Psalmi 40 Jae jae

0
2919
Psalmi 40 Jae jae

Tänään tarkastelemme Psalmissa 40 sanomaa jakeittain. Se on psalmi, jolla on yksi pääteema jaettuna kahteen osaan. Psalmi 40 sanan jae jakeittain on psalmi pelastus ensin psalmistin kokema ja sitten vetoomus kokea jälleen. Psalmi 40 alkaa ensin kiitoslauluilla Jumalalle menneistä teoistaan ​​ja siitä, kuinka hän edelleen antaa kansalleen kerta toisensa jälkeen. Kun käymme läpi jokaisen jakeen merkityksen, se auttaisi luomaan meihin luottamusta siihen, kuinka Jumala voi pelastaa meidät ja pelastaa meidät niiltä, ​​jotka haluavat satuttaa meitä.

PSALM 40 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Jae 1 ja 2: Odotin kärsivällisesti Herraa; ja hän taipui minuun ja kuuli minun huudoni. Hän toi minut myös kauhistuttavasta kuopasta, enemmän savista, ja asetti jalkani kallion päälle ja vakiinnutti.

Tämä on todistus sille, joka on käynyt läpi paksun ja ohuen, mitä hän kuvailee 'kammottavaksi kuopaksi ja' savisaveksi '. Kaiken kaikkiaan hän oli kuitenkin kärsivällinen ja luotti siihen, että Jumala tuo hänet pois siitä. Hänen elämänsä osoittaa, että kärsivällisen pitäminen Jumalasta kannattaa lopulta. Jumala asettaa jalkansa kalliolle osoittaa, että Jumala nosti hänet lopulta kaatumiselta, joka oli häntä vaivannut. Paitsi, Jumala vahvisti jalkansa niin, että hän on aina kalliolla yhä uudelleen. Se tarkoittaa, että voimme myös luottaa siihen, että Jumala tuo meidät vaikeimmista tilanteista.

Jae 3: Ja hän on pannut uuden laulun suuhuni, kiitosta myös Jumalallemme: monet näkevät sen ja pelkäävät, näkevät sen ja pelkäävät ja luottavat Herraan..

Hän kuvailee vapautumistaan ​​uudeksi kappaleeksi. Jumala oli ottanut kyyneleet ja aikaisemmat valituksensa; vanhat tarinat, jotka hän oli tuttu ja jotka olivat antaneet tien uudelle tarinalle. Uusi kappale, joka saa kaikki sen kuulijat ihmettelemään Jumalan tekoja ja luottamaan häneen.

Verse 4: Siunattu on se mies, joka saa herran luottamaan, ja ei kunnioita ylpeitä, ei sellaisia, jotka kääntyvät valheisiin.

Koettuaan Jumalan vapauttavan voiman, joka tulee luottamalla häneen, psalmisti kertoo nyt meille, että sama tekevä ihminen siunatkoon. Se, joka ei etsi vääriä jumalia tai keinoja, vaan luottaa Jumalaan pelastumiseen, on onnellinen ja kadehdittava.

Verse 5: Monet, Herra, minun Jumalani, ovat ne ihmeellisiä tekoja, jotka olet tehnyt, ja he ajattelevat meitä seurakuntaan: niitä ei voida laskea sinulle järjestyksessä: jos minä julistan ja puhun heistä, he ovat enemmän kuin osaavat olla numeroitu.

Tässä on jälleen kiitos Jumalalle kaikista hyvistä teoistaan. Psalmista kertoo meille, että sekä Jumalan teot että edes ajatukset meitä kohtaan ovat lukemattomat. Ja tämä tiedämme johtuu hänen vanhenemattomasta rakkaudestaan ​​meitä kohtaan; hän ei koskaan kyllästy tekemään meille hyvää niin kauan kuin se tekee meistä onnellisia.

Jae 6: Uhri ja uhraaminen et ole halunnut; korvani ovat avautuneet; polttouhria ja syntiuhria ei ole tarvinnut.

Kiinnostavampaa on se, että Jumala antoi kaiken tämän hyvyyden hänelle vaatimatta uhraa sen vuoksi. Pikemminkin hän antoi hänelle avoimen korvan ymmärtääkseen tapojaan ja tahtoaan.

Jae 7 ja 8: Sitten sanoin: Katso, minä tulen: kirjan osaan kirjoitetaan jos minä. Minusta on ihanaa tehdä tahtosi, Jumalani: kyllä, sinun laki on sydämessäni.

'Sitten' tässä osoittaa, että psalmista suoritti tämän toiminnan saatuaan kokea suuren vapauden, jonka Jumala antoi hänelle. Saatuaan niin suuren kokemuksen hän antautui vapaaehtoisesti antautuen täysin Jumalan tarjoukselle. Hän löysi kertomuksen ennalta määrätystä toimeksiannostaan ​​ja iloitsi sen täyttämisestä. Tämä osoittautuisi todistukseksi, jolla hän esitti tapauksensa Jumalalle etsiessään uutta vapautusta. Jumala kunnioittaa uhrauksiamme ja voimme aina esittää sen hänelle tapauksissa, joissa tarvitsemme hänen puuttumistaan ​​asiaan.

Jae 9 ja 10: Minä olen saarnannut vanhurskautta suuressa seurakunnassa: en minä ole pitänyt huuliani, Herra, sinä tiedät. En ole salannut vanhurskautta sydämessäni; Olen ilmoittanut uskollisuutesi ja pelastuksesi: En ole salannut sinun uskollisuutesi ja totuutesi seurakunnalta.

Psalmista oli myös uskollinen saarnaten Jumalasta ja hänen ihmeistään kansan keskuudessa; seurakunnan keskellä jatkuvasti. Hän kertoi heille säästöstään ja voimansa toimittamisesta ja kuinka hän oli ollut uskollinen hänelle.

Jae 11: Älä anna sinun armoni armahtaa minulta, herra: anna sinun rakastava ystävällisyydesi, niinkuin he totuuden kautta, minua jatkuvasti turvaa.

Tämä jae edustaa psalmista vapauttamispyynnön alkua. Hän oli tullut Jumalan luokse ylistysuhrillaan, julistanut kiitosta, kertonut pelastavasta ja luovuttavasta voimastaan. Hän oli joutunut toisen elämän vaikeuksiin ja etsii Jumalan apua ja pelastusta. Hän rukoilee Jumalaa, ettei hän pidättäisi armoa häneltä, vaan hänen pitäisi antaa hänen kokea sitä jatkuvasti.

Verse 12: Sillä lukemattomat pahat ovat minua puristaneet: vääryyteni ovat tarttuneet minuun, niin että en voi etsiä; ne ovat enemmän kuin pääni karvat: siksi sydämeni pelastaa minut.

 Hän oli loukannut sekä omat vääryytensä että ihmisten pahuuden vuoksi. Heistä on tullut niin paljon, että hän on alkanut pelätä ja hänen sydämensä näytti häviävän hänestä.

Jae 13: Ole iloinen, Herra, pelastaa minut: Herra, kiiru auttamaan minua.

Hän kehottaa Jumalaa, joka oli pelastanut hänet aiemmin, vapauttamaan hänet jälleen. Tällä kertaa hän etsii vapautusta nopeasti, hän haluaa Jumalan auttavan häntä nopeasti ennen kuin hän pääsee häntä ympäröivistä pahoista.

Jae 14 ja 15: Olkoon heidän häpeänsä ja hämmennyksensä yhdessä, jotka etsivät sieluni tuhoamaan sen; Anna heidän ajaa taaksepäin ja häpeään, jotka haluavat minulle pahaa. Olkoon heidän autuutensa häpeästä, joka sanoo minulle: Aha, aha.

Tämä on hänen halu vihollisiaan kohtaan. Näin hän haluaa Jumalan tuomitsevan heidät ja hän ei jätä sitä ilmaisemaan. Tuhoamisen, häpeän ja autioisuuden tulisi olla heidän paljonsa hänen elämänsä jälkeen pyrkiessä tuhoamaan se.

Jae 16: Iloitkaat ja iloitsevat kaikki siellä etsivät; Olkoon niinkuin elävä sinun pelastuksesi, sanokaa jatkuvasti, herra suurenee.

Päinvastoin kuin hänen toiveensa vihollisilleen, psalmisti rukoilee niiden puolesta, jotka näyttävät ja panevat toiveensa Jumalaan. Hän rukoilee, että he kokevat jatkuvasti hänen vapautumisensa ja turvallisuutensa uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä on paljon niille, jotka etsivät Jumalaa jopa sukupolvessamme, hän vapauttaa heidät aina kaikesta pahasta.

Jae 17: Mutta olen köyhä ja tarvitseva; mutta herra ajattelee minua: sinä olet minun autteni ja pelastajani; älä oleskele, Jumala.

Kuten hän päättelee, psalmistti uudestaan ​​uhraa Jumalaa tunnustaen hänet vapauttajakseen ja vetoaa häneen kiireellisesti pelastamaan.

Milloin meidän on käytettävä tätä psalmia?

Yllä oleva psalmi koskee elämäämme sekä suoraan että epäsuorasti. Siksi tarvitsemme sitä;

 • Kun olemme kokeneet Jumalan vapautuksen elämässämme ja haluamme tunnustaa hänet.
 • Kun löydämme itsemme elämän haasteiden verkosta, emmekä tiedä mitä tehdä.
 • Kun haluamme esitellä hänelle kuuliaisuusuhreja saadakseen hänen pelastuksensa elämäämme.
 • Kun haluamme Jumalan maksavan takaisin vihollisillemme pahoista tekoista.
 • Kun haluamme antautua kuuliaisuuteen Jumalan tahdolle.

Psalmi 40 rukoukset.

Jos löydät itsesi jokaisesta yllä mainitusta tilanteesta, rukoile seuraavia voimakkaita psalmi 40 -rukouksia:

 • Herra kiitän teitä, koska olette vapauttajani, olette tehneet sen aiemmin ja teette sen uudelleen. Kaikki kunnia olkoon sinulle Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallinen isä, aivan kuten psalmista todistus, pyydän sinua tuomaan minut ulos, jos elämä on savea enemmän, ja asettamaan jalkani kiven päälle Jeesuksen nimessä.
 • Isä, pyydän, että otat pois vanhan kivun ja vankeuden laulun, josta on tullut normaalia elämässäni, ja anna minulle uusi laulu Jeesuksen nimessä.
 • Herra, annan itseni tehdä tahdon. Kaiken sen, minkä olet elämääni ennalta määrännyt, ilahdun heistä ja annan itselleni vapauden tehdä ne. Siksi pyydän apuasi tekemällä niin kuin olet vaatinut Jeesuksen nimessä.
 • Isä, sinun sanasi mukaan, anna kaikkien hävittää ja hämmentää kaikkia, jotka haluavat minun tahtovani tuhota sen. Anna heidän ajaa taaksepäin ja häpeää Jeesuksen nimessä.
 • Isä, niin moni kuin on halunnut nauraa minulle, pelastaa minut heistä ja todistaa heille, että olet minun Jumalani Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyydän armoasi minua kohtaan, kiirehdi minua auttamaan äläkä anna ympärilläni olevan pahan varjella minua Jeesuksen nimessä.

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 37 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 41 Jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän