Rukoukset rauhan ja mukavuuden puolesta

3
3944
Rukoukset rauhan ja mukavuuden puolesta

Onko sydämesi levoton? Tunnetko ympärilläsi olevan tilanteen niin jännittyneenä, että se varjelee sinua vähitellen? Minulla on sinulle hyvä uutinen, Jumala on luvannut antaa rauhan levottomalle mielellemme. Nykypäivän rauhan ja lohdutuksen rukoukset saavat aikaan Jumalan rauhan sydämessäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Pyhät kirjoitukset, kuten Johanneksen 16:33 kirjassa sanotaan, olen kertonut teille nämä, jotta minussa olisi rauha. Tässä maailmassa sinulla on ongelmia. Mutta ota sydäntäsi! Olen voittanut maailman. Kun sieluamme kärsii suuresti, on suuri tarve Jumalan rauhan tulemiseen elämäämme. Kun taas oleminen Kristuksessa Jeesuksessa ei automaattisesti muutu rauhaksi. Muista tarina apostoleista, jotka olivat veneessä Jeesuksen kanssa, mutta silti heitä vaivaa raivoava myrsky. Kristus istui veneen nurkassa syvän unessa, mutta tietoinen ympäröivistä asioista, ja silti vene oli kääntymässä syvälle myrskyn seurauksena.

Apostolit yrittivät kaikkensa tilanteen pelastamiseksi, mutta kaikki turhaan, kun kaikki toivo oli kadonnut, he muistivat, että pelastaja oli veneessä heidän kanssaan, kunnes he herättivät Kristuksen unesta ja hän puhui myrskylle, joka oli silloin, kun heillä oli rauha. Oman elämämme tapaan monet meistä ovat Kristuksessa, mutta silti taistelemme yksin, mutta olemme niin raivoissaan ongelmiemme suuruudessa, että unohdamme, että on olemassa Kristuksen niminen mies, joka voi puhua rauhasta elämäämme. Vasta kun kutsumme Kristusta, hän tekee vain istua ja seurata, kuinka me taistelemme itseämme. Hänen sanojensa mukaan meidän on tiedettävä, että Kristus on luvannut antaa rauhan mielenrauhallemme; minä olen antanut sinulle rauhani, en niin kuin maailma sinulle antaa. Kuinka monet meistä ovat taistelleet yksin? Miksi taistella yksin, kun voimme piiloutua ristin taakse, kunnes meillä on rauha. Vasta kun rauhanpalautus on, nautimme mukavuudesta. Mukavuus toimii rauhan rinnalla, missä rauhaa puuttuu, mukavuus on kaukana sieltä.

Meidän on luotettava tarpeeksi Jumalaan päästääksemme vaikeasta tilanteesta päästä hänen käsiinsä ja hän lupaa antaa lohdutuksen meille ja palauttaa rauhan vaikeassa mielessämme.
Alla on luettelo rukouspisteistä rauha ja mukavuus sytyttää tyyneys kovaan tilanteeseemme.

RUKOUKSENSA

• Herra Jeesus, raskaalla sydämellä, minä olen tullut luoksesi, sieluani huolestuttaa ympärilläni oleva ongelma. Minulla on tuskaa ja katkeruutta, elän kuin olisin ainoa tässä maailmassa ilman apua. Herra Jeesus, rukoilen, että annat rauhan sieluni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, pyydän sinua opettamaan meille, kuinka uskoa jopa hiljaisuudessani. Miljoonaa ajatusta käy päivittäin mielessäni tämänhetkisen tilanteen kanssa, johon olen tällä hetkellä jumissa, menetän nopeasti itseni, Jumala, auta minua menettämättä uskoani Jeesuksen nimeen.

• Herra Jumala, Raamattu sanoo, että Herra antaa voimaa kansalleen; Herra siunaa kansaansa rauhalla. Sanon mielenrauhani olevani Jeesuksen nimessä. Herran rauha, joka poistaa kärsimykset ja tuskan, kutsun sen elämääni Jeesuksen nimessä.

• Taivaallisen isä, puhun rauhaa elämäni jokaisessa vaikeassa tilanteessa, pyydän Kaikkivaltiaan Jumalan rauhoittavaa lohdutusta, joka sytyttää rauhaa elämääni Jeesuksen nimessä.

• Armoisä, pyydän teitä nousemaan ja antamaan mielenrauhan vaikeudelliselle sielulleni. Anna valoa elämäni pimeyteen, pyydän valaisevaa valoa, joka opastaa jalat rauhan osaan, Herra valasi sen valon elämääni Jeesuksen nimessä.
• Herra Jeesus, kuolemasi ja ylösnousemuksesi ovat tuoneet rauhaa ja lohdutusta levottomaan elämäämme. Käytän kuolemasi ja ylösnousemuksen liittoa ja puhun rauhaa kaikissa elämäni tilanteissa Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, kutsun sinut tulemaan ottamaan vastuulleni elämästäni, kehotan sinua tulemaan ottamaan täyden hallinnan tilanteeseeni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, tuhoan kaikki vihollisen suunnitelmat ja suunnitelmat luodakseni loputtoman ongelman elämääni. Tuhoan kaikki heidän asialistansa aiheuttaakseni sanoin sanomattomia vaikeuksia elämääni Jeesuksen nimessä. Raamattu sanoo, että Jumala on meidän turvamme ja vahvuutemme, nykyinen apu tarpeiden aikoina, rukoilen sinun avustasi, etsin turvapaikkaasi Israelin Pyhää, Herra lohduttaa henkeäni Jeesuksen nimessä.

• Taistelen elämäni kaikilla kivuilla ja tuskilla, vedän ja naulaan heidät Golgatan ristille. Puhun hyveellisyyden kautta Jeesuksen nimessä, jokaista rauhaa uhkaavia elämäni ongelmia Jeesuksen veressä. Tuhoan kaikki heidän esityslistaansa Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, korvan jokaisen ongelman, jokaisen tuskan, jokaisen myllerryksen elämässäni, korvaan sen siunauksilla Jeesuksen nimessä. Herra Jumala, rukoilen tämän rukouksen perusteella, että lähetät lohduttajasi, Pyhän Hengen, elämääni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, pyydämme armoa miesten ja naisten elämään, joita hengenvaaralliset tilanteet hyökkäävät suuresti. Pyydämme sinua lohduttamaan heitä Jeesuksen nimessä. Jokaisen miehen ja naisen, joka on menettänyt jonkun tai arvokkaan henkilön elämästään, pyydämme, että armahtaisit heitä ja lohduttaisitte heidän sielunsa Jeesuksen nimessä.

• Isä Herra, rukoilen, että ilon ja ilon virta kulkee elämästäni nyt ja ikuisesti Jeesuksen nimessä.

Mainokset
Edellinen artikkeliRukous sekaannuksen henkeä vastaan
Seuraava artikkeliRukous lujuudesta ja mukavuudesta
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

3-HUOMAUTUKSET

  1. Mietitään Ginoo-näyttelijöistä Sharlene Mae D.Aysonilta Alejo A
    Ebana Jr.magkabalik on saanut 9 kappaletta nimeä, joten Ian Calacat on tehnyt mielenkiinnonpalautteillesi kanamaidevalmisteet, jotka on valmistettu Sharbal Mae D.Ayson ug Alejo.A.Ebana Junga Nun.n. jeesu Amen

  2. Ylistys Jumalalle, olen Margaret Keniasta. Olet ollut minulle siunaus rukouselämässäni. Rukousopas oli ollut kekseliäs jokapäiväisessä elämässä. Jumalan mies muistaa perheeni, joka ei ole hyvä veljeni johtuu maksasyövän tuloksista, ja äidilleni tehdään MRI tiistaina vatsavaivojen vuoksi liikaa ja hän on 74 vuotta. Olen myös kärsinyt verenpaineesta jo jonkin aikaa. Muista meidät rukouksessa herrojen puuttumisesta. Jumala siunatkoon sinua.
    Rgds
    Margaret

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän