaikka hän osoitti myötätuntoa tarvitseville, se ei silti antaisi hänelle mahdollisuutta jäädä rankaisematta synneistään. Enemmän, hänen täytyi jopa etsiä Jumalan armoa niiden tekojen puolesta, joiden puolesta hän uhrasi.

Jae 5: Viholliseni puhuvat minusta pahaa, milloin hän kuolee ja hänen nimensä katoaa.

Vaikka hän oli myötätuntoinen ihmisille ja palveli heidän tarpeitaan, silti he etsivät hänen kaatumistaan ​​siihen pisteeseen, että halusivat hänet kuolleeksi. Sellainen se on elämässämme, jota elämme. Jotkut ihmiset vain haluavat meidän poistuvan tieltä ilman syytä, jopa ne, joille olemme olleet hyviä ja armoisia.

Verse 6: Ja jos hän tulee katsomaan minua, hän puhuu turhuudesta: hänen sydämensä kokosi vääryyden itsensä suhteen: kun hän menee ulkomaille, hän sanoo sen.

He jopa tulevat istumaan hänen kanssaan keskustelemaan hänen kanssaan, kun taas heidän sydämensä käsittää jatkuvasti pahaa ja pahoja ajatuksia häntä vastaan. Kun hän jättää hänet, hän kiertää naapuruston ympäri jakaen heidän kanssaan ajatustensa hedelmät; valitettavasti se on sitä vastaan, joka on ollut hänelle myötätuntoinen.

 

Jae 7: Kaikki, jotka minua vihaavat, kuiskaavat yhdessä minua vastaan: he ajattelevat minua vastaan.

Hänen vihollisensa jopa muodostavat keskusteluryhmän takanaan, kuvittelevat ja suunnittelevat pahaa ja onnettomuutta hänen elämäänsä vastaan. Valitettavasti emme tunne miesten sydäntä, joten emme voi kertoa, milloin sellaista tehdään meitä vastaan; siksi tarvitsemme jatkuvasti Jumalan armoa.

Jae 8: Paha sairaus, sanotaan, nousee paastoamaan hänelle. Nyt kun hän makaa, hän ei enää nouse ylös.

He jopa haluavat hänelle vaivaa. Ja kun hän sairastuu, he haluavat, ettei hän koskaan nouse ylös.

Jae 9: Joo, oma tuttu ystäväni, johon luotin ja joka söi leipääni, on nostanut kantapään minua vastaan.

Jopa hänen lähimmät kaverinsa, ne, joihin hän luottaa niin paljon, että edes jakavat saman levyn. Ne, joiden kanssa hän oli voimannut ja palvelevat heidän tarpeitaan, etsivät myös hänen tuhoa. He tulevat hänen luokseen näyttäen kaikilta mukavilta ja ystävällisiltä, ​​mutta heidän mielessään on tappava ja myrkyllinen halu. Tapaus, jota voidaan yleisesti soveltaa meihin. Emme siis tiedä ihmisten sydämen aikomuksia meitä kohtaan, edes ne, jotka näyttävät olevan lähinnä meitä.

Jae 10: Mutta sinä, Herra, ole armollinen minulle ja nosta minut ylös, että voisin vaatia heitä.

Psalmisti pyrkii siis Jumalan armoa auttamaan häntä seisomaan jälleen vahvana, jotta hänellä olisi mahdollisuus maksaa heille takaisin heidän väärinkäytöksensä. Tietenkin hän ymmärsi, että Jumala on oikeudenmukainen Jumala, joka varmistaa, että jumalattomat eivät koskaan jää rankaisematta ja siten palkan hakeminen ei ollut paikallaan.

Jae 11: Tällä tiedän, että taide on tyytyväinen minuun siinä mielessä, että heidän vihollisensa eivät ole voittaneet minua.

Hän etsii edelleen Jumalan oikeudenmukaisuutta ja haluaa Jumalan käyttävän tätä keinona todistaa hänelle olevansa tyytyväinen häneen. Hän halusi Jumalan huolehtivan siitä, että hänen vihollisensa eivät saisi voittoa hänestä, että heidän toiveensa häntä kohtaan eivät toteudu tietäen kuinka hyvä hän oli ollut heille. Tämä osoittaa, että voimme etsiä Jumalan kostoa vihollisistamme varsinkin kun olemme varmoja siitä, että olemme olleet hyviä heille.

Jae 12: Ja minua kohtaan, sinä kanssit minut kunnioittelussa ja asetat minut, ennen kuin he ovat iankaikkisesti.

Hän tiesi olevansa vain hänen puolestaan, hän oli käsitellyt miesten molemmat ystävät ja viholliset rehellisesti. Hän oli käyttäytynyt hyvällä tavalla ja osoittanut myötätuntoa tarvitseville. Ja tämän vuoksi Jumala kompensoi hänet jättämällä läsnäolonsa hänen kanssaan koko ajan. Meidän on pidettävä tätä viestinä meille myöskään olla väsymättä ja tehdä hyvää, sillä Jumala maksaa meille ehdottomasti takaisin.

Verse 13: Siunattu olkoon Herra, Isrealin Jumala, ikuisuudesta ja iankaikkisuudesta. Aamen ja aamen.

Psalmista kiitti lopulta Jumalaa, joka tiesi nähneensä kaikki hyvät tekonsa ja kostaa häntä kaikille niille, jotka vihasivat häntä epäoikeudenmukaisesti.

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tutkittuaan tämän psalmin, tässä on useita tilanteita, joissa meidän on käytettävä sitä:

 • Kun ne, joille olemme olleet reiluja, maksavat meille takaisin väärin.
 • Kun meillä on ollut hyvä käytös ja haluamme siitä palkkion.
 • Kun etsimme kostoa niiltä, ​​jotka ovat olleet pahasti tekemisissä kanssamme.
 • Kun olemme eläneet rehellistä elämää ja saimme vastineeksi kipua ja pahaa juoni.
 • Kun haluamme Jumalan armoa elämässämme.

PSALM 41 Rukoilijat

Kun käytät tätä psalmia ja haluat rukoilla sen kanssa, tässä on joitain tehokkaita psalmin 41 rukouskohtia, joita tarvitset:

 • Isä, olen ollut uskollinen ja käyttäytyvä hyvällä tavalla. Säilytä minua ja maksa minulle kaikki hyvät tekoni Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyydän armoasi kaikelle väärin tekemiselleni. Pyydän myös armoa niiden ihmisten elämästä, jotka olen osoittanut armoa. Älä katso pois meiltä Jeesuksen nimessä.
 • Herra, monet etsivät myötätuntoani, jopa ne, joille olen ollut myötätuntoinen, jopa läheiset ystäväni. Herra, pyydän, että säilytät minut ja vapautat minut heidän käsistään Jeesuksen nimessä.
 • Isä sinun sanasi mukaan, nosta minut ylös, jotta voin korvata vihollisilleni heidän pahuutensa minua kohtaan Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyydän teitä tarkastelemaan koskemattomuuttani ja pitämään minua läsnäolossanne nyt ja aina Jeesuksen nimessä.
 • Kiitos isällesi, koska tiedän, että olet uskollinen vanhurskaille ja kostaa minulle jokaisesta minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä tekemästä vääryyttä.

 

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 40 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 118 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän