Rukoukset ahdistusta ja huolenaiheita vastaan

0
3962
Rukoukset ahdistusta ja huolenaiheita vastaan

Ahdistus ja huolet ovat apua pelko. Jos olet koskaan löytänyt itsesi tilanteeseen, jossa olet huolissasi jostakin, pelkäät jotain tapahtuvan, niin ymmärrät tämän rukouksen merkitys.

Jos ahdistus ja huoli olisi voittanut kuningatar Esterin, hän ei olisi ottanut sitä rohkeaa askelta päästäessään kuninkaan hoviin. Huoli ja ahdistus eivät tuota ratkaisuja ongelmaan, vaan vain lisäävät ongelmaa.

Samalla kun Israelin lapset olivat nousemassa Kanaanin maata, Moses oli lähettänyt Israelissa nuoria nuoria vakoilemaan maata ja katsomaan, mistä maa on tehty. Kohtuullisesti kaikista vakoojina lähetetyistä nuorista miehistä vain Joshua ja Caleb palaavat positiivisella raportilla.
Kyllä, loput näkivät myös maan rikkaudet, he näkivät sen veden, hedelmällisen maan ja rikkaan kasvillisuuden, ja he näkivät myös jättiläiset ja maan ihmisten sotilaallisen valmiuden. Valitettavasti he vakuuttivat, että vaikka maa on hyvä, mutta emme voi ottaa sitä vastaan, koska ihmiset ovat vahvasti sotilaallisesti valmiita. He esittivät kielteisen raportin, koska he ovat huolissaan siitä, mitä heistä tulee, jos he päättävät käydä sotaan Kaananan kansan kanssa.

Caleb ja Joshua näkivät kuitenkin jotain muuta, jotain erilaista, jotain, joka jotenkin antoi toivoa Israelin tavalliselle ihmiselle.
Yksi suurimmista huolenaiheista on se, että se vie yksilön voiman ja rohkeuden. Mies, joka huolestuttaa liikaa, ei enää usko Jumalan lupauksiin, varsinkin kun niitä ei tule.

Jos Abraham on voittanut huolen ja ahdistuksen, hänestä ei ehkä olisi tullut uskon isää, ja nyt kansakunnat eivät pysty käyttämään Jumalan siunauksia Abrahamin elämässä. Jos oli yksi asia, joka meidän on ylitettävä kristittyinä, se on hätää ja ahdistusta, koska se sokaisee ihmisen näkemästä, että Jumala pystyy tekemään kaiken.

Joitakin asioita, jotka tapahtuvat miehelle, joka huolestuttaa liikaa, ovat tuntemattomuuden pelko, pelko pahimman tapahtumisesta, kyvyttömyys pysyä ylhäällä ja taistella, kyvyttömyys vastustaa pelon henkeä. Ja Raamattu neuvoi, ettet pelkää sitä, että olen kanssasi, älä pelkää, koska olen sinun Jumalasi.

Kuinka voin ylittää ahdistuksen ja huolen

Sanan ja tehokkaan rukouselämän opiskelu on ratkaisu ahdistuneisuuteen ja hätään. Jumalan sana antaa meille toivoa, se vahvistaa uskoamme ja antaa meille mahdollisuuden hallita kaikkea perintöämme Kristuksessa. Kun olet täynnä Jumalan sanaa, et voi olla ahdistuksen ja huolen uhri. Markus 9:23 kertoo meille, että mikä tahansa on mahdollista sanaa uskovalle, Matteuksen evankeliumi 17:20, kertoo meille, että uskomalla Jumalan sanaan voimme siirtää kaikki vuoret.

Kun olet täynnä Jumalan sanaa sisimmässäsi, et voi olla ahdistuksen ja huolen uhri. Rukoukset ovat myös toinen vastalääke ahdistukselle ja huolenaiheelle, rukoileva kristitty on voimakas kristitty. Ja voimakas kristitty ei voi olla ahdistuksen ja huolen uhri. Olen koonnut joitain voimakkaita rukouksia ahdistusta ja huolenaiheita vastaan ​​auttaakseni sinua voittamaan huolestuneisuutesi ja pelon hengen elämässäsi. Kannustan sinua osallistumaan näihin rukouksiin koko sydämestäsi, näen sinun elävän huoletonta elämää Jeesuksen Kristuksen nimessä.

RUKOUKSENSA

• Taivaallinen Herra, pyhien kirjoitusten mukaan, ole huolestuttava mistä tahansa, mutta kaikessa tiedustele pyyntösi rukouksilla, rukouksilla ja kiitospäivillä Jumalalle. Herra pyydän, että annat minulle voimaa olla pesemättä huoli- ja ahdistustulva, isä auttaa minua pitämään toivon ja luottamukseni sinuun, anna minulle armo, ettei koskaan menetä uskoasi sinuun, anna minulle vahva tahtohenki, joka voittaa kaiken pelon, huolen ja ahdistuksen Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen Isä, tiedät ajatukset, jotka juoksevat sydämessäni, tunnet pelkoni ja huoleni, vaikka monet ihmiset ajattelevat, että seison edelleen kärjessäni ja noussut vaikeuksien yläpuolelle, mutta sinä yksin tiedät, että tämä asia kuluttaa minua nopeasti. Herra, etsin apuasi, isä lähettää minulle apua Jeesuksen nimessä.

• Raamattu sanoo, Herra Jeesus, että henki, jonka Jumala antoi meille, ei tee meitä arkaksi, vaan antoi meille voiman, rakkauden ja itsekurin. Herra, minä nälän sitä henkeä, joka pyyhkii huoleni, janoan sitä henkeä, joka antaa minulle vallan kaikkiin pelkoihini ja huoleni Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen kunnian kuningas, Raamattu sanoo, ettet ole antanut meille pelon henkeä, vaan poikaisuuden henkeä itkemään Abba-Isää. Herra, kun elämän myrsky koettelee minua, kun tie kulkee tuntuvan ylämäkeen ja en voi vain huokata huolestuneena, Herra, huolen ja ahdistuksen sijaan, anna minulle armo heittää kaikki huoleni sinuun. Juuri sinä olet kuollut ristillä synnini tähden, sinä olet asettanut oman elämäsi sieluni sovitukselle ja lunastamiselle helvetin kuopasta, mitä enemmän luottamusta ja todistusta minun täytyy uskoa, että sinä tulet auta minua? Herra, pyydän, että kun huolestuneisuuteni ja ahdistukseni lisääntyy, annat minulle armon, että heitän kaikki ongelmani teihin Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää mitään pahaa, koska olet kanssani, sauva ja henkilökunta he lohduttavat minua. Herra, pyydän, että armahtaisit antamaan sielulleni levon, rukoilen, että lohduttaisit minua Jeesuksen nimessä. Jesajan kirja 41:10 Kun ahdistus oli suuri sisälläni, lohdutuksesi toi minulle iloa. Herra Jeesus, sinä olet rauhan prinssi. Pyydän teitä tekemään kodistani nöyrän asuinpaikkani ja antamaan rauhan minun levottomalle mielelleni Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, Raamattu sai minut ymmärtämään, että sinä välität minusta paljon ja voin heittää kaiken ahdistukseni ja huoleni sinusta, joka istuu valtaistuimella. Isä, panen kaikki huoleni sinulle, heitän kaikki huoleni sinulle, älä anna minun häpeää. Et ole koskaan antanut lupausta täyttämättä sitä, Raamattu sai minut ymmärtämään, että nostat sanasi nimesi yläpuolelle, Herra, pyydän, että täytät kaikki minua koskevat lupauksesi Jeesuksen nimessä.

• Jehova Jumala, rukoilen miesten ja naisten puolesta, joiden sielua vaivaa suuresti huolenaihe ja ahdistus, pyydän, että henkesi lohduttaa heitä. Pyydän, että avaat heidän ymmärryksensä ja saat heidät näkemään kuinka paljon välität heistä ja kuinka paljon rakastat heitä. Antakaa heille armo heittää kaikki heidän huolensa ja ahdistuksensa teihin ja rukoilen, että antaisitte heille iloa vastineeksi Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän