Rukoukset rohkeudesta ja ohjauksesta

0
3621
RAKENNUKSET HOITOA JA OHJEITA

31. Moos. 6: XNUMX: Ole vahva ja rohkea, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.

Meillä kaikilla on jossain vaiheessa elämäämme joitain asioita, joiden kanssa kamppailemme, ja toisinaan nuo asiat näyttävät hukuttavan meitä. Nämä ovat elämämme alueita, joilla voimme kutsua Herran asuttamaan meidät elävällä voimallaan, ja myöhemmin voimme rukoilla inspiroivia ja korottavia rukouksia rohkeuden puolesta ja rukouksen Jumalan ohjausta varten. On myös useita rohkaisevia raamatun säkeet että voimme opiskella rohkaistaksemme rohkeutta.

Rohkeuden hankkiminen on täynnä luottamusta Herraan, rohkeus on ehdotonta luottamusta ja uskoa Jumalaan. Kun luotat Jumalaan ja yksin Jumalaan, nautit Hänen ohjauksestaan. Jumalan ohjaamana on oltava Jumalan johtama. Se tarkoittaa, että Jumala on se, joka ohjaa elämääsi. Nämä rohkeuden ja oppaan rukoukset avaavat sydämesisi luottamukseen Herraan ja Hänen sanoonsa, johtaen siihen, että Hän opastaa sinua kaikissa elämäsi asioissa.

Rohkeus ja Jumalan ohjauksen käyttäminen vaikeina aikoina edellyttää Herran etsimistä. Etsitään Herraa sanassaan raamatun ei ole tarkoitus vain tietää ihmisten tarinoita, vaan oppia heidän virheistään, menestyksestään ja haasteistaan. Kuningas Daavidin todistus oli, että Jumala on hänen voimansa ja rohkeutensa lähde. Psalmin 18 jakeesta 1 luemme ”Rakastan sinua, Herra, voimani. Ja kun apostoli Paavali kirjoittaa Korintin seurakunnalle, hän julistaa, että ”kun olen heikko, niin olen vahva. 2.Timoteukselle 3:16, Kaikki pyhät kirjoitukset ovat Jumalan inspiroimia, ja ne ovat hyödyllisiä opille, nuhtelemiselle, korjaamiselle, vanhurskauden opettamiselle.

Koko Raamatun ajan meitä muistutetaan Jumalan ohjauksesta elämäämme kohtaan. Hän on hyvä paimenemme, joka johtaa meitä, ja hän haluaa, että seuraamme ilolle ja tyytyväisyyteen johtavaa polkua. Kun rukoilemme Jumalan ohjausta ja erottelu Pyhän Hengen kautta, voimme olla varmoja, että Jumala tarjoaa rohkeutta ja viisautta! Meidän ei tarvitse huolehtia seuraavasta vaiheestamme tai huomisesta, koska tiedämme kuka opastaa tietämme.

Nämä suuret lyhyet rohkeuden ja oppaan rukous auttavat sinua saavuttamaan haluamasi odotukset.

RUKOUKSENSA

1. Voi Jumala, kiitän sinua siitä, kuka olet ja rakkaudestasi ja siunauksistani elämäni aikana. Herra, koska olet elämässäni, kiitän voitosta. Minulla on voitto vihollisiani vastaan, jotka minua pelkäävät toisinaan Jeesuksen nimessä. 15. Moos. 2: XNUMX.

2. Taivaallinen Isä, kiitos opastasi. Anteeksi, että edetä suunnitelmasi eteenpäin, ja auta minua tietää, milloin lopettaa ja kuunnella suuntasi. Teidän tiesi ovat täydellisiä, lordi. Kiitos tarjoamasta lempeää armoa. Jeesuksen nimessä

3. Herra, rukoilen, että siirrät Pyhää Henkeäsi rohkeammin elämässäni. Tiedän, että mikä tahansa synti voi surmata ja heikentää Hengen ääntä, ja rukoilen syntiä kiusausta vastaan. Auta minua kaipaamaan läsnäoloasi enemmän kuin minä synniä. Auta minua kasvamaan Hengen hedelmässä ja kävele lähemmäs itseäsi. Rukoilen Henkeltäsi opastusta, anna tahtosi ja lupauksesi aina olla sydämeni meditaatio. Jeesuksen nimessä

4. Rakas Herra, etsin vahvuuttasi, jotta minulla olisi rohkeutta kohdata kaikki haasteet, pyydän, että läsnäolosi on aina kanssani jatkuvasti. Isä, julistan keskellä heikkoutta, että olet vahvuuteni, koska sinä olet piilopaikani ja luotan, että opastat aina ja suojelet minua aina vaikeuksilta. Rukoilen, että ympäröisit minua pelastuslauluilla. Herra, rukoilen pelastuslaulun puolesta, jotta saan jumalallisen voimasi Jeesuksen nimessä, Aik. 16:11, Psalmi 32: 7-8.

5. Herra, annat voiman heikoille ja vahvistat voimatonta. Tunnistan epäonnistumiani ja tiedän, että vain sinun vahvuutesi voi viedä minut läpi tämän myllerryksen ja haasteiden elämän. Pidän positiivisena huolimatta ympärilläni olevasta negatiivisuudesta ja puhun voimaa jopa heikkoudeni keskellä Jeesuksen nimeä. Isaiah40: 29.

6. Herra, anna minulle rohkeutta sekä rukouksessa että puheessa; opasta minua, että haluan noudattaa sinua ennen kaikkea ihmisten opetuksia ja että voin tietää oman kokemukseni kautta Jeesuksen nimessä.

7. Herra niin monta kertaa, että tunnen luopumisen kaikesta, ja tiedän silti, että elämässä luopuminen ei ole vaihtoehto. Anna minulle rohkeutta ja voimaa kohdata tulevaisuus ja jokaisessa tilanteessa olevat tapaukset, ja luottaa siihen, että kävelet kanssani kaikin tavoin.

8. Isä, tämä maailma on täynnä hengellistä petosta ja vesitetty evankeliumi houkuttelee monia hyviä miehiä ja naisia ​​pois Jumalan Sanan puhdasta maitoa, ja sen sijaan, että juotaisiin elämän lähteestä, niin monet vaarantavat heidän uskonsa imemällä maailman rikkoutuneista säiliöistä. Anna minulle päättäväinen rohkeus, rukoilen, ja ohjaa jokaista askeltasi lujaan oppiin ja pysyt lujana pahan päivänä. Ja anna minulle rohkeutta, joka tulee vain sinusta, jotta voin pysyä tiukasti kiinni Jeesuksen nimessä olevassa Jumalan sanassa, jota ei voida muuttaa ja erehtymätön.

9. Herra, rukoilen sinua ohjaamaan minua tukahduttamaan hengelliseen unelmaan tai houkuttelemaan totuuden evankeliumin kompromitoimiseen helpon olemassaolon tai rauhallisen elämän vuoksi ja jotta voisin tunnistaa, että yksi vihollisen päätavoitteista on tehdä kristittyjen todistajista impotentteja laimentamalla armon kirkkaan evankeliumin sanomaa ja kiertämällä sen iankaikkisia totuuksia. Rukoilen, että mieleni voidaan suojata päivä päivältä, kun se pestään totuuden sanan puhdistavalla voimalla, ja voisin asettaa koko Jumalan panssarin päälle, jotta voisin pysyä lujana pahan päivänä Jeesuksen nimessä

10. Herra, täytä minut valollasi ja toivoillasi, anna minulle voimaa, kun olen heikko, rakasta, kun tunnen itseni, rohkeutta, kun pelkään, viisautta, kun tunnen tyhmää, lohdutusta, kun olen yksin, toivon, kun tunnen hylätty, ja rauha, kun olen myllerryksessä ja opastaa minua sanasi oikeaan kohtaan Jeesuksen nimessä

11. Herra, en voi tehdä mitään yksin, minulla ei ole omaa tietämystä, viisautta ja voimaa, rukoilen sinua, Herra, että ohjaat kaikkia askeleita, johdat minua vanhurskauden osaan ja annat minulle rohkeutta kestää ja voittaa kaikki olosuhteet Jeesuksen mahtaisessa nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän