Rukousrukoukset yksinäisyyden ja masennuksen aikoina

1
4040
Rukousrukoukset yksinäisyyden ja masennuksen aikoina

Heprealaisille 13: 5: Olkoon keskustelusi ilman ahneutta; ja ole tyytyväinen sellaisiin asioihin, jotka sinulla on. Sillä hän on sanonut: "Minä en koskaan jätä sinua enkä hylkää sinua".

Masennuksesta on tullut miesten suurin tappaja, melko monet ihmiset ovat joutuneet tämän oireyhtymän uhreiksi. Yksinäisyys voi ajaa yksilön nopeasti masennustilaan, kun taas jälkimmäinen voi aiheuttaa miehen tekemään typeräjä päätöksiä. Tänään tarkastellaan rukouksia sanottaviksi yksinäisyyden ja masennuksen aikoina. Nämä rukoukset nuhtelevat masennuksen ja yksinäisyyden henkeä elämässäsi.

Maailmalla on ollut suuri osa masennuksesta, miljoonat hänen kansansa ovat itsemurhia yksinäisyyden ja masennuksen vuoksi. Ei ihme, että psykologi määrittelee masennuksen väärään mielentilaan, joka saa yksilön tekemään päätöksiä käyttämättä päätään. Olisi mielenkiintoista tietää, että henkilö voi olla keskellä monimuotoisuutta ja silti tuntea olonsa yksinäiseksi. Yksinäisyys ei ole ihmisten poissaolo; se on yksilön kyvyttömyys löytää kumppanuutta ihmisten keskellä. Ja kun yksilö tuntee olevansa tyhjä ja yksinäinen, masennus ei ole kaukana sellaisesta henkilöstä.

Ihmiset uskovat, että masennus on psykologinen sairaus, joka vaikuttaa mieliin ja aivoihin samanaikaisesti. Joten aina, kun henkilö on masentunut, ihmiset hakevat neuvoja psykologeilta auttaakseen uhria ulos tappavasta tilasta. Mutta mitä ihmiset eivät ymmärrä, on se, että jokaisen ongelman juuret ovat henkisessä maailmassa.
Vaikka muu maailma pelkää masennusta suuresti ja pitää sitä virheellisenä lääketieteellisenä tilana, meidän, kristittyinä, pitäisi nähdä toisesta näkökulmasta. Me (kristityt) voimme olla maailmassa, mutta emme ole maailmasta, meidän ei pitäisi eikä saa kärsiä samaa kohtaloa, jota kärsii myös rento henkilö.

Pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että Jumala lähettää meille lohduttajan, joka on Pyhä Henki. Löydämme suuren seuralaisen yhteisössä Pyhän Hengen kanssa. Joten aina, kun lakkaat löytämästä lohtua ja onnellisuutta ympäröiviltä ihmisiltä, ​​eivätkä edes perheenjäsenet ja lähimmät sukulaisesi voi enää antaa ansaitsemiasi iloja sen sijaan, että istuisit takaisin ja kärsisit hitaasti masennuksesta, muista, että Jeesus Kristus ei koskaan jätä sinua hylkää sinut, meidän Jumalamme on aina läsnä oleva apu tarpeidemme aikana. Älä koskaan tunnu enää yksinäiseltä elämässäsi.

Monet uskovat kärsivät masennuksesta, koska he kokevat, että Jumala on hylännyt heidät kriisillään, he kokevat, että taivas on sulkenut porttinsa heitä kohtaan, mutta se on paholaisen petos. Psalmista ymmärsi paremmin, hän sanoi "Vaikka kävelen pimeässä kuoleman varjon laaksossa, en pelkää mitään pahaa". Psalmi 23: 4. Myös Jumala kertoi meille seuraavan Jesaja 43: 2:
Kun kuljet vesien läpi, minä olen kanssasi; Ja jokien kautta ne eivät tule sinua vuotamaan. Kun kävelet tulen läpi, sinua ei poltetta, eikä liekki myöskään polta sinua.

Jumala ei koskaan hylkää sinua, huolimatta käymistäsi haasteista. Sinun tarvitsee vain ripustaa, koskaan lopettaa Jumalan, älä koskaan lopettaa elämää, palvella Jumalaa koko sydämestäni ja näen, että kaikki masennuksen jäljet ​​katoavat elämästäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

rukoukset

• Taivas Herra, sydämeni on levoton, tunnen itseni tyhjäksi, enkä saa iloa ja lohdutusta asioista, joiden pitäisi antaa ne minulle. Elämästäni on tullut itsensä varjo. Etsin kuitenkin turvapaikkaa sanassasi, joka sanoo, että Herran silmä on aina vanhurskaassa ja hänen korvansa ovat aina tarkkoja rukouksiinsa. Etsin armon löytää aina lohtua ihmisten keskuudessa, jotka pelkäävät sinua, ihmisiä, jotka rakastavat sinua kipeästi ja tottelevat sanojasi. Anna minulle armo löytää lohdutus aina sanassasi Jeesuksen nimessä.

• Herra Jeesus, lupaat, että lupaat, että et jätä meitä tyhjiksi, vaan lähetä meille lohduttajan, joka nopeuttaa meidän kuolevaista ruumisamme. Lohduttaja, joka lievittää kaikkia ongelmiamme, lohduttaja, joka antaa meille vakuutuksen siitä, että huomenna on parempi päivä. Herra, tunnen olevani niin yksinäinen tässä maailmassa, kuten koko maailma romahtaa ja näyttää siltä, ​​että kukaan ei todellakaan välitä minun tarpeideni tarpeista. Monta kertaa tunnen huutavan, ehkä joku kuulee ääneni ja tulee auttamaan, koska näyttää siltä, ​​että olen ollut lukittuna itsenäiseen vankilaan, en enää tunnista itseäni, lordi, pyydän, että armoni avulla etsit ja autat minua.

• Pyrin armoon, ettei minua ympäröivä nykyinen tilanne hukkuisi. Huomenna on upea päivä, kyllä! Tiedän kuitenkin, että tilanne ympärilläni on niin pakottavaa, että ajaa minut nopeasti hulluksi, en tiedä mitä tehdä enää. Herra, ennen kuin teen turhaa päätöksen, rukoilen, että lähetät minut lohduttajaksi. Tällä hetkellä en enää näe huomenna, vaikka Raamattu sanoo, että viimeisten kunnia ylittää entisen, Herra auttaa minua luottamaan sanasi, auttamaan minua rakentamaan rohkeutta sanasi voimakkuuden ympärille.

• Herra sanassasi, lupaat parantaa parannuksensa ja lohduttaa kaikkia, joille on loukkaantunut. Herra, yksinäisyys on suurta vaivaa, masennus on mahtavampi sairaus, pyydän, että ojennat parannuskäsi elämääni Jeesuksen nimessä. Pyydän, että rakastava ystävällisyytesi on minua kohtaan tällä hetkellä ja että kaikki vaikeutesi poistetaan Jeesuksen nimessä. Sinun sanasi sanoo, että koska Kristus on paljastanut itsellemme kaikki sairauksemme ja hän on parantanut kaikki sairauksemme, rukoilen, että tämän sanan perusteella minun sairaus poistetaan Jeesuksen nimessä.

• Psalmin kirja sanoo, että uusiit oikean hengen sisälläni ja annat minulle pelastuksesi ilon ja ylläpidät minua vapaalla hengelläsi. Pyydän teitä luomaan minuun oikean hengen, hengen, joka vahvistaa kaikkia yksinäisyyden nimeltä tauteja, henkeä, joka nuhtelee kaikkia masennuksen nimeltä sairauksia. Herra, pyydän, että vapauttaisitte sen minulle tällä hetkellä Jeesuksen nimessä. Herra, en ajaa pois nykyisen ongelmani piilopaikalta, pyydän, että teette tietä minulle siitä, tunnustan, että olen päässyt näin pitkälle vain siksi, että olette tienneet, Herra ja nyt on toinen aika sinun tehdä mitä vain sinä voit, Herra tee minulle tiensä.

• King of Glory, käytän tätä yhteyspisteenä miljoonille ihmisille, jotka kärsivät samasta kurssista. Ihmiset, jotka kamppailevat ja kamppailevat yksinäisyyden tai masennuksen kanssa vuosien ajan eivätkä ole pystyneet voittamaan sitä. Herra, pyydän, että annat heille armon voittaa se Jeesuksen nimessä. Herra, pyydän, että annat etuoikeuden löytää ystävä Jeesuksesta ja he heittävät kaikki ongelmansa ja surunsa pelkästään Kristukseen. Herra, etsin armoa heille, jotta heidän sielunsa ei voittaisi paholaisen järjestämien yksinäisyyden tai masennuksen kärsimyksissä ja ahdistuksissa. Kaikille, jotka tarvitsevat apua, Herra pyydän, että autat heitä Jeesuksen nimessä.

Aamen

Mainokset

1 KOMMENTTI

  1. අපිව දෙදෙවියන්වහන්සේගෙන් ඈත් කරන්න කෙනෙක් උත්සහ කරනනවතම් අපි මොකක් ද කරන්න ඕන

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän