Inspiroivia rukouksia vaikeiksi aikoiksi

0
4453
INSPIRACIIVISET RAPORIT UUTTA

James 1: 2: Veljeni, laskekaa siitä kaikki ilo, kun joudutte kiusauksiin;

Vaikeat ajat ovat kokeiden aikoja, jolloin uskomme ja voimamme on houkutuksena, mutta tehdä uskomme vahvaksi ja saamaan meidät tukemaan Herraa. Tänään tarkastelemme joitain inspiroivia rukouksia sen avulla voimme selviytyä vaikeista ajoista. Huolimatta siitä kuinka säteilevä ja miellyttävä elämämme on, koemme ehdottomasti silti kokeilevia hetkiämme. Se on pyhätön kuin ilma, jota hengitämme, kuin juomavesi. Joten kun meidän tulee aika kokea vähän vaikeuksia, kuinka hyväksymme väliaikaisen hetken, kunnes näemme voitomme lopussa, on merkitystä. Työkokemus vaikea hetki, hänen toiveensa ja luottamuksensa Jumalaan auttoivat häntä valloittamaan kaikki.

Elämässä vaikeita aikoja tulee varmasti, uskomme testataan, mutta meidän ei pidä koskaan antaa heidän määritellä, kuka me olemme. Sinulla voi olla sydämessäsi kysymyksiä kristittynä, uskot uskovasi olevan siunattu, elävä täydellinen elämä, koska täydellisen Jumalan henki on teissä. Haasteet ja esteet saattavat olla omalla tielläsi, olet rukoillut, paastonnut, tutkinut sanaa, saanut ilmoituksen, mutta mikään ei muutu, edes uskon isällä Abrahamilla on kysymyksiä sydämessään, joten kenellä et ole, sinulla ei ole kysymyksiä olosuhteista, joista löydät itsesi , mutta älä anna näiden olosuhteiden määritellä sinua, Jeesus on voittanut maailman puolestasi, tarvitset vain sydämessäsi olevaa iloa hyväksyä tosiasian, että nuo tuskan, haasteiden, sairauden ja vaikeuksien ei ole tarkoitus vähentää sinua, vaan valmistaa sinut kunnia, joka paljastetaan teissäsi.

Jopa Jeesus tunsi tämän tuskan, hän tiesi, ettei se tule olemaan helppoa, ja Jumala ymmärsi hänet, joten hän lähetti enkelin vahvistamaan häntä Luukas 22: 39-44, lopulta Vapahtajamme kirkastettiin ja korotettiin voimakkaasti. Jeesus voitti, hän on kuva, jota katsomme, ollaksemme hänen kaltaisensa ja ennen kuin voimme muuttua tuohon kuvaan, jotta tuo kirkkaus säteilee myös elämässämme, meidän on käytävä läpi sama prosessi (yksikään palvelija ei voi olla suurempi kuin hänen isäntänsä) vaikeina aikoina ei eletä kristittyjen katkeruutta, mutta tekee niistä parempia, koska heillä on ilo paljastaa tulevaisuudessa, joten tuomme tuon ilon nykyhetkeen ja elämästämme tulee ihme.

Ilo on tunnustus voitostamme Kristuksessa Jeesuksessa. Voimme työskennellä kovasti, mutta "Veri ja voima vievät meidät vain sinne (minne meidän pitäisi olla), mutta vain armo ja ilo Pyhän Hengen kautta vievät meidät eteenpäin sinne, missä Jumala haluaa meidän olevan. Riippumatta vaikeuksista, voitomme on varma, koska Kristus on voittanut maailman puolestamme, eikä hän koskaan jätä sinua mukavaksi, joten tiedä tämä sydämessäsi;
”Vaikka viikunapuu ei silmu ja viiniköynnöksissä ei ole rypäleitä, vaikka oliivinviljely epäonnistuu ja pellot eivät tuota ruokaa, vaikka kynässä ei ole lampaita eikä karsinoissa karjaa, silti olen iloinen Herra, minä tulen olemaan iloinen Vapahtajani Jumalassa, koska Suvereeni Herra on minun vahvuuteni; hän tekee jalkani kuin peuran jalat, hän antaa minulle mahdollisuuden astua korkeuksiin, joten tiedän elävästi, että vaikeat ajat eivät koskaan jätä minua katkeraksi, vaan tekevät minusta paremman.

Joitakin avaimia, jotka meidän on tunnistettava voittomme vaikeina aikoina;

1. Syntyä uudestaan ​​aidosti 1. Piet. 1:23
2. Hengessä käveleminen Gal. 5:16
3. Rakkaus ja anteeksianto 1.Joh. 4: 7-11
4. Pidä Jumalan sana sydämessäsi (Johanneksen kirja 1:2)
5. Voitosi tietoisuus Psalmi 16

Tässä on joitain inspiroivia rukouksia, jotka meidän pitäisi rukoilla vaikeuksissa;

RUKOUKSENSA

1. Herra, kiitos elämän lahjasta näinä vaikeina aikoina, kiitos, koska vaikka asiat eivät suju niin kuin heidän pitäisi, olet silti vahvuuteni ja tiedän sydämessäni selvästi, että autat minua voittamaan.

2. Isä, kiitos, että pysyt myös silloin, kun kaikki muut lähtevät ja hylkäävät minut. Kiitos, että vaikka ne, jotka luulin olevan kanssani ikuisesti, päättäisivät mennä, voin luottaa siihen, että seisot kanssani ikuisesti

3. Isä, tulen luokseni huolenpidolla ja huoleni vaikeuksista, joita kohtaan. Haluan kuulla sinut, herra, muistuttaen minua siitä, etten ole yksin.

4. Isä, tiedän, että seisot minun kanssani, ja saan vahvuutesi seisomaan toisen päivän koettelemuksen ja vaikeuksien päivinä Jeesuksen nimessä.

5. Herra, minä luotan sinuun, että pelastat minut näistä vaikeuksista ja jokaisesta koettelusta, joka minun on kohdattava tässä elämässä Jeesuksen nimessä.

6. Isä, rukoilen, että antaisit minulle voimaa, jota minun ei tarvitse harhauttaa ja pysyä luja uskossa vaikeuksien aikana Jeesuksen nimessä.

7. Isä Tiedän, että olosuhteeni eivät vastaa sinun suurta voimaasi, rukoilen Herraa, että pidät minua linnoituksen alla, että Herra suojaa minua vaikeina aikoina, jotta en voi joutua pahan ansoihin Jeesuksen nimessä. .

8. Rukoilen, Herra, että päätät voitoni jokaisesta koettelemuksesta ja vaikeuksista, joita voi kohdata, antakaa minulle armo seurata sinua ja aina tehdä tahtosi Jeesuksen nimessä.

9. Isä elämän paineet ajavat minut joskus nurkkaan, mikä tekee minusta avuttoman etenemisen. Joskus tunnen olevani halvaantunut hengessäni tietämättä mihin kääntyä. Herra, auta minua lopettamaan, jatkamaan kilpailua uskollisesti ja löytämään voimaa siinä turvallisessa, salaisessa paikassasi, Kaikkivaltiaan varjossa Jeesuksen nimessä.

10. Herra, rukoilen, että aina kun tunnen väsymystä ja voimani vähenee, Herra, uusii voimani, täytä minut yliluonnollisella voimallasi voittaaksesi jokaisen esteen polulleni. Katson silmäni sinuun, Herra, kun kävelet vieressäni, työskenteleessäni minun kauttani, voin tehdä sen. Kiitos herra. Rukoilen Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän