Psalmi 24 tarkoittaa jaetta jaeittain

0
3539
psalmi 24 tarkoittaa

Tänään tutkimme psalmin 24 merkitystä jae jaeittain. Yksi ihmeellisimmistä asioista maassa on Jumalan kunnia sen päällä. Yksi hämmästyttävimmistä jakeista Raamatussa on myös psalmit. Monet näistä Psalmien ovat kirjoitettu Pyhä Henki, joitain psalmien kautta paljastettuja mysteerejä ei voida saada lihalla tai ihmisen kuolevaisen tiedon kautta. Ne voidaan saada vain Pyhän Hengen kosketuksella. Kun Pyhä Henki tulee, ilmoituksen portaali avataan, ja ihmiset alkavat nähdä asioita, jotka ovat jumalallisia.

Kuten monet muutkin psalmit, psalmi 24 puhuu Jumalan kunniasta ja Hänen valtakunnastaan ​​täällä maan päällä ja taivaassa. Enemmän, tämä psalmi on lauseke Pyhän Hengen kutsumiseksi kokoukseen. Se opettaa kuitenkin, että vain ihmiset, joilla on puhtaat kädet ja puhdas sydän. Tämä selittää, että Jumala ei asu paikassa, joka on täynnä vääryyttä.

Merkitys Psalmi 24 jae jaeittain

Jae 1 Maa on Herran oma, ja kaikki sen täyteys, maailma ja siinä asuvat.

Tämä ensimmäinen jae puhuu maan omistajuudesta. Se paljastaa, että maa ja kaikki, mitä se elää, kuuluu Jumalalle. Kaikki ihmisen kasvit ja eläimet kuuluvat Jumalalle, koska Hän loi ne kaikki

Jae 2 Sillä hän on perustanut sen merelle ja rakentanut sen vesille.

Psalmin 24 toisessa jakeessa selitettiin, kuinka Jumala loi maailmankaikkeuden. Muista, että 1. Mooseksen kirjan luvussa XNUMX pyhissä kirjoituksissa sanottiin, että maailma oli ilman muotoa ja Herran henki liikkui vesien pinnalla. Jumala loi maan veden päälle. Tätä psalmin toisessa jakeessa yritetään sanoa.

Jae 3 Kuka voi nousta Herran kukkulalle? Tai kuka voi seisoa Hänen pyhässään?

Psalmin 24 kolmannessa jakeessa esitetään kysymyksiä siitä, kuka voi seisoa Jumalan pyhässä paikassa tai kuka voi nousta Jehovan kukkuloille. Tämä saa meidät ymmärtämään, että kaikki eivät ole kelvollisia seisomaan Jumalan edessä, ja siksi tämä kysymys esitetään kuka voi nousta Herran mäelle? Tämä on tukikelpoisuuden kysymys.

Jae 4 Sillä, jolla on puhtaat kädet ja puhdas sydän, joka ei ole korottanut sieluaan epäjumalalle, eikä vannonut petollisesti.

 Jae 4 antoi vastauksen edellisessä jakeessa esitettyyn kysymykseen. Nyt vain ne, joilla on puhtaat kädet ja puhdas sydän, voivat nousta Herran kukkulaan. Nämä ovat ihmisiä, jotka eivät ole nostaneet sielunsa turhamaisuuteen tai vannoneet petollisesti. Tämä vahvistaa Herran sanan, joka sanoo, että Jumalan silmät ovat liian vanhurskaita näkemään synnin. Ne, joilla on puhtaat kädet, mikä tarkoittaa vanhurskautta, voivat seistä Jumalan pyhässä paikassa.

Jae 5 Hän saa siunauksen Herralta ja vanhurskauden pelastuksensa Jumalalta.

Jokainen, joka on arvokas nousemaan Herran kukkulalle tai seisomaan hänen pyhässään paikassa, saa siunauksia Jumalalta. Jatkuva esimerkki oli Abraham, kuinka hän rakensi kestävän suhteen Jumalaan, että Jumalan piti kertoa Aabrahamille kaikki mitä hän haluaa tehdä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, etten tee mitään ilmoittamatta siitä ystävälleni Aabrahamille. Ja varmasti, Abraham sai siunauksen Jumalalta, yksi siunauksista on nimettävä monien kansakuntien isäksi.

Jae 6 Tämä on Jaakob, niiden sukupolvi, jotka etsivät Häntä, jotka etsivät sinun kasvojasi. 

Pyhät kirjoitukset kutsuivat Jumalaa hakevien sukupolveksi Jaakobin sukupolvea. Muista kuinka Jaakob etsi Jumalaa, kun hänellä oli kohtaaminen, joka muutti hänen elämänsä hyväksi.

Jae 7 Nosta päätäsi, O portit! Ja nosta sinut ikuiset ovet! Ja kunnian kuningas tulee sisään.

 Tämä jae kutsuu kunnian kuninkaan tulemaan sisään ja asumaan elämässäsi ja kodissasi. Portit ovat esteitä tai esteitä elämässämme tai kodissamme, jotka saattavat haluta estää Jumalan hengen asumasta elämässämme tai kodissamme. Nämä esteet voivat olla syntiä tai muita puutteita.

Jae 8 Kuka on tämä kunnian kuningas? Herra vahva ja mahtava, Herra mahtava taistelussa.

Tämä on varmuuden kysymys, jota pyydetään tietämään kuka tarkalleen on kunnian kuningas. Tämä on samanlainen kuin kysymys, jonka demonit kysyivät Shivan pojilta, että Jeesus, jonka tunnemme, apostoli Paavali, jonka tunnemme, mutta kuka sinä olet? Tämä on sama kysymys, jonka demonit ja portin vartija kysyvät ilmoittajalta. Ja siellä oli vastaus, jossa he sanoivat, että Herra on vahva ja mahtava, ja taistelussa mahtava Herra on kunnian kuningas. Herra vahva ja mahtava on Jeesus Kristus.

Jae 9 Nosta päät, oi portit! Nosta ylös, ikuiset ovet! Ja kirkkauden kuningas tulee sisään.

Psalmin jae 9 toistaa edellisen lausunnon painotusta varten. Käskettäessä portin vartijoita nostamaan päänsä, että kunnian kuningas saapuu sisään ja asumaan paikassa.

Jae 10 Kuka on tämä kunnian kuningas? Sebaotien Herra, Hän on kunnian kuningas.

 Viimeisessä jakeessa korostetaan aiemmissa jakeissa esitettyjä kysymyksiä siitä, kuka kunnian kuningas on. Tämä on vain korostustarkoituksia varten.

Milloin minun on käytettävä tätä psalkkia 24?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

  • Kun tunnet tyhjän ja tyhjän Pyhästä Hengestä
  • Kun tunnet ansaitsevan siunauksen Jumalalta
  • Se on täydellinen psalmi sodankäynnin rukousten sanomiseen
  • Se on psalmi Jumalan kirkkauden korottamiseksi

PSALM 24 Rukoilijat:

  • Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä rukoukset ovat sinulle:
  • Herra, pyydän, että Pyhä Henkesi asuu elämässäni Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, pyydän, että sinä pyhität sydämeni ja puhdistat käteni, jotta voin seisoa sinun edessäsi Jeesuksen nimessä.
  • Herra, hallitsen kaiken, mitä olet luonut Jeesuksen nimessä.
  • Päätän Jeesuksen nimessä, että Jumalan kirkkauden tulisi olla näkyvä elämässäni.

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 9 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 32 Jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän