Rukoukset alttarin puhdistamiseksi

0
3778
RAKENNUKSET Kirkon puhdistukseen

Pyhien kirjoitusten mukaan kuka voi nousta Herran kukkuloille tai kuka voi seisoa pyhässä paikassa, jolla on puhtaat kädet ja puhdas sydän, se, joka ei ole nostanut sielunsa turhamaisuuteen eikä vannonut petollisesti. Kuten artikkelissa selitetään Rukoilija kirkon puhdistamiseksi että Jumalan alttari on saastunut. Ei ihme, että siellä on niin paljon kauniita ja upeita alttareita, mutta Jumalan henki ei asu niissä. Pyhien kirjoitusten mukaan Jumalan silmät ovat liian vanhurskaita näkemään synti, Jumalan henki ei voi asua paikassa, joka on merkitty vääryydellä.

Yksi tärkeimmistä paikoista kirkossa, jonka paholainen aina pyrkii hallitsemaan, on alttari. Alttari on kirkon voimala, kun tulta alttarilla kuolee, kirkko menee viemäriin, koska alttari on polttoaine liekkejä, joita kirkon on pidettävä käynnissä. Mielenkiintoista on, että alttari ei voi vioittaa itseään, miehet ja naiset korruptoivat alttarin. Siksi aina, kun paholainen haluaa käydä sotaa alttaria vastaan, hän ensin tekee alttarin palvelijan, miehet ja naiset, jotka on aloitettu Jeesuksen Kristuksen pappeuteen, palvellakseen hänen pyhässään paikassa. Kun paholainen saa heidät, he ovat kulkuneuvo, joka vie syntiä alttarille.

Niissä palvelijoissa on niin paljon alttaria, jotka on värjätty verellä ja kaikilla muilla saastaisilla asioillaan. Vanhoina päivinä Jumalan lahojen tehokkuus saa jokaisen ylimmän papin pelkäämään Jumalaa, koska jos joku synnin tai vääryyden omaava pappi uhraa Jumalan alttarille pyhittämättä itseään ensin, enkeli lyö hänet kuolleena. Jumalan alttarilla. Joten tästä yksin tulee parametriksi, joka tuo papin tietoisuuteen. Kuitenkin Kristuksen kuolema sai aikaan armon liiton, emme enää kuole lain mukaan, vaan armo pelastaa meidät. Valitettavasti armoa on väärinkäytetty huomattavasti tämän vuosituhannen ajan, ihmiset tekevät kaikenlaisia ​​sanoinkuvaamattomia asioita ja palvelevat kuitenkin Jumalan alttarilla.

Jumalan henki on saanut siirtymään pois monista alttareista, kaikki mitä näemme näinä päivinä ovat palatiaalisia alttareita, mutta sillä ei ole enää Jumalan henkeä, Kaikkivaltiaan Jumalan voima ei enää asu niissä alttareissa.
Ennen kuin miehet ja naiset tulevat tietoisuuteen väärin teoistaan, muuttavat siitä, pyhittävät alttarin ja kutsuvat uudelleen Jumalan hengen, mitään ei tapahdu. Hauskasti, pappi ja alttari ovat kaksi erillistä yksikköä Leviticin pappeuden aikakaudella, kuten Leviticuksen kirjasta käy ilmi. Mutta nyt alttari ja pappi ovat erottamattomat, vuorottelu itsessään on alttarin vuorottelu. Olemme uusi pappi Melkisedekin luokasta, joka merkitsee Kristusta. Pohjimmiltaan, jotta alttari pyhitetään, meidän on itse pyhitettävä.

Rukous alttarin puhdistamiseksi on rukouksemme meidän sanktio myös. Rakentakaamme pyhyyden, pyhän ja Jumalan hyväksyttävän alttarin sanomalla seuraavat rukoukset;

RUKOUKSENSA

• Herra Jeesus, niin kauan olemme värjäneet alttaria vääryydellämme, olemme vihastaneet Israelin Pyhää saastaisella ajatuksellamme ja teoillamme. Olemme liian kauan väärinkäyttäneet Kristuksen armoa itsellemme ja käsillämme, ajaneet Jumalan hengen kaukana alttarilta. Rukoilemme, että annat meille anteeksi kaiken vääryytemme Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, me hyväksymme ylivaltamme elämämme ja palvelumme välillä ja Jumalan alttarilla. Pyydämme teitä pyhittämään alttarin ja tekemään pyhiä ja hyväksyttäviä edessäsi Jeesuksen nimessä. Hajottaa alttari ja rakenna se uudelleen sinulle sopivan maun mukaan, tuhoa kaikki alttarilla olevat Jeesuksen nimessä olevat viat ja lika.

• Herra Jeesus, rukoilemme, että opastat alttaria hengesi kanssa ja tee kaikille charlatanille mahdotonta pääsyä siihen Jeesuksen nimessä. Herra, vetoamme sen vuoksi, että veri, joka vuodatettiin Golgatan ristille, pese pois kaikki likaiset asiat, jotka sinua kauhistuttavat alttarilla, ja älä anna sitä tahrata uudelleen Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, me tarjoamme ylistysuhrin ja palvonnan alttarilla ja rukoilemme, että rukouksemme perusteella poistunut hengesi astuisi jälleen alttarille. Tarjoamme elämämme sinulle elävänä uhrauksena ja rukoilemme, että luom meihin puhtaan sydämen, joka ei tunne syntiä ja vääryyttä, ja annat meille henkisen valppauden, joka auttaa meitä välttämään pahaa Jeesuksen nimessä.

• Herra Jumala, etsimme henkeäsi, joka elvyttää kuolevaisen ruumiin. Pyhien kirjoitusten mukaan jos se henki, joka heräsi Kristuksen kuolleista, asuu teissä, se nopeuttaa kuolevaisen ruumiisi. Herra, pyydämme henkeäsi, että puhdistat meidät hengelläsi ja vie meidät tietoisuuteen, jotta et koskaan salli alttarilla mitään kelvottomia asioita Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, kuolemasi synnytti myös uuden pappeuden. Siitä lähtien meidät on poistettu leviläisen pappeuden järjestyksestä ja meistä on tehty Kristuksen yhteisperijöitä pappeudessa Melkisedekin käskyn mukaisesti. Herra, pyydämme, että autat meitä nousemaan ja elämään toimistomme todellisen uskonnon mukaan. Älkäämme alttariamme tuhoako synnin kautta, alttarilla olevan valon ei pidä hämärtyä. Kieltäydymme syystä, miksi monet ihmiset epäonnistuvat. Pyydämme, että autat meitä palaamaan askeleemme takaisin sinulle Jeesuksen nimessä

• Herra Jeesus, rukoilemme jokaisen kirkon puolesta, joka on unohtanut sen, mikä on saanut henkesi vapauttamaan heidän alttarinsa. Pyydämme, että armon kautta annat heille anteeksi. Psalmista sanoo, että älä päästä minua pois läsnäolostasi äläkä ota minulta pois pyhää henkesi, palauta pelastuksesi iloksi ja pidä yllä tätä vapaata henkeä. Herra, rukoilemme, ettet anna heidän hukata sitä, pyydämme pyhyyden ja vanhurskauden herättämistä jokaiseen alttariin Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän