Rukoukset luovuttamiseksi linnoituksilta

2
23357
KAIKKI VAHVAT HENKILÖT PITÄÄ SÖÖTYÖN JEESUKSEN KRISTON NIMESSA

linnoitukset ovat yksi suurimmista välineistä, joita vihollinen käyttää uskovaa vastaan. Siksi sekä yksilöinä, perheinä että kansakuntina meidän on rukoiltava armottomasti elämämme pimeyden linnoituksia vastaan.

2 Korinttilaisen kirja10 kertoo meille, että sodankäynnin aseemme eivät ole lihaisia ​​(lihaisia), mutta ne ovat mahtavia Jumalassa vahvistaakseen linnoituksia. Sitten meni vielä pidemmälle, että näitä aseita käytetään heittämään väitteitä ja kaikkia korkeita asioita, jotka korostavat itsensä Jumalan tietämyksen yläpuolelle ja tuovat jokaisen vangitun ajatuksen Kristuksen kuuliaisuuteen.

Mielemme on yksi suurimmista työkaluista, jotka Jumala on meille antanut. Se on jokaisen päätöksentekopaikka, jonka olemme tehneet ja teemme koskaan. Jumala ei voi suhtautua meihin käyttämättä mieltämme ja samoin paholaista, ja siksi hän voi rakentaa linnoituksia elämäämme.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Mitä ovat vahvuudet?

Vahvuudet ovat ajattelumalleja, jotka paholainen on asettanut ihmisten mieliin pettämällä heitä uskomaan asioihin, jotka eivät ole sopivia siihen, mitä Raamattu sanoo. Hän käyttää heidän kokemuksiaan, pelkojaan, aiempia epäonnistumisia, perhemalleja ja ympäristöideologioita luodakseen nämä asiat heidän mielessään. Yhden tai muun tapaan kaikki ovat olleet linnoituksien uhreja, kunnes Jumala armoillaan auttoi jotkut ihmiset murtautumaan siitä.

Tämä ei kuitenkaan vielä viittaa siihen, että ne, jotka olivat kerran uhreja, eivät voisi tulla uudelleen uhreiksi, koska heidän mielensä ovat paholaisen käyttämiä työkaluja ja sikäli kuin heidän mielensä ovat edelleen täysin aktiivisia, mahdollisuus rakentaa linnoitus on edelleen erittäin korkea.

Siksi pyhät kirjoitukset varoittavat meitä Sananlaskujen 4:23, että meidän on suojattava sydäntämme kaikella ahkeruudella, koska se virtaa elämän aiheisiin. Paholaisen ei todellakaan tarvitse tuhota ihmistä, vaan hänen tarvitsee vain valehdella heidän mielensä ja varmistaa, että he jatkavat haudan noita valheita, kunnes se lopulta tuhoaa heidät.

Jeesus Matteuksen evankeliumin kirjassa 13:25 puhui siitä, kuinka vihollinen tulee kylvämään taaraa ihmisten sydämessä nukkuessaan ja kuinka nuo vaarat alkavat kasvaa kypsyyteen. Tämä vertaus oli selkeä selitys siitä, kuinka paholainen tulee pystyttämään linnoituksia ihmisten mieliin. Hän aloittaa pelkästään ajatuksella, hän istuttaa sen ihmisen mieleen ja jättää hänet ajattelemaan.

Kun tuo henkilö alkaa miettiä näitä asioita pitkään, se alkaa luoda mielessään vahvoja mielikuvituksellisia kuvia ja henkilö vähitellen alkaa hyväksyä nuo ajatukset todellisuudeksi; tässä vaiheessa on tullut linnoitus, josta hän yrittää nyt irtautua.

Emme todellakaan elää pahojen ihmisten maailmassa, elämme vain ihmisten maailmassa, jonka mielen ovat paholaisen linnoitukset vangineet. Ihmisistä, joista on tullut addikteja kaikenlaisissa tottumuksissa - juominen, tupakointi, huumeet, itsetyydytys, avioliittoa edeltävä seksi ja kaikenlaiset - ovat vain näiden linnoitusten uhrit ja koska heidän mielensä ei ole täysin alistunut Jumalan voimaan, heidän on vaikea irtautua näistä asioista.

Tämän vuoksi Jeesuksen piti Matteuksen evankeliumin kirjassa 15:13 sanoa, että jokainen isä, joka ei ole istuttanut meissä, täytyy juurtua pois, koska hän tiesi, että paholainen varmasti istuttaa asiat ja jos nuo asiat eivät juurtu pois , he pystyvät tuhoamaan meidät.

Voimakkuudet saavat sinut epäilemään Jumalan voimaa ja pyhät kirjoitukset kertovat meille, että meidän ei pidä ajatella vastaanottavan mitään Jumalalta, jos kysyämme häntä epäilemättä, Jaakobin 1: 6-7. Voimakkuudet pitävät sinut jatkuvassa synnin ja tottelemattomuuden kierteessä Jumalalle, niin että vaikka tiedätkin, että nämä asiat ovat väärin, sinulla on silti vaikea eroon. Paholaisen linnoitusten hedelmät kirjataan galatalaisille 5, niihin sisältyy haureus, kateus, juopuminen, viha ja muut, ja Raamatun tiedotteet, että kaikki, jotka tekevät näitä asioita, eivät näe Jumalan valtakuntaa.

Meillä on kuitenkin toivoa uskovina, koska Kristus on varmistanut pelastuksemme sanomme kautta. Raamattu kertoo meille heprealaisille 4:12, että Jumalan sana on elävä ja aktiivinen, terävämpi kuin mikään kaksi reuna-miekkaa, joka kykenee lävistämään sielumme (mielessämme) ja hengessämme. Toisin sanoen, Jumalan sana voi tunkeutua mielemme syvimpiin osiin ja tuhota ne ajattelumallit, jotka ovat rajoittaneet meitä vuosien ajan ja saaneet meidät toimimaan epämiellyttävillä tavoilla riippumatta siitä, kuinka kauan ne ovat olleet. Raamattu kertoo myös meille, että meidän on seisottava nopeasti vapaudessa, jolla Kristus on vapauttanut meidät, ja meidän pitäisi kieltäytyä takertumasta uudelleen mihinkään orjuuteen.

Kuinka voin olla vapaa vahvuuksista?

Rukous on avain irtaantumiseksi jokaisesta saatanallisesta linnoituksesta. Jos siksi koet tilanteita tai haasteita, jotka edustavat pimeyden linnoituksia ja haluat olla siitä vapaa, niin nämä rukoukset linnoituksista vapauttamiseksi ovat sinulle. Kun harjoitat näitä vapauttamisrukouksia, jokainen saatanallinen linnoitus, joka on pitänyt sinut sidottuna, vapauttaa sinut Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kannustan sinua osallistumaan näihin rukouksiin sydämesi jokaisen intohimon kanssa. Sinä olet vapaa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

RUKOUKSENSA

  • Taivaallinen isä, jonka sanoit sanallasi, että kaikki, mitä et ole istuttanut elämässäni, juuritaan, tunnustan siksi, että elämässäni on ajattelumalleja, ajattelutapoja, linnoituksia, jotka paholainen on istuttanut, pyydän sinua juontaa ne täysin mielestäni Jeesuksen nimessä.

• Herra, sanasi sanoo kohdassa 2cor 3, että missä hengesi on Herra, siellä on vapautta, siksi minä kiristän Pyhän Henkesi herrana elämäni ja mieleni suhteen ja pyydän teitä vapauttamaan minut linnoituksista Jeesuksen nimessä.

• Herra, minä otan tällä hetkellä käyttöön Hengen aseita ja heitän pois kaikki argumentit, ajatukset ja mielikuvitukset, jotka saivat elämääni aiempien kokemusten, pelkojen, perhemalleja, ympäristöä koskevien vakaumusten ja muiden mielipiteiden seurauksena, ja esitän alas vangittu Kristuksen kuuliaisuuteen Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus Tunnustan, että vuodatit vertasi tästä syystä, että minut voidaan vapauttaa. Tästä syystä olen samaa mieltä siitä, mitä veri on tehnyt minun puolestani, ja ilmoitan voittavani lampaan veren ja todistukseni sanoilla Jeesuksen nimessä.

• Herra, pyydän teitä poistamaan lihaksen sydämen ja antamaan minulle uuden sydämen, joka vastaa tahtonne, auttamaan mieleni uusimista kokonaan ja auttamaan minua vartioimaan sitä kaikella huolellisuudella, jotta lakkaan olemasta uhri vihollisen linnoitukset Jeesuksen nimessä.

• Herra pyydän, että jokainen isäni rikkomuksen seurauksena syntynyt linnoitus, että veressäsi käytettävä minun puolesta ja vapauttaa minut tällä hetkellä. Sillä sanasi sanoo Jesaja 53: ssa, että olet haavoittunut rikkomuksistani, murtunut syyllisyyteni tähden, rauhan rangaistukseni asetettiin sinulle ja raidesi kautta minä olen parantunut.

• Peruutan kaikki kirotukset, jotka minua tuntevat tai tuntevat Jeesuksen verestä, Jeesuksen nimessä.

• Olkoon vihollisen tappion seuraukset elämälleni mitätöity, Jeesuksen nimessä.

• Herra, anna minulle voima kohdata kaikki vihollisen haasteet Jeesuksen nimessä.

• Löysän itseni pelon orjuudesta Jeesuksen nimessä.

• Peruutan kaikki elämäni vastaiset lumous, kirous ja loitsu Jeesuksen nimessä.

• Anna jokaisen pelon istuttaman puun kuivua juurille Jeesuksen nimessä.

• Vaadin jumalallista ylennystäni tänään Jeesuksen nimessä.

• Herra, tee minulle onnistuminen ja tuo minut hyvinvointiin Jeesuksen nimessä

• Julistan, että ylennys, edistyminen ja menestys ovat tänään minun, Jeesuksen nimessä.

• Käsken kaikkia lihansyöjiä ja verenjuomia, alkavat kompastua ja pudota minun edessäni Jeesuksen nimessä.

• Käskennän itsepäitä etsijöitä jatkamaan itseään Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitän näistä rukouksista ja uskon, että kaikki elämääni ympäröivät linnoitukset ovat täysin juurtuneet Jeesuksen Nimeen.
    Pyydän rukouksia poikieni Bathandwan, Lundin, Kakgishon ja Zandilen puolesta, jotta he vapautuisivat perhemalleista juopumisen linnoituksista, jotka ovat konkurssissa, mutta edistyvät missä tahansa he ovat Jeesuksen Nimessä.
    Veljeni Xolile Mayekiso on juuri kutsunut tulla rukoilemaan, vapautumaan negatiivisista ajatuksista, jotka on palautettu tuntemaan Jumalan Vapahtajanaan.
    Pyydän rukouksia sisareni Boitumelon ja hänen aviomiehensä Mojalefan puolesta, jotta he sovittaisivat ja sitoutuisivat avioliittoonsa Jeesuksen Nimessä ennen kaikkia muita nimiä. Herra vapautti meidät mielestämme, sielustamme. saamme läpimurron Jeesuksen Nimessä, olkoon niin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.