Rukous kirkon puhdistamiseksi

0
3160
RAKENNUKSET Kirkon puhdistukseen

- Kirkko on kristillisen uskon kehto. Se on enemmän kuin ihmeellinen oleskelupaikka, kirkko toimii välineenä, joka vie ihmiset Kristuksen luo. Hengellisen kirkon perusta ei tiedä laiskuutta. Ei ihme, että kirjoitus sanoo tälle kalliolle rakentavan kirkkoni, ja helvetin portti ei saa sitä yli. Kun Kristus oli poistumassa maasta, hän rukoili vilpittömästi apostoli Pietarin puolesta, koska hän on perusta, jolle kirkko rakennetaan.

Jeesus kertoi Pietarille, että saatana yrittää saada sielunsa, mutta hän on rukoillut hänen puolestaan, ettei hänen uskonsa tulisi vanhentua, vaikka Kristus olisi poissa. Jos kirkon perusta rakennetaan kallion päälle, se tarkoittaa, että kirkko on löytänyt juurensa syvälle Kristukseen, joten ongelma ei ole perusta. Tänään aiomme harjoittaa rukousta kirkon puhdistamiseksi. Nämä rukoukset auttavat puhdistamaan kirkkoa ja antavat kristityille mahdollisuuden edustaa Kristusta rohkeasti maailmassa.

Aikaisemmin kirkko oli sosiaalisen toiminnan huipulla, koska kirkko on löytänyt tavan ampua aina nuolensa maailmaan. Asiat ovat kuitenkin kääntyneet toiseen suuntaan näinä päivinä, kirkossa ei enää ole hallintaa varten käytettyä linnoitusta, maailma on löytänyt tiensä kirkon sisäiseen osaan. Kirkko on turmeltunut maailman paheilla, charlatanit ovat rikkoneet Jumalan pyhää alttaria. Kirkossa on syytä synnyttää herätystuli, jotta kirkko voi ottaa aseman ja suorittaa toiminnot, jotka Jumala on sen tarkoittanut suorittavan. Koska jos kirkko epäonnistuu velvollisuuksissaan, menetetään miljoonia sieluja, joten kirkon palauttaminen paikalleen on suuri tarve.

Ennen kuin kirkko voi palata paikoilleen, saarnatuolissa olevat charlatanit on lähetettävä pakkaamalla, kirkon on puhdistettava itsensä ja poistuttava maailman asioista. Pyhien kirjoitusten mukaan olemme maailman valo, tämä tarkoittaa, että meidän on oltava mitä maailma jäljittelee eikä päinvastoin. Peipot on erotettava vehnästä, peurat on tuhottava.

Kaikki nämä eivät voi tapahtua ennen kuin rukousalttari nostetaan kirkkoa varten. Miesten ja naisten on noustava vilpittömästi rukoilemaan, kirkon tulialttari ei saa mennä himmeään. Meidän on kutsuttava Jumala takaisin tulemaan ottamaan kirkko haltuunsa, Israelin pyhä ei asu paikassa, jossa on vääryyksiä. Luukun kirjassa oleva kirjoitus on Luuk. 3:17. Kenen fani on hänen kädessään, ja hän puhdistaa lattiansa perusteellisesti ja kerää vehnän keräykseen; mutta hän polttaa kalvan sammuttamattomalla tulella. ”Kirkko tulisi pyhittää, myös palvojat puhdistaa, ja kaikki nämä tapahtuvat kiihkeiden rukouksiemme kautta. Nämä rukoukset kirkon puhdistamisesta palauttavat pyhyyden takaisin uskovien sydämeen.

On tullut aika suurelle herätykselle, sanktio että pyhyys kuten 2 Kor 7: 1 -kirjassa selitetään, puhdistakaamme siksi nämä rakkaat lupaukset kaikesta lihan ja hengen saastaisuudesta, parantamalla pyhyyttä Jumalan pelossa.
Yhdistäkäämme kädet yhteen ja puhdistakaamme kirkko puhumalla seuraavat puhdistusrukoukset.

RUKOUKSENSA

• Herra Jeesus, rukoilemme armoa kirkkoosi; sanasi sanoo, että tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni ja helvetin portti ei saa sitä yli. Odotamme armoa kirkollesi, että puhdistat kirkon verelläsi. Älä anna paholaisen voiton kirkon päällä, puhdista kirkkoa kallisarvoisella verelläsi ja tee siitä upea kuten luonneesi, tuhoa kokonaan jokainen pimeyden pito kirkossa, joka on himmentänyt kirkon herätyspaloa, ojenna kädet Herra ja pelasta kirkko Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, tunnustamme, että olet kirkon pää, kuten pyhissä kirjoituksissa on sanottu Efesolaisille 1:22, rukoilemme, että valitsisit jälleen kerran kirkossa. Älkääkä kansojenne kärsivät vääryyttä, älkääkä hallittako kirkkoa. Kirkko on kukkuloille asetettu kaupunki, jota ei pidä piilottaa, se on valo, jonka pitäisi paistaa maailman pimeydessä, antaa kirkolle voima paistaa kirkkaasti Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, pyydämme, että voimassasi karkotat kaikki nitwitit, charlatanit ja pähkinänkuoret uhkaavan pyhän talosi vanhurskautta. Jeesus sanoi, että isäni taloa kutsutaan rukoushuoneeksi, jossa pyhyys asuu. Rukoilemme, että teet kirkon kentän epämukavaksi jokaiselle vanhurskaalle, älä anna heidän olla kirkossa Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen Isä, pyydämme, että annat seurakunnallesi voimaa hylätä vääryyden teot, vallan asettaa pyhityksen taso, vallan asettaa pyhyyden taso antaa sen kirkollesi ja antaa vapauden kansallesi Jeesuksen nimessä.

• Isä taivaassa, rukoilemme, että armosta, joka kestää ikuisesti, palautat kirkon kirkkauden enemmän kuin olet tehnyt vanhoina päivinä. Pyhissä kirjoituksissa todetaan, että jälkimmäisen kunnia ylittää entisen, me pyydämme kirkon voimaa nousta ja elää sen tarkoituksen todellista uskoa, joka on kirkon nimessä.

• Taivaallinen Isä, liian kauan kirkko on kärsinyt huonoa kohtaloa sorttajan käsissä, nouse Herra ja anna vihollisesi hajautua. Sillä pyhien kirjoitusten mukaan onko ketään, joka ei halua minun hallitsevan tuoda heidät ja antaa heidän tappaa. Taivaallisessa Isässä rukoilemme, että nousette rotessanne ja kostatte jokaiselle miehelle ja naiselle, joka vannoi sielunsa paholaiselle ja vannoi, että evankeliumi ei nouse enää ylös, anna heidän nähdä kostoasi Jeesuksen nimessä.

• Isä Herra, rukoilemme jokaisesta kirkosta, joka kokoontuu yksin sinun nimessäsi, me tulemme jokaista vastustajaa vastaan ​​kirkkoasi vastaan, puhdistamme heidät, kunnes heistä tulee samanlaisia ​​kuin edellä kirkko Jeesuksen nimessä.

Aamen

Mainokset
Edellinen artikkeliRukoukset ennen Pyhää ehtoollista
Seuraava artikkeliRukoukset rohkeudesta ja ohjauksesta
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän