Psalmi 127 Merkitsee jae jae

0
3198
Psalmi 127 Merkitsee jae jae

Katsotaanpa Psalmi 127, joka tarkoittaa jaetta jakeesta tutkimuksessamme tänään. Psalmissa 127 painotetaan Jumalan siunauksia. Kristittyinä meidän on tarkoitus tietää, että ilman Jumalaa emme ole mitään. Tornien, kaupunkien, kirkkojen, imperiumien rakentajat, kaupunkien vartijat ja kaikki työskentelevät turhaan ilman Jumalan apua. Mutta Jumalan väliintulolla Hän antaa levätä ja siunaa käden tekoja.

PSALM 127 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Verse 1: Lukuun ottamatta sitä, että Herra rakentaa talon, tekevät turhaa töitä, joka sitä rakentaa. Paitsi Herra pitää kaupunkia, vartija herättää, mutta turhaan.

Työntekijät tarvitsevat taitoja ja voimaa ennen kuin he voivat rakentaa talon. Samaan aikaan heidän tulisi muistaa, että suunnitellessaan talon rakentamista, jos Jumala ei ole mukana heidän suunnitelmissaan, heidän ponnistelunsa osoittautuvat epäonnistuneiksi. Babelin rakentajat halusivat rakentaa korkeat tornit ja kaupungin, mutta Herra sekoitti heidän kielensä, koska hän oli vihainen heille. Salomon tapauksessa asiat olivat kuitenkin erilaiset, kun hän päätti rakentaa herralle rakennuksen. Herra siunasi häntä ja hänen projektistaan ​​tuli todellisuutta. Tämä jae on hienovarainen muistutus siitä, ettemme ole mitään ilman Jumalaa. Hän on edelleen rakennusmestari.

Samoin kun vartijat pysyvät vartioituina ja hoitavat tehtävänsä pitää ihmisiä turvassa kaupungissa, mutta jos Jumala päättää katsoa pois, emme ole turvallisia vartijoiden käsissä. Paitsi jos hän tarkkailee meitä, olemme yhtä hyviä kuin kuolleita. Siksi kaikissa pyrkimyksissä, niin kauan kuin osallistumme Jumalaan, kaikki on menestyvää.

Verse 2:Sinun ei ole turhaa nousta aikaisin, istua myöhään, syödä surun leipää. Sillä niin hän antaa rakkaansa unen.

Toinen jae vahvistaa myös sen tosiasian, että tarvitsemme Jumalaa päivittäisessä toiminnassamme. Se on resurssien, energian ja ponnistelun tuhlausta, jos työskentelemme aamusta iltaan toivoen saavansa ruokaa ja lopulta tulemme kotiin tyhjin käsin. Jotkut menevät jopa nälkään hyvään ruokaan ja uneen. Kaikki tämä johtuu uskon puutteesta Kristukseen Jeesukseen. Uskon kautta Jumala vapauttaa omat elämän kamppailuista ja siunaa heitä tasaisemmin samalla, kun hän antaa heille lepoa. Aivan kuten Jeesus nukkui keskellä kovaa myrskyä. Hän oli rauhallinen, koska tiesi olevansa Isän käsissä.

Verse 3:Katso, lapset ovat Herran perintöä; ja kohdun hedelmä on hänen palkkansa.

Yksi Jumalan suurimmista siunauksista on omistautuneet lapset. Jae 3 ohjaa meitä lasten merkitykseen kotitaloudessa. Mikä on talon rakentamisen tarkoitus, kun kukaan ei peri sitä? Tai mitä hyötyä on, kun mies hankkii niin paljon varallisuutta, mutta hänellä ei ole perillistä? Jumala antaa lapsille palveluksen. Jos Hän ei anna meille lapsia, mies pysyy lapsettomana ikuisesti ilman ketään perimään ominaisuuksia ja mikä tärkeintä hänen nimeään. Samalla tavalla olemme avuttomia ilman Jumalaa.

Verse 4:Koska nuolet ovat mahtavan miehen käsissä; niin ovat nuoruuden lapset.

Mies sodassa on iloinen nähdessään aseen. Samalla tavalla pojat ovat isänsä ase, lapset syntyvät lahjana vanhemmilleen varhaisessa iässä. Kun he kasvavat, heistä tulee heidän mukavuutensa. Meidän on opittava opettamaan lapsillemme, kun he ovat vielä nuoria, oikeita tapoja Jumalan luo, jotta he eivät kasvaisi kasvattaessaan siitä. Oikea koulutus on myös välttämätön väline lapsen kasvatuksessa. Lapsi, jota ei kasvateta herran tavoin ja opetetaan oikeita arvoja siitä, miten käyttäytyä yhteiskunnassa, on hyödytön paitsi itselleen myös koko yhteiskunnalle. Siten aiheuttaa kipua ja epämukavuutta vanhemmilleen.

Verse 5:Iloinen on se mies, jolla on täynnä heidän kivunsa. He eivät häpeä, vaan puhuvat portissa olevien vihollisten kanssa.

Vaikka uskotaan, että monien lasten saamiseen liittyy monia koettelemuksia ja vaikeuksia, mutta usko Kristukseen, ongelmat kulkevat ja sellaisessa taloudessa on niin paljon iloa ja onnea. Mutta ne, joilla ei ole lapsia, kokevat syvän surun. Kun lapset ovat kuin aseita, on hyvä, että talo on niitä täynnä. Mutta jos niitä verrataan tikkuihin, harvat ovat edullisia. Yleensä tämä suosio tulee herralta. Ilman häntä ei ole lapsia, joita rakentaa, ja ilman hänen armonsa, ei ole hyviä lapsia, jotka lohduttavat vanhempiaan. Siksi luovuttakaamme kaikki Jumalalle, jotta voimme nauttia elämästä, joka on täynnä rauhaa

 Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tämän psalmin merkityksen selvittämisen jälkeen on tärkeää tietää, milloin sitä käytetään. Täällä muutama kerta, kun psalmi voi toimia sinulle tarkoituksessa:

# Kun tarvitset Jumalan puuttumista päivittäiseen toimintaan

#Kun tarvitset Jumalaa palataksesi askeltasi takaisin Häneen.

# Kun tarvitset Jumalaa ohjaamaan sinua missä tahansa elämäsi vaiheessa.

# Kun haluat Jumalan auttavan sinua elämään vanhurskaa elämää.

# Kun haluat elää siunauksia täynnä elämää

PSALM 127 Rukoilijat:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä voimakkaat psalmi 127 -rukoukset ovat sinulle:

-Lordi, pyydän sinua antamaan anteeksi syntini aina, kun sydämeeni tulee ajatus siitä, että voisin tehdä asioita vain ymmärrykseni avulla

- Herra, anna minulle voimaa tunnustaa sinut aina jokaisessa pyrkimyksessäni.

- Taivaallinen Isä, auta minua seuraamaan vaiheitani takaisin luoksesi

-Herra, ohjaa ja ohjaa askeleitani, kun sain elämän läpi Jeesuksen nimessä.

-Isä, auta minua löytämään levätä sinussa, anna siunaustesi virrata kotitalouksessani Jeesuksen nimessä.

-Isä, ota koko elämäni kunnia tästä päivästä lähtien nyt ja ikuisesti Jeesuksen nimessä.

- Rakas isä, siunaa minua omistautuneilla lapsilla

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 126 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 2 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän