Inspiroivia rukouksia epätoivon aikoina

0
3077
Inspiroivia rukouksia epätoivon aikoina

Tänään me aloitamme innostavia rukouksia epätoivon aikoina. Elämä voi olla toisinaan melko haastavaa. Juuri kun olemme suunnitelleet ja luoneet henkisiä kuvia siitä, mitä haluamme tehdä, mihin haluamme päästä tai tuloksista, joita haluamme nähdä elämässämme, niin yhtäkkiä kaikki kääntyy toiseen suuntaan ja meille jäävät hajotetut toiveet ja toteutumattomia unia. Raamattu sanoo Sananlaskussa 13:12, että lykätä oleva toive tekee sydämen sairaudeksi, mutta kun ihminen saa halunsa, se on hänelle elämänpuu.

Epätoivossa tarkoittaminen on toivottomuuden tai näennäisesti 'ylitsepääsemättömien' vaikeuksien tilaa. Tällaisina aikoina ihmiset alkavat sanoa kokeilleensa kaikkea, mutta mikään ei tunnu toimivan, he ovat tehneet kaiken tietävänsä, mutta näyttää siltä, ​​että he kaataa vettä koreihin. Elämän epätoivo ei ole uskomuksesi, värin, rodun tai sukupuolen funktio, se voi tapahtua jokaiselle miehelle, suunnittelevatko he sitä vai eivät. Siksi ei ole kysymys siitä, koetko vai et, se on paljon enemmän siitä, mitä teet epätoivon aikoina.

Epätoivo vie miehen luottamuksen. Se aiheuttaa huolta, ahdistusta ja pelkoa ja voi johtaa miehen eristykseen. Yleensä juuri tässä vaiheessa suurin osa ihmisistä joutuu masennukseen ja jotkut jopa joutuvat itsemurhaan yksinkertaisesti siksi, että he eivät tiedä mihin muualle kääntyä. 2kingsin luvun 6 kirjassa on kertomus kahdesta naisesta, jotka tekivät ajattelematonta omille lapsilleen, koska he olivat epätoivoisessa tilassa. Maassa oli suurta nälänhätää siihen pisteeseen, että ihmisten oli vaikea täyttää vatsansa, ja siksi he suostuivat tappamaan omat lapsensa, keittämään heidät ja syömään heidät vain nälän tyydyttämiseksi, mitä he eivät yleensä tekisi .

Jotkut ihmisistä, jotka harjoittavat rikollista toimintaa tänään, eivät oikein kuvitelleet, että heidät pakotettiin heidän elämäänsä näihin asioihin, koska he olivat päässeet elämänsä tiettyihin rajapisteisiin ja he eivät tienneet mihin tarkalleen kääntyä. Juuri tällä hetkellä paholainen hyödyntää ihmisiä ja houkuttelee heitä teoihin, joihin he eivät koskaan ajatelleet osallistuvan.

Kristuksen uskovina ja seuraajina epätoivoisena aikana meidän on yritettävä selvittää asioita itse tai alkaa etsiä lohtua maailmasta, meidän on pikemminkin käännyttävä Jumalan puoleen saadakseen apua. Psalmien 91 kirja kertoo meille, että korkeimpien salaisessa paikassa asuvien tulee pysyä kaikkivaltiaan varjossa. Toisin sanoen, jos käännymme salaiseen paikkaan epätoivon aikana, Hän varmistaa, että olemme turvassa, koska Hänen nimensä on vahva torni ja kaikki siihen joutuvat pelastuvat varmasti. Meidän on täytynyt lukea Jeesuksen kertomus, kun hän oli veneessä opetuslapsiensa kanssa, kuinka myrsky syntyi ja kuinka Hän pystyi rauhoittamaan myrskyn ja palauttamaan rauhan tuona aikana. Jumala on aina kanssamme epätoivoisena aikana.

Hän sanoi Jesajan kirjassa 49:15, että vaikka äiti unohtaa imevän lapsensa, ettei Hän koskaan unohda meitä, hän sanoi myös Psalmissa 23, että vaikka kävelisimme kuoleman varjon laakson läpi, meidän ei pitäisi pelätä pahaa. sillä Hän on kanssamme. Hän meni myös pidemmälle kertoakseen meille, että kärsimyksemme voivat olla monia, mutta Hän pystyy pelastamaan meidät kaikista, Hän sanoi, ettei hän koskaan jätä meitä eikä hylkää meitä (Duet 31: 8)
Meidän on myös ymmärrettävä, että vaikka paholainen pyrkii hyödyntämään epätoivoisia aikojamme, Jumala kuitenkin käyttää sitä aina askeleena elämäämme varten. Pyhät kirjoitukset kertovat Jeremian kirjassa 29:11, että ajatukset, jotka Jumala ajattelee meitä kohtaan, ovat rauhan, eikä pahan ajatuksia, jotka antavat meille tulevaisuuden ja toivon. Myös Room. 8:28, meille kerrotaan, että kaikki toimii yhdessä niiden ihmisten hyväksi, jotka rakastavat Jumalaa ja joita kutsutaan Hänen tarkoituksensa mukaan. Tämä merkitsee siis sitä, että Jumala ei ole tietoinen elämämme vaikeista tilanteista, Hän vain haluaa meidän luottavan Häneen, koska Hän on asiantuntija, joka luo mahdollisuuksia mahdollisuuksista. Jaak. 1: 2 käskee meitä laskemaan kaiken ilon, kun joudumme eri poluille tietäen, että uskomme testaaminen tuottaa elämässämme tiettyjä hyveitä, joita Jumala haluaa nähdä meissä.

Jos Jumala on antanut meille kaikki nämä lupaukset ja vielä enemmän, se tarkoittaa siis, että meidän pitäisi ottaa nämä lupaukset takaisin hänelle rukouksessa. Siksi sinun tulee rukoilla seuraavaa inspiroivia rukouksia jos olet tällä hetkellä epätoivossa tai tunnet jonkun, joka on tässä tilanteessa

RUKOUKSENSA

• Herra, kiitän teitä siitä, että rakastat minua jo ennen kuin tunsin sinut, kiitos, koska et ole tietoinen elämäni tilanteesta tällä hetkellä. Pyydän sanasi mukaan, että pelastat minut tästä myrskystä ja palautat rauhan elämääni Jeesuksen nimessä.

• Herra, sinun sanasi sanoo, että minun tulee heittää kaikki huoleni sinulle, sillä sinä pidät minusta. Siksi heitän kaikki huoleni, tarpeeni ja pelkoni nyt teihin ja herra pyydän teitä täyttämään minut vahvuudellasi ja antamaan minulle uutta toivoa, jotta en luopuisi uskoihani teihin Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen Isä, sanoit, että olet uskollinen jokaisen kiusauksen keskellä osoittamaan meille pakovälineitä. Herra, rukoilen, että avaat silmäni pakolaisille keinoille, joita olet antanut minulle tässä tilanteessa, ja autat minua suorittamaan kaikki tarpeelliset ohjeet, jotta minun rauhani palautuisi minulle Jeesuksen nimessä.

• Isä, jonka sanoit Jesajan kirjassa 41, että minun ei pidä pelätä, ettetkö ole minun kanssani, minua ei pidä kauhistuttaa, sillä olet minun Jumalani, että sinä vahvistit minua, autat minua ja pidät minua voittajaisella oikealla kädelläsi. Herra, siksi pyydän, että tämä olisi todistukseni myrskyn keskellä. Että saan vahvuutesi ja auttaakseni läpi sen ja tulemaan voittajaksi.

• Herra, sana sanoo, että ne, jotka katsovat sinua, saavat kasvonsa vaaleiksi eikä heitä häpeä. Pyydän herraa, että kun olen päättänyt katsoa teitä tämän tilanteen keskellä, niin valaistatte silmäni tietääksenne, mitä sanot siitä, jotta kaiken lopussa ei häpeisi Jeesuksen nimessä.

• Isä, jonka sanoit minulle sanallasi, että ajatuksesi minua kohtaan ovat rauhan, ei pahan ajatuksia, jotta saat tulevaisuuden ja toivon. Siksi pyydän, että tällä kertaa autat minua näkemään asiat omasta näkökulmastasi, että kaikki tapahtuva on osa suunnitelmaa antaa minulle hyvä elämä, jotta voin kiittää sinua keskellä sitä Jeesuksen nimessä.

• Herra, sanasi sanoo, että kaikki asiat toimivat yhdessä minulle, koska rakastan sinua ja minua kutsutaan tarkoituksesi mukaan. Siksi vakuutan, että vaikka paholainen tarkoitti tätä tilannetta kaatumiselleni, että Jumala armossaan saa sen toimimaan minun hyväksi Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän