Rukous osoittaa vihollisen toiminnan tuhoamista

10
6105
Rukous osoittaa vihollisen toiminnan tuhoamista

Job 5:12: Hän pettyi ovelaan laitteisiin, jotta heidän kätensä eivät pysty suorittamaan yritystään

Raamatussa sanotaan, että vihollinen lepää, ei päivin ja öin, etsimässä kenet tuhota. Siksi on asianmukaista, että vihollisen toimintaa vastaan ​​rukoillaan vakavasti. Pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että paholainen ei tule, ellei hän varastaa, tappaa ja tuhoa, Joh. 10:10. Tämä Raamatun jae selittää yksityiskohtaisesti vihollisten teot. Tänään tarkastelemme voimakkaita rukouskohtia vihollisen toiminnan tuhoamiseksi. Tämä rukouskohta hajottaa tulessa kaikki pimeyden pahat toimet kotitaloudessasi. Rukoile heitä uskossa tänään ja katso, että Jumalan käsi vallitsee elämässäsi.

Vaikka miehet nukkuvat yöllä, on mielenkiintoista tietää, että sadat ihmiset eivät nuku, he tekevät yhtä tai toista estääkseen tai tuhotakseen muiden ihmisten kohtalon. Voidaan alkaa miettiä, mitä vihollinen saa pahaa tehden? tai voi alkaa miettiä, miksi maapallo on täynnä niin paljon pahaa, eikö ihmiset voi elää vain rakkaudessa ja rauhassa? No, se on aivan kuin odottaa leijonan syövän miestä, koska ihminen ei syö leijonaa. Vihollisen luonteeseen kuuluu pahuuden tekeminen, ja ne on luonnollisesti suunniteltu keksimään pahoja suunnitelmia ihmisten tuhoamiseksi. Siksi on meidän oma kumoamisemme kristittyinä, että annamme heidän päästä eroon pahasta toiminnastaan.

Mordechain ja Hamanin elämä on hyvä esimerkki vihollisen epäonnistuneesta yrityksestä yli yksilön. Haman oli suunnitellut Mordekaiin teloittamisen ilman syytä. Ei ollut niin, että Mordekai teki pahasta Hamanille taatakseen tällaisen vihan, hän vain vihasi Mordekaiia ilman syytä. Joten hän kartoitti suunnitelmansa tappaa kuningas Mordokai, mutta pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että vanhurskaiden rukous käyttää paljon. Rukousten ja rukousten kautta Haman kuoli Mordekaiden tilalle, hänet tappoi sama myrkyllinen myrkky, jonka hän suunnitteli Mordekaille. Kun harjoitat tätä rukouspistettä tänään, kaikki sinun pahat suunnitelmasi vihollisia palaa takaisin heidän kasvoilleen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Lisäksi on tärkeää tietää, että ei-yhteisöllä ei ole vihollista. Tuomioon ja onnettomuuteen tarkoitetulla miehellä ei ole vihollista. Jokaisella ihmisellä, joka on tarkoitettu suuruudelle, on kuitenkin varmasti vihollisia. Tämä on yksi syy, miksi meidän pitäisi aina olla vilpittömässä mielessä, kun meitä kohtaan ilmenee ahdistuksia ja ongelmia, meidän pitäisi tietää, että tulemme olemaan suuria. Jeesuksella Kristuksella, uskomme kirjoittajalla ja viimeistelijällä, nöyryydestään huolimatta, vaikka hänellä on vapaa henki ja vanhurskas luonne, hänellä oli silti paljon vihollisia. Paholainen on yksi suurimmista vihollisista, joka torjui Kristuksen tekoja, koska paholainen tietää, että Kristus on tullut ihmisten pelastamiseksi ja paholaisen tuomitsemiseksi. Joten vihollisia syntyy aina, etenkin kun olemme matkalla läpimurtoon.

Olemme laatineet luettelon rukouskohdista vihollisen toiminnan tuhoamiseksi elämässämme. Nämä rukouskohdat tuhoavat kaikki paholaisen suunnitelmat, jotka kohdistuvat elämääsi ja kohtaloasi vastaan. Kun kokoontulet sinua vastaan, nämä rukoukset hajottavat ne. Kun harjoitat näitä rukouspisteitä, Herran enkelit lähetetään suuntaansi pelastaaksesi teidät kaikista vihollisidesi pahoista suunnitelmista. Jokaisen kuopan, jonka olet kaivanut sinulle, he kaikki putoavat siihen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukouspisteet

• Taivaallinen Isä, tulen tänään teidän eteenne, siellä on vihollisen legioona, joka yrittää useita kertoja minut alas. Rukoilen sinua, Herra, että tuhoat heidän neuvonsa minua kohtaan Jeesuksen nimessä.

• Herra, sanasi sanoo, että Herran silmät ovat aina vanhurskaiden silmissä, ja hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​heidän rukouksensa suhteen, syventän syytä suojaan Jeesuksen nimessä.

• Taivaallinen Jumala, ne, jotka haluavat elämäni kasvaa päivä päivältä, mutta turvauduin sanoihisi, joissa sanotaan, ettei minua vastaan ​​ole asevarusteita, menen Jumalan tulille vihollisideni leirillä.

• Herra, rukoilen, että jokainen minua vastaan ​​tuomitseva kieli tuomitaan Jeesuksen nimessä. Raamattu sanoo, että minä kannan Kristuksen merkkiä, älköön kenenkään häiritsekö minua, lähetän Kaikkivaltiaan Jumalan tulen kaikille vihollisilleni Jeesuksen nimessä.

• Herra armoillanne, rukoilen, että häiritset kaikki vihollisen hyökkäykset minua vastaan ​​ja panet ne häpeään Jeesuksen nimessä.

• Herra taivaan Jumala, pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että olet koson Jumala, pyydän, että nousut vihassasi ja kostat kostoa kaikkia vihollisiani vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

• Vai niin! kuka sanoo, kun Israelin pyhä ei ole puhunut? Tulen jokaista kieltä vastaan, joka heiluttaa minua, perhettäni ja ystäviäni Jeesuksen nimessä.

• Olet luvannut sanassasi, että näen ja katson silmäni jumalattomien palkkaa, mutta minua ei tule pahaa tai tule lähelle asuinpaikkaani, Herra, tänä vuonna, tulen jokaiseen heidän toimintaansa minua kohtaan Jeesuksen nimessä.

• Nouse Herra ja anna vihollisesi hajottaa, anna niiden, jotka kateuttavat ja vihaavat sinun kansaasi, menehtyä, kuten miekka sulaa uunin edessä, anna jumalattomien tuhota Jeesuksen nimessä.

• Pyydän, että laskeudutte serafit liekin miekalla ja että he huolehtivat turvallisuudestani, serafeista, joka kantaa Kaikkivaltiaan Jumalan kosto-miekkaa, pyydän, että lähetät heidät eteenpäin Jeesuksen nimessä.

• Sillä koska se on kirjoitettu, tiedän ajatukset, jotka minulla on sinua kohtaan, ne ovat hyviä eikä pahoja ajatuksia antaa sinulle odotettavan lopun. Herra, rukoilen, että tästä päivästä lähtien vain neuvo. Seisoo elämässäni Jeesuksen mahtavassa nimessä.

• Herra Jumala, ymmärrän, että sinä haluat syntisten kuoleman, mutta heidän parannuksensa Kristuksen Jeesuksen kautta. Rukoilen, että muutat armollisuutesi kautta niiden sydämen, jotka etsivät kaatumistani, pyydän, että muutat heidän ajatuksiaan minua kohtaan Jeesuksen nimessä.

• Sanoit sanassasi, että kirot niitä, jotka kirottavat minua, ja siunaa niitä, jotka siunaavat minua. Ja sanasi on myös saanut minut ymmärtämään, että sinä yksin voit muuttaa pahan hyväksi. Jeesuksen nimessä vaihdon kaikki heidän elämäni aikanaan ilmenevät huonot suunnitelmat ja esityslistat hyvään menestykseen Jeesuksen nimessä.

• Kiitos, siunatkoon Lunastajaa vastatuista rukouksista, kiitos, koska vain sinä olet Jumala, ei ole muuta Jumalaa kuin sinä, kiitos vastauksesta, kiitos, koska olet aiheuttanut suuren vihamielisyyteni vihollisideni leirissä kuin sinä, koska sinä ovat aiheuttaneet suurta ahdistusta kaikille, jotka haluavat minulle pahaa, kiitos siunattua Lunastajaa suojelustasi, Jeesuksen nimessä rukoilen.

Amen.

Mainokset

10-HUOMAUTUKSET

  1. Rukoilkaa puolestani, että kaikki viholliseni suunnittelevat minua ja perhettäni ja ystäviäni epäonnistuvat.Minulla on monia vihollisia.Koska otin kannan pahuutta vastaan.Myös myös ole tietoinen ja valppaana rukoilemaan.Kiitos

  2. Kiitos lähettämästäsi tämän rukouksen Job 5:12, koska meillä on vihollisia tällä hetkellä yrittäessään tuhota elämäämme, enkä tiennyt mitä rukousta rukoilla, ja jokainen Jobin 5:12 sana on tunkeutunut sydämeeni saaden minut tuntemaan oloni turvalliseksi Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen käsissä. Kiitos klo 11 aamulla. Se on antanut minulle rauhaa painajaisten elämässä, jota elämme näiden ihmisten kanssa.

  3. Rukoile, että saisin rahaa kouluuni, koska se satuttaa minua paljon ja tuo paljon huolta. Haluaisin lopettaa kouluni, mutta en ole taloudellisesti vakaa. Auta minua Nasaretin herra Amen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän