Rukous lujuudesta ja mukavuudesta

0
17360
rukous vahvuudesta

Tämän päivän rukous on rukousta voiman ja lohdutuksen puolesta. Monta kertaa tarvitsemme aina voimanlähdettä jatkaaksemme elämässä, koska elämäntaistelu raivoaa meitä kovalla voimalla. Asiat eivät parane elämässä, meidän on itse mentävä tiukemmaksi. Ei ihme, että monet ihmiset turvautuvat itsemurhaan vain paetakseen maailman vaikeuksista ja sanomatta kärsimyksistä. Lisäksi on niin paljon Jumalan lupauksia elämäämme kohtaan, kun taas on aina kuin mikään niistä ei tule täyttämään.

Meidän on arvokasta tietää, että kun olemme vaikeuksissa elämässä, kun elämän myrsky tulee meitä raivoavaksi, on tärkeää, että katsomme edelleen ristiä, on tarkoituksenmukaista, että emme menetä katseitamme Golgatalla missä pelastuksemme ja pelastus emme kuitenkaan välttämättä pysty jatkamaan toimintaansa ilman ulkoista voimaa, joka toimii lujuuden välineenä. Jeesus Kristus olisi voinut kääntyä taaksepäin vihollisen aikoinaan ottamaan tuntikohtaa, hän rukoili, että Jumala, jos se miellyttää sinua tekemään tämän kupin ajaa minua yli, hän kuitenkin pyysi nopeasti Isän voimasta. , hän sanoi, mutta ei tahtoni, mutta anna tahtosi tehdä. Ja pyhät kirjoitukset ilmoittivat, että Herran enkelit tulivat ja palvelivat häntä, heidän palvelunsa palvelee hänen henkeään rauhoittavana lohdutuksena.

Usein elämässämme tarvitsemme samaa voimaa jatkaaksemme liikkumista, kunnes pääsemme Golgatalle, tarvitsemme lohduttajaa, joka antaa meille toivoa, että kaikki on hyvin, vaikka ei näyttäisikään toimivan. Levottomasti on kruunua kantava pää, mikä tärkeintä, kun ihminen on myrskyssä, meitä aina sokaisee myrskyn voima, ettemme näe, että myrskyssä on Jumala kanssamme. Jos Jobilla ei olisi ollut voimaa koskaan kieltää Jumalaa, hän olisi voinut epäonnistua suuressa koetuksessa, jonka Jumala sai hänet käymään läpi todisteena uskostaan. Maailmassa, joka on täynnä niin monia taisteluja taloudellisesta masennuksesta perheen esi-isien ongelmiin ympäristöongelmiin, on tärkeää, että etsimme Jumalan voimaa.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Jokainen, joka on menettänyt minkä tahansa tai jonkun heille niin arvokkaan, ymmärtää, että mikään ei poista tuskaa menettää jotain tai joku kallisarvoinen paitsi Jumalan henki. Vain Jumala voi poistaa näkymättömän kivun, joka tappaa ihmiset hitaasti. Ja tämä on pala hyviä uutisia meille kaikille, Kristus tiesi varmasti, että meillä on paljon kipuja, joten hän lupasi lähettää meille lohduttajan Pyhän Hengen henkilössä. Jumalan henki vie pois tuskumme ja tuskamme korvaamalla sen Jumalan rakkaudella.

Aina kun katsomme tarpeelliseksi rukoilla voimaa ja mukavuutta, nämä ovat seuraavat sanottavat rukoukset.

RUKOUKSENSA

• Herra Jeesus, sieluni on sairas ja väsynyt, en näytä enää löytävän voimaani. Jokainen voimasi voimani uudistamiseksi on osoittautunut epäonnistuneeksi, tarvitsen voimaa. Sillä on kirjoitettu, että Herran ilo on minun vahvuuteni. Pyydän teitä palauttamaan ilonne sydämeeni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, usein elämän myrskyn paine tyhjentää kaiken energian, mikä tekee minut avuttomaksi ja toivottomaksi, olen alkanut menettää uskoani, minusta on vähitellen tulossa varjo itsestäni. Jeesus, etsin sinun voimiasi jatkaakseni eteenpäin enkä koskaan menetä uskoani sanaan, jonka olet valloittanut maailman. Herra Jumala, rukoilen, että annat minulle voimasi Jeesuksen nimessä.

• Isä Herra, nykyisessä vaikeudessani olen altis paholaisen kiusauksille. Herra, pyydän voimiasi, ettet koskaan antaudu paholaiselle, jotta sieluni ei kadota. Herra, pyydän voimaa katsoa aina ristiin, missä vapautukseni ja pelastukseni on upotettu, lennä minulle vahvuutesi Herra Jeesus, etten aio kieltää sitä, että olet minun henkilökohtainen Herrani ja pelastajani. Herra, odotan sinua uudistamaan voimani. Sillä on kirjoitettu, että ne, jotka odottavat Herraa, heidän voimansa uudistuvat, rukoilen, että te uudistatte minun voimani Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että nostan pääni kukkuloille, mistä minun apuni tulee. tulee Jumalalta, taivaan ja maan valmistajalta. Herra Jeesus, sydämeni on pahoinpidelty, tuskani ja tuskani ovat enää sietämättömiä. Rukoilen, että sinusta tulee vahva. Isä Herra, ennen kuin alaan menettää uskoni ja toivon, että pyydän teitä lohduttamaan henkeä Jeesuksen nimessä.

• Isä Herra, aivan kuten lohdutitte kuningas Daavidia, niin kuin korvasitte Jobin, kun vapautit itsesi Abrahamin elämässä antamalla hänelle luvatun lapsen. Pyydän sitä rohkaisua pitämään minut liikkeellä, kunnes pääsen ristille Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, minulla ei ole aavistustakaan milloin tämä myrsky loppuu. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka pääsen tämän kilpailun maaliin. Olen mennyt liian syvälle taaksepäin nyt, olen tullut niin pitkälle kanssanne kääntyä takaisin. Pyydän teitä lohduttamaan henkeäni ja antamaan minulle voimanne, ettet lopeta yrittämään voittaa kipuni, vaan antakaa minulle armo ja voima ajaa kestävällä hengellä, kunnes kilpailu on ohi, voiman kävellä kestävästi, kunnes myrsky on hiljaa, Herra Jumala, jota etsin Jeesuksen nimessä.

• Isä Herra, pyydän teitä nousemaan ja lohduttamaan kaikkia miehiä ja naisia, joita on lohdutettava, tämän rukouksen, Herra Jeesus, perusteella nouset esiin ja annat voimaa kansallesi.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.