Rukoukset vihan ja katumuksen henkeä vastaan

9
36141
vapautus vihasta ja katkeruudesta

James 1: 19: Sentähden, rakkaat veljeni, olkoon jokainen kuuleva, hidas puhumaan, hidas vihaan:

Viha ja kauna ovat suurimpia esteitä rukouksille. Monet ihmiset eivät tiedä, että kauna ja viha ovat syntiä ja että ne ovat perkeleen hengen aiheuttamia. Yksi asioista, joita paholainen käyttää uskovia vastaan, on viha. Jos vain Moses tietäisi, että viha oli se, joka estää häntä pääsemästä lupausmaahan (Kanaanimaa), hän olisi tehnyt enemmän kuin tarpeeksi poistaakseen sen.

Älkää kukaan väittäkö olevansa vapaa tästä hengestä, koska raivostuttava viha voi syntyä vain turhautumisesta, kun israelilaiset turhautuivat Moosekseen, hänen vihasta tuli loputon, tämä aiheuttaa hänelle syntiä Jumalaa vastaan ​​Valitettavasti hänen kyvyttömyytensä poistaa vihan henki lopulta tuhosi hänet ja sai hänet olemaan menemättä luvattuun maahan.

Kauna on lapsen veli vihasta, kauna saa sinut yksilönä rakentamaan vihan tason toista henkilöä kohtaan. Samaan aikaan Raamattu vahvisti, että rakkaus on suurin käsky: Rakasta Jumalasi, Herraasi, ja rakasta lähimmäistäsi kuin sinä itse. Kuinka sitten voimme väittää rakastavansa Jumalaa, kun sydämessämme on kaunaa naapureitamme kohtaan.

Kun taas pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että Herran kädet eivät ole liian lyhyitä pelastamiseksi, eivätkä hänen korvansa ole raskaat kuulemaan itkuamme, mutta synnimme ovat luoneet eron meidän ja Jumalan välillä. Jos synti voidaan poistaa, rukouksiin vastataan nopeammin ja todistukset tulevat nopeammiksi.

Nykyään on niin monia kristittyjä, joiden vanhurskauden selkeä vaate on maalattu vihalla ja katkeruudella. Monet meistä ovat erittäin hyviä, kunnes joku loukkaa meitä, meillä on niin vaikea antaa anteeksi ja unohtaa, ja milloin tahansa näemme sellaisen henkilön, on tämä jättämätön viha, joka lisää sydämeemme. Olemme yrittäneet valloittaa tämän tunteen, mutta oikeudenkäynnistämme ei ole tullut mitään positiivista. Teimme kaiken inhimillisen mahdollisuuden rauhoittaaksemme vihaa, mutta ne eivät toimi.

Antautuminen vihasta ja katkeruudesta

Tässä on pala hyviä uutisia meille kaikille, Jumala on valmis auttamaan meitä vain, jos me sallimme hänen. Olemme laatineet luettelon rukouksista miehille ja naisille, jotka haluavat vapautua vihan ja katkeruuden hengestä. Nämä rukoukset pelastavat sinut vihan ja katkeruuden hengestä. Jos sinulla on vihaa, rukoile näitä rukouksia intohimoisesti ja koko sydämestäsi. Kun osallistut näihin rukouksiin, Jumalan käsi lepää päälläsi ja Jeesuksen Kristuksen nimessä voima vapauttaa sinut vihan hengestä.

Rukous on avain jokaisessa vapautuksen muodossa riippumatta vihakysymyksistä, jotka vaivaavat elämääsi. Kun harjoitat näitä rukouksia tänään, pelastumisesi on varma Jeesuksen Kristuksen nimessä. Näen Jumalan vapauttavan teidät tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

RUKOUKSENSA

 • Herra Jumala, rukoilen, että autat minua voittamaan minussa olevan vihan hengen. Pyydän, että henkesi asuu minun sisälläni ja ajaa jokaisen vihan käteni minusta Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, kieltäydy olemasta jatkuvasti työkalua vihan käsissä, kieltäytyy olemasta sen orjaa. Vapautan itseni sen piilosta voimalla Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, pyydän, että sanasi täyttäisi sydämeni ja rauhoittaisi hermoani aina, kun vihan jännitys lisääntyy minussa jälleen Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, pyydän, että annat minulle armon heijastaa Jeesuksen käyttäytymistä, annat minulle oikeuden olla rauhallinen ja helppo kaikessa toiminnassani Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että saat kasvosi loistamaan minuun ja poistamaan heikkouteni Jeesuksen mahtavassa nimessä. Rukoilen, että hengellinen voima tulee minuun Jeesuksen nimessä
 • Taivaallinen kunnian kuningas, pyhät kirjoitukset saivat minut ymmärtämään, että olet paimeneni, Herra, auta minua osoittamaan hahmosi Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, aina kun tunnen vihaa sydämessäni lähimmäistäni kohtaan, anna runsas rakkautesi tuntea sydämeni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että vapautat minut orjuuden kahleista katkeruuteen Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, kieltäytyy turhautumasta, kieltäydyn pitämästä ala-arvoisuutta tunneta ikäisensä keskuudessa, tuhoan kaikki sydämessäni olevan katkeruuden Jeesuksen arvokkaalla veressä.
 • Isä Herra, pyydän teitä luomaan minuun uuden sydämen, sydämen, joka tottelee kaikkea, mitä olet käskenyt, Herra, luo tällainen sydän minuun Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, Raamatun mukaan meidän ei pidä olla tietämättömiä paholaisen laitteista. Pyydän, että henkesi tuo minut aina tämän sanan tietoisuuteen aina, kun vihan henki tulee jälleen vierailemaan Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, kun sydämessäni on rauha, en pidä katkeruutta lähimmäistäni kohtaan. Herra pyydän, että annat rauhasi asua sydämessäni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, antakaa minulle armo pitää kiinni vihasta ja katkeruudesta, kun näyttää siltä, ​​että asiat eivät toimi minulle, ja pitää kiinni sanoistasi Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, pyydän henkeäsi, joka auttaa kuolevaisen ruumista, pyydän, että vuodat minua Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallinen kuningas, rukoilen tuoretta voitelua, joka tuhoaa sydämessäni nykyisen vihan ja katkeruuden hengen Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, pyydän teitä lohduttamaan minua kaikissa tilanteissa, joissa voin aiheuttaa vihaa, pyydän teitä aina lohduttamaan minua ja antamaan minulle tietoisuuden siitä, että olette kanssani Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että saatat minut tuntemaan olonsa rauhalliseksi, kun olen vihainen, pyydän sitä rauhallisuuden henkeä, jonka osoitit ollessasi maan päällä. Herra auta minua pysymään rauhallisena aina Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että nostat minut vihan ja katkeruuden kiusausten yläpuolelle, älä anna enää minua valtaa Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, rukoilen, että kun kiusaukset nousevat uudestaan, annat hänelle voimaa voittaa se Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen jokaisen miehen ja naisen puolesta, jotka kärsivät samasta demonista, ja päätän heidän vapautensa Jeesuksen nimessä.

Amen.

 

9-HUOMAUTUKSET

 1. Kiitos tästä, taistelen vihan hengen kanssa enkä halunnut mennä nukkumaan vihollisen alaisena, minun on annettava anteeksi ja minun on vaikea tehdä niin ... Vaimoni Tammy ja minä olemme käyneet läpi paljon , hän ei ole ollut uskollinen ja kun näen tai ajattelen tiettyjä ihmisiä mukana, minusta alkaa tuntua raivon rakentaminen. Se on minulle todella todellinen taistelu ja haluan todella korjata tämän. Tunnen sorron ja olen rukoillut paljon näinä päivinä siitä. Kun suhde tapahtui 14 vuotta sitten, kyllä ​​14 vuotta, käännyin huumeiden puoleen tunnetuksi itseni, me molemmat teimme kovia huumeita jonkin aikaa (1v) ja luulen, että demoni voisi olla minun omistamani, koska olin tuolloin haavoittuvassa tilassa. Tiedän, että on aika saada nämä sairaat tunteet ja tunnen olevani uupunut tässä vaiheessa ... ..neuvoja tai rukouksia Tammylle ja minua arvostettaisiin ... ..veli Kristuksessa kiitos Herra ohjasi minut luoksesi. puhdas kaikista epäpuhtauksista, kuten huumeet, alkoholi, mikä tahansa sellainen 13 vuoden ajan, nyt vihaa ja kaunaa pidättelee minua näennäisesti jokaisesta elämänilosta. Rakastan Jeesusta ja tunnen, että hänen tulemisensa aika on lähellä, enkä halua jäädä taaksepäin, kun aika tulee.

  • Muistan, että voimme tehdä kaiken Kristuksen kautta, joka vahvistaa meitä. Ennen kaikkea rukous on tunnin tarve tällaisissa tapauksissa. Katso, kun joku huijaa sitä, se aiheuttaa erittäin tuhoisia vihan, vihan ja pettymyksen tunteita. Se on kuin pahin yhdistelmä henkiä siellä. Siksi rukouksen voimaa tarvitaan näiden ketjujen katkaisemiseksi. Älä aliarvioi rukouksen voimaa. Jos sinä ja vaimosi voitte todella kovasti kokoontua yhteen ja rukoilla yhdessä näiden henkien puolesta, näette voiton tilanteesta erittäin tehokkaasti. Tehokas syy, miksi Jumala sanoi sen. Ja kyllä, vaikka vaimosi on pettänyt sinua, hän on vaimosi ja sinun pitäisi pystyä antamaan hänelle anteeksi. Kyllä, se on vaikeaa, mutta Kristus sanoi, että meidän pitäisi rakastaa vaimoasi niin kuin Kristus rakastaa kirkkoa. Olemme Kristuksen (kirkon) morsian ja Jeesus antaa meille anteeksi kaikki synnit. Meidän odotetaan tekevän samoin toisillemme. Anna anteeksi ja rakasta tai rakasta ja anna anteeksi. Jos vaimosi on valmis rukoilemaan kanssasi ja laajemminkin pyyntösi perusteella, hae neuvoa… hän näyttää jo sinulle, että hänellä on oikea sydän. Ihmiset tekevät virheitä. Emme myöskään toisinaan suunnittele, mitä virheitä tehdään. Mutta toistensa rakastaminen ja anteeksiantaminen on ennen kaikkea todella omistautuneen kristityn merkki. Vaikka emme välttämättä unohda rikosta. Meidän on pyydettävä Jumalaa auttamaan meitä pääsemään eroon tuskasta ja loukkauksesta

 2. Ole hyvä ja rukoile minun ja vaimoni puolesta.

  Olemme tällä hetkellä erillään.
  Tiedän, että hänen ei tarvitse olla kaunaa edellisestä suhteestaan, joka nyt vaikuttaa meihin.

  En ole täydellinen, mutta olen epätoivoinen nähdäksesi Herran palauttavan meidät!
  Voi Jumala Kiitämme voittoa tässä tilanteessa, Herra.

  Mike.

 3. Veli Christianin viimeisen kuukauden aikana kaikki lapseni ovat vihastuneet minua vastaan ​​ja kironneet minua. He ovat epäkunnioittavia itsekkäitä ja arvostamattomia. Olen yrittänyt auttaa heitä huumeriippuvuuksissa viikkojen jälkeen, mutta ongelma on niin huono, että olen tilanteessa, jossa minut voidaan häätää heidän käyttäytymisensä takia. TAI PALAUTTAKO, ETTÄ TÄMÄ Paha Läsnäolo jättää kotini ja perheeni.

 4. Jésus, Toi et seulement Toi peut me délivrer de ma colère envers les bruits de mon voisin. Je déteste être dans cet état car de mauvais esprits entrent en moi. Je ne veux pas céder à ma tentation colérique. Tu sais à quel point ces bruits me détruisent. Je te prie de mettre un terme au agissements bruyants de mon voisin avec ses travaux incessants, ses longues et régulières utilization de son aspirateur. Même ses chiens réveillent une fureur incontrôlable. Je te prie d'expulser cette colère Seigneur car elle m'empêche d'être comme Toi.

 5. Nimeni on Evelin asenime Olen nuori ja kaunis nainen minulla on vakavia viha-ongelmia, kun se tulee, en todellakaan tiedä kuinka hallita sitä, kiitos, tarvitsen apuasi ja rukouksiasi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.