Rukous sekaannuksen henkeä vastaan

3
4910
Rukoukset hämmentyneen mielen puolesta

Sekaannuksen henki on erittäin voimakas henki, se on joskus laiminlyöty eikä kukaan rukoile vakavasti sitä vastaan. Jotkut ihmiset vain löytävät itsensä maailmasta, eikä heillä ole hyvää käsitystä siitä, mikä heidän tarkoituksensa maailmassa on. Jotkut ovat ikään kuin he olisivat loitsun alla tai joidenkin omituisten voimien hypnotisoimatta. Rukoileminen sekaannuksen henkeä vastaan ​​on erittäin tärkeä kristityn elämässä. Kun sydämesi on keskittynyt ja siinä ei ole sekaannusta, voit täyttää Jumalan tahdon ja tarkoituksen elämääsi varten.

Ensimmäinen kysymys, joka meidän on esitettävä, on: mikä on sekaannusta? Sekavuus on häiriötä, kaaosta, tarkoituksettomia toimia jne. Kun tarkastelet tilausta, se on tarkoitukseen määritetty kuvio. Toisin sanoen tämän asian on kuljettava tässä järjestyksessä, ja sen on oltava sen tarkoitus. Kaikki määräystä vastaan ​​on sekaannusta.

Yksi pahimmista asioista, joita ihmisen elämässä voi tapahtua, on sekoittaa olemista sekava on olla päättämätön, tietämättä tietä eteenpäin. Hämmennys tuo useimmiten rajoituksen elämäänsä, koska sekava ihminen ei tiedä tietä eteenpäin.

Sekaannuksen henki on suunniteltu tuhoamaan elämät, suhteemme Jumalaan ja ihmiseen
Kun Jumala aloitti luomisen, hänellä on visio ja kuva mielessään, miltä hän haluaa maailman näyttävän jopa miljoonina tulevina vuosina, hän loi ihmisen hallitsemaan eli hän ei luonut ihmistä kärsimykseen, mutta kun synti tuli kärsimysten elämä alkoi ja jokaisen ihmisen jätettiin päättämään tulevaisuudesta itse. Jumala loi jokaisen ihmisen tarkoitusta varten ja hän on suunnitellut tapaa, jolla jokaisen ihmisen tulisi elää.

Psalmi 25:12 “mikä on se, joka Herraa pelkää? Hän opettaa hänet valitsemallaan tavalla. "
Jumala haluaa tehdä suunnitelmansa ja tarkoituksensa ihmisille tiedoksi, mutta useimmilla ihmisillä ei ole aikaa tietää Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta, kun ihminen on linjassa tai kulkee Jumalan suunnitelman ja tarkoituksen mukaisesti elämässään. sekaannusta voi tulla.

Niin sanotulla kristityllä ei nykyään ole edes aikaa tietää Jumalan suunnitelmaa elämäänsä, kaikki haluavat ihmeen, ihmiset joskus jopa rukoilevat väärää rukousta, emme enää luota Pyhään Henkeen ohjaamaan meitä ja sanaa Jumala.

Kysymme sydämessämme erilaisia ​​kysymyksiä, kuten kuinka voin tietää Jumalan tahdon ?, Vastaako Jumala edes rukoukseen, kaikki tämä asettaa sydämessämme syntymän sekaannusta ja ainoa tapa voittaa sekaannuksen henki ei ole vain rukoilemalla, vaan luottaen Pyhään Henkeen ja tutkimalla Jumalan sanaa. Tämän ilmoituksen kautta ymmärrämme, mitä Jumala on meille.

Joskus jopa uudestisyntyneenä kristittynä, sekaannuksen henki tulee elämäämme, kun henkemme eivät ole linjassa Jumalan hengen kanssa.

Tässä on joitain rukouksia, joita voimme rukoilla

• Kiitos, Herra, elämän lahjasta ja pojallesi Jeesukselle, joka kuoli synneistäni

• Jokainen elämääni sekoittava vaatetus, sytytä nyt Jeesuksen nimessä ja anna kaiken saatanan hämmennyksen viedä pois elämästäni Jeesuksen nimessä.

• Herra, lähetä hämmennys kaikkien vihollisteni leiriin Jeesuksen nimessä

• Rukoilen jokaista elämääni palaavaa sekaannusnuolia, takaiskua Jeesuksen nimessä ja annan Jumalan ylösnousemusvoiman tappaa jokaisen hämmennyksen jälkeni elämässäni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, pelasta minut kaikista hämmennyksistä Jeesuksen nimessä, en kieltäydy minusta hämmennyksen hengen häkissä Jeesuksen nimessä.

• Korvan jokaisen elämäni hämmennyksen hengen terveen mielen rauhalla Jeesuksen nimessä.

• Rakas Herra, haluan olla selkeä ajattelutapa aikana, jolloin vilpillisyys ja petokset tulevat minuun niin monista alueista, ja rukoilen, että annat minulle voiman, jotta voin ottaa kaikki sekaannuksen hengen vangiksi Jeesuksen nimessä.

• Rukoilen Herraa, että annat minulle pyhällä hengelläsi opastamaan ja opettamaan minua niin, etteivät minua ahdista monet oppien tuulet, jotka voivat aiheuttaa mielessäni tällaisen sekaannuksen ja vääristää sanasi totuutta Jeesuksen nimessäsi .

• Isä lordi, kieltäytyy minusta heittämästä epävarmuuden tuulen ympärillä, en halua nähdä asioita samalla tavalla ja tavalla, jollainen maailma näkee sen, pyydän, että annat minulle selkeän käsityksen todellisesta identiteetistäni Jeesuksen nimi.

• Isä lordi, pyydän, että annat minkä tahansa valostasi tunkeutua ymmärrykseni pimeyteen, pyydän armoa ja voimaa valvoa hengellisesti kaikkina aikoina ja etsin huomaavaa henkeä Jeesuksen nimessä.

• Hämmentynyt mieli voidaan helposti heittää ympäri. Isä Herra, pyydän henkeä etsimään kaiken ja ottamaan asiat muistoksi, pyydän, että annat sen minulle Jeesuksen nimessä.

• Pyydän henkistä näkemystä, hämmentynyt mieli on sokea mieli. Pyydän Jumalan henkeä, joka antaa näkemyksen hämmentyneelle mielelle, kieltäydyn olemasta epävarma elämäni tarkoituksestani Jeesuksen nimessä.

• Minä nuhtelen jokaista petoshenkeä ja tulen jokaista paholaisen suunnitelmaa hämmentämään minua. Pyydän totuuden henkeä, Herra Jumala, pyydän, että annat minulle totuuden hengen Jeesuksen nimessä.

• Taivaan Isä, ihmisestä tulee hämmentynyt henkilö, kun hän lopettaa kuulemisen sinusta, Herra, tuhoaa kaiken, mikä saattaa haluta estää minua kuulemasta sinua puhumastasi, antaa hengen, joka saa minut tuntemaan äänesi ja tunnistamaan viestintäkuvasi Jeesuksen nimessä.

Mainokset

3-HUOMAUTUKSET

  1. Luen Jaakobin kirjeen 4: 13-18 ... Pyhä Henki puhui minulle Jumalan välityksellä. Hämmennys on toiminut elämässäni yli 60 vuotta. Minua toimitetaan joka päivä! Menen kirkkoon joka sunnuntai, raamatuntutkistelu keskiviikkona ... silti vihollinen oli talossani, joka sekoitti minua ja avioliittoni kuin vehnä. Vau! Vau! Vau!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän