Rukous katkenneesta suhteesta

1
4200
Rukous katkenneesta suhteesta

Sananlasku 27: 6: uskolliset ovat ystävän haavat; mutta vihollisen suudelmat ovat petollisia.

Miltä sinusta tuntuu, kun sydämesi murtuu se, jota rakastat? varsinkin kun kaikki mielesi keskittyivät jo avioliittoon ja yhtäkkiä, henkilö käveli elämästäsi jättämättä hyvästit. Oletko onnellinen siitä? Miehen luonteelle on ominaista paljon epävarmuutta, minkä vuoksi ihminen on arvaamaton.

Kuinka joku, jonka kanssa jaat sydämesi, joku, jonka puolesta voit kuolla, herää vain eräänä aamuna ja päättää kävellä pois jättäen sinut murtuneeksi. Mikään lääke tai vastalääke ei voi parantaa kipua katoamasta vain Jumalan armo. Tänään tarkastelemme rukousta rikki suhteesta. Monet miehet ja naiset ovat joutuneet masennukseen sydänsärkyjen takia, on joitain ihmisiä, jotka ovat rakentaneet poikkeavan käyttäytymisen vain siksi, että joku, johon he luottavat niin paljon, mursi sydämensä.

Kun sydänmurtumia tapahtuu, yhteiskunta odottaa, että molemmat osapuolet siirtyvät elämään. Monta kertaa sen tunteita, jonka sydän murtui, ei aina oteta huomioon. Sillä välin on niin monia ihmisiä, jotka ovat luopuneet rakkaudesta, joten he vannoivat koskaan menevänsä naimisiin, koska he eivät halua kokea tällaista upeaa kokemusta uudestaan.

Tarinan toinen puoli on, että aina, kun suhde on katkennut, Jumala toisinaan haluaa meidän oppivan opiksi tai Hänellä on parempi suunnitelma. Esimerkiksi, jos molemmilla kumppaneilla ei ole onnellista avioliittoa edes neuvojen ja välirukousten jälkeen, Jumala voi sallia heidän välisen eron, joka pelastaa duo tulevaisuuden odottavalta tuomiosta. Eli kaikki rikkoutuneet suhteet eivät ole täysin huonoja, jos ainoa ihminen näkee tulevaisuuden.

Teidän kaikkien on tiedettävä, että korkeat odotukset edeltävät pettymystä. Kun miehen odotukset ovat joillekin korkeat, pettymys ei ole kaukana. Ihmisen luonne on sellainen, että se saa hänet käyttäytymään ja pettymään aina jopa niihin, joihin hänen ei ollut tarkoitettu pettymään. Esimerkiksi XNUMX. Mooseksen kirja kirjaa, että Jumala paransi sydämessään, että hän loi ihmisen meidän käsiemme tekojen takia. Jos mies kykenee aiheuttamaan sydämenmielisen Kaikkivaltias Jumalalle, kuinka paljon ihminen suhde ihmiseen?

Siitä huolimatta, Jumala antaa tavan parantaa kaikkien haavojen syvimmät, jos vain annamme hänelle kiistattoman pääsyn työskentelemään meille. Niin monille ihmisille, jotka kärsivät sydänsärkystä rikkoutuneen suhteen takia, nämä rukoukset auttavat sinua ylittämään sydänsairauden tunteen.

3 tapaa välttää rikkoutunut suhde

1. Kysy Jumalalta ohjeita: Ennen kuin aloitat suhteen, on erittäin tärkeää, että etsimme Jumalan kasvoja ennen kuin aloitamme vakavia suhteita. Olipa kyse rakkaussuhteesta vai liikesuhteesta. Kun etsimme Hänen kasvojaan, Hän pelastaa kasvomme häpeältä ja sydämen murtumalta. Monet kristityt kärsivät nykyään rikkoutuneista suhteista, koska he eivät pyrkineet tuntemaan Jumalan tahtoa suhteesta. Kaikki kimaltelemat eivät ole kultaa, jopa paholainen voi näyttää valon enkelinä, siksi meidän on tarkkailtava ja rukoiltava, ennen kuin aloitamme minkään suhteen.

2. Rukoile havaitsemisen lahjaa: Huomautuksen lahja on yksi Hengen lahjoista. Tämän lahjan avulla voit haistaa pahaa kaukaa. Kun tämä lahja on toiminnassa elämässäsi, tunnustat väärän henkilön, kun hän tulee elämääsi. Apostolien teot 16: ssa Paavali tiesi, että heidän takanaan profetoiva nuori tyttö oli saanut ennustamisen hengen, joten häntä ei huijattu. Myös Jeesus Kristus tiesi, että fariseukset pahoinvoivat, kun taas toiset näkivät heidät lähimpänä Jumalaa, mutta Jeesus tiesi, kuka he todella olivat, koska hän pystyi erottamaan heidät hengestään. Kun olet kokenut tämän hengen, tiedät, kun näet oikean henkilön. Kannustan sinua rukoilemaan, että saisit tämän lahjan.

3. Ole uskollinen: Älä vain etsi uskollista kumppania, ole uskollinen kumppani. Ole valmis antamaan sen, minkä haluat saada. Paras tapa muuttaa maailmaa on muuttaa ensin itseäsi. Jos haluat ehdottoman rakkauden, anna ehdoton rakkaus, jos haluat kunnioituksen antaa kunnioituksen, Jos haluat parasta, sinun on tehtävä itsesi sopivaksi ansaitsemaan parasta.

rukoukset

• Herra Jeesus, olen tullut edessäsi murtuneella sydämellä, sydämeni on murtunut sen, jonka kanssa olin suunnitellut viettää loppuelämäni. Olen rukoillut ajan myötä siitä, olen käynyt monipuolisten hengellisten neuvojen parissa, mutta silti, vain jonain päivänä kumppani päätti kävellä pois jättäen minut sydämestäni, Herra Jeesus, tiedän, että sinulla on parantamisen ripaus kaikkiin haavoihin, korjaa särkynyt sydämeni .

• Herra Jumala, mietin monta kertaa, miksi tämän täytyy tapahtua minulle, ajattelin, että olemme yhdessä hyviä, ajattelin, että rakkauteni riittää pitämään meidät jatkamaan, mutta kuinka väärässä olen ollut koko ajan. Jeesus, pyydän, että annat minulle armon jatkaa elämän kanssa. Antakaa voimaa ja voimaa edetä eteenpäin, antakaa armo rakastaa edelleen Jumalaa ja koskaan luopua kaikista lupauksistaan ​​minulle.

• Pyydän Jumalaa, että annat minulle armon hyväksyä nöyrästi olosuhteet, joita en voi muuttaa, tämä rikkoutunut suhde on luonut sydämessäni valtavan arven ja joka kerta kun muistan tämän tapahtuman, tuore verihanhi irtoaa arkistani, anna minulle armo katsoa armoni ulkopuolelle Jeesuksen nimessä.

• Herra jumala, sinä olet minun nykyinen apuni tarvittavuuden hetkellä, en halua tulla raivostuneeksi tämän rikkoutuneen suhteen tuskasta ja traumasta. En halua tehdä turhaa päätöstä, koska joku on murtanut sydämeni. Herra Jeesus, pyydän, että teet minut vahvemmaksi kuin tuska ja trauma, jonka hänen onneton tapauksensa on aiheuttanut.

• Herra Jumala, pyydän, että tunnet sydämeni rakkaudellasi ja saat minut unohtamaan menneen. Koska milloin tahansa muistan, tunnen terävän tuskan sydämessäni, Herra Jeesus, auta minua olemaan ajattelematta sitä enää. Siitä on mennyt menneisyyttä, auta minua, jotta se ei vaikuta nykyiseen elämäänni tai tuhoaisi tulevaisuuttani.

• Herra Jeesus, enemmän kuin koskaan ennen tarvitsen henkeäsi, henkeäsi, joka vie minut lähemmäksi sinua, suuren kumppanuuden henkeä, henkeä, joka johtaa minua ja ohjaa minua. Älä anna minun joutua jälleen vääriin käsiin, pyydän, että aina kun sydämeni ovi avautuu jälleen rakastamaan, ole hyvä Herra Jeesus, anna sen olla oikealle henkilölle.

• Herra Jeesus, tiedän, että tämä on elämän vaihe, joka tulee olemaan vielä ohitse pian. Herra, tarvitsen huoltajaasi, en halua tätä kipua siirtyä tulevaisuuteen. Älä anna minun tehdä päätöstä, joka saa sinut pettymään minussa. Auta minua Herra, että rikkoutunut suhde ei pilaa suhdettasi sinuun ja päinvastoin, anna minulle armon olla jatkuvasti lapsesi.

• Herra, rukoilen niin monien ihmisten puolesta, joille on sattunut sama trauma kuin minun, pyydän, että vahvistat heitä, annat heille hyväksyä sen, mitä he eivät voi muuttaa, ja jatkaa elämän mukana. Piirrä heidät lähemmäksi ja lähemmäksi teitä, ettei paholainen hyödynnä heidän nykyistä ahdistustaan ​​saadakseen sielunsa. Saa heidät näkemään ystäväsi teissä, anna heille armo voidakseen luottaa sinuun ja luottaa sinuun. Anna heidän nähdä paremman huomisen, joka auttaa heitä unohtaa menneisyyden ja jatkamaan elämäänsä.

Mainokset

1 KOMMENTTI

  1. Tämä todella auttoi minua olemaan haavoittuvaisia ​​Jumalan edessä ja antamaan Hänelle mahdollisuuden hoitaa ja parantaa traumaattisen sydänsairauden, joka oli vaikuttanut minuun lähes 18 kuukauden ajan.

    Kiitos paljon! Jumala siunatkoon palvelustasi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän