5 tyyppiä sukupolven kirousten ja Raamatun korjaustoimenpiteitä

4
5458
Rukous osoittaa sukupolvien kirouksia vastaan

Elämässä on kaksi voimakasta voimaa, joka toimii ihmisten elämässä, ne ovat siunauksia ja kiroukset, kävelet joko siunauksen alla tai kävelet kirouksen alla. Tänään tutkimme viittä tyyppiä sukupolvien kirouksia ja niiden raamatullisia parannuskeinoja. Tämän artikkelin tarkoituksena on avata silmäsi nähdäksesi tärkeimmät ongelmalähteet, joita useimmat ihmiset kohtaavat elämässä. Elämän suurin tragedia on olla kirouksen alla ja olla tuntematta sitä. Ennen kuin menemme asianmukaisesti tämän päivän artikkeliin, rakastan meitä nähdä siunausten ja kirouksien määritelmät. Kun jotain ei ole määritetty oikein, sitä ei voida ymmärtää, ja sen hallitseminen vaatii asian asianmukaisen ymmärtämisen. Tämä artikkeli ei vain avaa silmääsi nähdäksesi ongelmasi, vaan näyttää myös ratkaisuja sinun läpimurtoosi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Mikä on siunaus ja kirous?

Sana siunaus tai siunaus ja kirous ovat kaksi kaikkein väärin ymmärretystä sanasta Kristuksen ruumis. Monet ihmiset yhdistävät siunauksia maalliseen rikkauteen ja omaisuuteen. He uskovat, että jos olet rikas ja menestyvä, olet siunattu, kun taas jos olet köyhä ja rikkoutunut, olet kirottu tai ainakin et ole siunattu. Mutta kun tarkastelemme pyhiä kirjoituksia lähemmin, näemme, että se ei ole ehdoton totuus.

Mikä on siunauksen raamatullinen määritelmä tai siunaus? Siunaus tarkoittaa, että Jumala tunnustaa ja hyväksyy. Laajentaaksemme tätä määritelmää, katsotaanpa Raamattua luukussa 10: 17-20. Näemme Jeesuksen Kristuksen opetuslapsien tarinan kertovan Jeesukselle innostuneena, kuinka ne paholaiset kohtasivat heitä heidän ollessaan ulottumattomissa. Jeesus vastasi heille kertoi heille, kuinka hän katseli saatanan putoavan taivaasta kuin valaistus, ja hän myös kertoi edelleen heille heidän auktoriteetistaan ​​paholaisen ja hänen demoniensa suhteen. Vielä tärkeämpää on jae 20, joka on jae, johon haluan kiinnittää huomionne. Jeesus kertoi heille, että vallan saaminen paholaisesta ei ole syytä iloita, mutta nimien taivaisiin kirjoittaminen on ilahduttamisen arvoista.

Jumalan lapsi, olla siunattu tarkoittaa Jumalan tuntemaa ja Hänen hyväksymää. Siunaukset voivat houkutella rikkauksia, mutta rikkaudet eivät mittaa siunauksia. Voit olla siunattu ja olla köyhä, kuten Lasarus (Joh. 16:20), ja myös siunattu ja rikas kuin pappa Abraham (13. Moos. 2: XNUMX).

Voit myös olla rikas ja kirota kuten Raamatun rikas mies (Luuk. 16: 20-24) ja olla myös köyhä ja kirottu kuin Akaani varas Joosuan kirjan 7: 1. Monet nykyään uskovat ovat saaneet ajattelemaan, että koska he murtuvat, heitä ei siunattu, se on valhe materialismin kuopasta. Siunaus on henkinen sana, eikä sitä voida mitata aineellisilla ja kanava-entiteetteillä. Rikkaiksi tai köyhiksi saaminen on elämävalintojen tulos, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, siunatko vai kirottuasi. Nykyään on paljon pahoja miehiä, jotka ovat miljardäärejä, ja monia köyhiäkin miehiä, jotka ovat pahoja. Sama pätee hyviin ihmisiin, jotkut heistä ovat rikkaita, monet heistä eivät.

Nyt mennään kirouksiin. Mikä on kirous? Kirouksen sanotaan tapahtuvan, kun joku tulee pahan lausunnon uhri. Kirouksen sanotaan tapahtuvan myös silloin, kun joku tahallisesti ottaa hänet osaksi jotain, joka voi laukaista kirouksen, joka on paha lausunto. Kirot ovat sukupolvia; tämä tarkoittaa, että jos niitä ei peruuteta tai rikki, ne voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Pian nyt meillä on viisi erityyppistä sukupolven kiroustapaa ja miten päästä eroon niistä Jumalan avulla.

5 tyyppiä sukupolven kirous

1. Jumalan kirous:

3. Moos. 13: 19-XNUMX:

13 Sitten Lord Jumala sanoi naiselle: "Mitä tämä olet tehnyt?"

Nainen sanoi: "Käärme petti minut, ja minä söin."

14 Joten Lord Jumala sanoi käärmeelle: "Koska olet tehnyt tämän,

"Kirottu olet ennen kaikkea karja
    ja kaikki villieläimet!
Indeksoi vatsasi
    ja syöt pölyä
    kaikki elämäsi päivät.
15 Ja tulen vihollisuutta
    sinun ja naisen välillä,
    ja jälkeläisten ja hänen välilläsi;
hän murskaa päätäsi,
    ja lyöt hänen kantapäänsä. ”

16 Naiselle, jonka hän sanoi:

”Aion tehdä raskautesi kipustasi erittäin vakavia;
    Sinulla on tuskallista synnytystä lapsille.
Toiveesi tulee miehellesi,
    ja hän hallitsee sinua. "

17 Aadamille hän sanoi: "Koska kuuntelit vaimosiasi ja söit hedelmiä puusta, josta minä käskin sinua:" Et saa syödä siitä ".

"Kirottu on maa sinun takiasi;
    tuskallisen vaivan kautta syöt siitä ruokaa
    kaikki elämäsi päivät.
18 Se tuottaa sinulle piikkejä ja ohdakkeita,
    ja syöt pellon kasveja.
19 Kulmasi hiki
    syöt ruuan
kunnes palaat maahan,
    koska siitä sinut otettiin;
pölyksi olet
    ja pölyksi palaat. ”

Jumalan kirous on ensimmäinen kirous, joka laskeutui maan päälle luomisen jälkeen. Me kaikki tiedämme tarinan siitä, kuinka paholainen petti Eevan ja Aadamin ja teki syntiä Jumalalle. Tämä synti johti Jumalan kiroukseen. On tärkeätä huomata, että Jumala ei koskaan kironnut ihmistä suoraan, vaan kirotti maan ihmisen tähden. Naisen puolesta hän kertoi hänelle, että sinun tulee tuoda kipua ja perkeleelle, Hän asetti kirotun paholaiselle. Jumalan kirous on sukupolvien välinen, minkä vuoksi jopa tähän päivään saakka naiset synnyttävät kipua, ihminen pyrkii edelleen päättymään. Jumalan kirous on miksi meidän on tietoisesti työskenneltävä menestyäkseen tänään elämässä. Älä nyt ymmärrä minua väärin, Jumala ei ole ihmisen kärsimyksen takana, ei, me kärsimme tänään synnin vuoksi. Synti, josta puhun, ei ole synti, jonka teimme, se on synti, jonka perimme Aadamilta. Synti aiheutti ihmisen putoamisen jumalien kirkkaudesta, kun ihminen teki syntiä, Jumalalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin poistaa hänet läsnäolostaan ​​ja kaikki muu oli vain seurausta ihmisen synnistä.

Raamatun parannus Jumalan kiroukseen

Pelastus on raamatullinen parannuskeino tähän kiroukseen. Sinä päivänä, kun hyväksyt Jeesuksen Kristuksen Herrammeksi ja henkilökohtaiseksi pelastajaksemme, sinä päivänä sinusta tulee Jumalan lapsi, sinusta syntyy Jumala ja uusi luomus. Jokaisella Jumalan lapsella ei ole kirousta.

2. Lain kirous:

28. Moos. 15:XNUMX: Mutta tapahtuu, jos et halua kuulla Herran, sinun Jumalasi, ääntä, noudattaa kaikkia hänen käskyjään ja hänen käskyjään, jotka minä sinulle tänään annan; että kaikki nämä kirot tulevat sinun päällesi ja ohittavat sinut:

Lain kirous laukaistaan ​​tottelemattomuudesta. Tämä oli kirous työssä Israelin lasten elämässä vanhassa testamentissa. Jos kuulet Jumalaa, sinut siunattu, mutta jos et tottele Jumalaa, olet kirottu. Hyvä uutinen on, että jos olet syntynyt uudelleen, Kristus on vapauttanut sinut kaikista lain kirouksista. Galatians 3: 13-14.

Korjaus lain kirousta varten.

Lääke on pelastus.

3. Ihmisen kirous:

Tämä kirous on itsensä aiheuttama kirous. Sen laukaisee väärät teot tai pahat teot. Esimerkiksi kun muodostat tapan huijata ihmisiä ja ryöstät heitä, olet tämän kirouksen alla. Raamattu sanoi: "Herran kirous on varan talossa". Näytä minulle paha henkilö, ja minä näytän sinulle kirouksen alla olevan henkilön. Tällainen kirous on luonteeltaan sukupolvia, monet ihmiset ovat tänään houkutelleet kirotuksia itselleen ja sukupolvelleen pahojen tekojensa takia.

Korjaus ihmisen kiroukseen:

Lääke on pelastus ja parannus. Kun olet hyväksynyt Jeesuksen Kristuksen Herrana ja pelastajana, sinun on pyydettävä Pyhää Henkeä opastamaan sinua ja osoittamaan sinulle kuinka elää Kristuksen tapaan. Sinun on tehtävä niin paljon kuin mahdollista elämäntyyliisi tarvittavat muutokset yksinomaan Jeesuksen Kristuksen armosta riippuen.

4. Idolin kirouksen kirous:

20. Moos. 3: 5-3: XNUMX Sinulla ei ole muita jumalia ennen minua.
4 Älä tee sinulle mitään taivaallista kuvaa tai mitään kuvaa, joka on taivaassa yläpuolella tai maan alapuolella tai veden alla maan alla.
5 Älä kumartu heitä vastaan ​​eikä palvele heitä; sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kateellinen Jumala, käyden isien vääryyttä lasten päällä kolmanteen ja neljänteen sukupolveen heistä, jotka minua vihaavat;

Idolin palvonta on tärkeä tapa houkutella sukupolvien kirous. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Afrikka, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka ja jotkut muut maailman osat ovat tänään orjuudessa. Paljon ihmisiä on omistettu demonisille jumaluuksille esi-isiensä kautta, jotka palvoivat epäjumalia. Tästä syystä tänään kärsii paljon ihmisiä, kaikenlaisia ​​onnettomuuksia, pettymyksiä ja pahoja, jotka ovat heidän edessään. Ei ole sellaisia ​​asioita kuin jumalat, on vain yksi Jumala, ja kaikki muut jumalat ovat epäjumalia ja demonisia henkiä. Jumalan lapsena sinun on yritettävä selvittää suvusta totuus, tämä auttaa sinua tuntemaan, millaisia ​​voimia perheessäsi työskentelee.

Idol-kirouksen kirouksen korjaaminen

Pelastus, parannus ja rukous ja paastoaminen on keino päästä eroon näistä kirouksista.

5. Siemenajan ja sadon kirous:

Galatians 6: 7: Älä pettää, Jumalaa ei pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sen hän myös saa.

Tämä on kirous, joka laukaistaan ​​väärän siemenen kylvöstä. Elämässä on kyse kylvämisestä ja leikkaamisesta. Kun satutat ihmisiä, kylvät siemenen. Kun väärinkäsit vanhempiasi, kylvät siemenen. Kaikki mitä teet hyvää vai huonoa on siemen. Kirous voidaan varmasti laukaista kylvää vääriä siemeniä.

Korjauskeino siemenajan ja sadon kirokseen.

Pelastus ja parannus ovat parannuskeino siemenen kirousajan ja sadon kirokseen.

Kuinka olla vapaa kaikista kirouksista

Kiroukset ovat todellisia, älä anna kenenkään huijata sinua. Monet ihmiset kärsivät nykyään kaikista onnettomuuksista elämän kirouksien seurauksena. Tästä kirouksesta on tullut heidän elämänsä linnoitus. Esimerkiksi siellä on perhe, jossa hedelmättömyyttä on yleistä, sukupolvesta toiseen, aina jotkut tuon perheen jäsenet kärsivät karuudesta. Jotkut muut perheet, he eivät mene naimisiin, he synnyttävät vain kotona, jotkut ovat ennenaikaista kuolemaa, kun taas toiset köyhyyttä ja kamppailevat. Kaikki tämä on pahojen lausuntojen vaikutusta ihmisten elämään.
Hyvä uutinen on tämä, jokainen kirous voidaan rikkoa ja jokainen kirouksen alainen voidaan vapauttaa Jumalan sormella. Katsotaanpa nyt joitain vaiheita vapautumiseksi kaikista kirouksista.

1. Pelastus:

1.Johanneksen kirje 5: 4: "Sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman, ja tämä on voitto, joka voittaa maailman, jopa uskomme."

Pelastus on ensimmäinen askel kirouksien voittamiseksi. Jokainen Jumalan lapsi on syntynyt Jumalasta, ja jokainen, joka on syntynyt Jumalasta, ei voi olla kirouksen alla. Raamattu kutsuu sinua uudeksi luomukseksi, vanhat asiat, mukaan lukien kaikki kirot, menevät ikuisesti. Jos yrität murtaa kirotuksia ja pahoja malleja elämässäsi, sinun on annettava sydämesi Kristukselle tai tehtävä uudelleen elämäsi Kristukselle. Kun tunnustat ja hyväksyt Jeesuksen Kristuksen elämääsi, sinut vapautetaan paholaisesta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Antaaksesi sydämesi Kristukselle tänään, sano alla olevat pelastusrukoukset:

Lordi Jeesuksen kristi,
Hyväksyn sinut elämääni,
Uskon, että olet kuollut synneistäni,
JA KOLMALLA PÄIVÄNÄ ROSSAAT
PERUSTELUJEN KUOLTA
Tule sydämessäni Jeesuksen kristi,
JA SÄÄSTÄ minut tänään
KIITOS, JEESUS KRISTUS, että olet pelastanut minut.

2. Ole sanaopiskelija:

1 Piet. 2: 2: Kuten vastasyntyneet vauvat, kaipaa sanan vilpitöntä maitoa, jotta voisitte kasvaa sen kautta

Nyt kun olet pelastunut, sinun on oltava sanaopiskelija tietääksesi kuka olet Kristuksessa. Jumalan sana on kevyt, se avaa silmäsi näkemään, mitä sinun täytyy tehdä paholaisen voittamiseksi. Kun paholainen kiusasi Jeesusta Kristusta erämaassa, hän voitti paholaisen sanalla. Jumalan sana kantaa Jumalan henkeä, Joh. 6:63. Kun olet täynnä Jumalan sanaa, olet täynnä itse Jumalaa. Voit päästä eroon kaikista kirouksista sinun täytyy olla sanalla täytetty Jumalan lapsi. Jumalan sana teissä hajottaa jokaisen kirouksen, joka puhuu elämässäsi.

3. Paasto ja rukoukset:

Matt. 17:21: Mutta tällainen ei mene ulos, vaan rukouksella ja paastolla.

Paasto ja rukoukset on hengellinen työkalu Jumalan voiman tuottamiseksi sisällesi. Paholainen ei jätä sinua ilman taistelua. Kyllä, sinä olet uudestisyntynyt, et ole enää hänen uhrinsa, mutta paholainen tulee silti sinun hyökkäyksen kimppuun. Hän lähettää silti pahoja kirousnuolia sinua vastaan ​​saadaksesi sinut alas, siksi sinun on oltava tulessa paastoamisen ja rukouksen kautta. Kukaan kärpäs ei saa tulla kuumaan kiukaan lähelle, samoin kukaan paholainen ei voi kirota kuumaa kristittyä. Kun kristitty elämäsi on tulessa, paholainen ei voi vahingoittaa sinua, ja paastoaminen ja rukoukset pitävät kristillisen elämäsi tulessa.

Rukoukset kirouksen katkaisemiseksi elämässäsi

1.Iänen kiitän teitä siitä, että pelasitte minut ja perhettäni lain kirouksista Jeesuksen Kristuksen nimessä.

2. Kiroan elämäni jokaisen kirouksen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

3. Jokainen sukupuussa ripustettava kirous tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

4. Jokainen perheelleni kohdistettu noituuden kirous tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

5. Jokainen orjuuden kirous perheessäni murtuu nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

6. Jokainen perheeni itse aiheuttama kirous murtuu nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

7. Jokainen ennenaikaisen kuoleman kierros perheessäni katkeaa nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

8. Luopun jokaisesta kirouksesta, jota puhutaan perhettäni vastaan ​​tietoisesti ja tietämättä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

9. Luopun kaikesta epäpyhästä liitosta, jonka esivanhempani tekivät minun puolesta Jeesuksen Kristuksen nimessä.

10. Vapautan perheeni kaikista kollektiivisen vankeuden muodoista Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää rukouksia katkaistaksesi sukupolvien kirousten elämässäsi. Jumala siunatkoon sinua.

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

  1. Koulutat minua pastoriksi. Jotkut asiat, jotka olen oppinut tässä blogissa, ovat todella silmien avautumista ja olen alkanut ymmärtämään, että maailma ei ole vapaa maa, se on todellakin taistelukenttä. Kiitän jumalaa sanasta, jonka annat meille tässä blogissa. Se todellakin vapauttaa meidät.

  2. Johan tällä hetkellä pyhäkoulun miesten luokkaa Raamatun miehuudesta. Edwin louis Colen maksimoima käsikirja on viitteemme "oppikirja". Valmistautuessani keskusteluun anteeksiantamattomuudesta sukupolven kirouksena löysin tämän kauniin viestin. Sain ensin siunauksen ja kirousten kysymyksen vuosia sitten, mutta tämä viesti on todella edistänyt raamatullista ymmärrystäni. Kiitos, pastori, Henkesi johtamasta opetuksesta ja saadusta lohdutuksesta ja kannustuksesta.

    Mike Amerikassa

  3. Jehova Jireh kyllä, hän on palveluntarjoajamme, emmekä saa koskaan antaa saatanalle mitään mahdollisuutta, että hän koskaan jää meidän jalkojemme alle.
    Aamen Aamen Aamen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän