Rukous koronaviruksen parantamiseksi ja estämiseksi

7
5275
Rukous koronaviruksen parantamiseksi ja estämiseksi

Exodus 15: 26

"Ja sanoi:" Jos kuulet ahkerasti Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja teet sen, mikä on hänen silmissään oikein, ja kuullet hänen käskynsä ja pidät kaikki hänen säädöksensä, en pane mitään näistä sairauksista sillä minä olen Herra, joka sinua parantaa. "

Tällaisena aikana meidän kaikkien on tarpeen laittaa tunteet ja kaikki erimielisyydet syrjään ja rukoilla parempaa maailmaa, maailmaa, joka vapauttaa Corona-viruksen virran. Virus on vaikuttanut pahoin maamme alueelle, on tärkeää, että puhumme rukous koronaviruksen parantamiseksi ja ehkäisemiseksi. Jumala on niin huolestunut hyvinvoinnistamme; Hänen suunnitelmansa ei ole, että koko maailma tappaisi tappavan ja parantumattoman epidemian. Tämä on selvästi paholaisen työ, koska Jumala ei koskaan tee mitään pahaa. Vaikka tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät ympäri vuorokauden pyrkiessään parantamaan tätä tauti On tärkeää, että myös henkisyyden käytävällä teemme kaikkemme tilanteen pelastamiseksi. Juuri ennen kuin ryhdymme rukouksiin, niiden hyväksi, joilla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa viruksesta, on moitteetonta, että kirjoitamme siitä sinulle, jotta tiedät kuinka tappava se on, jotta tiedät kuinka rukoilla hyvin.

Koronaviruksen puhkeaminen on viimeisin ja kuolettavin epidemia, joka on hyökännyt maailmaan, pahin, mitä maailma on koskaan nähnyt. Se löydettiin ensimmäisen kerran Wuhanissa, Kiinan tasavallan kaupungissa jo joulukuussa 2019. Aluksi, kun virus alkoi Kiinassa, muu maailma kääntyi sokeisiin silmiin ja kuuroihin korviin siihen, kunnes se kuljetettiin Eurooppaan. , Afrikka, Amerikka ja muut.

Kolmen kuukauden kuluessa virus on vaikuttanut voimakkaasti yli 100 maahan, ja yli 4000 ihmistä on julistettu kuolleeksi. Pelkomme lisääntyy Afrikassa, kun virus kukoistaa runsaasti länsimaissa. Ja nyt urheilutoiminta ympäri maailmaa on lopetettu tappavan viruksen vuoksi. Myös monet kauppakeskukset ympäri maailmaa ovat lopettaneet liiketoiminnan puhkeamisen takia.

Koronavirussairaudelle, joka tunnetaan myös nimellä COVID-19, on ominaista lievät oireet. Tämän taudin tartunnan saaneet ihmiset voivat kokea seuraavan:

 • Vuotava nenä
 • Kipeä kurkku
 • Yskä
 • Kuume
 • Hengitysvaikeudet (vaikeat tapaukset)

Maailman terveysjärjestö (WHO) pyrkii edelleen parantamaan virusta ja antoi vinkkejä siitä, miten voimme estää virustartunnan.

Lue alla olevat kohdat Corona-viruksen estämiseksi

 • Pese kädet säännöllisesti ja perusteellisesti saippualla ja vedellä ja käytä alkoholipohjaisia ​​käsipuhdistusaineita.
 • Pidä vähintään 1 ja puoli metriä etäisyyttä itsesi ja yskän tai aivastavan välillä.
 • Henkilöiden, joilla on jatkuvaa yskää tai aivastelua, tulisi pysyä kotona tai pitää sosiaalinen etäisyys, mutta ei sekoittua joukkoon.
 • Varmista, että sinä ja ympärilläsi olevat ihmiset noudata hyvää hengityshygieniaa, eli peitä suu ja nenä kudoksella tai hihassa taivutetussa kyynärpäässä tai kudoksessa, kun yskät tai aivastat. Hävitä sitten käytetty kudos heti.
 • Pysy kotona, jos tunnet pahoinvointia oireilla, kuten kuume, yskä ja hengitysvaikeudet. Soita opastusta varten maasi lääketieteelliseen hätäpuhelinnumeroon, joka on käytettävissä yötä päivää. Älä osallistu itsehoitoon

Kun olemme varustaneet itsemme tarpeeksi tietoa viruksesta, on tärkeää tietää, että Jumala voi parantaa maan, hän voi poistaa COVID-19: n vaikutuksen ja palauttaa rauhan takaisin maailmaan.

Mitä me rukoilemme?

Kutsuessamme Jumalaa rukouksissa, meidän tulisi keskittyä seuraaviin aiheisiin ja odottaa nopeita vastauksia Herralta.

Levityksen lopettamiseksi

Virus leviää kuin tulipalo Harmattanissa ja jos sen pitäisi jatkua, mikään maailman nurkka ei pelastu. On tarpeen rukoilla, että Jumala lopettaa viruksen leviämisen edelleen. Koska lääkäreiden tiedot ovat osoittautuneet epätarkoituksellisiksi, kaikki levityksen estämiseksi toteutetut toimenpiteet ovat osoittautuneet abortteiksi. Eikö ole aika kääntyä takaisin Jumalan puoleen rukouksissa? Rukoilemme viruksen leviämisen lopettamiseksi, viruksen pitäisi menettää voimansa. Viruksen leviämisnopeus on hälyttävä, kun kaikki tartunnat tartunnan saaneista henkilöistä leviävät virukseen. Ei ihme, että siitä on tulossa lähes hallitsematonta Euroopassa, etenkin jalkapallo- ja yritysimperiumeissa. Jumala on ylin olento, hänellä on valta kaikessa, ja rukouksemme paranemisesta ja koronaviruksen estämisestä aiheuttaisi Jumalan lopettaa sen.

Jumala antaa lääkäreillemme ratkaisun

Rukoilemme myös sitä, että Jumalan tulisi antaa lääkäreille ja tutkijoille tietoa ja viisautta keksiä parannuskeino. Tähän päivään mennessä ei ole ollut riittävästi konkreettisia todisteita siitä, mikä voi olla viruksen syy, se vain nousi sinistä. Pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että jokainen hyvä idea tulee Jumalalta, me rukoilemme, että Jumala antaisi heille viisauden keksiä parannuskeino.

Kuolemanmaksun lopettamiseksi

Kuolleiden määrä on kasvanut yhdestä yli 4000: een kolmen kuukauden aikana, ja jos hoitoa ei suoriteta, se kasvaa sitä enemmän. Rukouksessamme keskitymme myös siihen, että kuolleiden määrä ei enää kasva. Yhdessä kaupungissa alkanut virus on levinnyt yli 100 maahan, kuolonuhrien on lopetettava, ja ennen kuin virus tappaa meidät kaikki menestyksekkäästi eikä ketään ole rukoilevaa, eikö sinun neuvota, että aloitamme rukoilemisen nyt vielä elossa?

Kaikkien tartunnan saaneiden potilaiden nopea toipuminen maailmanlaajuisesti

Ainoastaan ​​144,078 70,920 ihmistä on saanut virustartunnan. Noin XNUMX XNUMX on toipunut ja loput taistelevat edelleen viruksesta. Rukoillessamme meidän pitäisi rukoilla viruksen vaikutuksista kärsivien puolesta, että itse Jumala parantaisi heidät. Raamattu sai meidät ymmärtämään, että Jumala on voimakas parantaja. Hän voi ojentaa kätensä ja parantaa miljoonia ihmisiä sekunnissa. Riittävästi ihmisiä, jotka kuolevat viruksesta, me rukoilemme, että Jumala parantaisi kaikkia viruksen vaikutuksia.

Jumalallista suojaa tartuttamattomille

Rukoillessamme koronaviruksen parantamista ja ehkäisyä meidän on myös rukoiltava, että Jumala suojaa niitä, jotka eivät ole vielä tartunnan saaneet virukselta. Ainoa tapa toimia vahvistimena virusta vastaan ​​on, koska virus ei ole vielä vaikuttanut meihin. Meidän on rukoiltava, että vaikka Jumala estää virusta leviämästä edelleen ja parantaa parantuneita, Hänen suojelukätensä tulisi olla niissä, joihin ei vielä ole vaikutusta.

Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että koska meillä on Kristuksen merkki, älä ketään häiritse meitä. Meidän on rukoiltava, että Jumalan kädet ovat jokaisessa meissä ja suojaavat meitä virukselta.

Rukoilijapisteet

 1. Isä Herra, olemme vastaan ​​kaikkia Coronaviruksen voimia Jeesuksen nimessä
 2. Rukoilemme, että virus menettäisi tehonsa Jeesuksen nimessä
 3. Tuhoamme kaikki Coronaviruksen linnoitukset maailmassa Jeesuksen nimessä.
 4. Herra, pyydämme, että voimassasi lopetat viruksen leviämisen Jeesuksen nimessä.
 5. Herra armoillanne, pyydämme, että annat lääketieteelliselle ryhmälle ympäri maailmaa viisauden keksiä parannuskeino Jeesuksen nimessä.
 6. Taivaallisen isä, rukoilemme, että voimasi avulla paljastat tämän tappavan epidemian syyn Jeesuksen nimessä.
 7. Pyhien kirjoitusten mukaan jokainen hyvä idea tulee sinulta, Herra, pyydämme, että annat heille ajatuksen saada parannuskeino Jeesuksen nimessä.
 8. Isä Herra, rukoilemme, että lopetat viruksen kuolemantapauksen Jeesuksen nimessä.
 9. Taivaallinen Isä, pyydämme, että voimassasi hillitset sen leviämistä siirtymästä eteenpäin Jeesuksen nimessä.
 10. Jokainen Coronaviruksen voima tuhotaan Jeesuksen nimessä
 11. Olemme huolimattomia, onko kyse viruksesta tai paholaisen Jehovan järjestämästä, pyydämme sinua parantamaan maailmaa Jeesuksen nimessä.
 12. Sillä on kirjoitettu, että Kristus on ottanut itselleen kaikki heikkoudet ja Hän on parantanut kaikki sairauksemme. Me puhumme parannuksemme olemisesta Jeesuksen nimessä.
 13. Rukoilemme jokaisen miehen ja naisen puolesta kaikkialla maapallolla, johon virus on pyyhitty, ja rukoilemme, että parannat heidät Jeesuksen nimessä.
 14. Raamattu sanoo, että ruumiimme on Jumalan temppeli, joten moraalittomalta löytyy paikka meissä. Taistelemme heidän kehossaan olevaa virusta vastaan ​​Jeesuksen nimessä.
 15. Sillä koska on kirjoitettu, muukalaiset pelkäävät ja ajavat heidän piilopaikkansa? Me käskemme Coronaviruksen loppumaan kärsineiden ihmisten ruumista Jeesuksen nimessä.
 16. Taivaan viranomaiset päättävät, että Coronavirus on päättynyt maailmaan Jeesuksen nimessä.
 17. Jokainen Coronaviruksen demoni tuhoutuu tulesta Jeesuksen nimessä.
 18. Päätämme, että Jeesuksen nimessä vapautumisen antavan Jumalan oikeuden tulisi levätä jokaisella miehellä ja naisella, joille Jeesuksen nimessä tapahtuu tappava oireyhtymä.
 19. Sillä koska on kirjoitettu, meillä on Kristuksen merkki, älkäämme kukaan häiritsekö meitä. Me määräämme vapauden Coronaviruksesta Jeesuksen nimessä.
 20. Herra Jeesus, pyydämme sinua katsomaan maan päälle taivaasta ja parantamaan maamme Jeesuksen nimessä.
 21. Raamattu sanoo, että Hänen raitistaan ​​olemme parantuneet, me annamme parannuksemme Jeesuksen nimessä.
 22. Puhumme vapautumisestamme todellisuudeksi Jeesuksen nimessä.
 23. Isä, pyydämme sinua menemään koronaviruksen lähteelle ja tuhoamaan sen voima juuresta Jeesuksen nimessä.
 24. Herra Jumala, me päätämme, että Coronaviruksen aiheuttamaa kuolemaa ei enää tule Jeesuksen nimessä.
 25. Päätämme, että viruksella ei ole enää valtaa ihmisten elämässä Jeesuksen nimessä.
 26. Sillä on kirjoitettu, että tiedät ajatuksesi, jotka sinulla on meille, ne ovat hyviä eikä pahoja ajatuksia, jotta saadaan meille odotettu loppu. Päätämme, että Coronaviruksella ei ole enää valtaa meihin Jeesuksen nimessä.
 27. On kirjoitettu, että jos joku puhuu, anna heidän puhua kuin Jumalan oraakkeli, me liittymme uskoihimme ja päätämme yhdenmukaisesti, että virus menettää tehonsa Jeesuksen nimessä.
 28. Me tuomitsemme Kaikkivaltiaan Jumalan parannukset maapallollamme Jeesuksen nimessä.
 29. Päätämme, että sille on tullut loppua Jeesuksen nimessä.
 30. Isä taivaan valtuuden kautta, valaistut lääkäreiden ymmärryksen, joka auttaa heitä paranemisessa Jeesuksen nimessä.

Viimeinkin rukoilemme Herraa, 2 Aik. 7:14 kirja sanoo Jos kansani, jota nimeltäni kutsutaan, nöyrtyvät ja rukoilevat ja etsivät kasvojani ja kääntyvät heidän jumalattomalta tieltään, niin kuulen taivaasta ja annan heidän syntinsä anteeksi ja parannan heidän maansa. Me olemme sinun veressäsi lunastettu kansa, meitä kutsutaan nimelläsi Herra, me pyydämme sinua antamaan anteeksi syntimme ja vääryydet maailmassa. Maamme on myllerryksessä, tappavan koronaviruksen aiheuttama kipu, pelko ja kuolema on aiheuttanut enemmän kuin tarpeeksi haittaa kansallesi Herra, pyydämme, että kuulet rukouksemme Pyhästä taivaasta ja oikean käden voimalla sinä vapauta meidät taudista, pyydämme teitä parantamaan kärsineitä ja suojelemaan satoja miljardeja miljardeja, jotka eivät ole vielä saaneet tartuntaa, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Mainokset

7-HUOMAUTUKSET

 1. Kiitän Jumalaa tästä voimakkaasta ja rukouskohdasta, joka koskee koronavirusta, joka vaikuttaa maailmaan tällä hetkellä. Siunatkoon Jumala runsaasti Jumalan ihmistä voimakkaista rukouspisteistäsi

 2. trimakasiH Poin doax….

  Tuhan yesus jäsenkati
  Dan saya aloitti muistikirjat daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Valmistuslomake menguncurkan-legionille
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg on infokan

 3. Kiitos JEESUS tästä ministeriöstä, joka rikastuttaa meitä sanallasi ja opettaa meille sen käyttämistä. JOS JUMALA työntää tätä ministeriötä korkeampiin korkeuksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän