Psalmi 118 Merkitsee jae jae

0
3105
Psalmi 118 Merkitsee jae jae

Opiskelemme psalmin 118 kirjaa, joka tarkoittaa jaetta jaeittain. Tämä psalmi kuvaa, kuinka ihmiset hylkäsivät Jumalan voitetun miehen, mutta uskon kautta hänestä tuli voittaja. Sitten hän nousee ilmaistakseen kiitollisuutensa auttajalleen. Hän kehottaa kansakuntaa myös riemuitsemaan hänen kanssaan.

PSALM 118 TÄRKEÄÄ VERSEEN.

Jae 1: - Kiitos Herraa; sillä hän on hyvä: hänen armonsa tähden kestää ikuisesti.

Ihminen ei voi yksin ilmaista kiitollisuuttaan, joten hän kehottaa muita liittymään. Kaikki kansat olivat kiinnostuneita Daavidin voitosta, joten heidän oli hyvä yhdistyä hänen kanssaan iloitsemaan ja laulamaan ylistyksiä hänelle. Koska Jumalan luonteeseen sisältyy hyvyys, jokaisen maan päällä olevan ihmisen on tarkoitus ylistää Häntä kaikissa olosuhteissa. Vaikka jotkut ovat sitä mieltä, että vasta kun he saavat jotain aiemmin, he ylistävät. On tärkeää kiittää Jumalaa

Jae 2: - Sanokaamme Israel nyt, että hänen armonsa pysyy ikuisesti

Jumalan liitto israelilaisten kanssa oli armoa ja rakkautta. Aina kun he harhautuivat, hän oli valmis hyväksymään heidät takaisin omiksi. Daavidin voitto johtui Jumalan armosta. Siksi hän kehotti seuraajiaan ylistämään nimeään, koska hänen armonsa pysyy ikuisesti.

Jae 3: -Sanokaamme nyt Aaronin huone, että hänen armonsa pysyy ikuisesti

Aaronin pojat olivat erityisen lähempänä Jumalaa hänen armonsa vuoksi. Aina kun Jumalalle uhrattiin karitsoita, hän osoittaa armoaan heille. Heillä oli myös tarpeeksi syitä kiittää Herraa sen jälkeen, kun kuningas saul tappoi suurimman osan heistä. Nyt kun Herra on lähettänyt uuden hallitsijan, joka ei puutu heidän pyhiin uhrauksiinsa Jumalalle, heidän on kiitettävä Jumalaa vapautuksen lahjasta.

Jae 4: -Anna heidän nyt, jotka Herraa pelkäävät, sanoa, että hänen armonsa pysyy iankaikkisesti

Psalmista kehottaa myös kaikkia ihmisiä, joilla on nöyrä sydän Jumalaa kohtaan ja nöyrä kunnioitus Jumalalle, liittymään häneen ylistämään Herraa. Israelin vaurauden omistavat kaikki ne, jotka todella pelkäävät häntä.

Jae 5: -Kutsuin hädässä Herraa: Herra vastasi minulle ja asetti minut suureen paikkaan.

Yleensä ahdistuksesta ja vaikeuksista tulevat rukoukset ovat sydämestä ja menevät suoraan Jumalan sydämeen. Monet meistä kärsivät sellaisista vaikeuksista, älkäämme ajatelko sitä loppuna, rukoukset toimivat keinona rikkoa ikeitä ja perustella meitä.

Jae 6: -Herra on minun puolellani; En pelkää: mitä ihminen voi tehdä minulle?

Täällä psalmisti iloitsee Herrasta, koska Hän on hänen puolustajansa. Voimakkain soturi kutistuu tyhjään ollessaan Jumalan vastakkaisessa. Mutta se, jolla on Jumala, voittaa. Joka jumalaan kuuluu, häntä ei saa kohdata mitään pahaa.

Jae 7: -Herra ottaa minun osani niille, jotka auttavat minua. Sentähden minä näen haluani niille, jotka minua vihaavat.

Tämä on lohduttava lausunto, joka vakuuttaa, että Hän on meidän puoleltamme. Hän nostaa ihmiset taistelemaan kanssamme hylkäämättä meitä. Samaan aikaan luottamuksemme on oltava Jumalaa kohtaan, koska ilman Jumalaa auttajamme epäonnistuvat.

Jae 8: - On parempi luottaa Herraan kuin luottaa ihmiseen.

Tämä jae on kirjoitettu niiden kokemusten perusteella, jotka ovat löytäneet ilon luottaa Herraan. Sen lisäksi, että on viisasta laittaa luottamus Kristukseen, on moraalisesti suositeltavaa luottaa Jumalaan, koska ihmisen velvollisuus on luottaa Jumalaan. Jos luotamme pelkästään miehiin, lopputulokseen ei voida koskaan luottaa. Mutta jos luotamme Herraan, hän siunaa meitä erittäin runsaasti kuin voisimme koskaan toivoa.

Jae 9: -  On parempi luottaa Herraan kuin luottaa ruhtinaisiin.

Samoin on suositeltavaa luottaa Jumalaan kuin luottaa aatelisiin. Vaikka heillä on mahtavia voimia ja pukeutuneena hienoihin liinavaatteisiin, he ovat vain miehiä, eivätkä he voi auttaa, kun ilmenee ongelmia. Tästä syystä ja tuhannesta muusta on parempi luottaa Jumalaan kuin prinsseihin.

Jae 10: -Kaikki kansakunnat pyörittivät minua; mutta minä hävitän heidät Herran nimessä.

Ihmisiä eri maista ympäröi psalmistia, mutta hän valloitti heidät, koska hänen luottamuksensa oli yksinomaan Jumalaa. Se vaatii paljon uskoa olla rauhallinen etenkin kriisien edessä tai taistelussa. Mutta jos meillä on Jumala, voimme varmasti voittaa.

Jae 11 ja 12: -He suunnittelivat minua; niin, he ovat minua kääntyneet; mutta minä hävitän heidät Herran nimessä. He suunnittelivat minua kuin mehiläiset; ne sammutetaan kuin orjantappu, sillä minä hävitän ne Herran nimessä.

Näyttää siltä, ​​että psalmistia ympäröivät viholliset aivan kuten mehiläiset ympäröivät hunajakennoa. Ne aiheuttavat hänelle niin tuskaa ja surua. He olivat valmiita tuhoamaan hänet, koska heitä oli niin paljon. Siitä huolimatta hänen uskonsa Jeesukseen Kristukseen sai vihollisensa sammumaan heti hänen eteensä.

Jae 13: -Sinä olet painanut minua niin, että voin pudota. Mutta Herra auttoi minua.

Viholliset olivat yrittäneet kaikin tavoin päästä eroon psalmistista, mutta lopulta Jumala auttoi häntä. Saatana on myös kokeillut Jumalan lapsia monta kertaa kiusauksen kautta, mutta kun Jumala tulee pelastamaan omansa, vain yksi käsi riittää taistelun voittamiseen.

Jae 14: -Herra on minun voimani ja lauluni, ja siitä on tullut minun autuuteni.

On selvää, että David luonnelee koko tämän luvun voitonsa Jumalalle. Monissa tapauksissa meillä ei ole voimaa, ja siksi emme voi laulaa. Mutta kun tilanne pelastaa meidät, Jumala vahvistaa meitä. Sitten laulamme kiitosta.

Jae 15: -Riemun ja pelastuksen ääni kuuluu vanhurskaiden majoissa: Herran oikea käsi tekee urheasti.

Pelastettujen asuinpaikka on ylistystemppeli. Aikaisemmin he olivat kärsineet vihollistensa käsistä, mutta koska psalmista muistettiin ikuisesta ilosta, jonka kansakunta kokisi lopussa. Hän iloitsi voitokkaasti. Jos olemme saaneet pelastuksen kristittyinä, suurennetaan Jumala sydämellämme ilolla.

Jae 16: -Herran oikea käsi on korotettu: Herran oikea käsi tekee urheasti.

Psalmistit asuvat pyhän Herran oikealla puolella. Kun Jumala nostaa kätensä, se nostaa ne, jotka luottavat häneen, ja heittää alas ne, jotka kapinoivat häntä vastaan.

Jae 17: -En kuole, vaan elän ja julistan Herran teot.

Hänen vihollisensa halusivat hänet kuolleeksi. Ehkä hänen kuolemansa johdosta on välitetty huhuja, mutta hän julistaa avoimesti olemassaolostaan ​​ja vakuuttaa, että hän ei ikinä putoudu vihollistensa käsissä, vaan oli päättänyt julistaa Jumalan upeita tekoja.

Jae 18: -Herra on kuronnut minua, mutta hän ei ole antanut minua kuolemaan.

Luoksella on tarkoitus pitää kristityt kurissa. Saada heidät muistamaan, että nöyryydestä on aina palkkio. Jumala ohjaa kaikkia vihollisen erilaisia ​​hyökkäyksiä. Hän ei kuitenkaan ole luovuttanut meitä kuolemaan. Jos kärsimme Jumalan rangaistuksesta, saamme varmasti hänen voiton kaikissa seurauksissa.

Jae 19 ja 20: - Avaa minulle vanhurskauden portit: minä menen heihin ja kiitän Herraa: Tämä on Herran portti, johon vanhurskaat pääsevät.

Jumalan portti on vanhurskauden portti. Se on upea asia nähdä. Hän on asettanut sisäänkäynnin kaikille vanhurskaille. Toisesta näkökulmasta Jumala on portti, kaikki vanhurskaat kulkevat hänen läpi ja iloitsevat hänen vanhurskaudestaan.

Jae 21: -Minä kiitän sinua, sillä sinä olet kuullut minut, ja sinusta on tullut minun autuuteni.

Psalmista ylistää Jumalaa ja kertoo Herran tekemistä suosimista. Kun Jumala vastaa rukouksiimme, olemme askeleen lähemmäksi häntä.

Jae 22: -Kivistä, josta rakentajat kieltäytyivät, tulee kulmakivi.

Pohjimmiltaan hän oli kivi, jonka ihmiset hylkäsivät, mutta herätettäessä häntä kuolleista hänet korotettiin ja nostettiin kauneuden ja kirkkauden huipulle. Mutta tässä yhteydessä kivi viittaa tässä Daavidiin, jonka lukuisat viranomaiset ovat hylänneet, mutta koska hän luottaa Jumalaan, on asettanut hänet korkealle heidän yläpuolelleen ja hänestä on tullut tärkein kulmakivi. Sillä niin monelle kristitylle, joka elää vallan alla, ole hyvällä tuulella Hän täyttää tarkoituksesi.

Jae 23: - Tätä Herra tekee; se on ihmeellistä silmissämme.

Jokainen usko tähän maailmaan edustaa jumalallista luomusta, korkeinta voimaa kuin maailma. Usko antaa meille mahdollisuuden nähdä Jeesus voimien ja päämiehen yläpuolella. Kaikki Jumalan teokset on tehty upeasti. Esimerkiksi tapa, jolla Hän korotti poikaansa Jeesusta Kristusta, oli ihmeellinen kaikkien silmissä.

Jae 24: -Tämä on päivä, jonka Herra on tehnyt; iloitsemme siitä ja olemme iloisia siitä.

Daavidin haastaminen merkitsi parempia päiviä Israelin kansalle. Joten he iloitsevat. Samoin herran päivä on merkki kaikille kristittyille. Aina kun viikon ensimmäisen päivän valo palaa, meidän pitäisi pyrkiä tarkkailemaan sitä, koska se on sapattipäivä.

Jae 25: -Säästä nyt, pyydän sinua, Herra: Herra, pyydän sinua, lähetä nyt vauraus.

Kuka on sitoutunut Jumalaan, pelastetaanko hän? Pyydämme Jumalaa pelastamaan ja vapauttamaan meidät vihollisiltamme, jotta hän voiton jälkeen lähettää siunauksia

Jae 26: -Siunattu olkoon Herran nimessä oleva. Olemme siunannut teitä Herran huoneesta.

Herran nimi on vahva torni, syntinen kutsuu nimeä ja hän pelastuu. Aivan kuten psalmisti oli voittanut vihollisensa ja noussut valtaistuimelle.

Jae 27: -Jumala on Herra, joka on meille valaistut: sitoa uhri naruilla, jopa alttarin sarviin.

Valoa antaa vain Jumalan voima. Jumalan valossa saamme runsaasti iloa ja siksi olemme vapautuneet pimeyden voimasta. Suurentakaamme siis Herraa, joka oli siunannut meitä sellaisella valolla

Jae 28: -Sinä olet minun Jumalani, ja minä kiitän sinua: sinä olet minun Jumalani, minä ylennän sinut.

Jumala on antanut meille armon ja luvannut meille kunniaa. Kristittyinä meidän velvollisuutemme on kehottaa hänen nimeään.

Jae 29: -Kiitos Herraa; sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa kestää iankaikkisesti

Samalla tavalla hän aloitti psalmin käytön lopettaakseen sen tekemällä siitä koko riemun, jossa iloita ja kiitettiin Jumalaa

Milloin minun on käytettävä tätä psalmia?

Tässä on muutama kerta, kun psalmi 118 voi palvella tarkoitusta sinulle:

  • Kun sinusta tuntuu, että sinun on ilmaistava kiitollisuus sydämellesi Kaikkivaltiaalle
  • Kun sinun on muistutettava, että pelkät ihmiset saattavat epäonnistua, mutta Jumala ei koskaan epäonnistu
  • Kun tarvitset Jumalaa taistelemaan taistelusi puolestasi, opasta ja ohjaa sinua elämän missä tahansa vaiheessa.
  • Kun haluat Jumalan antavan sinulle vaurauden ja siunauksia

PSALM 118 Rukoilijat:

Jos olet jossain yllä mainituista tilanteista tai enemmän, nämä voimakkaat psalmi 118 -rukoukset ovat sinulle:

  • Herra, kiitän teitä voitosta ja siunauksista elämässäni
  • Taivaallinen Isä, anna kiitospäivän henki sydämessäni
  • Herra, pyydän sinua vapauttamaan minut kaikesta pahasta Jeesuksen nimessä.
  • Herra, minä annan päätöksen, että en kuole, vaan elän ilmoittaaksesi teoistasi.
  • Isä, minä iloitsen sinun nimestäsi, ota kaikki kunnia Jeesuksen nimessä.

 

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeliPsalmi 41 Jae jae
Seuraava artikkeliPsalmi 126 Merkitsee jae jae
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän