Ihmisrukoukset oikeusasioissa

0
3602
RYHMÄT VOITTAVAT TUOMIOISTUIMEN TAPAUKSET

Monet kristityt vaivautuvat ahdistuksen takia, joka voi johtua osallistumisesta a oikeustapaus. Useimmiten epätoivo yrittää ottaa tilanteen haltuun, jotkut kristityt alkavat etsiä muita jumalattomia keinoja, kuten lahjuksia, sieppauksia, uhkaa toista osapuolta, mutta on sinun tehtäväsi antaako antaa nämä tunteet vai et. Jotta voittaisin tulla ulos, sinun on hylättävä ahdistus ja pelko ja sitouduttava kaikki Jumalan käsiin.

Jumalamme on ihmeitä tekevä Jumala, siksi tänään tarkastelemme ihmerukouksia oikeudenkäynneissä. Nämä ihmerukoukset kääntävät asiat puolestasi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Jos olet keskellä oikeusjuttua, Jumala välittää. Jumala haluaa, että sinulla on uskoa Häneen ohjaamiseksi kaikissa lailliseen taisteluun liittyvissä tilanteissa. Mat 11:28 "tule minun tyköni kaikki te, jotka työskentelette ja olette raskaita ja annan teille lepoa". Jumala on aina uskollinen ja hän ei koskaan hylkää omat tarpeessaan.

Kristittynä laillisen taistelun edessä sinun on valittava kävelemään Jumalan vanhurskaudessa, hänen eheytensä, rakkautensa, sanansa ja henkensä ovat vahvuutesi. Pysy hänen sanansa edessä ja voitto on taattu. Mat 29: n jakeessa 11 sanotaan: "Ota ikeeni päällesi ja oppi minulta, koska olen nöyrä ja sydämeltään sydän ja teidän tulee löytää lepo" oppia Jumalan sanasta, etsi ohjeita ja hän opastaa sinua kaikki haasteen läpi.

Toinen asia, jonka kristitty täytyy tehdä, on paastota ja rukoilla, paastoaminen on henkinen harjoittelu, jossa kieltäydyt lihastasi sen, mitä se tarvitsee hengellisen ihmisen ruokkimiseksi ja vahvistamiseksi, kun taas rukous on kommunikointia tekijänne, Jumalan, kanssa. Molemmat harjoitukset ovat erittäin tärkeä ase kristittylle vaikeassa tilanteessa, kuten Matteuksen 17:21 oikeudenkäynnissä.
Usko on toinen erittäin tärkeä ase oikeustapausten voittamisessa. Usko on hengemme vastaus Jumalan ohjeisiin, kun rukoilemme tarvitsemme uskoa, kun tutkimme pyhiä kirjoituksia tarvitsemme uskoa. Kun saamme ohjeita, uskomme saa meidät toimimaan sen ohjeen mukaisesti, ja usko, joka meillä on, jopa saa meidät etsimään Jumalaa ei vain vaikeina aikoina, vaan jokaisena elämämme päivänä. Mat 17:20, Hep 11: 1 ja 6. Hebr 6 jakeessa sanotaan: "Sillä ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Jumalaa, sillä hänen tuleessaan Jumalan on uskottava olevansa olemassa ja että hän on palkitsija niille, jotka etsivät häntä ahkerasti. .

Tässä on joitain tärkeitä rukouksia, joita tarvitset oikeusjuttujen voittamiseen.

RUKOUKSENSA

1. Isä, minä tulen sinun edessäsi Jeesuksen nimessä. Anteeksi jokaisesta synnistä, jonka olen tietoisesti tai tietämättömästi tehnyt. Haluan saada armon ja armon voittaakseen tämän oikeusjutun. Herra Jeesus, kiitos Herra Jeesus, koska tiedän, että lakimieheni voi epäonnistua, mutta et koskaan petä minua, Jeesuksen nimessä

2. Herra, rukoilen, että sinä barrikette minua tulella ja Jumalan läsnäololla, Herra, puolusta asiani ja julista minua voittajaksi Jeesuksen nimessä. En mitätöi jokaista suunnitelmaa, suunnitelmaa lukita minut myöhässävankilaan Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen laki ja menettely tuomioistuimessa, joka auttaa vastustamaan minua vastaan, hajotan sen Jeesuksen verellä. Olen peitetty Jeesuksen verellä.

4. Herra, mitätöin Jeesuksen Kristuksen nimessä kaikki minua vastaan ​​kohdistuvat epäoikeudenmukaiset päätökset. Tämän tapauksen seurauksena saden tulta heidän alttarillaan ja pyhäkköillä, joilla he ovat aikoneet manipuloida tätä tapausta nyt Jeesuksen nimessä.

5. Kumoan ja syrjäytän jokaisen minua vastaan ​​koven vastaan ​​annetun tuomion tulen kautta Jeesuksen nimessä. Julistan mitättömäksi kaikki tuomiota vastaan ​​meren ja okkulttisessa maailmassa tehdyt tuomiot Jeesuksen nimessä.

6. Sitoin ilmaan päästetyt henget ja demonit vaikuttamaan lakimiehiin ja antamaan tuomion heidän puolestaan ​​Jeesuksen nimessä. Vahvistan asianajajani henkeä, sielua ja ruumista Jeesuksen verellä, Aamen

7. Vapautan pysyvän sekaannuksen vastustajien leiriin ennen tätä tapausta ja sen aikana Jeesuksessa Kristuksessa. Nimi, Herra, vapautan sinun sanasi hajottaa heidän pahat todistajansa ja todistuksensa Jeesuksen nimessä. Julistan, että kun he avaavat suunsa puhua aloittaen lakimiehistään, he puhuvat ja sanovat tyhmiä sanoja Ahitofelin käskyn mukaan Jeesuksen Kristuksen nimessä,
8. Vakuutan, että tulen tässä tapauksessa nopeasti voittajaksi Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen. Olen voittanut kaikki suunnitellut hyökkäykset henkisesti ja fyysisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä

9. Kiitos, lordi, koska olet isäntien herra ja sotamies, siksi vaadin voittoa jokaisesta vastustajasta tässä oikeudenkäynnissä, sitoin ja halvaan voimamiehen, joka on palkattu tai delegoitu minua häpeämään, nimessä Jeesus.

10. Anna kaikkien elämäni asioiden olla liian kuumia, jotta mitään pahaa voimaa manipuloida Jeesuksen nimessä. Herra, anna minulle ja asianajajalleni yliluonnollinen viisaus alistaa kaikki oppositiot.

11. Isä, annan teille huolestuneisuuteni ja huolenne tästä oikeusjutusta. Tiedätte matkani tähän paikkaan, kamppailut, sydämen särjet ja vaikeudet. Ole hyvä ja kata kuulemisen kaikki näkökohdat, tuomarin tuomiosta aina yksityiskohdat, jotka paljastettiin jokaisessa tuomioistuimen istunnossa Jeesuksen nimessä

12. Pyhä Henki, ole läsnä ollessasi minun kanssani todistaessani, auttakaa minua rauhoittamaan levottomia sydämiäni ja mieleni iankaikkisella rauhalla ja auttamaan minua muistamaan, että kätesi on minun päälläni Jeesuksen nimessä.

13. Herra, pyydän, että kaikilla todistajilla olisi mahdollisuus antaa selkeät ja oikeat todisteet ja että sitoudut olemaan kilpi niitä vastaan, jotka pyrkivät vääristämään totuutta tai pidättämään tietoja, jotka saattavat osoittautua elintärkeiksi ja tarpeellisiksi.

14. Rukoilen, että poistaisit kaiken ahdistuksen kaikkien tässä kuulemistilaisuuteen osallistuvien sydämestä ja että pian me iloitsemme tämän oikeusjutun voittavasta lopputuloksesta. Rukoilemme täydellisen ja lopullisen voiton saavuttamiseksi ja osoitamme sinulle kaikille kiitosta ja kunniaa Jeesuksen nimessä, amen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän