Rukoukset voitosta tuomioistuimessa

0
3202
Rukoukset voitosta tuomioistuimessa

Roomalaisille 8:33: Kuka asettaa mitään Jumalan valittujen syytteeseen? Jumala on oikeutettu.

Jumala haluaa voitto meille kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa, sekä fyysisesti että henkisesti. Jo ennen kuin olemme osallistuneet mihin tahansa taisteluun vastustajien kanssa, Jumala on jo varmistanut voiton. Jesaja 45: n kirjassa hän sanoo menevänsä eteenpäin ja tekevän vinoja polkuja suoraan, ja niin ennen kuin pääsemme tietylle tienhaavalle, Jumala on jo mennyt eteenpäin antaaksemme meille voiton. Tänään ryhdymme rukouksiin voiton saamiseksi oikeudenkäynnissä. Kun rukoilemme tänään rukouksissa uskossa, taivaan Jumala taistelee taisteluissamme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

On kuitenkin tärkeää, että etsiessäsi voittoa Jumalalle oikeudenkäynneissä et ole epäoikeudenmukaisuuden ja epätasa-arvon puolella, koska Jumala ei ehkä kunnioita tällaisia ​​rukouksia. Hän sanoi Sananlaskujen kirjassa 11, että väärä tasapaino on kauhistuttavaa Herralle, mutta oikeudenmukainen paino on Hänen ilo. Toisin sanoen, Jumala itse torjuu epäreilua ja puolueellista oikeudenmukaisuutta, jopa pyhät kirjoitukset kertovat meille, että meidän Jumalamme on oikeudenmukainen Jumala. Kun tämä on ratkaistu ja olemme varmoja, että emme ole väärällä oikeudenmukaisuuden puolella, voimme nyt jatkaa asian käsittelyä taivaan tuomioistuimissa ja etsiä Jumalan armoa, jotta meillä on helpompi saada meidän voitto täällä maan päällä.

Meille on erittäin tärkeää ymmärtää, että elämä on ennen kaikkea hengellistä ennen kuin se on fyysistä, joten lähestyminen siihen fyysisestä näkökulmasta yksin ei ehkä ole todella viisasta. Jeesus Kristus opettaessaan opetuslapsilleen, kuinka rukoilla, opetti heitä pyytämään, että Jumalan tahto tapahtuu maan päällä sellaisena kuin se on taivaassa. Tämä tarkoittaa, että jos emme ensin ratkaise tapauksemme taivaan Jumalan kanssa ja kävelemme Hänen kanssa varmistaaksemme, että voitomme on vahvistettu, niin meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, jos menetämme oikeudenkäynnin lopussa tapauksen täällä maan päällä.

Minulla on tänään sinulle upea uutinen, koska olet tullut etsimään Herralta kasvoja tästä tapauksesta, et menetä sitä Jeesuksen Kristuksen nimessä. En välitä siitä, käykö tapaus sinua vastaan ​​vai ei, minua ei kiinnosta, onko sinulla mahdollisuus vai ei, mutta kun kutsut tänään taivaan Herraa, Hän pelastaa sinut. Tapaus kulkee suuntaanne Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Kuuntele nyt minua, vaikka olet syyllinen tai olet tehnyt jotain väärin, Jumalan armot vastaavat sinulle. Muista tapaus, jossa naista, joka oli kiinni aviorikoksesta, hän kirjoitti Joh. 8: 3-11, hän ansaitsi kuolevan lain mukaan, joka ostettiin, kun hänet tuotiin Jeesuksen Kristuksen luo, joka oli kaikkien tuomari, Jumalan armot pelastetut hänen. Tarkoittaako tämä, että Jumala hyväksyy aviorikoksen? Jumala kieltää, Jumala ei koskaan tue syntiä, mutta totuus on silti edelleen se, että jokainen synnin teko on Jumalaa eikä ihmistä vastaan, ja kun Jumala on antanut sinulle anteeksi, kukaan ei voi asettaa syytöstä sinua kohtaan ja menestyä. Siksi sanoin sinulle tänä päivänä, kun harjoitat tätä voiton rukousta oikeudenkäynnissä, sinulla on voitto Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Hänen armonsa on yksi niistä asioista, jotka meidän on etsittävä kantaessamme asiaamme Jumalan edessä. Raamattu sanoo heprealaisena, että meidän pitäisi tulla rohkeasti armon valtaistuimelle saadaksemme armoa, ja siksi ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä vetoamalla voittoon oikeudenkäynneissä, on hakea Hänen armoaan, koska voimme saada Hänen oikeudenmukaisuuden vain tilanteemme, kun olemme perusteltuja Hänen armonsa kautta.

Siitä huolimatta Jumala on halukas myöntämään meille oikeudenmukaisuuden kaikesta sortosta, jonka käymme läpi ihmisten käsissä. Psalmien 10: 6 kirja sanoo, että Herra toteuttaa vanhurskautta ja oikeudenmukaisuutta kaikille sorrettuille. Lisäksi Jesaja 54:17: ssä Jumala lupasi meille, että mikään meitä vastaan ​​muodostettu ase ei menesty ja jokainen kieli, joka nousee meitä vastaan ​​tuomiossa, Hän tuomitsee. Joten meidän ei tarvitse pelätä, vaikka tekemämme asiat tekisivät tietämättömyydestä, Jumala pystyy koskettamaan kaikkien mukana olevien sydämet, tuomarit mukaan lukien. Sananlaskut 21: 1 kertoo meille, että kuninkaan sydän on Herran käsissä ja että hän, kuten vedenjoet, kääntää sen minne haluaa.

Tämä tarkoittaa, että vaikka olemme syyllisiä rikkomukseen, mutta olemme riittävän vilpittömiä ja katumme tekemäämme, Jumala pystyy vaikuttamaan tuomioistuimen päätöksiin siten, että se osoittautuu omaksi eduksi.

Jumalamme on Jumala kaiken yli. Psalmi 24 kertoo meille, että maa on Herran ja sen täyteys, maailma ja kaikki siinä asuvat, mukaan lukien vastustajamme ja tuomarimme. Psalmi 62:11 kertoo myös meille, että kaikki voima kuuluu Jumalalle, toisin sanoen, jos Jumala ei ole meille, ei voimaa voi olla taivaassa tai maan päällä meitä vastaan. Ja toistaiseksi tiedämme, että Jumala ei voi koskaan mennä taisteluun ja tulla ulos voitettua. Joten on tärkeää, että emme turhaudu, vaan että huolemme häntä, sillä Hän pystyy huolehtimaan kaikesta. Filip. 4: 6, että meidän pitäisi olla ahdistuneita mistään, mutta kaikessa rukouksella ja rukouksella meidän tulisi ilmoittaa pyyntömme Jumalalle, rukoilemme siksi seuraavia rukouksia:

RUKOUKSENSA

• Taivaallinen Isä Haluan kiittää sinua, koska sanasi on totta ja et koskaan valehtele, sanoit sanassasi, että väärä tasapaino on sinulle kauhistuttavaa. Siksi pyydän teitä vakuuttamaan minut kaikista epäoikeudenmukaisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden muodoista, joita tuomioistuimissa vastustajat käyttävät minua vastaan, ja myöntäisit minulle voiton Jeesuksen nimessä.

• Herra, lupasit, että mikään minua vastaan ​​muodostettu ase ei menesty ja jokainen minua vastaan ​​tuomitseva kieli on tuomittava. Siksi pyydän, että tuomitsette jokaisen minua vastaan ​​nousevan kielen nyt. Sillä sanasi sanoo, ettei kukaan voi syyttää valittuasi, sillä sinä oikeutat. Herra oikeutti minua ja vapautti minut Jeesuksen nimessä.

• Voi herra, aivan kuten Daavid rukoili, rukoilen myös, että koska luotan sinuun, älä häpeä häntä, äläkä viholliseni voittaa minua Jeesuksen nimessä.

• Isä, sanoit, että minun pitäisi tulla rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta voisin saada armon ja löytää armon auttaakseni tarpeiden ajoissa. Herra, tulen tällä hetkellä valtaistuimesi eteen ja pyydän armoa tässä tilanteessa. Herra, minä parannan kaikkea, mitä olen voinut tehdä osallistuakseni tapaukseen, ja pyydän teitä, että Jeesuksen verestä poistaisit vääryyteni ja vapauttaisit minut Jeesuksen nimessä.

• Herra, sanoit, että kuninkaan sydän on käsissäsi ja sinulla on voima kääntää sitä haluamaasi suuntaan. Siksi sitoudun kaikki, jotka ovat mukana tässä tapauksessa, teidän käsiinsä ja rukoilen, että kääntäisitte heidän sydämensä minun suosiolleni Jeesuksen nimessä.

• Herra, en tiedä, mitä tukea vastustajillani on tässä tapauksessa, mutta lordi sen sijaan, että luottaisin vaunuihin tai hevosiin, muistan mielestäsi aina voimakkaan nimesi. Nimesi on vahva torni ja tiedän, että jos joudun siihen, olen turvassa, herra pelastukseni vastustajieni kädestä ja takaa minulle voiton Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen Isä, rukoilen, että oikeudenmukaisuus vallitsee tässä ja kaiken, jonka olen ehkä menettänyt prosessissa, he kaikki palautetaan minulle Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän